Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tegnap 8-9 friendliesből egyszer kaptam ki.
Ma reggel játszottam eg sb-t a totw ellen legendáson, csak akkor mozdult meg amikor vezettem de akkor megállíthatatlanul egyenlített, majd 11-esekkel levert...
Egy friendliest is játszottam, ez ellen a csapat ellen vívtam élet-halál harcot...
[link] 2020 januári. Érezhető volt hogy az én játékosaim nem annyira acélosak mint tegnap se passzok se lövések. Ok hogy skill meg jobban játszik, januári accod van és rendszeresen játszol a játékkal akkor nem ilyen csapatod kell hogy legyen, de mindegy. Ezért nincs idegzetem rivalshoz, ahol seria A meg pl alap gold csapatok szopatnak le amikor akarnak.
Persze a friendliesből nem kell nagy következtetéseket levonni, nem tudom hogy milyen a machmaking, meg lehet a tegnapi god squaddal is a 5 éves kisteó játszik, de hogy ennyire következetlen legyen a játék az az idegelő... -
Edgar2621
őstag
Az egyetlen játék amit nem befolyásol az a Fifa 20, egyszerűen nem fogjuk látni a különbséget a home office előtti időszakhoz képest
Diavetítés vs. diavetítés, delay vs. delay, folyamatosan változó játékmenet vs. folyamatosan változó játékmenet, lag vs. lag
idegösszeroppanás vs. idegösszeroppanás, hányinger community vs. hányinger communityKérdés van? Nincs? Akkor én már mentem is aludni.
Jó éjt skacok
-
Woodslave
félisten
nem azért írtam mert az a bajom a csapattal, csak megjegyeztem
Amúgy meg tök mindegy szinte. Egész nap tervezgetem a csapatot, variálok alig várom hogy délután játszak az új szerzeménnyel, felállással aztán egy sima gold csapattal leszopatnak mintha soha nem játszottam volna
meddig sikerült felmenni amúgy?
-
Sickboy25
addikt
tök random, de idén nagyon lassan megy, meg nincs kedvem a liga sbc-khez... Én nem szoktam egy adott játékosba befektetni, csak ami a klubbomba van, tavaly 1000 alatt soha nem volt a játékosállományom. Én kicsibe űzöm ez látszik a bevételeimből is. De itt a fórumon is vannak profik, akik 20-30 millás csapatot kidobtak tavaly is nagyobb nyitások nélkül... De ahhoz azért lényegesen több befektetett idő kell, de ehhez azért elég sok molyolás kell...
De idén valóban sokkal nehezebb, ahogy írták előttem, minden fillérért le kell hajolni... -
Woodslave
félisten
akkor csak rotálni tudom a játékosokat. Na jó. Csak néztem hogy alig van fitnessem, aztán a hétvégére meg kellene pár azért de ilyenkor 1200+
korábban még próbálkoztam is ezzel, hétközben reggel 850-900ért megvettem wl-en 1200-1300-ért eladtam, de ez is aprópénz faxnak van kedve baxkódni vele.
POTM Aguero. 800k coin...
-
Bohus84
tag
4222 erősen támadó felállás, bele lehet szaladni vele vereségekbe. Másik, hogy ugye oda 2 cdm kéne ebben a csapatban pedig csak 1 van. Hogy ne kapj sok gólt kell két olyan középpályás a védők elé aki jól védekezik. Amúgy szép csapat, Umtiti idén gyenge mert lassú, majd oda is gondolkodj valakin.
-
MrArchibald
csendes tag
na ez már egy elég kellemes csapat, elfogadnék én is hasonlót, az a védő sor elég masszív
bármikor bele lehet szaladni vereségbe, még akkor is ha jobb a csapatodnekem jóval gyengébb csapatom van a tiedénél és mégis sikerül nyernem a sokkal erősebb csapatok ellen is
( vagy kapok 10 gólt)
-
Zimmi91
addikt
Mostani untrade csomagból jött 3 83as ami már megvolt így kiraktam én is az öreget, nem gyors de legalább úgy tartja a labdát, hogy 3 ember se tudja elvenni tőle, melyik felállás jó ilyen erocsatarokra?! Mert futtatni nem lehet , de szerintem kis passzokkal szépen fel lehet vele építeni a támadást
-
Woodslave
félisten
hát mondjuk mindenkinél eltérő a szórakozás fogalma, de én azt látom sajnos kazuál (nem azt mondom te az vagy de pl én szívesebben lennék az de csak a tudásom olyan) játékosnak nem terem túl sok babér (bár nem tudom mondjuk div10-ben mi lehet a helyzet de ha nem küldis csapat van 7-8-ban már brutál gárdák vannak akik ellen átlagos tudással már egy kezdetben op amúgy tök olcsó pl csapattal sincs esély)
Bár ha valaki lexarja akkor végüli div 10 -ben biztos el lehet pötyögni heti pár meccset aztán ha ki is kap az ember nem érdekli. Mondjuk xar gameplay rátesz egy lapáttal hogy még az is kínlódás legyen legtöbbször
-
MdewC
nagyúr
Kalappal!
Én már nem érzem sokszor, hogy mi okoz problémát, hogy elrontottam vmit, vagy a game play kavart be. Ami amúgy probléma, mert korábbi részekben ezt sokkal jobban szét lehetett választani, ergo lehetett fejlődni a konzekvens game playben.
Digestive: grat a teamhez, ez már egy nagyon stabil és zúzós gárda.
-
clizer
tag
Tovább tart valamivel a matchmaking a kisebb játékosbázis miatt, és fontos a megfelelő portforwarding, ha laggot érzékel az ember. Nekem azóta gond nélkül megy minden meccsem.
Az erősebb játékosokkal is simán meccsben lehet lenni, ha ráérzel a játékra. Alapvetően furcsa volt fifa után, hogy a folyamatos sprintelést el kell felejtenj, és itt végre van haszna a beadásoknak.
1 hetet mindenképp kell neki adni, mert 1-2 meccsből nem lehet objektíven értékelni. :)eM'82: igen, ég és föld a kettő. Cselek valamivel komplikáltabbak, de csak megszokás kérdése, pár tutorial, és az alapok meg is vannak.
Myclub része kicsit fapadosabb, nem olyan csillivilli mint az UT, de itt legalább normálisan jutalmaz a játék, és hipphopp top csapatot rakhatsz össze. De egyébként az eddigiek alapján főleg a játéktudás teszi a különbséget, nem a b*szó játékosok.
Licensz pedig myclubban nem is számít semmit.
Itt is van néha pingpong, de jóval kevesebb alkalommal mint fifa-ban. :DÉn mindenképpen, csak ajánlani tudom!
Na, de én is befejeztem a pes témát.
-
Woodslave
félisten
ja teljesen jó. Volt ott korábban Semedo meg Walker is, de semmi különbséget nem veszek észre Capa hátrányára. Ő meg ingyen volt
Jelenleg 2 poszton gondolkodom Varane és Kante. De tényleg jó Militao továbbra se értem az árazását. 5k-200k. Vajon tényleg ennyivel jobb lenne Varane?
A másik meg Kante. Sissoko helyére, de ugyanaz a kérdés itt is. Guardiolát egyelőre nem cserélem le, nekem bejön Villa és kell a chem miatt is, meg amúgy is jó.Okocha meg a mágus. Nem tudom miért de valahogy nagyon a szívemhez nőtt mondjuk nagyokat tud villanni az öreg, pláne ha nem keveredek bele a nagy dribblingbe
-
Woodslave
félisten
el se tudom képzelni ez már így is full time job baxa meg
Mondjuk a legjobb játékvásárlásom volt, okt 4 óta gyakorlatilag 2 órát játszottam mással (lost legacy) csak ezt tolom. jövőre csak fifa21-et veszek csomó pénzt spórolok
na erre a Moralesre ránézek, mondjuk teljesen kiégettem a klubot mindenkit eladtam a maradék meg max egy 80-as ratingre lenne jó
látom a csapatelképzelésünk is hasonló. Ha van rá még időd és kedved akkor néha játszhatnánk egy firendlyt arpo04 fórumtárssal is szoktunk ott legalább nem baxom fel az agyam akkor se ha brutál elver
-
Woodslave
félisten
thebigK fórumtárs ötletét megfogadva 4-2-2-2-t próbáltam tegnap és valóban jobban adta mint a 4-4-2. Tegnap talán egy vereség volt és jópár győzelem meg pár döntetlen.
Rashford st Villa mellett bal oldalon Martial miatt neki is megvan a zöld link. Amúgy a szokásos get behind stay forward.
És ehhez kapcsolom a kérdést. Ok ez a get behind de én nem úgy gondolnám hogy a gólvonal mögé
rendszeresen az van ha sikerül oldalt meglépni akkor a 11-es pont környékére egyszerűen nem tudom a labdát visszaadni mert a két csatár az ellenfél kapujába rohan be gyakorlatilag.
A fejlesztésnél is arra gondoltam, hogy a középpályát kellene erősíteni egy támadóbb szemlélettel, mert hiányzik a második hullám is rendszeresen. Guardiola inkább stay back vagy between defenders, Sissoko meg balanced de ritkán érkezik meg. Az anyagi keret meg a kémia miatt De Bruyne-re gondoltam term. az alap gold lapja. Valakinek vmi tapasztalat?
Sajnos nem találok olyan formációt amiben 10-es chemmel lenne [link]
-
Woodslave
félisten
a link nem probléma 10-esen tudom játszatni.
Nem hiszem hogy ennél jobbat tudok ennyiből ha már "hobbiból" kiraktam a másik 3-at mert akkor még nem volt ennyire biztos.
megvárom a délutánt akkor kinyitjuk a wl packokat meg talán a dr-t és kiderül hogy esetleg még jobban ki tudom hozni vagy nem de most már tuti megcsinálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest