Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogy a 11-eseket a játék mely részében lehet gyakorolni?
Köszi! -
Woodslave
félisten
A tegnapi crash után megvettem Rivaldot aki 2 meccs után ment is majd Nedvedet. Ő elég jó. 3 meccset játszottam ma 3 win kettő rq. Azt vettem észre 2-0-nál kapcsol a script (vagy vált terfelet
) most nem de számtalanszor kapok ki 2-0-as vezetésről. Persze lehet csak elbizom magam a másik meg megembereli magát
-
Gaborz1
senior tag
Ma a rivals is katasztrófa.
Próbálok menni az Icon swap lapokért, de 6 meccsből eddig 1 winre futotta a Ligue1 csapattal. -
ferni
őstag
Magyarázzátok már meg nekem.
Ha van egy csapatom, adott taktikával és felállással, akkor egyik meccsen miért működik és meg van a bemozgás és miegyéb és a taktika szerint mozognak, a kövi meccsen meg dupla nulla, mintha leszarnák az Instructionst?Pl Messi CR Stay Forwardon van Neymar Balanceon 433ban, emiatt visszajárkál
Tehát 2 fent marad, de emiatt CR is mindig picit beljebb húzódik, Neymar meg sokszor feltűnik középen védekezés után.
Most meg baszod CR fent áll telibe balszélen, meg se mozdul, Messi középen szintén semmi, Neymareg telibe a jobbszélen álldogál......
Meg se mozdulnakElképesztő ez a játék, mennyire befolyásolja a játékmenet, felháborító.
Mozogjanak már úgy ahogy be vannak állítva könyörgöm és ne kapcsolják ki baszod az instructionst rajtuk meccsközben....
Bezzeg ma az első meccsemen fasza volt minden, 10 perc után kilépett 2-0nál..Most meg 2 szopó zsinórban, mert más csapatával játszom, mert ezek nem az enyémek, azok máshogy fociznak -
Sickboy25
addikt
válasz
Mrguba #11392 üzenetére
igen, ha nincs benne nagyobb, 1200-1500 amit ki lehet belőle szedni. Azért, ha csak 3 ezüstöt ad és ráadásul szarokat, akkor is 500-ért elmennek lehet nem 1 óra alatt. De ha ilyen 3 van benne akkor valamelyik kiegészítő lesz rare, aminek sokkal jobban örülök, mert drágábbak mint a játékosok.
Jah és a apus edzéseket sem kell kirakni, ha nincs hely a listádban, mert 1 db tudtam eladni eddig, azóta qs-ezem a labdával együtt...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Mrguba #11390 üzenetére
igen csak a 2500-ast. Játékosok közül egy volt eddig ami 7,9K-ért ment el. De a 3-4 játékosból 1000-1500 ért 2 elmegy. Az edzések 500 körül van ami több, labdát nem érdemes. Squad fitness kb. minden 3. ban az 1500, a kontraktok, edzők, mezek és címerek 200 (van mikor egy ritkább jön, adtam már el 900 ért is) Azért 4K körül kijön legrosszabb esetben is a pakkból.
És ugye lehet nyitni icont is (itt a fórumon is nyitottak már) totwt stb. Ugyanolyan szerencse, mint többinél.
-
Sickboy25
addikt
ezüst kihívás helyzetjelentés: péntek 16:30-kor nyitottam az elsőt 28K-n álltam, azóta 13 db 2500 coinos pakk, 100-on a transferlist és az utolsó pakk 11 db (mert labda az QS) még unassignedben van. jelenlegi coinom 68K. Ha most nem nyitnék és megvárnám, hogy kipucolodjon a transferlist mondjuk 50-ig, akkor abban még egy 12-14K lenne, de ezt most csak elmélet, ahogy fogy úgy töltöm fel és nyitom a következőt. ez bruttó 42 óra alatt jött össze, de úgye amíg edzésen vagyok vagy alszom éjjel, ott azért sok idő kiesik. Inkább azt mondanám egy nap alatt csak ezüstből 40K jött be. Ez nem olyan rossz. Van vele meló azért, de óránként átlagban kb. 10 lap elmegy (volt, hogy 18 volt, hogy csak 6).
-
ferni
őstag
13-7ben álltam, na mondom irány a 20 win.
Erre 3/3 zacskó
Jól van EA, megint ügyik voltatok, gyönyörű 3 meccs volt -
drachoHUN
senior tag
Prime Nedved-et használja/használta valaki? Neymar vagy ő fog érkezni a csapatba.
Már csak el kéne tudnom dönteni, hogy a szívemre hallgassak-e, vagy inkább a Fifa gameplaybe tökéletesen beleillő brazilt válasszam. -
arpo04
őstag
Amit te mondasz az a kivetel. Kb Kean es Pepe amokfutasainal jon szoba. De nezd meg a szabalyzatot, megvaltoztattak. (Lerantas, szandekos kezezes, az ellenfelet akarom felrugni stb meg mindig piros) Nincs kettos(harmas) buntetes, extrem eseteket leszamitva. Az meg mar teljesen mas besorolas. Nem irtad le hogy tortent, eleve egy olyan jateknal ahol nincs kezezes, nyujtott vagy hatulrol valo belepesnel piros nincs mirol beszelni.
-
ferni
őstag
válasz
arpo04 #11376 üzenetére
Hogyne adhatna, ne terjesszük már a hülyeséget
Ha hátulról szétdarálod ugyanúgy lehet piros.
Ha labdára irányul a mozdulat/szerelés akkor nem szokás már pirosat adni tizi mellé, de ha hátulról szétszednek mint engem is teljesen jogos.Vagy ha a gólvonalról kiütöm szándékosan a labdát a való életben, akkor csak 11es és sárgával meg kéne úsznom?
[link]
Itt a jelenlegi csapatom, felállás persze más ingame.
Emersont bátran tudom ajánlani jobbhátvédbe Shadow chemmel, meglepően jó, nem gondoltam volna és 200k alatt van.
Parádé.
Essien nagyon adja, aki tudja vegye ki.
Most Future Star Renan Lodit akarom Sandro helyett, ő se drága.
Sajna Sandro lassú, Telles meg nem jött be. -
toxicjew
addikt
Szerintetek mid Ballack vagy HL Wijnaldum CDMbe? 4231
-
Nandinagy
addikt
válasz
arpo04 #11363 üzenetére
Én használtam.Előbb volt Neymarom aztán Henry és Henry jobb volt. Azóta eladtam és visszavettem neymart mert nem akartam fél milliót bukni Henryn de nálam hibátlan volt. A tekerése instant gól és ballal is rengeteg gólt lőtt. Én 4-2-3-1-ben középső Cam vagy St-ben játszattam mert jól passzol. Nem tudom egyébként a shot power mennyiben játszik közre de nála éreztem azt , hogy olyan bombákat ereszt el amire sosem fog odaérni a kapus.
-
ferni
őstag
A másik kedvenc a 45+ban kapott gólok, elképesztő mi zajlik ott, jön egy csodapassz, jön egy csodalövés vagy akármi, de legyen gól, 3 ilyet kaptam már 7 meccs alatt, elképesztő bakker mekkora irányított bugos szar ez a játék
-
ferni
őstag
Figyuzzatok
Kövi meccs, jobb vagyok1-1
Piros neki+ tizi nekem
Berúgom 2-1 ide, 60. Perc
Utána egyenlít 10 emberrel.
Megint gólt lövök
Megint egyenlít, hagyjuk is milyen szánalom góllal
Aztán Messi kapufa.
Neki meg bemegy és kikapok 10 ember ellen...
De az EA nem nyúl bele, csak besegít a 10 emberes csapatnak
Elképesztő mély szinteken van ez a játék -
ferni
őstag
WLt elkezdtem egy 4 győzelemmel aztán megjött az EA
Eddig ment a csapatom mint a mérgezett egér bazdmeg.
Most is olyan jól kezdtem el se hittem, momentuma nem volt, levédekeztem, de nem ment be 2 helyzetem se.
Erre bazdmeg 20ról a semmiből olyan ficakot csavart, hogy az valami nevetséges....
Utána meg elfelejtettek focizni a játékosaim, totyogatak, 3 méteres passz nem ment, semmi mozgás.
Elképesztő volt.
Addig enyém volt a meccs, bevitt neki az EA egy olyan ficakot, aminek nem szabadott volna megtörténnie, mert nem volt reális és leszedálta telibe a csapatomat, ami addig hibátlanul működött.
Passzok ellenfélhez, álltak egy helybe....52.ben kiléptem....
A statok 4/3 kapuralövés nekem, 4/4 kapuralövés neki, eredmény 0-4Miért kell belenyúlni a játékba, nevetsêges egyszerűen....
Mindegy, legalább megcsinálták esportnak, igaz disconnectelnek meccs közben, meg konkrétan csal a játék nêha ide néha oda, de jó esport ez
Szégyen -
arpo04
őstag
Mid Henry-t próbálta valaki? Neymar helyett neztem ki és Zola helyett meg baby DP. A balance miatt tartok tőle. Bár lehet inkább össze szedek coint és megveszem a 93 lapját.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #11360 üzenetére
Van egy elado Halo edition osom elado
-
törölt tag
Ezen az eClub event-en már volt legalább 4 disconnect.
Ez azért elég ciki. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #11357 üzenetére
Kristóf, én úgy is akarok venni egy xbox one kontrollert felajánlom neked a régi x360 joyom, ingyen és bérmentve, még a postát is állom
-
eM'82
addikt
Tegnap Rivals meccs után rám írt egy német user, hogy : "woooow, 2 az 1 ellen..."
Mondom: "what?"Valahol bók is, de sztem simán csak benézte a "recent" játékost :).
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Ha tudtok olyan nyereményjátékot, ahol kontrollert lehet nyerni szóljatok már, köszi!
-
Raunchy
tag
válasz
Woodslave #11348 üzenetére
Én kétszer vettem eddig pontot. Jobbára mondva egyszer, mert karácsonyra kaptam az asszonytól egy 15 ezres ps balance kártyát, azt váltottam pontra, illetve most vettem pénzért 4600 pontot. A TOTS re használtam fel az első egyenleget, mondanom sem kell kb semmi nem esett, a legnagyobb nyitásom egy 86os gold Isco volt. A nyitások után viszont elkezdtem PL upgrade eket csinálni, és abból esett egy Tots Kante. Untrade de örültem. Most is elnyitottam minden pontot, 88as gold Kroos volt a legnagyobb nyitás. Este csináltam pár 81+ upgrade et, abból meg jött egy FS Dani Olmo. Nem olyan nagy nyitás mint Kante, de legalább ez is eladhatatlan. Viszont ez volt a két legnagyobb nyitásom, ezen kívül egyszer nyitottam egy IF Havertzet ami eladható volt. Nyilván örülnék egy milliós tételnek, de úgysem fog jönni, és már nem is érdekel. Pénzt azt tényleg nem szabad beletenni
-
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave #11348 üzenetére
Csak szerintem nagyon nem mindegy hogy mi az a hobbi, ha feltölt, élvezed akkor egyáltalán nem haszontalan. Viszont ha csak idegeskedsz rajta és semmi célod nincs vele akkor meg minek. Én csak erre írtam a 70k-t, annyi mindent csinálhattál volna helyette, akár dolgozhattál volna is, az időnk nagyon is jól kifejezhető pénzben, még ha nem is lehet pontosan meghatározni.
-
dracox
addikt
Valaki kapott már rivalsban egy gyozelemert +50 pontot? Kipattant a szemem mikor meglattam.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az FS Martinez a holland ligából népszerű a zseton átvivők körében. Ér kb. 50 ezret, de a lapok felén 3-4x annyi a licit.
-
Mrguba
őstag
GYerekek hogy tudom megnezni hany meccsem van meg a WL-ben?
-
Woodslave
félisten
válasz
Edgar2621 #11347 üzenetére
Nyilván ha azt nézzük hogy mennyi időt baxtam el már életemben olyan dologra ami helyett mondjuk dolgozhattam volna (hipotetikus mert olyan munkám van ami mellett nem dolgozhatok mást) akkor teljesen igazad van. De ha nem ezzel jatszanék akkor más kb hasonló haszontalan hobbival ütném el a szabadidőmet.
Gyúrni is járok mégse vagyok izmos szóval már megszoktam hogy ilyen hobbijaim vannak
-
kicsako
őstag
[PS4 - Pro Clubs IPL Európa Bajnokság]
Tegnap este Magyarország U21-es válogatottja megkezdte szereplését az IPL Európa Bajnokság csoportküzdelmeiben.
A magyarokra nem kisebb ellenfél várt, mint a legutóbbi világbajnokság ezüstérmese, Olaszország.Első mérkőzés kerete:
Nem indult jól a találkozó, hiszen Stemel Lautoro góljával már a 14. percben vezetést szereztek a taljánok. Az olasz vezetést követően megélénkült a magyar támadójáték és Barbalics Miki révén a 36. percben egy fejes góllal össze is jött az egyenlítés. Ez a mérkőzés kiváló volt arra hogy a magyar utánpótlás válogatott önbizalmat merítsen és kettőzött erővel fusson neki a visszavágónak.Második mérkőzés kerete:
A mérkőzés kísértetiesen hasonlított az előzőre, most is az olaszok szereztek vezetést Vittorio Morgante 20 méteres bombájával a 26.percben. A gól után rákapcsoltak a mieink és a 40. percben Kovács Krisztián indításából Ajlik Csaba szerzett szemfüles gólt. A félidőre már magyar vezetéssel vonultak a csapatok, ugyanis a játékrész utolsó percében Jakab Szabi zseniális indításával Kovács lépett ki és megszerezte a vezetést a meggypiros mezesek számára. A végső döntésre a 88. percig kellett várni, ismét a Jakab-Kovács kettős ültette hintába az olasz védelmet és Kovács Krisztián be is állította a 3-1-es magyar győzelmet jelentő végeredményt.
Ezzel a Magyar u21-es válogatott a csoportja első helyéről várja a folytatást, jövő hét pénteken az ellenfél Belgium lesz.
Forrás: MLE eSport Facebook oldala
Stream link: HPCL Facebook oldala -
Sickboy25
addikt
válasz
Kristof_94 #11342 üzenetére
Storeban es csak a 2500 coinost...
-
Kristof_94
nagyúr
Simán csak veszitek az ezüst csomagot a storeban vagy sbc?
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Edgar2621 #11335 üzenetére
Egy ingyen hívható lelkisegély, szám és a megyei elvonó címe még elfért volna.
AF gyűlés minden szerdán fél 8 tól..(anonim fifások)
De tényleg nem szabad ezt a részt komolyan venni. Csak lazán amennxi jólesik, cselezgetni, bohóckodni aztán jónapot.
Talán a 21 jobb lesz -
Woodslave
félisten
Na mivel a faxom kivan ezzel a játékkal drasztikus megoldást kellett választanom. Eladtam Bestet és majdnem az összes coint elnyitottuk. 1.3 millió 6 100k pack 12 45k pakk. Kb 73.000ftnyi fifa pont
Laporte, Marqinos, Eriksen a mérleg
. Nem tudom ha fifa pontból csinálom akkor jobbak lettek volna de ez azért elég brutál. Megcsinálom ezt a Jamest a többi játékos ugyis untrade teljesen mindegy kikkel szopatnak le wl vagy dr meccsen.
-
Sickboy25
addikt
5. Ezust pakk 13k-ert ment el.
Eddig ot pakkon kb 23k jott 52k-m van es meg 3k ezust nem fer fel amtransferlistra... 1 het mulva jelentkezem, hacsak nem nyitok Messit addig
28k volt pentek fel 5-kor -
bab1987
tag
válasz
LedyGyuszi #11323 üzenetére
Köszönöm. Neked is nagy gratula, nagyon kijárt màr neked is. El kellett lépnem itthonról. 3 óra alatt 940ről 760ra esett az ára. Végül 775be tudtam eladni. Kicsit bánt, de túllendülök rajt.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #11321 üzenetére
Nem semmi, jó gyorsan esik az ára.
Mondjuk irreálisan sok is volt az a 3.6 érte szerintem, akármilyen jó lap is.Ez amúgy a team, valamiért nem működik nekem az előző link.
-
Sickboy25
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #11315 üzenetére
Lehet ideje hogy végleg elmenjen a kedvem ettől a xartol. De tudom holnap megint első dolgom megnezni megvették e a bronz és ezüst jatekosokat... Keresek 1000 coint
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #11310 üzenetére
Nem tudom még, ez van most in-game, jelöltem az untrade lapokat is.
Lehet furának tűnik az az LM/RM, de kb úgy használom őket, mint a szűk változatban a CM-eket. Csak abban nagyon nagy a tömörülés középen, azért szeretem inkább ezt, meg így jobban hátul maradnak a szélső védők is.
Nem rohangálok velük nagyon, nekem középre kell inkább a pace.Ter Stegenre és Live Militao-ra gondoltam első körben VDS és Tomiyashu helyére, őket nagyon dicsérik. A többit majd meglátom.
(#11313) bab1987:
Az se semmi, grat!
-
MdewC
nagyúr
Srácok help!
Jól láttam, hogy a Pool mezeken a zoknik alján vsn vmi fehér cuma rágúzva? A cipők felett. Rohadt jól néz ki ig.
Van olyan mez (akár ea mez, nem csapat) ahol ugyan ilyen? Pool mezbe azért nem nyomnám.
Na? Vki tud ilyet?
-
bab1987
tag
Sziasztok! Nekem múlthéten Greenwood 1,4 misi ma Tomori sacc 900k.
-
Sickboy25
addikt
Helyzetjelentes: 28 k fel otkor majd ket ora kiesett( egyeb)4 pakk nyitas volt van 10 eladasr varo ezustom egyenleg 38k jo lesz ez
-
Kristof_94
nagyúr
(#11301) kdavid94 : Irigy vagyok, nagyon is, de azért mégis megkérdem: mire költöd?
-
drachoHUN
senior tag
Nincs Zaniolo, Lautarora pedig esélyem sincs 700k-val...
Akkor lehet mégis jön Dominguez...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LedyGyuszi #11298 üzenetére
Nyilván.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Wow. Ez már igen komoly.
Neked is kdavid94-nek is gratulálok.
-
Kristof_94
nagyúr
3,6 millióból azért lehet fejleszteni. Behalok... Én is nyitottam 3db 100k, 2db 50k, megák, MM csomagok, upgrade és semmi.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Grat ide is!
🖕
Mástól se, de Tőled végképp nem sajnálom.
-
sz_abika
addikt
válasz
Na bazmeg te is
grat!
-
törölt tag
Thx.
Annyira nem panaszkodhattam eddig sem, minden évre jutott nekem millió fölötti nyitásból, de eddig magasan ez a legnagyobb.Amúgy szerencsére nem kellet újra listáznom, valaki licitált rá még az előző órában 3.6-ért, pedig most már csak 3.3 lenne azonnali áron.
(#11298) LedyGyuszi:
Neked meg rare mixed players... Mindig ezek adják be, amikből a legkevésbé számítana rá az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Direct One (műholdas és online TV)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest