Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Woodslave #11348 üzenetére
Én kétszer vettem eddig pontot. Jobbára mondva egyszer, mert karácsonyra kaptam az asszonytól egy 15 ezres ps balance kártyát, azt váltottam pontra, illetve most vettem pénzért 4600 pontot. A TOTS re használtam fel az első egyenleget, mondanom sem kell kb semmi nem esett, a legnagyobb nyitásom egy 86os gold Isco volt. A nyitások után viszont elkezdtem PL upgrade eket csinálni, és abból esett egy Tots Kante. Untrade de örültem. Most is elnyitottam minden pontot, 88as gold Kroos volt a legnagyobb nyitás. Este csináltam pár 81+ upgrade et, abból meg jött egy FS Dani Olmo. Nem olyan nagy nyitás mint Kante, de legalább ez is eladhatatlan. Viszont ez volt a két legnagyobb nyitásom, ezen kívül egyszer nyitottam egy IF Havertzet ami eladható volt. Nyilván örülnék egy milliós tételnek, de úgysem fog jönni, és már nem is érdekel. Pénzt azt tényleg nem szabad beletenni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest