Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Na mielőtt az adásvétellel minden coinom elfogy megvettem mid Dalglisht. Nem feltétlenül vagyok meggyőzve hogy megéri a 1.5 milliót. Komolyan a játékmenet xarsaga mellett ez idegesít fel a legjobban.
-
MdewC
nagyúr
-
ferni
őstag
Nem kéne törölni kommenteket, ha nem egy retek lenne ez a játék.
Ilyen egyszerű a történet.[link]
Tessék
Undorodom ettől, kajakra már undorodom tőle....
2-0 ide, majd ez a gólnak nevezett valami megtörténik.... És vége a meccsnek..... Ezután fordított is 2-3ra, majd kitámadtam és 2-4 lett, mind emiatt az egy gól miatt... Ha nem csalja be neki simán lehozom 2-0ra, de ez....Tényleg írjatok már erre bármi értelmes dolgot pls
-
Woodslave
félisten
Ugyanezt a kérdést teszem fel magamnak minden nap
-
Zimmi91
addikt
válasz
akooos #13293 üzenetére
+1 , ha ennyit szenvednek a játék miatt már rég letöröltem vna 🤣 beregisztraltam a wlre, de el is engedtem 0 lejátszott meccsel, mert elég olvasni mi megy a hétvégén nem akarom átélni 🤣🤣
Maradok a Bruno Fernandessel való kereskedésnel , igaz nem tudom minek halmozom a coint amikor csak untrade játékosokkal nyomom 🤣🤣
-
Edgar2621
őstag
válasz
Fifaisshit #13282 üzenetére
Snoooop Dogggggyyyyyyy Doooooooooog
-
Raunchy
tag
A Latency szar.
A játékosok sokkal később reagálnak az utasításokra még az eddigiekhez képest is. A taktikai mozgások is csak akkor indulnak be amikor már késő, egy helyben áll a 10 mezőny játékosbol 8.
Először azt hittem a netem szar, de nagyon nem. Szembe szélben kell hugyozni 😓 -
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #13282 üzenetére
Ha Snoop szól vége. Kampec.
-
Woodslave
félisten
A legutóbbi pacs meg a szerverek jelenlegi állapota alapján gyakorlatilag minden meccsen idegbajt kapok. Nem ér ez ennyit
-
ferni
őstag
Az mitől van, hogy a 35. Percig minden fasza a meccsen, megállítom, majd miután letelt a szünet olyan delay lett, hogy olyan nem létezik.
Volt amikor 2-3 másodpercet késett a gomblenyomás meg amit a TVn láttam
Majd egy kamu tizivel egyenlít és bazdmeg ezzel kapok ki....
[link]
A 88. Percben....Ugyanolyan körülmények között játszok, ugyanolyan nettel mint előző héten, akkor 9-3 volt, most 6-5.... És olyan delayem van folyton, hogy az beszarás, egy hete meg alig éreztem belőle valamit. Picit érdekes és elgondolkoztató.
-
Fifaisshit
őstag
EA vs Snoop
-
Z'Z"
őstag
Nesze neked, EA!
[linwww.twitch.tv/runthefutmarket] -
ferni
őstag
Sztem 45+ meg 90+ glitch nincs, szimplán mivel az az időszak kitesz, 2-3-4 percet is, ezért ott szimplán több gól születik, mint pl a 33. Percben, mert az csak egy perc meg azt meg se jegyzed, míg a 45+, 90+-t igen
-
Hazli17
aktív tag
válasz
gabigyerek #13276 üzenetére
És, ha nem tudod eldugno a labdát a 45 vagy a 90.perctől,az a 2-3 (kiírt) perc végzetes lehet.. Ha megszerzi az ellen 10/9 gól..
De amúgy nyilván nincs ilyen glitch.. Ahogy kick off glitch sincs és semmilyen glitch, hiba, csalás nincs... -
Woodslave
félisten
válasz
Raunchy #13274 üzenetére
Tegnap teljesen agyfaxt kaptam pont ezek miatt. Mondtam felesleges minden ha igy tudok csak játszani pedig én nem wlezek mert vmi nagyobb kárt fogok vmiben okozni. Élvezhetetlen nem csak azért mert hanem ahogy kikapok.
Ma reggel a gyerek első wl meccsén viszont mi ültünk a szerveren
Van egyébként 45+ perces gól glitch
-
Raunchy
tag
Szerintem ez továbbra is szerver oldali probléma, és most még rosszabb mint volt eddig.
Teljesen mindegy milyen taktika, milyen játékos állomány áll rendelkezésre, ha nyugati szél fújja az ellenfelet. Most ez az extra wl reward is szopat, mindenki úgy küzd mintha az élete múlna rajta.
A kedvencem hogy az én játékosaim alig tudnak szerelni és bárki körbefutja őket. Visszajött a rebound, nem ritkán 4-5 tiszta szerelés után is az ellenfélhez pattan a labda. Félpályán letamad az ellenfél, pedig se o. Ball slide, se pressure, egyszerűen csak hamarabb mozognak az emberei. A technikás játékot nem lehet kivitelezni, cselezni nincs időm, vagy ha van, mindig ott egy másik embere aki úgy szerel hogy fél éves eltiltás járna neki -
Readonly2
tag
válasz
Toninho13 #13272 üzenetére
A védekezéssel tuti csináltak valamit, a teljes védelmem úgy áll mint egy darab szar... és a támadóim is... ami nála vissza pattan az nálam tuti nem, az ő védői bele vetődnek a labdába az enyémek el ugranak előle ... 5-ösrol sem képesek bepöckölni a lasztit... a legrosszabb WL kérdésem valaha ... 12 meccsből csak 4 win ... hagyom is a francba , talán vasárnap megpróbálom de ha nem az se baj ..
-
Toninho13
aktív tag
Megint vergődök az objectiveken, erre neveztem a WL-re. Ilyen gameplay-jel no chance. Az első ellenfél bucira vert, azóta meg ilyen Kent, James, Oshimen, Mbappe, Prime Hernandezzel szivatnak szénné. A védekezést szétnerfelték és/vagy a szerver hulladék. A védelem mögé belőtt labdákkal nem tudok mit kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy Flashback Hummels olyan helyezkedési hibákat vét, hogy sírni tudnék. Moments Sané kidobott 400k volt.
Ha nem lendületből indul, nem tudok vele senkit lefutni, ha gólhelyzetben van, instant kirúgás.
-
sz_abika
addikt
Na jó volt a mai panic crash. Vettem 2 millaert vegre egy FS Halandot... Előbb láttam meg mint PIM Crespot, de ő lesz a kövi
-
ferni
őstag
Vettem két 125k pakkot...
Ami ugye 4 volt.Utsó kettőben már 86+ se volt
Ma bepótoltam azt, hogy eddig sose pakkoztam
-
Hazli17
aktív tag
válasz
gabigyerek #13263 üzenetére
Szép volt mind!
ilyenek kellenek, a játék úgysem lesz jobb!
Dracox az grat!
-
gabigyerek
senior tag
Na a harmadik meccsen már sikerült kicsit színezni a játékot. De olyan szintű túlterhelés van ilyenkor a szerveren hogy néha 1 másodperc is eltelik a gomb lenyomasa és a játékbeli reakció között. [link]
-
MdewC
nagyúr
15K coinért tele van end game lappal a promó.
200K-ból aki most kezdi, bika teamet lehet összerakni.
-
ferni
őstag
Valamit kéne alakítania a Fifának mostanában, kezd tőle rendesen elmenni a kedvem és undorom lenni tőle
-
K.J
senior tag
válasz
Mrguba #13254 üzenetére
Semmire. Lehet lesz majd ilyen, rúgj gólt ezzel és ezzel, lábbal és fejjel, esetleg egy-egy sbc, de nem gondolok bele többet.
Egyébként ezek az ajándék pakkok csak a mai napra voltak érvényesek vagy netán az egész promo alatt dobnak majd egyet?
Nem olvastam utána, nézzétek el nekem, ha tudtok valamit, osszátok meg legyetek kedvesek! -
Mrguba
őstag
Na valaki arulja el.ezek a SPECIAL ITEM lapok.mire jok?nyitottam 5 ot..persze ilyen 78 asok
-
ferni
őstag
Volt 300k-m, idén először pakkoztam....
Kár volt.Kicsit szánalom a droprate, hogy feleáron is fix buksz a pakkokon
2db 100k pakkot adtak....1 áráért....
Insigne meg Vertonghen a másikból, szép minusz lett.... -
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Volleyt hogy tudok hatásosan lőni? Az van csak hátra a Zaniolonál, de egyszerűen nem megy. Beadást mindig fejelni akar ez az idióta... -
gabigyerek
senior tag
Ezzel a góllal kaptam ki a 118-ik percben.
Na most akkor újra felmerül bennem. Van scriptelve a játék vagy nincs ?
-
Gatho87
tag
Elmegy most mar ez a jatek a picsaba...30 packbol semmi sem esett..1 onana meg egy vidal..Jezusom..tenyleg itt kell abbahagyni
-
Gaborz1
senior tag
Újabb hackertámadás?
-
SeatLeon08
tag
Megint nem lehet belépni. Itt a hétvége.
-
Woodslave
félisten
Ajándék rare mega pack
81-es a legjobb
-
ferni
őstag
4 perc alatt elvitték a Promo packot.....
-
Bobbysolo
tag
-
freddyadu
senior tag
Van valami használható taktikája valakinek?
Megköszönném... -
Nandinagy
addikt
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #13202 üzenetére
Castro most osztotta meg 12.000 embernek , szal fixen ő lesz, ha nem akkor csal az EA
-
-
Hazli17
aktív tag
Messi lesz ismét a potm? Azt láttátok?
Mibe fog kerülni az a lap -
Nandinagy
addikt
5-0ra állok eddig. A védelmet alakítottam át most Tierney-Akanji-Zakaria-Lainer mögöttük Bürki van. R.Carlos nálam nagyon gyenge lett így inkább 8 chemen játszatom Tierney-t aki sokkal jobb érzésre.
Örök igazság, hogy mindegy ki a kapusNeuer volt eddig de bűn rossz volt Bürki viszont hibátlan eddig. Nem tudom ki, hogy vette észre de Ben Yedder mintha kicsit gyengébb lenne most mint eddig, főleg labdakezelésben.
-
Woodslave
félisten
Pénteken nem szabad wlt játszani örök tanulság
-
Zimmi91
addikt
Jól gondolom, hogy ma boldog boldogtalan nyitni fog és adják el a komoly játékosokat, hogy legyen coin?! Ma kéne vadásznom egy olcsó CR-t, már most is 770be megy, tegnap még 830 alatt nem volt
-
Gatho87
tag
Uram Jezus Krisztus!!!! Mi ez a szar jatek? Wl elso meccs 3 ugyan olyan gol visszapattan a kapusrol. Az emberek iranyithatatlanok. Kovetkezo ajto rq piros lap 11es miatt..nem is iranyitottam a vedot. Kovetkezon megint visszapattan minden. Elegem van ebbol a fosbol. Mar 4 et vesztettem
-
Garsza
veterán
-
Genji
őstag
-
Genji
őstag
Srácok évek óta nem játszottam, jól emlékszem, hogy ma és holnap kell venni az aktuális TOTW-ket a legalacsonyabb árhoz?
-
sz_abika
addikt
Tényleg bazmeg megint promo? Miért??? HOL A MID ICON SBC INKÁBB??
OTW Yeddert tegnap kitettem -80al, 410ért, mert láttam hogy 405ért viszik őket...ma 369k!!!! És fölös tovább tárolni a lapot, mostanában olyan meccsek lesznek, ahol nem a Monaco a tiszta favorit és nem fog kapni lapot.
Ha nem csinálok semmit Messi és Mbappe eladása után már meglenne PIM Crespo / FS Haland a csapatban és boldog lennék.
-
Gatho87
tag
Bocs ezen jot nevettem xd mert nalam ugyanez..ilyenkor mar orditok olyat..rengeteg ilyen van es szelen rogadt gyakori ez, hogy nem ertem miert nem marad a labda nalam, meg mit csinal ilyenkor. Es ilyenkor elhiszi, hogy tud jatszani, csicska golorom es vegig kell nezni...
-
-
nrico
tag
Én is beregeltem a WL-re. Megpróbálkozom pár mérkőzéssel, tesztelem Árpó taktikáját. Meglátjuk mi lesz.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek #13169 üzenetére
Tessék szavazni Bruno Fernandesre. Szükségem van arra a lapra
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest