Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
94-es Del Pierot hasznalta valaki? Ha igen milyen chemmel? En hawkkal vettem, de a futbin szerint basic kell ra... Camban van, de ingame ST lesz...
-
dollarZ18
tag
Megvolt életem eddigi legnagyobb nyitása.. egy ikon és egy fut birthday: prime Inzaghi + Djené
(Marquee Matchups pakkokból).
-
Stylerr
addikt
MdewC: Köszönöm a tippet, ez a Polenta nagyon állat!
-
freddyadu
senior tag
Hogyan tudok WLben hazai meccset indítani?
-
arpo04
őstag
válasz
Woodslave #14993 üzenetére
Kényszer nagy úr... icon ebben az árban aki használható cam és st poszton nem igazán van... stamina és balance ami problémás. Mivel sok a la liga és seria a játékos nincs más opcióm. 1,5 valóban nem ér... Viszont most 500k kell rá és Mertensre. Ha iconokba gondolkodom ugyan ez +2M... na akkor most melyik a célszerűbb
Továbbra is tartom, hogy nem DP vagy Atal (harmadába kerül) szintű játékos... -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #14988 üzenetére
Mondjuk én pont egy Griezmann-Hazard párost akarnék összehozni szóval nem adnám el a helyedben
Tavaly Nedved volt az első iconom akit kiraktam. vagy 500 meccsem volt vele. Ha jól emlékszem nálam ilyen március környékén már gyenge volt a promos lapok mellett. Talán Vieirába vagy Blancba tettem bele de addig nagyon szerettem -
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #14987 üzenetére
na meglátjuk a következő csapatot, aztán lehet még kipróbálom bár Griezman bejön de fő a változatosság (tudom nem így gondoljátok de én igen
) Aki most nagyon tetszik az Nedved. Már volt korábban is meg volt prime is, de eddig csatárban nem használtam de most Grizi előtt van st-ben és adja nagyon. 5* wf van némi fizikum, sebesség. Szélen még mindig azt mondom nem nagyon számít ki rohangál, de Vinicius és Lucas (link miatt inkább ő van mint James aki 8-ason volt kénytelen játszani) megoldják amit kell ha meg lehet...
(ha meg nem lehet akkor tök mindegy
)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #14986 üzenetére
Hazard első wl meccsén rúgott egy Hatost
Egyébként mikor megvolt Bernardo Silva engem nagyon zavart az, hogy a gyengébb lábbal nem tud passzolni szóval jobb oldalról átraktam balra, hogy ha érkezik 1 beadásra a bal lábára jöjjön ki a lövés meg így passzolni is jobban tudott. Igazából szerintem a legjobb hely ahova lőhetsz még mindig a rövid szóval így pont jól jött ki neki.
-
Woodslave
félisten
szerintetek annak van a játékban jelentősége, hogy bal vagy jobb lábas játékost bal - vagy jobb oldalon játszatod? Ok hogy mondjuk egy finessnél jobb oldalról bal lábassal jobbnak tűnik rúgni, csak olvastam hogy az a jó ha azon az oldalon van amilyen lábas, de ez az előbbinek ellentmondana.
Arpo: na akkor ma leteszteljük Hazardot
-
sz_abika
addikt
válasz
Mrguba #14982 üzenetére
Ilyenkor téngyleg csak a prok tolják, engedd el. Szombat délután és vasárnap este a legkönnyebb szállítani a győzelmeket + hétfőn ha issue volt.
Más.
Idén nem nyitottam promo lapot még csomagból. Birthday Gaitan múlt héten, most meg egy 81+ból egy Chucky <3
Hát már várom a kövi icon swapokat hogy csapatba rakjam! -
arpo04
őstag
Nandinagy, Woodslave már csak Mertens kell, kb 20k volt Ramsey így bukni nem tudok rajta. Ha nem válna be sbc-be jó lesz, 90 játékos meg 80k körül mozog. 4231 és 442 amit használok. A 4222 próbáltam többször és nem megy... lehet a ct a gond, bár úgy érzem ez a fajta formáció nem fekszik a stílusomhoz.
-
Mrguba
őstag
Szabin vagyok...
leultem ezzal a tragyadombbal jatszani...
de eddig wl ben csak az vert el aki szembejott...
6bol semmi...szerintem ennyi is volt mara de lehet a hetvegere -
dracox
addikt
válasz
sz_abika #14977 üzenetére
Köszi a választ.
Lehet masik variaciot nezek akkor
.
Sickboy25: 91-es Drogba-t próbáltad? Kicsit darabos a mozgása meg szokni kell vele a játékot, de kapu elott bever mindent. Lassan 100 meccsem van benne, de jobb gólaránnyal rendelkezik, mint a 250 meccses főcsatár Mbappém.
-
Woodslave
félisten
válasz
mikkristof #14978 üzenetére
lesz. 31 packot el is raktam rá, hátha
-
mikkristof
csendes tag
Lesz ma kovetkezo FUT Birthday csapat?
-
Sickboy25
addikt
Tegnap ismet arra gondoltam, hogy az ucl swapot is megcsinlaom. Nem veszek senkit igy van egy szedett- vedett garda, akivel harcba tudok indulni. 58-as chem. Eddig a 6 meccsbol 1 win van, azt is odadta a srac... A tobbi mokus div 8 ban eljatsza a kurva nagy jatekos vagyok szitut, nem tunik fel neki, hogy kuldetest csinalok. Ne engedjen gyuzni, de a gol utan ne csinalja mar vegig ezt a macskas es csititos goloromot... szanalmas szarok.
amugy a fo csapattal tegnap belefutottam egy hasonlo sorstarsamba, rugtam is egy ongolt es egybol kileptem. 70-es chemen volt, legalabb velem ne szenvedjen.
apropo, hogy tudok rairni ilyenkor leggyorsabban a jatekosokra?
Mas: sajnos Ronaldot el kell adnom, mert Butra ellopja a bulit! 32 meccs 42 gol.
Melyik icont lenne erdemes kiprobalni egy kb. 1,5M ert. 442t jatszok most. Kapus es vedo poszt fix azokra nem keresek. Koszi -
Nandinagy
addikt
válasz
arpo04 #14967 üzenetére
Fura mert pont ezt a hármast tervezem összerakni a csapatba
Egyenlőre mertensre nincs pénzem szóval őt nem jellemzem.
Ramsey:Shadowwal használom cm-ben Blanc mellett. Blanc nálam nem is támad ő marad hátul Ramsey meg box to box. Igazából a lövését a rengeteg auto block miatt nem tudtam tesztelni de 2 gólt már lőtt 15 meccsen kb 2 lövésből.A passzai is tetszenek meg igazából védekezésben se olyan elveszett mert Blancnál pl. érzésre több labdát szerez
Hazard: 4231-ben középső CAMban vagy 4-2-2-2--ben ST-ben használom. Embertelen ahogy pl. sprint közben vezeti a labdát. Ragad hozzá a labda. DIV3 Rivals 7 meccs 9 gól 1 assziszt.
Sok olyan helyzet van mikor szerelik de egyből odapiszkál és már vissza is szerzi a labdát.Ramsey-t ajánlom ha btb játékost keresel egy csak védekezésre jó játékos mellé vagy ha Arsenal fan vagy mint én
Hazardot meg mindenképp -
Woodslave
félisten
válasz
arpo04 #14971 üzenetére
nyilván a csapatnak hatékonysági szempontokat figyelembe véve - bármilyen jó cdm Ikoné
- egy igazi védekező középpályás kell Vidal mellé.
Ha meg próbálgatni akarsz akkor vedd meg őket majd eladod. Mertenst a gyerek szereti ő jobban dribblingel mint én szóval neked is lehet bejönne. Hazard tuti jó, Ramseyt nem nagyon tutom hova tenni statok alapján, de inkább CM még shawodowwal is. De biztos vagyok benne hogy meg tudod vele meg Vidallal oldani amit kell középpályán. Pláne ha ki tudod rakni még olcsóbban (amúgy se sok ahogy nézem) és még linket is ad a legjobb szélsőnek
-
eM'82
addikt
válasz
Gatho87 #14962 üzenetére
Egy ilyesmi? [link]
K.J.: Sztem baromi jó lap, de hogy megér-e ennyit mikor a rare gold lapjával is oktatnak? Passz.
Nem vagyok sajna mérvadó, de a statjai azok veszett jók és ez számomra a pályán is érezhető. Ragad hozzá a labda, és nagyon jól lő mindkét lábbal. Finesse is működik vele.
Amúgy lehet hogy a 93as CAMmal ugyanez lenne... Egyelőre nem akarom elengedni, de most még bukó nélkül tudnám eladni. Lehet jövő héten végre megejtem a cserét. -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #14968 üzenetére
Atalt már eladtam... Mahrez, Lucas padozik mivel nehéz lenne beépíteni. [kép] 1,45M van kb 1,7 ha eladom a klubban levő jatekosokat. Quaresma, Moura, Mahrez, James a padon...
-
v-man
őstag
Reggel a coint választottam, most este megvettem belőle SMSt, első meccse rivalsban, 2+1* gól, 2 gólpassz, 1 kiharcolt büntető. Ha csak fele ilyen jó lenne hosszabb távon, akkor egy főnyeremény 38500-ért 😃
* azért +1 mert a lövése megpattant a védő lábán, így azt öngólnak könyvelték el
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #14966 üzenetére
Ramsey, ss Mertens, fb Hazard ezeket a lapokat használta valaki? Gondolkodom egy ilyen soron, mennyire lehet életképes. Ramsey cm vagy cdm poszton használnám.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #14965 üzenetére
Na majd mond meg milyen!
Én meg áron alul vettem egy moments Linekert, baromi jó statjai vannak, mondom ki is próbálom. Nem lett volna vele gond, de szarul sült el az egész. Hányinger milyen játékosok jönnek szembe és cseszik el az egészet. Mit élvez a sok nyomorult abban, hogy a meccs 3/4-én végig drag backel, leviszi a szélre, be passz gól? Mert ha csinál néha 1-2-t az oké, én is szoktam, de van akinek ez futószalagon jön...
Ezért is utálom már ezt a szemetet. Szóval Lineker ment is vissza a piacra, sajnálom... -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #14957 üzenetére
én lehmannt kaptam kölcsön szóval kilesz próbálva hétvégén 7 meccsen
-
dracox
addikt
FUTMAS Mendy szerintetek mennyire lenne használható CB poszton? (Sajnálom leültetni a padra, mert megvagyok elégedve vele), de a helyére az egyik nagy kedvencemet venném Moments Roberto Carlos-t.
-
Gatho87
tag
[link] erre valaki?
-
mikkristof
csendes tag
Nos, ki lett szenvedve Bellarabi.
Rashicat kiarulom, szepen csokkent az ara, gondolom nem csak en csinaltam meg Bellarabit helyette😂 szoval szerintetek erdemes varni Rashica ertekesitesevel mivel holnap lejar Bellarabi vagy mind1 mikor adom el? -
taylorp
senior tag
A SBC-ben hogy működik a Loyalty?
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #14947 üzenetére
[link] jelenleg.
Woodslave: jaaah, tényleg. van egy kis különbség :)
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #14943 üzenetére
Ma reggel 9 fele 10 perc alatt 30k profit. Lazio 83-as cb... max 1500 vettem és 3,5k azonnalival vittek is. Utána már nem volt kedvem vele szórakozni. Igaz Ps másabb mint pc.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
mikkristof #14949 üzenetére
Igen jól érted...ez még könnyen meg is van!
Nekem a beadások nem mennek...még kell 3...
-
mikkristof
csendes tag
Sracok!
jol ertem hogy Bellarabi objectivek kozott 7 meccset kell nyerni amin 1golt rugok es golpaszt is adok 4csillag skillmoves-os kozeppalyassal?
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #14939 üzenetére
Hawk szerintem jó választás. Dribbli az alapból jó, rövis passzai jók. Lövés + sebesség + fizika meg így lesz frankó.
Woodslave: miért? Úgyis be fog esni az ára mindnek :).
Közben Atalt is eladtam (kis profittal, számomra meglepő módon), így lett 3.1M coinom. Mid Pelét ma láttam 3.05-ért is. Megvárom holnap mi lesz, aztán 1-2 játékost veszek előre.Ez a Bergwijn SBC lap nem lenne rossz, de a mid/mid wrate, + alacsony aggression miatt tartok tőle.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #14943 üzenetére
Tehát MI vagy, még tagadni sem próbálod
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621 #14942 üzenetére
Ma meg holnap is pihenek. Kettőt dolgozom, kettőt pihenek. Bár amikor FIFA van az nem pihenés, mert az idegileg a padlóra küld...
Amúgy néha ellennék a "kereskedéssel" is, de bugos a companion/web app. Nagy élmény mikor mennél a profitra és kiírja a bidelős hibát.
Ikonokkal próbálkozom, más kereskedési formát nem nagyon ismerek. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #14941 üzenetére
Ebben biztos vagyok, a szerverek nem fogják bírni megint a pénteket az biztos. Úgyhogy megint lehet majd küzdeni kedd reggelig a
semmiértfantasztikus rewardokért
Kristóf amúgy Te mikor pihensz? Vagy Te már MI vagy? -
v-man
őstag
Ismét 10-18-24 wines wl bónusz pick a hétvégén.
A mostani totw moments kínálatból lehet választani. Vajon a 88+ garantált mit ad, mikor 87nél nincs jobb lap?
Szerk.: ja, bocs, benéztem, bármely hétről adhat. -
Nandinagy
addikt
Végül elhoztam Hazardot licitbe 35k-val olcsóbban.
Így pár meccs után azt kell mondjam, hogy a labda ragad hozzá. 4 meccs 6 gól Div3-ban szóval remélem beválik majd.
Maximint akartam a legjobban kipróbálni de ez az ára nekem eszméletlen sok. Olyan 800k körülre vártam volna amire azt mondom, hogy jöhet RTTF Dembelé helyett.Hazardra milyen chem kellene szerintetek? Hawk-ot raktam rá, hogy a fizika meg pace is menjen feljebb
-
nrico
tag
Én beruháztam egy GTA V Online bundle-ra. Csak 4100 coin volt, de, hogy jobban fogok szórakozni az tuti.
Kezdem teljesen megunni ezt az online szarakodást a packluckról nem is beszélek...
-
Readonly2
tag
Mid Roberto Carlosra chem lap ötletek ?
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #14927 üzenetére
Én is csodálkozom hogy nem estek be jobban, BDay Griezmann ára 1.2m körül mozog továbbra is.
Szerintem holnap lesz este 7 előtt panic sell, vagy utána miután kiderültek a lapok.
SShifter Yeddert akarom eladni jó áron, hogy így legyen meg Baby Pelére a coin. Yedder helyére majd megy a James gyerek. -
Edgar2621
őstag
Partey és Dennis a pickből, a pakkokat holnap nyitjuk Pogbooom miatt
Partey jó lesz a swap küldetéshez, Dennis meg egy jó super sub, csak az a baj hogy abból is a sokadik. Na sebaj, majd jövő héten jobb lesz, addig meg kitartást mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a családra. -
s0p0q0r
aktív tag
Srácok az megvan, hogy az április 1 sbc igazából egy mini gold rare players pakk? 6 db arany játékos van benne.
-
Nandinagy
addikt
Valaki próbálta az új Hazard lapot? Eddig vártam, hogy hátha esnek a birthday lapok árai de párnak még emelkedett is szóval inkább most veszem meg. Jövőhéten akarok venni egy HL Mertenst és akkor partey helyett ramsey lenne a másik cm.
Ilyen lenne a hétvégi keret:
https://www.futbin.com/20/squad/14619446 -
Woodslave
félisten
500ms latency megint miatök van minden délután?
-
Readonly2
tag
Sziasztok ,
kiraktam egy mid icon zsákba macskát adott egy Robi Carlost. Milyen chem lappal a legjobb?
köszi mindenkinek!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #14922 üzenetére
Az jó lap, csak nincs kedvem nekiállni, plusz kéne egy jó ikon LB, aki eléri Valencia szintjét. Hát necces. Prime Zambrotta nem az fix.
-
Kristof_94
nagyúr
Van itt olyan PC-s, aki kiváltotta SBC Oparát?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #14918 üzenetére
nekünk Van der Sar, Desailly meg Nakata. Gyerek annyit nyúzott már ezzel a Nakatával mondom tessék próbáld ki
-
Mrguba
őstag
76os player pick wl reward...
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Schwolow és Savic, utóbbi jó lesz egy Serie A küldetéshez vagy valami sbc-be.
A csomagokból semmi, még walkout sem volt, csak egy 84-es.
Ikon loan pick: Bergkamp, Petit és Stoichkov, utóbbit választottam.Szóval elég szegényes volt ez a pack opening is...
-
Woodslave
félisten
Gold 3 két 82-es xar
nem mintha bármelyik akár csak padra jó lett volna
Packot nem nyitok holnapra tartom a 96-os 5*5* Ronaldora
-
eM'82
addikt
Gold3 WL+Rank2 Div5ben - legjobb lap 84es Tadic (player pickben is max 84es volt). Ja, várj! Volt egy Hunter lap is az egyik Mega Packban :).
Ez van ha lélek nélkül játszik az ember :D
-
Ragnar17
tag
Na, az első elitért járó rewardom, pick: Partey, Guaita, Schwolow,
100k-s: LINGARD. 82-es.
Totw packet inkább ki se nyitom most.. -
sz_abika
addikt
válasz
evibly #14906 üzenetére
Ez konkrétan a legjobb mi kapható, nem csak "jó". Én 84es Dennis és Schwolowwal gazdagodtam Gold 2ért.
Div4 Rank 1 + WL rewardból pedig 1, az az EGY walkout. 83as MILIK. Joke.
VIszont fájó szívvel de elkelt FS Haland...van egy olyan érzésem hogy pénteken jön belőle a szülinapi lap. Persze az lesz vagy 3 milla ha nem több
, addig meg elvagyok a piros 87esével. #Roadto3Mils #1togo
-
Woodslave
félisten
válasz
taylorp #14908 üzenetére
én a legtöbbször ami tradelhető eladom, most az utóbbi időben felgyűlt az állomány 900+ felé, nem nagyon foglalkoztam ezzel, meg a xar ligás ezüstökkel, bronzokkal se, amúgy non rare 700, rare 1000 ilyenkor pláne amikor van sbc amibe jók. Mondjuk ez attól is függ mennyi játékosod van, de azt tapasztaltam, hogy 700 körüli játékos állománynál minden sbc-t meg tudok csinálni (ezeket a napikat nem játékost) max 1-2t kell néha venni hozzá.
De amíg van olyan sbc addig lehet jobban jársz még akkor is ha tradelhetővel csinálod mintha vennéd bele
-
Madn!ght
addikt
Pedig már tényleg úgy voltam vele, hogy elengedem ezt a "szuper" játékot.
December óta nem volt értékelhető nyitásom. A csomagokból rendre a 75-79 közötti libertadore játékosok esnek, komolyan szinte már nevetek és magaban kötök fogadást, hogy 77-es lap lesz-e, vagy naaa esetleg most egy 78-ast kicsikarok.Erre most a FUT 11 sbc rewardot elcsattintom mobilon, nesze. Első ikon nyitásom a FUT-ban.
(megszánt az EA packluck) Csodálkozom, hogy hogy nem a legértéktelenebb vacak hullott.
-
-
mikkristof
csendes tag
Összedobtam egy 86+-os WL reward sbc-t.
3 játékos akik közül választhattam:Koke(86), Maddison (86), Alex Telles (86)
86+... right?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest