Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gaborz1 #21997 üzenetére
Beetetés? Annyi az egész hogy vagy 10 féle promóció lapjai +rengeteg if lap bekerült a játékba így nyilván sokkal nagyobb eséllyel nyitsz nagyot.
Ha valaki ez alapján azt hinné, hogy majd a 21-be is ilyeneket fog nyitni az el se kezdjen játszani
Bár én még mindig azon az oldalon vagyok aki így is képes rare players packból 80as játékost nyitni szóval...(#21998) Kristof_94
Amennyien játszanak pc-n csodálkozom, hogy csak 1 olyan volt akivel már játszottál
Szerinted ki helyett tegyem be Lenglet. Diego Carlos vagy Militao? kell 1 francia mert akkor ki tudom venni cyprient a kezdőből ami fél siker -
MdewC
nagyúr
válasz
Gaborz1 #20508 üzenetére
Jó lap.
Nálam a toty kb 650 meccsen lőtt 600 gólt, meg vagy adott 350 gólpasszt. Atombomba a pali.
Grat hozzá.
Nálam tegnap esett atomjaira a game, benne volt Ronaldo és társai eladása is. Ma gold 1-re mentettem és maradt bent game, volt vagy 4-5 taktika váltás mire lett az egészből vmi.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gaborz1 #19438 üzenetére
Mennyi ilyen van nálam is... Nem elég, hogyha nagy nehezen szerelek, akkor is ellenfélhez pattan, ha meg a védőmhöz hiába nyomok bármit nem rúgja el, pedig már ott tartok, hogy inkább kibikázom, mert rengeteg gólt kaptam így... De általános az, hiába nyomom a szerelést csak odapiszkál és előtte marad nem egyszer, hanem akár 2x-3x is, akkor berágok, becsúszok neki, hogy felrúgom, mint a hugyos vödröt, de hiába oldalról hátulról, akkor is előtte marad, sőt kiugratom... Pfejj... Bezzeg megyébe, ha odaléptem, akkor az ott vóóót...
(btw, védőként játszottam 15 évet és egy sárgát kaptam, mert földhöz vágtam a labdát, kispályn meg egyszer kaptam két percet)
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Gaborz1 #18070 üzenetére
Hát kinyitottam a reward pakkokat.
Ödegaard lapult egy tradeable Mega pakkban.
Mivel más nagyvad nem került elő, így kinyílt a garantált LaLiga TOTS pakk is.
Amikor megláttam a francia zászlót, már tudtam, hogy jó lesz.
A játékos pedig Kariiiiiim Benzemaaaaaa.
Real szurkolóként ez a 2 nyitás igazán örömteli nekem. -
Zimmi91
addikt
válasz
Gaborz1 #17917 üzenetére
Nálam már PL TOTSba végezte, az a baj az összes untrade SBC-s lappal így vagyok, hogy 2-3 hétig legjobbak a világon utána meg mintha eltűnne minden stat és egy darab szar lesz az összes
Fixen belenyúl ebbe is az EA, azt nem hiszem el, hogy egy lap x ideig jó utána meg nulla lesz...
-
Woodslave
félisten
válasz
Gaborz1 #8578 üzenetére
Figot eléggé szidta Krasi. Persze ez nem jelent semmit. Pláne ha kedvenc volt.
Úgy gondoltam hogy mivel 3 eladható játékos van a csapatban ezért a helyükre vennék ki. És aklor lenne pénz vkire még akár Neymar vagy Mbappe. Ez Ben yedder meg Pirlo 90-es. A kapus is de ter stegen marad az biztos.
A másik vonal meg a keret erősítése. Guardiola helyett vmelyik cdm...
Cbt nem akarok. Lenglet meg a Carlos elég nem rajtuk múlik. Lb asszem nincs
rb mondjuk Zambrotta jól néz ki.
Na majd kiderül milyen szoporollerre raknak a többi swapert lehet sirva veszem ki Bobby Mooret
-
Woodslave
félisten
-
-
toome1985
tag
válasz
Gaborz1 #4730 üzenetére
Hát szerintem az árával jobban járnék. Végre kipróbálhatnék egy jópár játékost akit amugy sose. Nehéz dolog ez de én inkább az eladás felé hajlok most. A kérdés az hogy most adjam el vagy később mehet fel az ára ha már nem nyitható?! Mindenesetre megvárom hogy ki mit mond. A héten ugyse játszom szoval elfér a clubban. Majd jo lesz super subnak.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Gaborz1 #3493 üzenetére
Szerintem minden hasznos tud lenni, ha energiát és időt fektet bele az ember.
De játszani, plusz még kereskedni is a hét minimum 5 napján az számomra már sok, nem jutna elég idő fontosabb életterületekre.
Félre ne érts, nem akarom kisebbíteni az érdemeid, jól csinálod, így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest