Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toome1985
tag
Üdv. RTTF lapok mikor kapnak uppot? Van egy Militao-m, remélem elég nagy lesz a hype körülötte hogy még feljebb menjen az ára. Annyi érdekelne még hogy ezen a csapaton lehet még erősìteni valahol? Esetleg Semedo-Capa csere? [Csapatom]
-
toome1985
tag
Ugy felidegesitettem magam ezen a három fogalmatlanon(Aguero De Bruyne Mahrez) hogy eladtam őket gyorsan és vettem egy 88as Raul Gonzalezt inkább. Na jó biztos jók ezek a bpl játékosok de nálam megállt a tudomány bármelyiknél is volt a labda. Egyszerüen nem ültek a passzok, labdakezedés egyes. Bemozgások szarok. Komolyan nem hittem el hogy 700k volt a 3 játekos és kb semmivel nem jobbak mint akiket lecseréltem. 😁 Buktam is vagy 100 ezret ezen a csodateszten. Fuu de felidegesitett. Tegnap kellett volna inkább egyből ezt a Raul gyereket megvennem. Akkor még olcsobb is volt.
-
toome1985
tag
Kiprobáltam az Aguero De Bruyne Mahrez hármast. 3 meccs 3 vereség. 0 lőtt gol. Kb 5 helyezem volt összesen. Abbol 2-ot siman be kellett volna rugnia Agueronak. Abszolut de nem érzem őket.
-
toome1985
tag
Üdv. La liga csapatomat upgradelném pl játékosokkal. Érdeklődnék hogy mi várható el egy Aguerotól, De Bruynetől, RTTF Mahreztől? Érdemes megvenni őket vagy felesleges pénzkidobás? Jelenleg Benzema a csatárom, mögötte Joao Felix, jobb szélen Dembelé, ök lennének cserélve. Padon van még Potm Vardy es Toko Ekambi.
Igy nézne ki. -
toome1985
tag
válasz
Kristof_94 #4742 üzenetére
Azzal ment a leggyengébben. Valahogy furán helyezkednek az emberek nem feküdt. A szélessel egy ideig jo volt. Patch utan viszont az is gyengébb. Most nagyon bejön az 5 védős felállás. A középső poziciót pont Piquenek talaltak ki ott nem baj ha kitámad. Nyugodt szivvel verem vele telibe az ellen csatárát. Ha meg megkerül akkor a másik kettő kapja el. Széleken meg nem nagyon fut el senki a két Usain Bolt mellett.
-
toome1985
tag
Dembelé papir. Őt cseréltem Balere. Vidal Saul kettos volt a kp eddig. Fasza is mindketto. Saul jol jo tavolrol Vidal meg Vidal. Modricot csak tesztelnem ha lenne idom. Benzema nalam megfelel. Felallt vedelem ellen hasznalom. Ha 16oson belul kap labdat akkor altalaban egy lefordulos lovocsel utan be is rugja. Ha futni kell akkor Bale st helyere jon Promes. Ha 433-4 et jatszok akkor meg camba Felix. Igy tudok varialni sok felallas kozott.
-
toome1985
tag
válasz
Kristof_94 #4735 üzenetére
Remélem megnyitja. Ebből a Pique Nesta páros untrade. Kispadon OTW Joao Felix.
-
toome1985
tag
válasz
Gaborz1 #4730 üzenetére
Hát szerintem az árával jobban járnék. Végre kipróbálhatnék egy jópár játékost akit amugy sose. Nehéz dolog ez de én inkább az eladás felé hajlok most. A kérdés az hogy most adjam el vagy később mehet fel az ára ha már nem nyitható?! Mindenesetre megvárom hogy ki mit mond. A héten ugyse játszom szoval elfér a clubban. Majd jo lesz super subnak.
-
toome1985
tag
Esetleg valaki használja Modricot mindenes középpályásként? Mennyire használható? Saul és Vidal van most középen velük is meg vagyok elégedve de ha tudom javitani a közepet akkor szivesen elköltöm a pénzem.
-
-
toome1985
tag
Ha valaki nem tudná akkor 11es rúgáskor tessék szépen figyelni hogy hova fordítja a fejét az emberke.
-
toome1985
tag
Ööö az normalis hogy a web appban bármilyen chemistry stylet rá lehet rakni a védőkre is? Vagy eddig is lehetett?
-
toome1985
tag
Feljöttem megnézni hogy csak nálam hányás-e a wl gameplay. Megnyugodtam... Az a vicc hogy amikor 3 éve utoljára játszottam a 17ben kb ugyanitt tartott minden. Legszivesebben beperelném a céget hogy átbaxtak. Ez biztos nem az a játék amit a tvben reklámoznak "lenyűgöző foci" jelzővel faxom.
-
toome1985
tag
Jól jött azért ez a Pique sbc. Egész ejjel nyomtam meloban a bideket Fekirre aztán kicsit drágábban meg mentek is el azonnal. Nem tudom mi volt a piacon de összejött 70k belőle. Most kezd visszaesni az ára. James Rodrigues max áron ment el mert egy darab nem volt belőle. Valamelyik kontinensen megbolondultak az emberek.
-
toome1985
tag
Értem, teljesen logikus egyébként. Én nem nézegettem a statokat annyira Ingyen megszerezhető ugye és kb ennyi időt volt kedvem befektetni egy iconra, középpályásokat gyorsan kilőttem mert annyira nem voltak szimpatikusak. Szélső védőimmel jól elvagyok szóval kb ezért döntöttem mellette, abszolút pozitiv csalódás egyébként, a sebesség néha hiányzik de minden másban teljesen korrekt ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest