Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
https://www.futbin.com/20/squad/15011338
Valakinek valami ötlet a bal oldalra? Jamest mindenképp leakarom rakni a padra mert undoritóan szar nálam az a lap. Az még hagyján, hogy mindenki megfutja de mellé az összes passza ellenfélnek megy. Akkor is ha nincs ott ellenfélő megtalálja a módját
200k körül lesz rá coin egyenlőre. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #15896 üzenetére
Mondjuk én értem, hogy milyen jó kibaszni az ea-vel meg minden. De ez pl. nekünk miért jó? Mit nyerünk azzal ha napokig nincs szerver? Attól nem fognak megvilágosodni és hirtelen majd fejleszteni a szerverparkon.
-
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94 #15896 üzenetére
Nem mondtam hogy nem érdemlik meg 😁😁
-
Raunchy
tag
Állítólag megint támadják a szervereket ddos attack al. Azért állt tegnap is
-
arpo04
őstag
Gondoltam megcsinálom a party baget... úgy látom nem kell, mire lesz server lejár.
Nem magyarok üzemeltetik véletlenül ezeket? A munkatempó és morál arra emlékeztet...
-
toxicjew
addikt
Én vhogy így képzelem el az EA szervereit
-
Sickboy25
addikt
Ez hihetetlen, hogy ma sem lehet belepni... egesz hetvegen egy meccset sem jatszottam, tegnap meg ma lenne idom, erre semmi... meg jo hogy reggel meg tudtam venni baby Pelet :-)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #15881 üzenetére
Igen abból
fura de mikor megláttam a packot egyből arra gondoltam, hogy ebből tuti informot kapok.
https://www.futbin.com/20/squad/15007518
Szerintetek? Bale gondolom 7 chemen is elkocog mivel chem style már nem sok mindent ad hozzá a statjaihozJobb oldalra meg pénzem nincs kit rakni szóval james elfutkározik ott
https://www.futbin.com/20/squad/15007625
Vagy ugyanez gucci+rashfordal -
Nandinagy
addikt
Hát srácok azt kell mondjam, hogy az elmúlt 1 hétben szopkod a játék
Kivéve a rewardokat meg a party bag sbcket meg a wl-t...
Így akkor vagy bale+hazard vagy maxika fog érkezni ha minden jól megy
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15875 üzenetére
ja azért ez április közepén annyira nem nagy dilemma...
-
GJR961
újonc
válasz
Kristof_94 #15875 üzenetére
Írtam privátban..
-
dracox
addikt
Engem most beengedett a webappba. Ki is raktam egy sbc-t
-
nrico
tag
Elnézést, de már reggel 10kor senem volt jó.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #15864 üzenetére
Na arra is kíváncsi leszek azt hogy kezelik majd, mert még egyáltalán nem biztos hogy vége az idénynek, a zárt kapus meccseket még sehol nem vetették el.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621 #15856 üzenetére
Ja és még valami: én végig szinte balanced védekezést használtam (4-5 mélységgel) fast build uppal, a pressing ellen is ezt használtam szinte végig, megfogadtam a tanácsokat és amikor valaki nagyon feltolt védelemmel (letámadással) játszott akkor előre rúgtam és futottak az embereim, néha ziccer lett belőle, általában viszont semmi, de legalább akkor sem kaptam belőle gólt
Viszont ami nem változott: az ellenfeleim 95%-a átlagban 38%-ban birtokolja a labdát, mindenki kontrára játszik, 3-5 passz és bumm.
-
Edgar2621
őstag
válasz
evibly #15857 üzenetére
Azért a mindent túlzás volt, de a kis francia youtuber srác a 20 milliós csapatával nézhetett amikor a 20. percben Vardy beköszönt
Nesta nálam nagyon jó, hihetetlenül jól szerel és csúszik be, alig szabálytalankodik. Viszont kellene neki még 6-8 speed rating növelés, akkor persze 4szer ennyibe kerülne
Ha feltolt védelemmel játszol akkor nem igazán nyerő, de ha közepes vagy mély védelemmel akkor nagyon adja.
-
Edgar2621
őstag
válasz
s0p0q0r #15853 üzenetére
Szerintem azt csinálta amit nyomtál, a gólt akarok kapni gombot nyomtad nem?
Egyébként nem is tudom hogy hol vannak a legnagyobb problémák ezzel a játékkal, de azt tudom ha konstans és delaymentes lenne gameplay és nem lenne belenyúlás (DDA vagy mittoménmi) én már elégedett lennék, bármennyi buta bug vagy béna animáció lenne a játékban.
-
nrico
tag
Hé! Az én csapatom rosszabb!
Basszus és még mindig nincs szerver ! WTF:
-
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621 #15846 üzenetére
Plusz egy kis adalék: az elite 3-ért [ezzel a csapattal]küzdöttem
Ugye kiraktam eladni Messit és Agut plusz lejárt SS Lucas és SS Richarlison loanja is, nézhettek hogy mekkora kis .öcs vagyok, hogy direkt ilyen csapattal játszok. -
taylorp
senior tag
Többek közt ezért nem vettem még soha és nem is fogok Day One Fifát venni.
Úgy néz ki, hogy egy 20 ezer Ft-os játékkal szemben túl nagy elvárás, hogy lehessen vele online játszani.
EA = Shit Company -
törölt tag
válasz
Digestive #15843 üzenetére
Sajna nem fognak kiállni, mert tudják hogy úgyis játszunk vele. Én is meg sokan mások is folyamatosan szidják a játékot és mégis játszunk vele és meg fogjuk venni a kövi részt is
itt akkor lenne változás ha az emberek 80%a lerakná a kontrollert és nem játszana vele akkor ezek után elgondolkozna az EA. De tudjuk hogy ilyen nem lesz mert szeretjük a focit és úgyis hogy rossz a játék játszani fogunk vele 😃
-
s0p0q0r
aktív tag
Segítsetek srácok. Ezt miért kell?
https://youtu.be/kB6OJdg9DK4
Ertem, hogy nem állt jól a lába ahhoz az iranyhoz, de akkor is legrosszabb esetben egy gyermeteget kellett volna beleboknie, de abba az irányba, amerre a videón is láthatóan húzom a sticket. Mitől jutott eszébe az, amit végül összehozott?
-
Digestive
veterán
-
nrico
tag
Ha hátul hagyom CB-ben jó lehet?. Valakit odarakok helyette. Nálam nem mennek fel a védők egyik taktikánál sem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabigyerek #15841 üzenetére
Mondjuk én ezt a lapot biztos cb-ben használnám. 187 centi magas. egy CB Alaba vagy CB Walkerrel megcserélve
Vagy egy cb kante,cdm mendy,lb fuchs hármas cserélgetéssel
-
Edgar2621
őstag
Egy kis összefoglaló a hétvégéről.
Vasárnap este maradt 12 meccsünk, 11 győzelemmel álltunk, a családi béke érdekében hétfő reggelre hagytam a meccseket. Fel is keltem szépen ahogy kell, kicsit megmozgattam magam és indulhatott a WL.
Az első cél a gold3 volt, azt körülbelül 25 perc alatt sikerült összehozni, az egyik ellenfél kilépett a az első félidőben, egy másik a 70. percben. Na mondom akkor menjünk tovább, lássuk a gold2-t célként.
Az is gyorsan meglett, kb 30 perc alatt, mert volt egy srác aki az első félidőben kilépett 2-0-nál.
Na mondom akkor nézzük meg a gold1-et (még 6 meccs volt hátra és 3 győzelem kellett). Az első két meccset viszonylag simán behúztam, a következőn viszont hiába voltam jobb, tipikusan a semmit nem tudok berúgni meccs volt, ahol az ellenfelem 2szer rúgott kapura és így jutottunk el a tizenegyesekig 7:52-kor. Kb 7:57 volt amikor vége lett és én azt hittem nálunk is 8-ig tart a WL, úgyhogy örültem és kiraktam eladásra NIF Messit és RB Aguerot.
Na ezután jött az érdekesség, lépegetek a menüben egy wc és kis ivás után, amikor látom hogy 42 perc hátra van még a WL-ből. Na mondom megpróbálom akkor az elite3-at, hátha kilépnek és segítenek nekem. Következett két jó meccs amiket behúztam, aztán volt hátra 9-ig még 10 perc, emiatt ráírtam az elenfélre hogy first goal wins, írta hogy ok.
Na erre betaláltam a 20. percben és megállítottam a meccset, de nem lépett ki, aztán a második félidőben kiegyenlített és 1-1-nél kidobott a rendszer mert véget ért a WL. Csak a szokásos community (egy francia youtuber srác ráadásul)...
Szóval elég szépet mentem, majdnem megvolt a 12/12 és az elite 3 is, de így is sikerélmény volt.
Delay az természetesen volt, kiszámíthatatlan hogy milyen meccsek lesznek, hogy mozognak majd a játékosok stb.
Viszont nyugodtan ültem le, azzal a céllal hogy bármi lesz az is maradok és így is történt. Úgyhogy amikor kaptam a visszaszerelős kamu gólokat arra általában én is válaszoltam valami hasonló "gyönyörűséggel".
Na ez volt a hátvége története, Messi és Agu eladva, nagyon sajnálom őket mert imádok velük játszani, de megpróbálunk fejleszteni a csapaton. Ha nem jön össze akkor visszavesszük őket.
-
nrico
tag
válasz
gabigyerek #15841 üzenetére
Kecsegtető. Bár nem lesz max chemes sajna egyelőre, bár elég sok statja 90 felett van.
Stamina aggasztó..
-
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #15699 üzenetére
Már hogyne engedném, attól mert nem úgy történt valami ahogy mi elképzeltük és ahogy megbeszéltük még értékes, értelmes embernek tartalak és azt a luxust nem engedem meg magamnak hogy haragudjak.
Szóval köszi a tippet, bár ma akartam megvenni a csapatba az új játékosokat, de mivel sehonnan nem tudok belépni, így nem sikerülhet.
Tesóm is régóta mondja hogy a két védekező középpályást soknak (vagy inkább kevésnek
) érzi, úgyhogy jönni fog Bruno Fernandes jó eséllyel, egyébként is király lapnak tűnik.
-
Digestive
veterán
Az a durva, h egy ilyen totális csőd után se állnak ki, h gyerekek ez egy fos. Elbuktunk, elbasztuk, ez egy hulladék, egy fos amit leraktunk az idén az asztalra.
-
RyanGiggs
őstag
Origin még mindig halott!
Úgy néz ki ma már nem lesz játék.Valakinek van már tapasztalata Manolas-ról? Érdemes kirakni?
-
Woodslave
félisten
Rengeteg kontent jött.
Gondolom bár belépni nem tudok
Kabaré ez a cég tényleg
-
Woodslave
félisten
Megint nincs szerver. Esküszöm én már nem értem mi művelnek ezek
-
nrico
tag
Nálam még továbbra is semmi. Nem csatlakozik
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #15825 üzenetére
1,6 millió körül mozog az ára, de igaza van digestive kollégának, hiába hozod el licittel, ha senki se veszi majd meg
Ilyen nagy lapokkal nem "szórakoznék" a helyedbe, inkább 200-300e coinos játékosokat figyelj meg és úgy licitálj
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #15825 üzenetére
Ez nem befektetés amit csinálsz hanem hazárdírozás.
Legalább egy 2 napig figyelnéd az adott lapot, h milyen áron viszik el azonnaliban és biddel. A futbi szart sem ér, főleg egy olyan kihalt piacon, mint a PC!
-
K.J
senior tag
Estére lesz szeró, akkor meg a túlterheltség miatt fog leállni, mert mindenki játszani akar majd
-
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #15823 üzenetére
Erre irta vki hogy ez nem a te (mi) születésnapod
-
Kristof_94
nagyúr
Vettem egy PIM Carlos 1,4 millió zsetontért liciten. Vajon jó üzlet volt? A futbin szerint jóval magasabb az ára.
-
Nandinagy
addikt
Valaki próbálta ezt az új Bale lapot? Van vele valami baj?
Ez a birthday lap tetszett a legjobban csak 1.8 millába ment az elejétől. Most viszont egy árban van rashfordal szóval ha eladnék mindenkit akkor kijönne Birthday Bale+Hazard előre. -
gabigyerek
senior tag
Mai pakk termés. Friendlys 100k jumbo: Sterling
3ik Fut Bag pakk Guierrero.Nekem ez a promo semmit nem adott csak elvett. Időt, klubból játekosokat és coint.
A napot az mentette meg hogy snipeoltam egy reust 5 ezerért.Ezek után már engem az sem tudna megmozgatni ha 5 ms lenne a kapcsolat...
-
MdewC
nagyúr
Nagyon kellett ez a mai leállás.
1 friendlyt meg sb-t toltam, olyan késéssel, amit még ie 1000-ben is kiröhögtek volna.
Vmit remélem mókolnak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Dicker #15810 üzenetére
https://www.futbin.com/20/squad/14985542 nem tudom ez, hogy jön ki neked.
Az az overmars lap icon swapba van. Talán még 2 hét van vissza a következőig szóval éppen simán összetudnál szedni annyit rá. A kapuba vagy griezmann helyére is lehet mást rakni esetleg. Ha nem jön ki pénzbem akkor egy rosszabb de jong. Ha nincs kedved swapozni akkor az új lemar lap vagy hazard talán.
Costa nem jó lap. A mostani játékban alacsonyabb mozgékony játékosok a legjobbak mint messi,insigne,mertens,hazard például. -
Woodslave
félisten
srácok nincs szerver vagy csak a web app nem megy?
-
Dicker
őstag
válasz
Nandinagy #15794 üzenetére
Először spanyol a cél. Őket tervezem is eladni, de nem tudom milyen középpályást vehetnék normál áron, aki elfogadható. Jó munkabírású kellene, meg egy technikás, vagy a kettő egyben.
Kár Costa-ért, hozzá hasonló erős, gyors, és jó képességű játékos van a piacon elérhető, amit valóban érdemes is megvenni? Most látom a Hulk nyitható hasonló statisztikákkal, de az annyira nem tetszik.
Advenced még nincs kész teljesen a marche-kat nyitottam utoljára.Később amúgy jöhet premier l. csapat, vagy hibrid, ahogy adja menet közben a játékosokat a pack.
----
Akinek nem jó a szerver az próbálkozzon többször. Nekem is sokadjára ment. -
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy #15801 üzenetére
Az lehet, nem tudom, mert novemberben legvégén kezdtem el játszani, viszont ez nem a játékmenetre vonatkozik (csak közvetve) szerintem, hanem a kapcsolatra/kapcsolódásra, a delayra, mocsárfocira stb. És ezt már tavaly nyáron nagy csinnadrattával bejelentették, hogy mekkora erőfeszítéseket fognak majd tenni. Na hát ezzel kapcsoltban semmi nem történt azóta
Ja de, mostmár látod a tényleges pinged meccs előtt, ami még mindig szart se jelent kb.
-
taylorp
senior tag
Reggel óta nem tudok kapcsolódni az ea szerverhez. (XBOX ONE) Másnál is van/volt hasonló probléma?
-
Nandinagy
addikt
válasz
akooos #15802 üzenetére
Jó kérdés ez amúgy. Már ha komolyan kérdezted
Tavaly a totstól nálam fun volt a játék. Érdekes módon akkor már nem is idegeskedtem annyit.
Én is próbálok kevesebbet játszani rajta csak az a baj, hogy 1 olyan játék sincs ami megjelenne és engem érdekelne a Ghost of TsushimáigMivel egyetemista vagyok pár éve így eddig is sok szabadidőm volt és emiatt nincs backlogom se játékok terén. Szóval marad a fifa meg most az ingyenes dirt rally 2.0
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #15797 üzenetére
Ez a játék nagyjából októberig szerintem kurva jó volt. Le volt butítva a gép védekezés. Jók voltak a passzok. Talán a tekeréssel kicsit könnyebb volt gólt lőni de az meg nem vészes.
Az első 1 hónapban ideges sem voltam a játék miatt sőt kifejezetten élveztem az egészet.
Aztán a sok kezdő játékos telesírt mindent a védekezés miatt. A gépi védekezést felhúzták és onnan borult az egész idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest