Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Csak azert irom, mert lattam korabban,hogy ezen megy a vita belenyul e a jatekba ai vagy ea vagy vmi. Ma toltam 20 river meccset..8-at buktam zsinorban,mert semmit nem tudtam.csinalni..aztan meguntam jatszok en is bunkerfocit..4222 3as deep drag back..vedekezesem parades volt.mindenki is beleblokkolt mindenbe..10-10 win...aztan kovi 2 meccs nyilvan mar nem ugy tortent semmi..kozeppalyam ures volt senki nem fogott senkit,jottek a szerelesek utan tovabb viszi stb..ugyanaz a taktika es teljesen mas..es az utolso percekben lott golokhoz annyit, hogy wl ben 4x egyenlitettek ki igy..elpasszolt egy sima uresben allonak a labdat stb..aztan 3x blockolom es meg is hozza megy vissza hasonlok..szal tuti van ilyen
-
Woodslave
félisten
Na ennyire fos játékmenet régen volt már
Képtelen vagyok nyugodt maradni
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #17190 üzenetére
Nem akarok hülye tanácsot adni csak saját tapasztalat alapján mondom.
POTM Yedderem van és a mostani letámadós fociban amit mindenki tol nem hatékony. Nem kezeli jól a labdát sokszor elpattan tőle és a passzai is pontatlanok. A helyzetkihasználása még mindig átlagon felüli de lehet Mbappe most jobb alternatíva. -
dracox
addikt
válasz
Nandinagy #17188 üzenetére
Mbappé az elsődleges gólfelelősöm
Az idei részben CR valahogy nem győzött meg pedig minden évben a csapatomban volt (az is igaz, hogy az idei részben a loan lapja alapján mondom ezt, mert a friendly meccseken nem nyújtott kiemelkedőt). Neymart megnézem elsőnek aztán jön helyette CR ha minden kötél szakad. Kettőből valamelyik csak jól sül el -
Nandinagy
addikt
válasz
dracox #17187 üzenetére
CR+Jota esetleg Mbappe és Lemar helyére?
Mindkettő lehet szélső vagy csatár is akár. CR 5* skilles is. Nekem mikor cr megvolt 4-2-3-1ben szélső volt. 4-2-2-2-ben meg csatár.
A másik, hogy Henry inkább jó camba mint drogba. Nekem játszott középső CAM-ot a középső lapja és jól mozgott. Jól passzol meg baromi jól lő távolról.
-
MdewC
nagyúr
válasz
dracox #17182 üzenetére
Ez lett volna még amit tudtam volna javasolni, hogy esetleg Neymar a szélre, hátha. Csak belőle a sima aranyat néha kevésnek érzem, bár engem sokszor megszívatnak vele.
Vagy ott van még mid Nedved vagy moments Barnes LM posztra.
Mivel Bappe/Drogba/Zola nem eladható, így Henry nem fér be, Lemart meg így tudod uppolni. De lehet másnak van jobb ötlete.
LFeri, Szabi és Evibly: köszi srácok! -
Nandinagy
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz
#16514048 #17176 üzenetére
Köszi!
Még a Catalyst-en gondolkodom, mert a lomhaságon mindenképp szeretnék javítani, illetve, a játékstílusomat tekintve (ha létezik ilyen), az apróbb pontos passzokkal, kiugratásokkal szeretek operálni, szóval ahhoz kellene vmi "megváltás". Watkinson kipróbálom a marksmant.
Egyelőre cserepadra száműztem, helyette a futmas Rashford jött vissza.
-
dracox
addikt
Bármilyen más opciót meghallgatok csak évek óta ezzel és ennek a (2)-es szűkített verzióját tolom.
A két szélső LM-RM vagy CM poszttól keveslem az akció gólt. (attól függ melyik felállást használom olyankor 41212 vagy 41212(2)). Ebből adódóan Lemar-Quaresma-t keveslem (portugállal még ki is vagyok békülve valamennyire), de lehet egy Neymar dobna a baloson egy kicsit. 5* cselezőket szeretem a szélen.Ha van másik járható út azt meghallgatom két csatárral, mert egy csatárt nagyon kevésnek érzek egyedül sokszor.
-
sz_abika
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
dracox #17166 üzenetére
Attól függ. Kit kellene leginkább cserélni? Kit érzel leginkább gyengének?
Drogbat semmiképp nem tenném középső CAM-ba, kevés a passz. Akkor inkább Zola menjen mid CAM.
Drogba maradjon ST mindenképp, mellé maradhat Bappe is akár.
Ami most van, az sztem jobb mint amit kitaláltál. 41212 szélsős alakzat mennyire van kőbe vésve?
-
evibly
senior tag
válasz
Zimmi91 #17173 üzenetére
(akkor majd pakkból)
Akkor jöhetLenoHenderson a kapuba, vagy a török gyerek, de annyira nem érdekel márJa, egyébként az is idegbe tett, hogy a 91-es Goretzka lófüttyöt sem mutatott a pályán, de egyelőre ezt betudom a fostos gameplay-nek. Mindenkiről lepattant, minden ellenfél átbuggolt rajta, ami persze a teljes csapatra igaz.
Biztos megvan nektek az a jelenetsor, amikor bármit, de _bármit_ csinálsz, az ellenfél minden szituban átfolyik, -bukdácsol, -esik, -balettozik, -kánkánozik, -forgolódik a középpályádon és védelmeden, te pedig így nézed, és nem tudsz vele mit kezdeni.
Na, nekem ez volt az összes meccsen.
A fiamat (14) hála istennek teljesen hidegen hagyja a foci és a Fifa is, de ugyanolyan kompetitív, mint én, szóval ő a Valorant/Rainbow vonalon rage-el, a másik szobában én anyázok, de igyekszünk ezt nem egy időben művelni.
-
törölt tag
válasz
Madn!ght #17169 üzenetére
Formációtól függően nálam ST és CAM szokott lenni Rooney, de inkább csatárnak szeretem jobban. Hunter-rel használom, kimaxolt pace és felhúzott positioning/finishing szerintem hasznosabb, mint amit az engine ad. Passz jó alapból is és 79 agility ellenére teljesen jól forgolódik szerintem.
Watkins-t én meg sem csináltam volna, 3*/3*, nagyon alacsony composure.
De ha mindenképp használni akarod, akkor marksman, mert szerintem fontos a long shot is. Van egy bizonyos távolság tartomány, ahol a finishing és long shot súlyozott átlaga számít, nem csak az egyik, vagy a másik. -
Woodslave
félisten
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nagymartin-1 #17167 üzenetére
De most jó eséllyel rövid időn belül jön a 4. választható lap ami Tots lesz. Úgyhogy addig várj vele szerintem, legalábbis az utolsó csapatot csak akkor okézd le ha már ott lesz a 4. választható lap.
-
K.J
senior tag
válasz
Nagymartin-1 #17167 üzenetére
Ugyanaz a 3 választható
-
evibly
senior tag
Mindenkinek (főleg MdewC-nek) gratula a WL eredményekért, le a kalappal, tényleg!
Én nem sokszor futottam neki eddig sem, de ez a hétvége annyira kiégetett, hogy ebben az idényben többször egészen biztosan nem futok neki. Szombaton megvolt a beetetés, amikor két tükörsima meccsen nyertem. Mivel a család miatt alig van időm erre, vasárnap délután, majd éjjel próbálkoztam és 8 winnél megálltam, mert rájöttem, hogy a mentális állapotom ezt nehezen bírja el.
Vasárnap MINDEN meccs a játszhatatlan kategóriában volt: hiába mutatott a Latency 28-30 ms-os értékeket, és lehettem én otthon, vagy idegenben, egyszerűen képtelen voltam játszani azt, amit tudok. Azokat tudtam csak megverni, akiket a jelentős késés ellenére is le tudtam gyűrni (vagyis normális esetben kevés-sok ide, vagy RQ az elején), ahol pedig tudásban nagyjából pariban voltunk, ott esélyem sem volt. Nagyon lelombozó volt az egész, egy pickem lesz, de nem különösebben érdekel, mert ez a játék nem érdemel meg ennyi időt az életemből.
Elég fájdalmas látni, hogy a papíron csodálatos stattal bíró játékosok korcsolyáznak, mindenféle rendszer nélkül tesznek ezt azt a pályán, és egyértelműen nem tudok hatással lenni arra, ami történik. Ennél nagyobb időpazarlást és értelmetlen időtöltést nehezen tudok elképzelni.
Na, bocs, senkit nem akarok lelombozni, majd jövök a Silver 2-ből nyitott De Bruynével és akkor biztos jobb lesz
-
Madn!ght
addikt
Skacok!
FB Rooney, illetve ezzel a Watkins lappal nem boldogulok. Rooney engine chemstyle-lal (CAM), Watkins (ST) sniperrel. Egyszerűen mintha a pályán se lennének.
Watkins 5/5 kihagy, hiába cserélgettem az oldalakat teliberúgja a kapust folyamatosan. Rooney pedig szintén csak botladozik. Milyen poszton és chemmel játszassam őket?! -
Nagymartin-1
újonc
Ha kirakok egy teljes bajnokságot( pl: bundesliga )
A végen mindig ugyanabból a 3 játékosból lehet választani? Vagy néha mást is bedob. -
MdewC
nagyúr
válasz
dracox #17163 üzenetére
Zola nekem nem volt rossz anno LAM, de hasonlót lehoz egy Insigne is. Ha nem kell ikon, akkor lehet más is megoldja. Kicsit kevés a strengh Zolan, a pace meg a dri az okés. A vicc, hogy egy free James jobb szélre mint az olasz, ha esetleg megvan, akkor ne hagyd ki, másik oldalra meg mehet mondjuk egy Mane. Sztem jobban jársz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
sz_abika #17162 üzenetére
Köszi, hogy félted a májam!
Beosztom 1 évre!
Mondjuk nem iszom, szóval jól bírja, jól is esett a sok komment.
Nem egy top 100 azt vágom, szal nem kell besz@rni, de nekem majdnem.
Edgar: tx mester! Még egy ilyet nem tudom mikor hozok össze, kivételesen tegnap lent maradtak vidéken 1-2 napra, szóval ez ilyen mindent vagy semmit szitu volt.
Aki elérte a goldot a hétvégén, annak már jár a gratu, olyan ótvaros volt néhány meccs.
-
dracox
addikt
Kicsit alakítanék a csapatomon aztán kellene egy kis help.
Felállálás: 4-1-2-1-2
93-as ST Henryvel szemezgetek aztán azon gondolkozom, hogy hátrébb raknám CAM-ba az ST-ből 91-es Drogbát. CAM-ból LM-be menne 90-es Zola. Előre pedig sima Mbappé mellé 93-as Henry.
A fő kérdésem hogy Drogba CAM pozban mennyire használható illetve Zola LM-be mennyire lenne gyenge? -
sz_abika
addikt
Értem én gyerekek hogy nagyot ment a főni, de azért na, elég lesz már a gratuláció, mert még elbízza magát a végén, ráadásul az angol Királynő nem kapot ennyit születésnapjára
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
Megérte kirakni a spanyol+olasz ligát.320k-ra jött ki nagyjából a 2 ami nem is drága.
40 pack:
2 db 84-es
2 db 83-as
1 db Keylor Navas
1 db Shadow
Értem én, hogy nem lehet mindenből totsot nyitni de nevetséges, hogy a sima walkoutok se jönnek4 mega pack+3 small rare players +2 rare megából 0 db boardos lapot kaptam ma.
-
Zimmi91
addikt
válasz
WhiteAngel89 #17156 üzenetére
Én is a laliga vonalat nyomnám a helyedbe, még a sima kis gold Militao is nagyon jó
LB : Mendy RB : Semedo RW : Dembele van azért választás
-
eM'82
addikt
válasz
WhiteAngel89 #17153 üzenetére
Hali,
Vardy-Eriksen cserével fullosabb chemet adaz a többieknek is.
Középső két védő + kapus kuka.
Középre: Davinson Sanchez + Sokratis (Pl vonalon).shadowval mindkettő
Kapuba: De GeaLa Ligából: Ter Stegen + Militao + Varane
-
Zimmi91
addikt
válasz
WhiteAngel89 #17153 üzenetére
Te jó ég azt a CB párost már szeptemberbe is megfutotta mindenki nem, hogy most ilyen 99-es Adamak
Én ott kezdeném az alakítást
-
Kristof_94
nagyúr
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #17148 üzenetére
A PL az szépen megdrágult. Még töltelék embert sem találok 4-5k alatt :) a Sheffieldhez.
Sztem a bónusz csóka ma, vagy holnap érkezik SBCbe (Championshipbe is hét elején érkezett).La Ligát megpróbálom én is kipörgetni (Barcas árak kezdenek realizálódni).
Bundesliga 70k helyett már 100k fölött a Paderborn + Union berlin kettős. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #17147 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Én a liga upot várom, csütörtököt mondanak a legtöbb helyen, bár a Futwatch twitter oldal már 5 órája kirakta, hogy benne van a rendszerben a kód.
-
sz_abika
addikt
Véletlen a fut champs upgradem kinyitottam, pedig a PL TOTS alatt akartam. Fááááák.
Bruno Fernandes 88 jött amúgy, jó lesz Figo storyhoz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika #17137 üzenetére
11-2-nél kivágott egy meccsből. 9-ig nézegettem de folyamat szar volt. Nyomtam egy konzol restartot majd egy routert és onnantól 30-50 között mozgott amíg játszottam. Fura is mert nyomtam egy tesztet a ps-en és a 270 mega körüli letöltés megvolt előtte is meg utána is. Csak a latency változott
Amúgy én értem, hogy az angol 2-es tots-ok még benn vannak de nyithatóak is?
Múlt héten kb 7-8-t kinyitottam. Mióta pl tots van meg egyetlen egy darabot pedig szerintem 3-szor több packot nyitottam mint múlthétenÉn nem bánnám ha hamarabb lenne a garantált nagy liga sőt sokkal jobban örülnék neki. Tavaly nem vasárnap volt a kis liga és kedden a nagy liga garantált tots? Nekem ilyesmi rémlik.
Az a szomorú mikor valami jól működik azt is képesek elbaszni ilyen hülyeségekkel. -
Nagymartin-1
újonc
Kösz kösz.
-
törölt tag
válasz
Nandinagy #17131 üzenetére
Én azon se lepődnék meg, ha nem csütörtökön jönne, hanem holnap. Ma lesz a szaúdi TOTS, lehet változtatnak az SBC menetrenden is, hogy ne egyből másnap kelljen kiadniuk ahhoz a garantált SBC-t.
Befektetésekkel is lehet úgy készültek sokan, hogy majd az elkövetkező napokban, vagy csütörtökön reward osztáskor vásárolnak be, nekik is keresztbe tennének ezzel, ami az EA nézőpontjából jó lenne.Persze ez csak teória.
-
eM'82
addikt
válasz
Nagymartin-1 #17140 üzenetére
Rivals+WL - csüt reggel (9-10)
-
Nagymartin-1
újonc
Mikor lesznek elérhetőek a FUT - ban elért packok?
-
Raunchy
tag
válasz
Woodslave #17134 üzenetére
Alapvetően én is nagyon szeretek kísérletezni, és új játékosokat kipróbálni. Sztem nincs ezzel baj, csak néha okosan kell, Hogy pénzed is legyen. Hát idén tök mindegy mit okoskodtam, folyik ki a coin a kezemből 😁
Nem számítottam arra hogy ennyire csökkennek a tots árak -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #17127 üzenetére
Hát talán wl idején drágulnak picit, de ugye ma meg csütörtök sokat nyitnak, nehéz jósolni. Picit korán vettetek lehet pl tots-okat, de lehet jöv 7-re meg feldrágulnak, ha nem nyithatók, plusz a wl. Tippelni már rég nem merek!
Kb alig jött be amit idén próbáltunk jósolgatni.
Annyi a jó hír, hogy amit ki akarsz próbálni, az is olcsóbb.
Neked is grat a gold 1-hez! Már annak is örültem amikor meglett.
Köszi Srácok!
-
Woodslave
félisten
-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy #17131 üzenetére
Igen, jól rábasztam ezzel a vasárnap reggeli vásárlással de már nem bírtam magammal.
Most számoltam, 700 ezer bukó eddig, és ha eladok még ugye adózni kell 😁
Erre tényleg nem gondoltam hogy ennyivel olcsóbbak lesznek.
Henderson milyen lap már, és óránként olcsóbb.
Szerinted is pattintsak Rooney helyett más befejező embert? -
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy #17128 üzenetére
Csütörtökön
Bár ha rám hallgatsz akkor előbb a garantált sbc-t nyitod ki és utána majd a pickeket, hogy ne legyen duplicate.
Az várható volt, hogy lejjebb mennek a TOTS árak de az viszont meglep, hogy a régebbi promo kártyák nem igazán. Azt hittem az SS Richarlison majd szépen beesik 900k körülre erre ugyanannyiba megy mint eddigWl környékén talán drágábbak lesznek egy kicsit a TOTSok de nem valószínű
-
Woodslave
félisten
-
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94 #17127 üzenetére
Nyitottam a topicnak egy TOTS Aguero t még pénteken. 2,7 millióért elment.
Ültem a pénzen két napig. Mondom vasárnapra kb realizálódnak az árak 😁
Henderson, Trent, Robertson és Adama érkezett a TOTS kínálatból és jelenleg mindegyiken minimum 100 k bukó van, de inkább 150.
Nem is értem 😁
Én már el nem adom őket, realizálom a veszteséget, aztán bízom benne hogy a tots sbc ből is nyitok valami elfogadható lapot.
Az a garantált tots Sbc mikor lesz kb? -
Kristof_94
nagyúr
Reggel még gyors behúztam a gold 1-t, éppen meglett!
Viszont a vásárolt játékosaim elég nagyot csökkentek:
TOTY De Ligt: 930k -> 850k
TOTS Henderson: 740k -> 630k
VVD: 297k -> 275k
TOTS Robertson: 393k -> 340kSzerintetek érdemes így még túladni rajtuk vagy inkább várjam meg míg nem lesznek nyithatóak illetve jön a következő WL? Szerettem volna kipróbálni ás lapokat is, de így nehéz lesz.
(#17126) MdewC: Gratulálok!
A TOTS csomag jó lesz majd, mert még a legrosszabb esetben is 350-400k zsetont fog érni! De legyen a legjobb! -
MdewC
nagyúr
Srácok!
Végre megtört a jég és csoda történt, meglett az elite 3.
Ugye 22/17 hagytam ott este, ultra késős meccseken, teljesen esélytelen lettem volna, mondom megnézem reggel, még úgy se csináltam ilyet.
Az első meccsen ki is kaptam (10x lövésem volt, srácnak 2, azzal le is mákolt) olyan gyors volt a game, mintha 15 szerveren lettem volna. Elképesztő mennyire ultra gyors volt a game. Fényévekkel. Komolyan még zavart is, nem vagyok hozzászokva.
Aztán nyertem zsinórban 5 meccset, ebből 3 nagyon kemény volt, mindegyik drop back, 3-4x több lövés és minden gólért kaparás, statok megvannak ha vkit érdekel. Meg volt 2 rage, ahol 2 gólnál kiléptek ellenem.
Megvolt a 22 win, 2 meccs maradt, hajrá. Utolsó meccsen kifogtam a szokásos ultra késős, ultra szenvedőset, alig bírtam gólt lőni. Vezettem végig, 2-1-re. Srác a semmiből lőtt 2 gólt, mind a 2x elnézést kért, hiába voltam jobb, teljesen esélytelen voltam a game play miatt. Erre csoda történt. Elképesztő. Német barátunk a 89. és 90. percben lőtt magának két öngólt. Hát én ilyet életemben nem láttam. Megköszöntem, bejelöltem, vissza írt, hogy megérdemeltem a meccset, de bárkinek megadta volna és gratulált az elite-hez.
Ez sztem egy csoda. Utolsó meccset én is leadtam egy rtg arany csapatnak, elég jót dobott be utolsóra, de annyira tuti nem örült a kapott meccsnek mint én.
Nincs mese, le kell adni ha már nem számít.
Szuper, hogy sikerült végre elérni az elitet, utoljára tavaly küzdöttünk ekkorát Fransescooval.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Edgar2621 #17123 üzenetére
Szerintem csatlakozom hozzád, és más szórakozás után nézek.
Idén is, ha nyitok is valamit, az tuti untradeadble (SS Mertens, FB Van Dijk), nehogy tudjak csapatot építeni.
De jövőre más lesz, elején tuti nem veszem meg a fifát, majd márciusban elkezdem, szétszopatok mindenkit egy sima gold BPL csapattal. -
MdewC
nagyúr
JordaBeast (Beni) 29-0 van, most jön az utolsó meccs, twitch, gyertek szurkolni!!!
Az igen!
Hajrá!
Szerk.: na meg is lett.
Utolsó 1-0 kilépett. Szépet ugrott az elite-ről, grat neki.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nandinagy #17120 üzenetére
Aki vissza rakatta az overload után ezt a pressuret, az a világ legnagyobb vadmarhája és utál minket.
Dobtak egy csontot az ea-sek, mert nem maradt semmi amivel megmenthetik a gyengébbeket, de ezzel megint mindenkivel kiszúrtak.
Nem lehet elmondani mennyire nem hagynak rendesen játszani minket, de tényleg.
Mondom ezt úgy, hogy még a kedvem is jó most.
Mondjuk nem a game playtől. 22/17 win, meglátjuk mi lesz még ebből. Te jó ég mennyivel könnyebb volt játszani 1 patchel ezelőtt... Sokkal sokkal több lenne ebben jobb körülményekkel, mindannyiunknak.
-
Nandinagy
addikt
Legközelebb szombat éjszaka fogom letolni a 30 meccset esküszöm nektek
17-7. Adtam 2 ajándék meccset a végén mert katasztrófa a gameplay legalább valakinek megkönnyítem
Én elhiszem mindenkinek, hogy Yashin nagyon fasza kapus meg jól véd. De nálam olyan szinten hulladék volt, hogy az utolsó 2 meccsre 82-es Areolát raktam vissza és vele lett meg a gold2. Yashinnak ami kapura ment az gól. 22 meccset adtam neki de inkább elengedem.Hihetetlen unalmas a játék. Ha egy sima gold csapat vagy toty de bruyne meg mane jön velem szembe senki semmi mást nem csinál csak padlóig tolja a pressuret a játékosaim meg olyan szinten lesznek balherék miatta, hogy nem tudom elmondani. Minden meccsen 4 ziccerem volt azzal, hogy becseleztem magam szélről és tök üresen volt középen egy játékosom. Ebből 5-ből 3-szor jött az, hogy teljesen máshova ment a passz, 1-szer vagy fölérúgták vagy a blokkba 1-szer meg el sem találta a labdát
Egész nap háromszögeléssel szopatták halálra mert hiába álltam be a passz útjába a védőm bepózolt a labda meg elgurult a lába alatt,között vagy csak átment a lábán(volt ilyen is).
Őszintén remélem ezt a pressuret nagyon hamar elfelejtik mert az overloados ökörség helyett találtak egy sokkal rosszabb alternatívát szerintem
-
Kristof_94
nagyúr
Ha nem lesznek már nyithatóak a PL tots lapok, akkor vajon megy feljebb az áruk? A vásárolt lapjaim kicsit lejjebb mentek, de igazából bukó így sem lenne, mert Rashford nyitás miatt alapból 800k pluszban vagyok.
-
Toninho13
aktív tag
4-0-ás kezdés után életem leggyengébb Fifa 20-as WL-je lett. Silver1 11 győzelem, 17 vereség.Tegnap Faternál szarakodott a net, hatalmas delay, DNF-es meccsek, amit nem is értek, hogy hogyan, ha nem én szakítom meg... Mára maradt 9 meccs, 5öt kellett volna hozni a Gold3-hoz. A gameplay jó volt, arra nem panaszkodhatok. Passzolni, támadni tudtam, kaput találni csak ritkán. Watkins az új Kent, ezt megtanultam. Vergődtem a Laporte-os objective-ért, azt hulladék a lapja, cserébe a Watkins-szal úgy szivatnak, mint eddig kevés játékossal... Megcsináltam az MLS liga SBC-t 0-ról, a kapott Packokból nem jött boardos játékos se, nemhogy walkout. Icon swap-et nincs is így időm csinálni, de lehet derankolok a div 10-be, azt megcsinálom az összeset WL helyett. Hétfő ótaúgyis 1250-ről 750 pontra estem vissza. Sokszor felidegesített már ez a szutyok, de ilyen csalódottan már régen feküdtem le.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Kicsit fejleszteném kéne egyelőre szerény csapatomon.
Jelenleg így állok cserékkel együtt:Csatár sorban vagyok meglőve. Hazard-tól tartok, BD Lemar-t néztem még, de nem találkoztam vele eddig. Jobbra alig van valaki a kínálatban. Középre meg Inaki-t nézegettem eddig, bár csak a magassága miatt hozna változást a játékba. (Machis jó, de könnyen elnyomható)
Balbekk-et érdemes fejleszteni? Jordi Alba-ra, vagy másra? Még Patrick van Aanholt is jó oda, ha nagyon erőltetem.
Valami ötletet? 200k körül menne fejlesztésre most maximum, úgyhogy icon felé nem is néztem még. -
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621 #17111 üzenetére
Sajnálom
Pedig mikor pénteken írtad , hogy van Agüerónk azt hittem nyitottatok nem a fórumtárs aguját érezted mindenkijének
Egyébként tényleg szánalmas a pack weight most. Kb 100-120 csomagból nekem boardos alig jött
Tegnap kiraktam a spanyol ligát és 20 packból 19ben boardos lap sem volt.
-
Mrguba
őstag
Na mivel a hetvegen nem volt WL....
Igy csinalgattam a swapokat a gyerekkel.
10 nel megalltunk mert csak 13 lehetett volna max.
Kivettuk LAMPARDOT es nagyon jo CAMBAN.
MEgcsinaltuk a JIMENEZT meg a PEREZT is...
Es mar most megvan a 2000 pont jovohetre regeltunk is
Annyit jatszottunk h 1500 pont jott ossze 3.v 4 nap alatt..
KI hasznalja ezt a R.Jimenezt??? -
Edgar2621
őstag
Ma 100 csomagot nyitottunk ki, természetesen PL Tots reményében. A 100 csomagban 1 sima gold pack volt és 3 jumbo premium gold pack, a többi sokkal értékesebb, köztük 4 jumbo rare players pack és egy ultimate pack. Tudjátok mi volt a legnagyobb értékű nyitás? Egy NIF Hazard, ami most éppen ér 50K-t (na jó lehet hogy 60-at). Persze jöttek még 83-84-85-ös lapok és pár magasabb ratinges is, de ez tényleg a hányinger kategória, legalább 3 millió coint értek a pakkok (sok premium gold players stb). Rengeteg idő és energia van ezekben a pakkokban és szembeköp az EA. Igenis tisztelje a cég ha valaki időt és energiát tesz ebbe a játékba. Ha pedig nem teszi akkor pápá
-
Ballack96
kezdő
-
Nandinagy
addikt
Mindjárt hagyom a faszba 11 winen. Nevetséges, hogy 5 óta 130-as latency van.
2 meccset indítottam azóta. Az egyik kidobott a másikba meg egy sima gold pl csapat a kapumig tolt pressureal hülyére vert mert 4 üres emberem helyett mindent neki passzoltakHa eljutok lövésig azt meg védi a kapus. De gold Son 23 méterről 3 gólt lő Yashinnak
-
Zimmi91
addikt
válasz
toxicjew #17106 üzenetére
Hierroval fasza kis zöld link, szerintem megveszem kipróbálom
Mikor érdemes megvenni?! Hétközepe?
Más : Gold Mbappe vagy OTW Yedder? ST poszton egyszerűen nem találok senkit aki jó lenne, CR volt eddig a legjobb, de még időbe eladtam míg be nem esett az ára, szerintem Ő lesz majd a legvégén megint ha lemegy teljesen az ára
-
Zimmi91
addikt
Srácok, valaki próbáltam már TOTS Grimaldot?! Ahhoz képest milyen statjai vannak elég olcsó, van ennek vmi oka?!
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17101 üzenetére
😂😂😂
Az enyém biztos nem.
De attól még jót nevettem!
Meghivott: egyet értek. Én se állok le, sőt még 3-0-nál se hiszem el néha, hogy megvan. Ennek az is lehet az előnye, hogy kilépnek. Néha előfordul.
-
K.J
senior tag
Megcsináltam ezt a mid ikon sbc-t, 100k-m bánta, de szerintem megérte, jött belőle egy Butrageno.
Használható ez a verzió is, akárcsak a prime?
Egy meccset nyomtam vele, egész fürge, az 5wf nagyon jó, csak azt nem tudom milyen chem lapot tegyek rá.
De így akkor Hugo Sanchez megy a padra, pedig vele sem volt sok baj. Nincs szükségem ennyi csatárra.
CR mellé elég lesz Butra szerintem.Vaaaaagy...mehetne Butrageno középső camba is?
-
LendvaiFeri1
addikt
Castro bátyátok eldurrantott 55 ezer pontot, a legjobb egy Buszkecc volt, meg 2 noname tocc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest