Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymartin-1
újonc
Úgy látom mindenki talált fogást rajta.
Főleg olyanok akikre nem volt igaz amit irtam.De jól van ez igy.
Persze belegondoltam, de mivel most kényszerpihenő vagyok másfél hónapja meg még leszek is kitudja meddig igy belefér a 4-5 óra játék.
-
Nagymartin-1
újonc
Ez egy magánvélemény volt. Mondenki eldöntheti hogy hogy reagál rá. Csupa olyan ír aki nem vette a dolgokat. Sztem ezt világossá tettem hogy nem nekik van címezve. De mégegyszer akkor BOCS.
Mindenfélét írogattok ide, gondoltam miért ne írhatnék én is.Irigykedek az utcán sétálva...? Teszek érte hogy elérjek barmit is 😀 ( de ez a való élet)
Azokra igen akinek fasza kis csapata van es igén néha elgondolkozok hogy kinek hogy is sikerült elérni. De bocsánat. -
Nagymartin-1
újonc
Itt még én új vagyok. 10 napja követem az oldalt. Akiket itt a napokban láttam hogy ide írnak nem róluk/ rólatok szólt mert egyikőtök sem vilogott ilyennel. Nem akartam egyikőtöket sem sértegetni. Mert már segitettetek is itt.Ez túgy általánosságban irtam.
Helyesírás? Most ez komoly...
😂🤣 -
Nagymartin-1
újonc
Némelyik emberkének olyan csapata van hogy csak lesek. Jól gondolom, hogy nem csak a rengeteg lejátszott óraszám( mert biztos az is van benne) hanem a sok-sok saját pénzen vásárolt zsetonoknak köszönhetőek tartanak ott ahol?
Ha sokan igy csinálják/ csinálták meg a csapatukat az ruhatdul nem fer a többi " szerencsének " és sok lejátszott meccsnek köszönhetővel szemben.
Jojó tudom én igy éri meg az EA- nek. Hatalmasat kaszálnak rajtatok. Némelyikőtök belegondolhatna hogy mennyi pénzt is dobott már ebbe és mondjuk az a pénz a való életben mire is lehetett volna elég. Ahelyett hogy ide oda felpakolják hogy ilyen meg olyan csapatom van (amit pénzért vettem).TISZTELET A KIVÉTELNEKÍrom ezt úgy hogy hogy napi 4-5 órát játszok, imádom a fifa-t ,nem is játszottam még ki más játékot ps-en, csak a fifazok. De még azt a pénzt is majdnem sajnálom rá havonta amit levon azért hogy online játszhassak veletek. Nem hogy zsetonokat vegyek. Csakis azért játszok ott mert amúgy unalmas lenne.
Ezt azért irtam meg mert elég dühítőnek találom amikor különböző közösségei oldalakon villogtok a full ICON meg a csak 99- es csapatotokkal de amúgy meg kb játszottatok max 60 meccset ami a ball felső sarokban ott gubbaszt.
Én ezt is a szégyenfalra raknám. De ha oda nem is valahogy megjelölném azokat a játékosokat amit saját pénzedből sikerült megvenni/ kiforgatni. Aztán villogjál vele.🤣🤣
U.i: Persze az irigység beszél belőllem, de azért számold össze hogy mennyi valódi pénzed van a játékban. 😉
-
Nagymartin-1
újonc
Ha kirakok egy teljes bajnokságot( pl: bundesliga )
A végen mindig ugyanabból a 3 játékosból lehet választani? Vagy néha mást is bedob. -
Nagymartin-1
újonc
Kösz kösz.
-
Nagymartin-1
újonc
Mikor lesznek elérhetőek a FUT - ban elért packok?
-
Nagymartin-1
újonc
Köszönöm! Bejött a dolog.
-
Nagymartin-1
újonc
Tehát, ha jól értem. Erre a Fut hétvégére kell eggy külön kezdő 11 amit nem használok máshol csak ott? Köszönöm a válaszod Woodslave
-
Nagymartin-1
újonc
Nem igazan jatszottam még a FUT hétvégeken, de 5 mecs után ezt dobta ki nekem. Nem tudom hogy mit is kéne csinálnom. Tipp?
Előre is kösz ,ha van valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest