Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Zimmi! Kinyitottam a garantáltból Rashit. Fu de gecire örülök neki!
-
törölt tag
Mi a különbség a CF és az ST között?
Van 2 olyan 433-as alakzat amelyekben csak ez tér el. Az egyikben cf a másikban meg st van. Van ennek jelentősége ha a cf helyére st-t rakok vagy fordítva hogy az st helyére cf-et rakok? -
Tibcsó
aktív tag
Nekem Rashford, ilyen nagy értékű játékost még nem kaptam....
-
toxicjew
addikt
Henderson jött, hát lehetett volna sokkal rosszabb, így eladom a mostanit.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #17389 üzenetére
Azt sem bántam volna ha Alisson jön. Helyette jött wan-bissaka....
Untrade fb Cancelo meg Lainer mellé jött egy 3. rb. Valami hasonlót vártam 30 jó lapból. A pickek is hasonlóak lesznek
Tavaly az összes ilyenből kapus jött kivéve az ultimate totsból Sancho. Idén a szélsők a menők -
Aguinaga
őstag
88-as team egy GK Hendersonért?
-
törölt tag
válasz
s0p0q0r #17376 üzenetére
Az igen, akkor vehettél belőlük pár darabot, ha ennyi profitra számítasz.
Nekem 3 millió van most 86-89-es játékosokban, pénteki és szombati lightning round-ok alatt vadásztam őket, már most eladva lenne belőlük 5-600k haszon. Örülnék neki én is, ha legalább másfélszeres áron mennének majd. -
Raunchy
tag
Nem próbáltam még coint venni, de látom mi megy nap mint nap a marketen. Szívesen látnék adatot arról hogy ezért hány embert bannoltak idén, mert sztem nem sokat 😁
-
s0p0q0r
aktív tag
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17375 üzenetére
Most épp csak untrade lapjaim vannak. Sajnos késve adtam el a csapatot, de most kapus és de ligt kivételével mindenki eladva és kimmichekben, marquinhosokban, hummelsekben áll a coin. Ha bejön a szamitasom, legalább 5, szerencsésebb esetben 10+M haszon is jöhet.
Ha meg nem, akkor se érdekel már túlzottan a játék ebben a szakaszban. -
Hazli17
aktív tag
válasz
Nagymartin-1 #17350 üzenetére
Most aztán jól megmondtad mindenkinek! Ettől az ea is azonnal megjelöli mindenkinek a "saját pénzért vett játékosát" és igazság lesz a földön.
Lehet, hogy több értelme lett volna, ha kirántod, megnyugszol és nem írsz ide ekkora marhaságot..!Kicsit olvass vissza, nézd meg az összefoglalót és rájössz, hogy ez nem az a hely, nem azok az emberek vannak itt, amiről/akikről írtál..
-
Raunchy
tag
válasz
Nagymartin-1 #17368 üzenetére
Valóban szórom a pénzt, én hülye a legendary editiont vettem meg tavaly szeptemberben. 😁
2017 óta UT zek, és eddig háromszor vettem pontot: hogy tudjak draftolni!
Valóban aránytalanul sokat költenek pontra és coinra az emberek, de itt azért a legtöbben már bőven 30 felett vagyunk és pont nem költünk 100ezreket a játékra az árán kívül. Sajnáljuk rá a pénzt és értelme sincs. Szépen hónapok alatt építjük a keretet, és sokan remek érzékkel kereskednek. Ennyi
Sajnos a helyzetet el kell fogadni.
Ha nem tetszik a rendszer, van egy karrier mód is a játékban az kevésbé stresszes. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Szia Martin!
Igenis lehet nagyon jó csapatod, valós pénz nélkül is!
Én 4eve UT-zek, kifigyeltem jó pár okossagot a markettel kapcsolatban, amit lehet kamatoztatni a későbbi fifakban is.Ez a csapatom és day1 vettem 12k fifa pontot, hogy indulásnál legyen miből elkezdenem. Annyit itt hozzatennek, hogy ez a mennyiség, kb arra volt jó, hogy egy hónappal előrébb jártam coin ugyileg, mint nélküle. Ezt a csapatot egy hónapja tettem össze kb, szóval ha nem veszek pointot az elején, akkor kb most tudnám megvenni... Most már nem ér annyit, mint egy hónapja, szóval most már sokkal jobb is kijönnek belőle
-
Digestive
veterán
válasz
Nagymartin-1 #17368 üzenetére
"igy belefér a 4-5 óra játék"
Hogy mi?
Tehát te csak most teszel bele 4-5 órát... és bántja a szemed, hogy annak aki szeptember óta tolja, vagy valódi pénzt áldoz a hobbijára annak fullosabb csapata van...
Értem én, h gőzgép, de mi hajtja?
Nem elég a bajunk, a delay, handi, script, swap, stb miatt... még te is!
-
Nagymartin-1
újonc
Úgy látom mindenki talált fogást rajta.
Főleg olyanok akikre nem volt igaz amit irtam.De jól van ez igy.
Persze belegondoltam, de mivel most kényszerpihenő vagyok másfél hónapja meg még leszek is kitudja meddig igy belefér a 4-5 óra játék.
-
törölt tag
válasz
"Némelyikőtök belegondolhatna hogy mennyi pénzt is dobott már ebbe és mondjuk az a pénz a való életben mire is lehetett volna elég..."
"...de azért számold össze hogy mennyi valódi pénzed van a játékban."És te belegondoltál, hogy hosszú távon azzal a napi 4-5 óra játékkal mennyi hónapot (ha nem évet) cseszel el az életedből, amit értelmesebb dologra is fordíthatnál?
Úgy beszélsz, mintha annak a rengeteg időnek nem lenne semmi értéke, amit elmondásod szerint beleölsz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Nagymartin-1 #17364 üzenetére
Elég nehéz nem magunkra venni mikor így fogalmazol:
"Hatalmasat kaszálnak rajtatok. Némelyikőtök belegondolhatna hogy mennyi pénzt is dobott már ebbe és mondjuk az a pénz a való életben mire is lehetett volna elég. Ahelyett hogy ide oda felpakolják hogy ilyen meg olyan csapatom van (amit pénzért vettem).TISZTELET A KIVÉTELNEK"
"Ezt azért irtam meg mert elég dühítőnek találom amikor különböző közösségei oldalakon villogtok a full ICON meg a csak 99- es csapatotokkal de amúgy meg kb játszottatok max 60 meccset ami a ball felső sarokban ott gubbaszt"Nem tudom te hogy vagy ezzel de ez mind nekünk lett címezve
Ha meg nem nekünk címzed akkor minek így fogalmazol? -
Nagymartin-1
újonc
Ez egy magánvélemény volt. Mondenki eldöntheti hogy hogy reagál rá. Csupa olyan ír aki nem vette a dolgokat. Sztem ezt világossá tettem hogy nem nekik van címezve. De mégegyszer akkor BOCS.
Mindenfélét írogattok ide, gondoltam miért ne írhatnék én is.Irigykedek az utcán sétálva...? Teszek érte hogy elérjek barmit is 😀 ( de ez a való élet)
Azokra igen akinek fasza kis csapata van es igén néha elgondolkozok hogy kinek hogy is sikerült elérni. De bocsánat. -
Sickboy25
addikt
válasz
Nagymartin-1 #17357 üzenetére
Édes Istenem... Mi ez a hiszti? És ha valaki belerakott egy millát, mert van 500 millája. Akkor mi van?
Milyen csapatod van? Vagy mire ez a nagy kirohanás? Pont ellenünk, ahol egy-két kivétellel senkinek nincs a mostani szinthez képest kiugró csapata... Bannolt a Mester a régmúltban?Fura stílusod van főleg, hogy 10 napja vagy itt... Kinek a másodregje vagy?
Digestive: én fele annyit sem játszok a játékkal mint itt sokan, de 5,5 M transferprofitom van... Ha a companion és kereskedés működne idén brutál csapatot raktunk volna össze...
-
Digestive
veterán
válasz
Semmivel sem gusztustalanabb az amit leírtál, mint más zsebében turkálni, vagy a valódi pénzen "megvásárolt" csapatért kérdőre vonni!
Mindenkinek szívejoga. De gondolom te az utcán járva is szidkozódsz, h a parasztnak miből van 20+ millás autója, a másik idióta meg miért költ 300 millát egy házra, amikor egy 15 millás lakásban is meg lehet élni... Biztos azért csinálják, h engem bosszantsanak! Grrrrrr! Szégyenfalra velük!
Mielőtt félre értenél, én sem költöttem az idén pontra. Tradeből járok jelenleg 10m transzferprofitnál. Ami ha nem lenne kiherélve a piac, vagy több energiát fektettem volna bele, akkor 2x 3x ennyi is lehetne simán. De van is itt olyan fórumtárs, aki jelenleg 35millás csapatot birtokol kereskedésből!
-
Nagymartin-1
újonc
Itt még én új vagyok. 10 napja követem az oldalt. Akiket itt a napokban láttam hogy ide írnak nem róluk/ rólatok szólt mert egyikőtök sem vilogott ilyennel. Nem akartam egyikőtöket sem sértegetni. Mert már segitettetek is itt.Ez túgy általánosságban irtam.
Helyesírás? Most ez komoly...
😂🤣 -
gabigyerek
senior tag
válasz
Ez nem az a hely ahol Castrok vannak
Mindenki vett már fifa pontot biztos. Főleg indulásnál lehet hasznos, de kb ennyi.
(Mondjuk tavaly volt valami srác aki ide írogatott és azzal villogott hogy bárkit megvesz kilóra és ölte a pontot a játékba, de azok nem mi vagyunk
)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Te nem olvasod ezt a fórumot? Itt sírunk éjjel nappal hogy hiába van jó csapatunk ha leszopat egy szaros arany csapat. Hol számít kid van?
El kell szomorítsalak ha te napi 4-5 órát fifázol és nincs értelmes csapatod az nem azoknak a hibája akik költenek rá.Én nem költöttem erre a játékra a megvételén kívül de mi köze ahhoz másokhoz ha valaki költ? Ez 1 hobbi. Valaki bélyeget gyűjt azt képes százezreket fizetni érte. Valaki meg maketteket. Valakinek ez a hobbija azt kész. Miért nem pesezel? Ott lesz csilli-villi csapatod 2 nap után
Nem állt szándékomban megbántani. Sajnálom ha megtettem. De néha lehetne gondolkodni mielőtt írunk valamit.
-
eM'82
addikt
válasz
Szerintem itt senki se vett coint, és abból csapatot. Fifa pontra sokan költenek (anno 2 éve én is vettem, de mivel szart se ért, így soha többet).
Ezt csak azért írom, mert olyan mintha nekünk címezted volna, bucka-és fórumlakóknak
Heti 100-150k-t össze lehet talicskázni. Kb 30 hete megy ez a fos. Az 3 milla coin.
2100+ meccs, le se merem írni mennyi óra van benne. Nem flexelek a csapatommal, mert twitteren vannak traderek akik pontok nélkül 50+ millánál tartanak.
Csak sajnos ugye semmit se ér az egész szeptembertől. Restart.Későn kezdeni biztosan szar lehet az adott UT-t, de szép lassan fel lehet építeni egy ütőképes csapatot. Most már ráadásul az OP lapokat jóval olcsóbban adják.
Van egy csomó küldetésért kiváltható játékos, SBC-k. Szóval a lehetőség adott, de tény hogy aki régóta tolja előnyben van. Coin szinten, csapat szinten. Ennyi. -
Woodslave
félisten
válasz
El tudom képzelni hogy van aki 5 óra helyett mondjuk csak 1-et játszik és 4-et dolgozik és vesz fifa pontot
. Én nem mert egy forintot nem költök rá de elvi lehetőség fennáll. Az meg hogy kinek miből milyen csapata van felesleges firtatni
-
Zimmi91
addikt
válasz
-
Sickboy25
addikt
válasz
gabigyerek #17349 üzenetére
az lehet
. De mindekit fésültek már meg...
-
Nagymartin-1
újonc
Némelyik emberkének olyan csapata van hogy csak lesek. Jól gondolom, hogy nem csak a rengeteg lejátszott óraszám( mert biztos az is van benne) hanem a sok-sok saját pénzen vásárolt zsetonoknak köszönhetőek tartanak ott ahol?
Ha sokan igy csinálják/ csinálták meg a csapatukat az ruhatdul nem fer a többi " szerencsének " és sok lejátszott meccsnek köszönhetővel szemben.
Jojó tudom én igy éri meg az EA- nek. Hatalmasat kaszálnak rajtatok. Némelyikőtök belegondolhatna hogy mennyi pénzt is dobott már ebbe és mondjuk az a pénz a való életben mire is lehetett volna elég. Ahelyett hogy ide oda felpakolják hogy ilyen meg olyan csapatom van (amit pénzért vettem).TISZTELET A KIVÉTELNEKÍrom ezt úgy hogy hogy napi 4-5 órát játszok, imádom a fifa-t ,nem is játszottam még ki más játékot ps-en, csak a fifazok. De még azt a pénzt is majdnem sajnálom rá havonta amit levon azért hogy online játszhassak veletek. Nem hogy zsetonokat vegyek. Csakis azért játszok ott mert amúgy unalmas lenne.
Ezt azért irtam meg mert elég dühítőnek találom amikor különböző közösségei oldalakon villogtok a full ICON meg a csak 99- es csapatotokkal de amúgy meg kb játszottatok max 60 meccset ami a ball felső sarokban ott gubbaszt.
Én ezt is a szégyenfalra raknám. De ha oda nem is valahogy megjelölném azokat a játékosokat amit saját pénzedből sikerült megvenni/ kiforgatni. Aztán villogjál vele.🤣🤣
U.i: Persze az irigység beszél belőllem, de azért számold össze hogy mennyi valódi pénzed van a játékban. 😉
-
Madn!ght
addikt
Nem néztem a patch által elcseszett funkciókat, de tegnap érzésre mintha kicsit jobban működött volna a játékom.
Kettő dolog nagyon feltűnően változott nálam, az egyik, hogy ez az alapvonalra lefutásból középre lőtt passz mintha kevésbé működött volna ellenem. Kb. tízből egyszer, a többit végre jól szűrték a hátvédeim. A másik pedig, a cross into the box a két szélső játékos esetében brutál jól adta. Eddig ott kóvályogtak a széleken, most rengetegszer középre futottak.
Meglepő módon többnyire sok (4+) gólos győzelmeim voltak változatlan csapattal, már majdnem elértem az 1000 skillt.
(földigiliszta a vasbetonban...) Aztán persze majd menetrendszerűen jönni fog a 20 loss zsinórban...
No de sebaj, a PL TOTTS kimaradt, a bundást letolom, aztán reményeim szerint számomra hivatalosan is befejezett lesz ez a produkció.
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabigyerek #17344 üzenetére
Én 18 évig voltam kapus.
Csak kézilabdában.
Engem sokkal jobban zavar a mezőnyjáték. A héten 1 értelmes rivals meccsem nem volt. A félpálya 10 méteres környékén áll minden támadóm meg minden védőm. Onnan semerre nem mozdulnak. Az előbb a frissen felhozott Mané-mat körbefutotta labdával TomoriUtána meg tökéletesen centerez. Nekem meg ben yedder képtelen 2 méternél messzebb látni. Ha jó felé is passzolna mindig kihagy 1 ütemet és már rossz a passz.
Kicsit olyan ez mint a mesékben mikor kurvagyorsan jár a lába csak éppen semerre nem haladnak. A szögletek 90%-a elkerülhető lenne ha az utolsó 1 méteren nem engedne ki direkt a játékosom és engedné ki a labdát. Ugyanez a bedobásoknál
-
Sickboy25
addikt
válasz
Azért a röviden is meg tudnálak fésülni párszor
-
Woodslave
félisten
válasz
Ez játékmechanika miatt van. Rövidre lehetetlen szögből bekapja bármelyik kapus. Kivéve az ellenfél kapusa
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Nandinagy #17343 üzenetére
És az nem zavar amikor 16os sarkáról kilövik a rövid felsőt? Úgy hogy ott áll a kapusod? Nekem az a halálom, 13 év kapuskodást követően rendesen zavar
Alap tétel volt mindig a rövid oldal és szög zárása. Pont ahogy Ter Stegen vagy VDS lapja teszi
Mert azok valahogy mindent megfognak.
Lehet hogy a Rush out the goal trait miatt jobbak ezek a lapok...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #17340 üzenetére
Egyébként engem nem érdekel a kapus kiléte. Engem az zavar, hogy ha el találom merre kell mozgatni azt a kurva kapust akkor is visszaüti elé a labdát vagy ki sem védi. Ha az ellenfél mozgatja jó helyre neki mindig kivédi. Volt olyan meccsem ahol mindig a hosszút lőtte a gyerek, erre én odahúzgáltam a kapust az meg mindig a csatára elé öklözte a labdát. Kicsit frusztráló
-
toxicjew
addikt
válasz
alakesh #17337 üzenetére
PCn nem nagyon lehet snipeolni emiatt ami elég nagy hátrány, a dolgok drágábbak, viszont ennél fogva drágábban is mennek el. Engem zavar, hogy ennyire kicsi a piac, vannak lapok amiket gyakorlatilag nem lehet megtalálni egész évben. Plusz draftban sok a csaló. A patcheket mi kapjuk meg először, amolyan teszalanyként, mielőtt konzolra kijönnek
Ha teheted sztem válts, én is megtenném ha tudnék venni egy konzolt, de egyelőre felejtős.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy #17339 üzenetére
Na pl nálam Lloris is jól véd/védett, én ezt tényleg nem értem ahogy Wood is írta, hogy mi alapján véd valakinél jól valakinél meg szarul egy kapus
Kicsit szánalmas szerintem, hogy valakinek egy 1 milliós kapus is kuka, másnál meg a 800 coinos Romero mindent véd
Na mind1 én már rég elengedtem ezt a részt, nem mondom, hogy nem veszem meg a 21-et, mert a 20-at se akartam megvenni, így késve november körül vettem meg. Ha sikerül szereznem olcsón egy PS-t akkor arra megveszem, de PC-re fix, hogy nem....
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #17336 üzenetére
Jelentkezem!!
Nálam stegen is szar volt. Kihúztam a TOTGS lapját untrade és ő védett sokáig de sehol nem hozta azt amit ellenem.
Yashin is bűnrossz volt. WF Areola-t 2szer vettem meg eddig. Először kurva jó volt aztán másodjára meg hulladék.
Aki sokáig bevált az Bürki volt..De aztán ő is elkezdett potyázni.
Valahogy az eddig próbált kapusok közül ilyesmi top listám van:
1.WF Areola,Bürki
2. Yashin,TOTGS Stegen,Handanovic
3.Alisson,Oblak
4.Szcesny,Donnarumma,K. Schmeichel
.
.
.
10.Navas,Ederson,Lloris (4-9 között nincs kapus de ez a 3 valami borzalmas szóval nem érdemelnek 5. helyet)
Valaki használ még Boatenget? Kipróbálnám Gulát meg akkor már Lainert meg Goretzkát is beépíteném de ahhoz meg kell Boateng. Csak nem tudom mennyire jó védő ő még ilyenkor.
-
poolzee
tag
sziasztok!
Valaki TOTS Giovinco-t hesználta? (nálam CAM/ST lenne)
Vélemény?
Péntekig vajon mikor és mennyiért (xbox) érdemes lecsapni rá? -
alakesh
tag
Sziasztok!
Még erősen csetlek-botlok FIFA20 témában, egyelőre PC-n tapasztalgatom ki a különböző feature-öket, de ami már most feltűnt, az az, hogy messze nincs akkora aktivitás pl. a piacon, mint konzolon.
Ez okozhat a jövőben problémát, ami miatt érdemesebb lenne konzolra váltani, vagy nem lesz akkora befolyásoló ereje?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Ballack96 #17334 üzenetére
Ezt akartam írni én is, hogy 10 ember 10 félét mond
Egy emberrel van mindenki megelégedve az Ter Stegen
De Gearól is olvastam jót is meg rosszat is. Majd kiderül, ha azt akarja a játék, hogy gól legyen akkor mind a 100x kapus is állhat egyszerre a kapuba akkor is gól lesz
-
Woodslave
félisten
kellene egy jó cam és mivel KDB-t csak holnap fogom pickelni silver 2-ből
(vagy nyitni egy gold packból) ezért agyalok. Valaki próbálta már PIM Zolat? Valszeg Tots Richarlison lesz az stb posztra befutó már csak a 5* wf miatt is meg mert Aguero mellé már csak egy 92-es KDB fér bele
-
Madn!ght
addikt
válasz
Zimmi91 #17325 üzenetére
Nálam a sima gold De Gea (de még a FUTMAS verzió is) sem védett jól. Folyamatosan egy kib@szott röplabda meccsen érezte magát, mert a legkisebb hulló labdát sem fogja, hanem feladja. (nem ritkán a full üresen álló ellenfél csatárának) Szvsz amilyen jó volt a 19-ben, annyira el lett rontva ebben az epizódban.
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly #17323 üzenetére
Nem tots lett volna a célom hanem, hogy pénzhez jussak
van kb 3 untrade játékosom a pl sbc-be. Ami volt inkább eladom 3k-ba minthogy ezt farmolgassam a semmiért. Tisztában vagyok a pack luckommal
TOTY-kor 2000 játékost meg 600k-t vágtam bele pl upgradebe. A legjobb lap egy Aubameyang volt az egészből. Pedig egy Pogbának is örültem volna, hogy legyen kp-m.
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #17324 üzenetére
Gold De Gea-t vettem meg, kíváncsi leszek, félek tőle mert Ter Stegenbe van 300+ meccsem és iszonyat a pali
Garantált PL TOTS-ot én is megcsinálom, remélem Bissaka vagy Rashford jön
Ha lecseng a PL upgrades hülyeség lehet kiteszem én is a ligát és kiveszem Maguiert.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Zimmi91 #17320 üzenetére
Nekem egyelőre változatlan. Megvárom hogy alakulnak a dolgok a garantált PL TOTS sbc után. De ami rövidtávú terv, az Wan Bissaka és Maguire TOTS-ra cserélése, plusz De Gea iszonyat gyengesége miatt baby VDS jön kapuba. Ezekre lesz keret így belátható időn belül.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=hpssKU87nTv8R:FFA20PS4Scholes jó lap, de POTM Bruno tökéletes nekem.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy #17315 üzenetére
Köszi! Átérzem!
Sztem, ha a PL TOTS lap a cél, akkor az upgrade a legjobb megoldás, ez adja a legnagyobb esélyt, még akkor is, ha az untrade. Én elhatároztam, hogy nem költök rá egyetlen coint sem, csak a beleforgatom a lapokat, meg bronzból kraftolgatok pakkokat, lapokat üres perceimben.
-
Woodslave
félisten
válasz
Hazli17 #17321 üzenetére
ma vagy holnap jön? remélem ma. Csütörtökön Marque pénteken új tots liga... Csak ma jöhet nem?
Nagyon agyalok hogy Alisson belemegy... 97 meg minden, de ha véletlenül quickselleznem kell akkor agyfaxt kapok, így legalább legyinthetek hogy megpróbáltam... Még egy Leno eshet helyette
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Nandinagy #17315 üzenetére
Azt az ss richaelisontnéztem én is. Boxon nagyon beesett. 750körül van. De már a tots is 1050000nél jár.
Várom a pickeket és a garantált sbct.Még moments nedveddel, illetve toty manéval szemezek. Egész jól beesett az ő áruk is. De majd a reward irányt mutat. Hátha valami értelmes lesz.
Woodslave, igen, ma vagy max holnap kellene jönnie.
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #17318 üzenetére
Nincs annyi lóvé egyelőre, azt nem tudom, hogy IF Rashford lenne-e jobb vagy ez a Martial
Pogbára leszek még kiváncsi, annyira sajnálom, hogy nem tudtam végig nyomni FredetNeked, hogy áll most a csapat?! Ez a Scholes akkora pozitív csalódás, hogy nem igaz
Akkora gólókat ver 25-30ról, hogy csak nézek, ha egy picit gyorsabb lenne patent kis CAM lenne, na meg a 3as wf se a legjobb, de azzal együtt lehet élni
Erre inkább nem írok semmit, mert a Főnök kibannolna
-
Sickboy25
addikt
válasz
Woodslave #17316 üzenetére
Én a tavalyi PL totsszal együtt 300 pakkot nyitottam el, de egyetlen egyet sem esett... Én csak PL-lel játszok a többi nem is érdekel, de még egy gold VVD, SON vagy Mane sem esett... nemhogy tots. Nah mindegy majd jövőre
2 hete már be sem kapcsoltam a boxot, de a companiont nyomnám a kereskedés miatt, de mára már használhatatlan az App is, 5 perc után kifagy... Hihetetlen, hogy tavaly óta ezt sem tudták javítani...
-
Woodslave
félisten
válasz
Sickboy25 #17314 üzenetére
ez egy qrvára igazságtalan játék minden elemében. Nem számít a skill minden esetben nem számít a csapat, nem számít a teljesítmény (elite 1-bő xarabbak kapsz mint silver 1-ből) ezt mindannyian tudjuk.
Tényleg ebben a tots szezonban nem panaszkodhatom, de valóban egészségtelen időt rakok bele (nem mintha ez számítana a nyitások szempontjából és egyébként azt gondolom hogy ez lenne ilyenkor már az alap hogy a season reward meg sbc pakkokból totsokat nyitsz nem az hogy 100 pakkból nyit valaki két 84-es boardot) Otthon voltam most 5 napig gyakorlatilag a csúcsot jelentő 1000 skill pontról a Trossard, ikon swap meg objektív kártyák farmolása miatt div 9-be estem le ahonnan néha feljutok div 8-ba aztán vissza, de lassan összekaparom a 2000 kvalifikációs pontotNa mindegy tudom hogy nem sajnáljátok tőlem és tényleg alap kéne mindenkinek ez, kivéve aki ellen játszok (bár lehet jobban járok toty tots csapat ellen mint gold Martial és Ben Yedder
)
Most van 2.6 millió coin minden csapat csere kb 200k - (tudom megérdemlem) Most megálltam (pontosabban a gyereket kell meggyőzni inkább) hogy ne vegyek senkit, megvárom a holnapi reward napot, aztán valszeg egy Richi gyerek befigyel, az ss változat se volt rossz, bár nem volt olyan prémium érzésre.... Hátha olcsóbb lesz és még belefér valamelyik baxógép...
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly #17310 üzenetére
Gratulálok!
Igazából nem fogok emiatt a kardomba dőlni de akkor is szar belegondolni, hogy péntek óta 330 pack körül nyitogattunk és egy értelmes lap nem jött. Nem érdekel a coin tots idején mert a következő fejlesztés a csapatba az egy FB Griezmann/SS Richarlison/TOTS richarlison lett volna mbappe helyére de ők meg 1.2 milla+-ba kerülnek ilyenkor meg már nem kezdek gyűjtögetni800k-m volt nagyjából most meg jobb esetben is lesz 400 talán. Hát én megpróbáltam de nem jött be az SBC
-
Gatho87
tag
Ezt muszaj leirnom..tegnap megint felbosszantottam magam,de durvan..nem is ment a jatek..jah es figyeljetek mert arra rajottem,hogy gondol a jatek es megvaltoztatja a def tactikat..igy jartam tegnap. Ramirt egy gyerek, segitsek mar neki vmelyik kuldiben gyorsan hadd lojjon 3 golt. Mondom ok. Elkezdtuk a jatekot, gondoltam, hogy engedi lojjek egyet vagy ongol de semmi..jo hat hagyom lojon egyet...(egyebkent full csapata volt). Kozepkezdes mennek loni egyet,de jon szerel tamad stb..ramir, hogy akkor segitek neki vagy mivan? Mondtam nem ertelek haver ez nem igy mukodik. Miert engednek neked 3at loni csak ugy. Csak folytatja a tamadast irok neki , de kozben lo egy masik golt. Irtam, hogy lehetsz ekkora retardalt csicska..hat hagyjam mar golt loni neki nem kell a win, aztan lohetsz te is..miert bizzak meg akarkibe is , foleg egy ekkora rohadekban,az en idomet vesztegeti az egesszel. Aztan elkezd fenyegetozni,hogy jo szorakozast a banommal,meg ezt igy kell csinalni en nyerek te vesztesz stb..kimasolom a nevet es kiteszem a szegyenfalra..hat csinaljam o is kiteszi az enyemet..szejjjjjjel rugtam volna ennek a kis tetűnek a fejet..
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy #17309 üzenetére
Én TOTY Kante óta egyetlen rossz szót sem mondtam a pack(un)luck kapcsán. Eddig a TOTS sorozat egy Gulácsit hozott, ami mellett a PL upgrade pakkokat kraftolgattam és ma végül megszánt az EA Trenttel.
Úgyhogy Wan-Bissaka nyugdíjba vonul, eleget melózott
(Bár így nézegetve a statokat középpályán bárhol is lehetne használni...)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #17308 üzenetére
Ez jó volt Kristóf!
Én viszont feladom mert most sikerült a bundes liga 20 packjából 2 darab boardost nyitnilehet ha kiraknék még 40 ligát esne egy tots alisson vagy mégsem?!
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem sem esik semmi, de nem adom fel!
-
Woodslave
félisten
Ma az jutott eszembe a végén még pl szaudi kombinalt sbc lesz nehogy túlnyerje magát az ember véletlenül
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika #17287 üzenetére
Sajnos pont az volt a bundással amitől féltem...
Hiába jók a csomagok ugyanúgy jött egy darab szaudi tots meg egy csomó boardos. Csak ugye 80k különbség van a 2 liga kirakása között
Nagyjából 40k bukóra jött ki ha még a szerződéseket is elpasszolom 400-ba akkor 20 körül.
Kirakom majd mégegyszer mert hiányzik már egy kis hazárdírozás
meg ennyire rosszul csak nem ad mégegyszer
Csak azt nem tudom, hogy lainert milyen sbc-be tegyem bele, hogy kitudjam venni megint
Mondjuk abba durva belegondolnom, hogy kb. 15 ligát raktunk ki haverommal az elmúlt 5-6 napban (8* spanyol,2* spanyol,2* olasz,1* angol,2*német) aztán 100k feletti játékos egyetlen egy darab jött belőlük. Litmanen 130k-ba ment el. Ismerősöm meg kirak 2 db 82+-t azt kap egy tots adamat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest