Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
4. órája listázom a klubból a szemetet, 640ről indultam, 960nál járok és még kell egy százaz Halandra, de kezdek beciculni lassan
-
Madn!ght
addikt
Ez a 94-es Sommer mennyire használható? Gulácsitól jobb vajon? (a rating számomra nem mérvadó
)
-
dracox
addikt
A legfrissebb kimutatások szerint a FIFA 20 Ultimate Team módja egyedül másfél milliárd dollárnyi bevételt hozott a konyhára.---> [link]
"Panaszkodhatunk, hogy rossz a játék, hogy folyamatosan romlik a színvonal és hasonlók. De őszintén! Ha évről évre növekednek a mutatóid, te váltanál stratégiát?"
Ezt az EA is tudja sajnos és b*szik is rá
-
Sinya_24
kezdő
Szerintem még az SB-be is belenyúltak. Vagy a játékmenet olyan trágya,nem tudom. Mondom csinálgatom a küldiket sb-ben,ott könnyebb. Aha,ilyen 1 gólokat tudok lőni a full bronz csapatnak,mikor 7-8 góllal szoktam verni őket simán. Valós
-
Woodslave
félisten
-
-
toxicjew
addikt
válasz
mikkristof #18576 üzenetére
Hát nézd minden statja jobb mint reus e, viszont h/h és 4/3 ami picit rosszabb. Ha megcsinálod semmit nem veszitesz vele, főleg hogy bundes a csapatod. 1 próbát mindenképp meger
Nandi: 1 csatáros játékot játszom szóval nem. De megkapja a lehetőséget csereként hétvégén és meglatjuk meggyőz e
ja és grat
-
Nandinagy
addikt
Rakom spanyol ligát
Első pack Prime electrum players:
-
Woodslave
félisten
csináltunk egy ilyen 80+ 3-as picket 82 Fos
bergvégülisa pick mindegy mert csak silver 2 lett szóval túl nagy elvárások nem voltak hoztuk a lehetséges maxot (88)
A garantált packból eső 89-es st-vel felrakta a koronát a bundás totsra. Eddig is volt bennem valami megmagyarázhatatlan és ok nélküli ellenszenv a bundesligás játékosokkal szemben (fifaban nem élőben) pedig volt Lewa, Sancho, Werner (gold)
De legalább a francia vagy olaszt garantáltat még tutira meg tudjuk csinálni van annyi 88+-os játékos
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #18580 üzenetére
Sztem inkább hunter.
Bár mindegy.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #18575 üzenetére
Ha sok untrade lapod van akkor ottvan a Goretzka sbc is. Ő talán jó lehet esetleg egy Kimmich.
Játszasd együtt Wernert meg Richit
Vagy nem megoldható?
(#18580) LendvaiFeri1
Ha nem cselezel sokat akkor szerintem egy próbát mindenképp megérhet. -
LendvaiFeri1
addikt
Müller használható? ST-ben engine kemisztrivel.
-
eM'82
addikt
válasz
gabigyerek #18574 üzenetére
Hááát, már nagyon Xboxon nincs rá lehetőség, max véletlenül lehet ennyiért elcsípni. Liciteket is "figyelik".
Amit érdemes még ilyenkor csinálni:
Esti MMatchuphoz venni elit csapatokból olcsó gold játékosokat (Juve, Milan, Barca, Real, Manchester, stb) -
törölt tag
válasz
gabigyerek #18574 üzenetére
Az a baj, hogy ha telerakom a transfer list-et és target-et, még úgy is csak 200-250k profit lesz belőle max. Unassigned-ben meg nem akarok lenni több ezer lappal két hétig.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sickboy25 #18571 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy olyan jó, de meg vagyok elégedve vele. Hawk-kal meg már nem lövi ki a stadionból, csak a lelátóra
CM amúgy.
Nandi: én is rájuk gondoltam, főleg Sabitzerre, de nem vagyok meggyőzve, hogy megéri-e a kínlódást, ráadásul Werner 3/4 Richi 4/5éhez képest. Összességében nem hiszem, hogy a csere erősítené a csapatot
Lehet marad cserének.
-
gabigyerek
senior tag
Remélem mindenki táraz már Francia és Olasz ligás rare lapokkal. 1000 alatt lehet hozni őket még. Én szóltam...
-
MdewC
nagyúr
Pickek
Kimmich
Rafa
Walkout
Koulibady
Sok 84-es
Fing -
toxicjew
addikt
Ti kivel építenétek be Wernert? B2B játékos kellene, vagy német ikon vagy Liepzig vagy német bundes
És legyen jobb, mint Tots Kovacic
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
mikkristof #18568 üzenetére
Tapasztalataim alapján oda teljesen megfelelne egy sima Coman is, ne aggódj emiatt!
-
Zimmi91
addikt
válasz
mikkristof #18566 üzenetére
Jobbra vegyél egy Hakimit és hibátlan ez a csapat
7 chemen bőven elég, nem kell oda 10 chemesTOTS Son nekem is 7es chem van STbe
-
toxicjew
addikt
Na első értelmes pickem megvan idén
és most agyalok hogy hogy kéne beépíteni, bár tots richarlison van most, szóval nem is vagyok biztos benne, akarom e
mindenesetre köszönöm
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem gold 1-ből 2 csodálatos pick: Ginter és Taarabt. Az elsőnél beadta Hakimit is, de nincs rá szükségem, főleg H/L workrattel, meghagyom a high press patkányoknak.
Utána 2 mega, 2 50k és 1 100k csomagból semmi, itt már fel is adtam. Erre az utolsóban, TOTS, német, RW és Gnabry. Örültem neki, mertaz egyik kedvencem és nagyon OP lap, nem kell vele mást csak szaladgálni, mint a sok Kent mániás szerencsétleneladható. PC-n 500k, érdemes most eladni? -
LendvaiFeri1
addikt
Lehetett volna rosszabb is.
-
Stylerr
addikt
Gold2, Reus, Kostic.
-
sz_abika
addikt
Gold 1, Rafa és Pizzi...Serdar és Hakimi voltak a pickjeim. Nem az van hogy gold 2 fölött garantáltan csak a nagy liga jöhet?
Jumbo Rare players pack: 4x 83as. Anyátok hogy van ott Kanadában?
-
eM'82
addikt
válasz
gabigyerek #18557 üzenetére
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #18555 üzenetére
Olasz jön előbb én is úgy tudom
De ne legyen igazam, francia tots sbct kirakom még, a többi nem mozgat
Jönnek a csilliók és jön Pogba?!
-
akooos
veterán
Megvolt az eddigi legnagyobb nyitásom, egy untradeable MOTM Pavard
Használhatatlan lap, de még SBC-be se jó, mert 82-es
Van jobb MOTM nála. -
toxicjew
addikt
válasz
gabigyerek #18550 üzenetére
Ma este fog. De több, mint vszinű, hogy az olasz jön.
-
gabigyerek
senior tag
Megjelent már a töltőképernyőn vagy valahol hogy mi lesz a következő liga?
-
eM'82
addikt
Bundes/LigaNos garantált sbc-ket passzoltam, látva miket nyittok, meg max padra menne bármelyik a chem miatt (Telles kivételével).
Pörgettem a Seria A liga sbc-t, mert holnap ha bejelentik a TOTS-ot, még jobban felmegy majd az ára a lapoknak. Új pick meg majd szombat, kedd magassága lesz (bundesben melyik volt?).
Majdnem le-ok-ztam az utolsó, Brescia sbc-t... Szopó lett volna újra kirakni ilyen rövid idő alatt. -
MdewC
nagyúr
A portugál meg vmi 91 CB szotyola.
-
Kristof_94
nagyúr
Bundes 83+ sbc-ből TOTS Hradecky, mondom jó lesz a garantáltba. Belerakom őt, meg a holland CB és Ocampos tots lapokat, erre kit kapok? Hát persze, hogy ismét őt...
-
Digestive
veterán
-
sz_abika
addikt
Bundes 83+os napi challengeből 95ös Müller. Hát ez váratlan, első TOTSom életemben, ami nem granatált csomagból jött. Haaland mellé jó lesz csatárnak.
-
Nandinagy
addikt
Van valami új bug? Sorozatban a 2. meccsen volt az, hogy 2-1-es vezetésnél a veréb megállítja az 50. perc körül senkit nem cserél és onnantól csak szaggatott a játék. Nyilván a letámadásos szar focijával elver mert ez a vak Oblak 35 méterrel kapja a gólokat Griezmanntól
ez a Moses Simon meg az idei legrosszabb lapom. A pali 2 méterre nem tud elpasszolni 1 labdát. Ha nem lenne pályán ellenfél ő akkor is képes lenne eladni a labdákat
(#18540) Gaborz1
Aduriz már tavaly kapott flashback lapot nem? Akkor idén kizárt, hogy kapjon. -
Gaborz1
senior tag
Aritz Aduriz befejezte a profi focit.
Vajon jön End of Era lapja?
-
Kristof_94
nagyúr
A portugálból Corona jött, nálam is csere lesz vagy sbc. Előtte esetleg besegíthet a Mathieu küldetésben.
-
toxicjew
addikt
Én csak a portugált csináltam meg, Vinicius jött. Jó lesz a franciaba
-
dvtkfan
senior tag
Ide persze hogy az a Ginter jött, aki már megvan untrade...
-
GAMEofGOAL
csendes újonc
Köszi a tippet ki próbálom
-
Nandinagy
addikt
válasz
GAMEofGOAL #18533 üzenetére
Vegyél egy Kroost és megvan oldva
4-5-1-ben 8 chemen se hiszem, hogy gyengébb lesz Werner
-
GAMEofGOAL
csendes újonc
Sajnos nem erős csak LA Liga vonalon mozgok
-
v-man
őstag
válasz
GAMEofGOAL #18531 üzenetére
Sabitzer mögé nem elég? Vagy ilyen erős a kereted?
-
GAMEofGOAL
csendes újonc
Nekem 97 Werner jött a Bundes TOTS-ból. Sajnos csak a padra mert nem tudom beépíteni
-
LendvaiFeri1
addikt
Kell még 2 swap lap, 7 meccsből 1-et tudtam nyerni. Lehet hanyagolni kéne.
-
Zimmi91
addikt
Bundás TOTS nem érint így csak portugált tettem ki : Gabriel, talán az egyik legjobb aki jöhetett, ha betudom építeni szerintem Baby Blanc nyugdíjba vonul
-
evibly
senior tag
Portugálból a 90-es brazil Vinicius (ST), bundásból meg Hakimi...
Hát, az úgy nagyon nem vigasztal, h lehetett volna rosszabb, de jah.
-
v-man
őstag
Portugálból ide is Corona, a német 83+ból meg Hernandez
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek #18523 üzenetére
Ennél még a la croqueta is jobb volt, az legalább ténylegesen egy csel volt.
(#18524) akooos: Rakj rá egy deadeye chemet és még ST-nek is jó vagy CAM-nak.
-
akooos
veterán
Csak a portugálra volt elég lapom, Corona jött belőle, nem tűnik szarnak. Nyilván nem védőnek, hanem cm-nek vagy szélsőnek az utolsó 30 percre.
-
gabigyerek
senior tag
Az utóbbi 2 meccsen ugy kaptam 4 golt hogy csak drag backeltek folyamatosan az ellenfelek...nagyon izgalmas
-
Nandinagy
addikt
Hradecky-Ruben Dias
Legalább van 2 lapom sbcbe
Nem igazán tudnak már meghatni az ilyen nyitások csak viccből csinálom meg az összes ilyen sbc-t. Beépíteni se tudnám Lewát vagy Alphonsot sem.
-
Gatho87
tag
Nyilvan Kostic......
-
v-man
őstag
Ginter, azt hiszem sok rosszabb nem jöhetett volna
-
Woodslave
félisten
A második meccs ahol csodálatos módon megszakad a kapcsolat ahogy kiegyenlitek
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika #18512 üzenetére
SBC-be...
Nincs logika ezekben a lapokban mikor ottvolt a Shapeshifter meg Birthday promo kitudtak adni megváltozott workrateel lapokat. Most meg ugyanazt csinálják mint előtte... Adnak egy Cam lapot m/h workrateel. Ezt a lapot maximum akkor használnám ha valami milliós francia lapod lenne és így kellene összekötni a bundás csapattal . Esetleg egy fredhez hasonló box to box cm-nek lehet használni mondjuk shadow vagy backbone/sentinel chemyvel. -
sz_abika
addikt
Most látom, Nkunku kijött...hova lenne jó ez a srác? 3WF miatt előre nem teszi az ember, védekezni meg annyira nem akar...pedig a Paderbornt régóta padoltattam, hogy jön majd valami jó Bundás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika #18510 üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz képest mennyire szidja mindenki a játékot div4-ben a rank2 alja 19.000 pont körül fog megállni
Bár nem igazán érdekel, hogy 2 rare players+2mega pack vagy 4 mega packot kapok de régebben 16-17.000 pontal bőven megvolt a rank2 most meg még játszanom is kéne érte nem is keveset ami nem fog bekövetkezni
-
sz_abika
addikt
Én 3 pontra voltam, hogy meglegyen Div5 jutalom - azóta már olyan -120nál vagyok, elengedtem
. Én már nem is tudom mit kezdjek, egyszerűen nincs átmenet. Vagy én kapok egy négyest, vagy én osztok, Rivalsben nincsenek szoros meccsek. Persze nem is kellenek, hisz így is agyfasz.
-
akooos
veterán
válasz
Woodslave #18505 üzenetére
Mert jelenleg még minden pont fontos SB-ben, ezért nem frissítgetem amíg nem jön egy bronz / ezüst csapat, hanem mindenki ellen megpróbálom
A 600 pont is pont!
Promes, Van Aanholt adogatja be megállás nélkül a labdákat de egy meccsen max egy jön összeKöszi, megpróbálom azt a felállást. RB+X az laposan becsűri, az is crossnak számít?
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #18502 üzenetére
Megcsináltam a szedet vedett csapatommal a Sabitzer küldetést, de eddig (5 meccs) a gold lapja jobbnak tűnik, mint a TOTS
Most a holland szélsőt próbálom, már csak a 2x2 holland crossból gól kell, de sb-ben lehetetlen, rivalsban meg azokkal a gyenge lapokkal főleg
Próbálkozom, hátha
-
thebigK
addikt
Tesom kicsit mazochista, megvette maganak a jatekot. Tok hamar osszedobtam neki egy 70k-s laliga-t, totsmittudomenmilyen Marianoval meg Reguilonnal, en is letoltam par meccset, hat nap kozben turheto, de este 7kor jatszani, mint pltegnap...hat legkozelebb inkabb kiverem egy sajtreszelovel
Ja nyitott egy TOTS Havertzet, ugyhogy most 1 2 naponta 3 4 meccsre en is kaphato vagyok erre a hanyasra -
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek #18499 üzenetére
Jó lap lenne SBC-be!
Közben van még 2 győzelem a Sabitzer küldetésben, csak szenvedek vele...
-
v-man
őstag
Nagy nehezen gold upgrade pakkokból összekukázok egy Bundesliga upgradere valót, mivel már 2000 meg fölötti a rare bundes lapok, meg gondoltam ennyi (kb 20-25) gold upgrade is hátha dob vmi jót...
Eredmény: 1 db Hamsik (84) a legjobb a gold upgradeből, meg 1 Schmeichel szintén 84, többi még 1-2 83as, de jellemzően alatti.
A bundes 82+ 3 választási lehetőség: Gotze, Volland, Demirbay. (82 mindegyik)
Jó akkor menjen egy 83+, az meg a Sociedad 83as cdmje.
Konzol kikapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest