Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
Na ki építi meg be mindenképpen Oparat rajtam kívül?
-
gabigyerek
senior tag
Na. Konkrétan 15 perc alatt kiürítettem a klubbot minden ligue1 játékossal 2600-2700 ért. Szép kis summa lett :)
-
-
Woodslave
félisten
Na nyertem négyet aztán két vereség ok nem probléma jobb csapat jó játékos. Amikor viszont négyet ver vki gold Van de Beekel egy full arany off chemes csapattal na akkor megint rajovok hogy inkább hagyjuk.
Érdekes amúgy hogy minden vereségnél 10-ből 8 passz nem sikerül és nem azért mert a másik olvassa. De biztos csak olyankor jobban feltűnik
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #19357 üzenetére
Top 40. lett a gyerek. Ha belövöm a tizit, akkor EZ win...
-
Hazli17
aktív tag
Ezt a Bernardo gólt megteszem a hétvége szépségdíjas góljának. (Legalábbis magamnál biztosan) ez volt asszem a 16.win. A harmadik gólnál lépett ki. Végre a kb 38.kapufa befelé pattant..
[link] -
akooos
veterán
A mezesek nincsenek kész, a Squad Battle 2 nincs kész, Figo és Socrates (nem is lesz, mert elbaszarintottam a loan lapjaikat) és az icon swapek nincsenek kész. Napi objective mindig megvan, Golovin megvan, Gueye mindjárt megvan. Remélem bekerül még 2 lap MLS-ből, hátha azzal meglesz
-
akooos
veterán
6400 xp kéne, hogy meglegyen a 100k... csak akkor lenne meg, ha az összes icon swapet meg tudnám csinálni. De ahhoz kellene sok lap. Ha pár nappal előbb kerül be a játék és Accessbe, akkor összejön
Így meg kb 2000 xp híján nem lesz meg. -
Woodslave
félisten
Ideális időpont hogy letegyem végre a játékot. Mivel silver 2 ezért 700 kvalifikációs pontot kellene összeszedni ami még div 8-ban se lehetetlen de rohadtul nincs kedvem már hozzá.
Pénz semmi ezért az a rész is elveszett amit még élveztem a csapat alakítása játékosok vásárlása stb még ha jól elbaxtam általában
Emiatt grindelni sincs kedvem az sbt meg 200 coin haszonert bidelgetni eng2 silver jatekosokra. Sbct se tudok csinálni két hete annyira üres a klub...
De már látom magam csütörtökön éjfélkor 1970 pontnál ragequit az 5-ik vereség utan hogy majd péntek reggel csak sikerül nyerni még egyet
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #19373 üzenetére
Szerencsére azoknak is esik az ára. Mindenkit (kivéve TOTS Messit (az 0s volt)) bukóval adtam el ezen a hétvégén. De ilyenkorra már tényleg mindegy. Sztem TOTS Yedder is bőven 4M alatt landol az ultimate TOTSkor.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #19372 üzenetére
Ja csak ha 20.000-el kevesebb 1 játékos mint 3-4 napja az nem áresés max áringadozás
Szóval Aubán az adót bukja amit jóstehetség nélkül is lehetett tudni, hogy bukó lesz
Mondjuk Auba árát nem figyeltem de ha csak -20.000 akkor még jól is járt. Pénteken nézegettem pár lapot mint: FB Hazard 860-ról 630
Sancho 1.280-ról 960
Lautaro 1.335-ről 1.065
Egyedül 1 lap tartja még mindig az árát : FB Saint-Maximin. szerintem ő még akkor is 1.4 millió lesz mikor mi már rég a fifa 22-n játszunk -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #19369 üzenetére
Ezt nem igazán nevezném áresésnek
A wl alatt drágult utána meg olcsóbb lett.
Az az áresés , hogy Lautarot 1.300.000-ba hoztam el csütörtökön és vasárnap délelőtt 1.065.000-be adtam el. -
Ballack96
kezdő
válasz
Kristof_94 #19369 üzenetére
Nem irigyellek, hogy egy héttel a játék vége előtt még ezen tudsz bosszankodni, hogy buksz 100kt egy játékoson
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyot estek az árak... Aubat 1,19 millióért vettem előző héten, tegnap próbáltam eladni 1,2 felett, de nem jött össze. Most meg már lassan 1,1 millió... Csodálatos!
-
Edgar2621
őstag
válasz
Hazli17 #19362 üzenetére
Mi most top100 lettünk, mivel nem játszottunk így érzésre ez tényleg top100 most. Mit mondjak, WL nélkül jobb a hétvége
Gratuláció nektek, itt mindenki aki eléri a gold2-t nagyot küzdött, mert nagyon nem egyszerű az sem. Ahogy nézegettem a listát 27-28 W és fölötte csak olyanok vannak akik profik vagy volt profik és most social media tartalmat csinálnak (nyilván kivételek vannak). Szóval aki elér 20-23 győzelmet nagyon büszke lehet magára, aki meg az alatt legyen még büszkébb mert ez nem a koca játékosok terepe, itt nincs olyan hogy kicsit játszogatok, meg leülök elé egy-két meccsre. -
Ballack96
kezdő
A hétvégi kedvenc vereségem... Amikor nem nyomsz semmit és az auto felszabadítás (ea) nyílván eldönti a meccset a 93. percben!
[link] -
Hazli17
aktív tag
Meglett a gold2-ő.
De ennyi elcsalt meccset, amin nem lőhetek gólt, ennyi kapufát még nem láttam. Még üres kapura is lőttem kapufát.
Szerintem az egyik legrosszabb csalós wl volt. Ezeket nem lehet a delayre vagy a kapcsolatra fogni.. Ez qrva nagy csalás..
Hozok majd pár vidit/gólt! -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #19359 üzenetére
Legközelebb meglesz.
Itt végül sikerült a gold 1.
Lehetett volna jobb és rosszabb is.
Egyel kevesebb elcsalt meccs, egyel több szerencsés meccs és máris elit 3-ért megy a küzdés.
gg
-
LendvaiFeri1
addikt
Természetesen nem lett meg a gold1. Szánalmas, fostaliga játék. Nem is baj, hogy uccsó véel volt.
-
toxicjew
addikt
Köszi! Neked is grat
Nekem is izgi volt az utolsó meccsem, a 85. percben 0:2re álltam, de a rendes játékidőben sikerült egyenlítenem. A hosszabbításban jobb voltam de nem jött a gól, ellenben az ellenfelem a 118. percben kapott egy 11est. Amit kibombázott a stadionból
Utolsó támadásként pedig lőttem egy gólt
Rendkívül közel álltam a kontrollerem mikroszkópikus szemcsékké való szétzúzásához, de végül happy end lett.
-
LendvaiFeri1
addikt
Bedobott egy elite gyerek ellen, vezettem 1-0ra, kihagytam egy tizit a 80. perc körül, majd kb. ugyanekkor kiegyenlített. Hosszabbítás 2-2, rúg még egyet, ment a kussoltatás, a következőnél szintén. Felvettem a meccs után, írt, hogy mekkora fos anti focit játszok, meg hogy mennyire nem tudok játszani. A gyerek nem volt rossz, 94-es Bappéval lefocizott, konkrétan nem lehetett mit csinálni vele, aztán erre verte a brét. 19-8ban voltam, Ő 22-1ben.
Picit szánalmasa kölök, ennyi öröme legyen az életben.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #19355 üzenetére
Működhet
Bár Atal inkább szélső mint Golo. A 87-es cyprien nem drágább mint a 88-as mert 20 packot kapsz amiből 100k simán visszajön.
De eleve nem értem miért a 88-assal bohóckodsz mikor a legfullosabb lapja se drágább 270k-nál. 84-86-86 kell bele talán. Az manapság már semmi
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew #19340 üzenetére
Gratula!
Én mondom minimum 2 meccset játszom a maradék 5ből, hisz 1 kell a Silver 1hez, a második meg az esély a Gold3ra.
Utolsó 5 meccsből végül 4et megnyertem. No pressure, lehet ezért? Jota volt a joker! Utolsó meccs rohadt izgalmas volt. Tartotta a labdát ezerrel, de több helyzetem volt, végül 3-2re nyertem.
Vsz gyengébb ellenfeleket is dobált már, de vertek már meg gyengébbek. Most a passzok működtek, meg a helyzetkihasználásaim voltak végre pontosabbak.Szóval Gold3 lett a semmiből, Silver1 helyett. Egy Atal az álmom.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #19341 üzenetére
Mi csinálunk amennyit tudnunk a Ligue1-ből aztán beöntünk mindent csütörtökön a normálba. De én tanácsot Neked nem tudok adni, aki milliós lapokat nyit az nem az én szintem
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy #19347 üzenetére
Son így is 7 chemen van STbe és 210 meccsen 207 gól és 130 assziszt, szal nincs ott baj
Ránézek a srácokra köszi a tippetSima 88as Cypryen is elég lehet?! Nem akarok annyit költeni a Premiumra
Igazából bízok egy Yedder pikkbe mert ugye silver1 jött össze ott meg fix nem?!
-
dvtkfan
senior tag
Mit tippeltek, szerdán 87-es csapat fog kelleni a francia tots-hoz?
Az ultimate-hez tuti 88 de inkább 89 fog kelleni legalább 2 tots játékossal gondolom...ezekhez csinálom még meg a csapatot, aztán teljesen kiürítem a klubbot...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #19341 üzenetére
Múltkor 7-et adtam le, szóval így piros moments R9-et kellene pickelnem a logika szerint.
-
sz_abika
addikt
11-4, 45 rúgott 27 kapott gol és szűkös időm mellett elegedett vagyok...Jót mentek a dobrai brazilok.
Teixeira: lassan baratkoztunk, basicrol marksmant kapott 16g, 7a lett a vége. Jol mozog, fasza kis lap.
FB Hulk: héten mikor kuzdottem Joao Pedroert, mindent kihagyott, durvan nerfeltek brazil objective közepette. 15g 5a nagyon beindult, mesternegyest lőtt kétszer, aztán ahogy jöttek a jobb toptier védők, eltűntek a gólok es elojottek az assistok. Mind az 5 döntő gól volt.
Joao Pedro: nem tudom. Ale Gomez 1el több gólt es assistot szerzett nala szoval annyira rossz nem lehet.Kit tegyek a helyére? Fel milláig kéne brazil CAM/RF/LF. Felipe anderson? Garrincha? BD Costa?
-
Kristof_94
nagyúr
Gold 1 meglett, a maradék 1 meccset meg elajándékoztam, remélem visszakapom az EA-től egy Neymar pick formájában!
Amúgy kettő 99-es Pelével is találkoztam. Hihetetlen, hogy van akinek ennyi zsetonja van vagy nyit egyet...
Auba jó volt, de eladom mert ott van Vardy aki untrade és az a 1,2 millió jó lehet másra is.Szerintetek megéri még Ligue 1 rare goldot venni? Vagy inkább sima rare goldot vegyek és majd csütörtökön a normál upgrade legyen?
-
toxicjew
addikt
Na végül meglett a g3, de agyvérzés közeli állapotba kerültem
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #19335 üzenetére
Nem is azt bánom, hogy ez elver. De mikor a következő meccsen jön gold neymar azt 5 lövés 5 gól meg Zola 22 méterről balról kilövi az alsót. Nekem meg a kölcsön moments R9 5 méterről kihagy 2 ziccert miközben nála is oblak véd meg nálam is.Ki is kaptam 6-5-re.
Ott elment a kedvem a játéktól. Azért nem vettem promo packot a coinomból mert nincs értelmes -
Nandinagy
addikt
Esküszöm nem fér a fejembe, hogy a faszomba rangsorol ez a szar játék. 15-10-be, hogy kapok egy ilyen gyereket?
Kikaptam hosszabításban 7-4-re. 2 kapufám volt rendes játékidőben. Ahogy néztem futwizen is fentvan a gyerek szóval elite1-t is ment már. sakisdk volt a neve.
-
LendvaiFeri1
addikt
Tiziknél a sorrendet nem lehet variálni? Imádom, amikor Manolas lövi a másodikat, vagy harmadikat, amikor Ramos még soron sem volt.
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #19325 üzenetére
Egy S1et valahogy szenvedj ki, ott bármi eshet, nekem is meglett hálisten így megvan az esély a nagyra
-
Edgar2621
őstag
Srácok! 3 napja rá-ránézek az applikacióban Xboxon a cf-cam módosítóra és esélytelen venni max áron is. Ez ilyen, próbálkozzak, tovább, vagy engedjem el? Kellene az egyik sbc-hez módosítani, vagy majd megoldom máshogy, de ez jobb lenne.
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabigyerek #19325 üzenetére
Max rating 88 vagy 89 szóval olyan jót nem igazán.
-
gabigyerek
senior tag
Hogy is vannak a wl rewardok most? Silver 2 re volt/ van időm caka sajna családi elfoglaltság miatt. Ebből van esély franciát nyitni?
-
Zimmi91
addikt
válasz
#16514048 #19321 üzenetére
Week 5 gold és week 6 goldot látom egyelőre, ebből jön 13666 xp és még kell akkor mellé 608, akkor az még meglehet
Kiszedtem Golovint és mellé akarom Yeddert akkor megvan a perfekt link, de ha jönne Götze ott meg Witselel van perfekt link. Csak nem tudom ez a 88as stamina elég-e CAMba?!
-
Zimmi91
addikt
Srácok ebben az 5 napban amíg tart még a season kitudok venni még 14000xpt?! Annyi kell a maxos szinthez, másik kérdés kit érdemes kivenni? Witselhez Gotze vagy Bellerinhez Pedro?
Umtiti szerintem offos.
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew #19314 üzenetére
Hasonló a szitu... 5 meccsem maradt, 1 win kell Silver 1hez. Szóval talán még jobban szivattam magam tegnap/ma hajnalban a német ellenfelek ellen, mint te. Korábban Gold3 (2xer Gold2) ha kiszenvedve is, de megvolt.
Vagy ez volt az utolsó WL-em, vagy a jövő heti lesz az.
Maradt (a remek bizniszeknek hála (Promes is már 180k bukó :D)) kb 4.5m coin (ha mindenkit sikerül eladni). Lehet elpakkozom a picsába és lezárom ezt a részt ennyivel. -
LendvaiFeri1
addikt
Jött most 3 vereség zsinórban, az egyik tizikkel. Érdekes, hogy a 80-as gold Mendy leszedi tocc Morenot meg Müllert...
-
MdewC
nagyúr
válasz
toxicjew #19314 üzenetére
Olyan mintha anno én írtam volna ezt a kommentet.
Mondjuk szerencsére a gold 3-al még nem volt gond, de adom.
Próbáljatok minél kevesebbet idegeskedni.
Itt 23/17 este ha marad energy akkor még leülök, de simán lehetett volna 23/19 a győzelmi arány, ha nem nyúl bele. Meglátjuk mi lesz a maradék 7 meccsen.
Kitartást.
-
toxicjew
addikt
Nekem idén 2. alkalommal vszinű nem lesz meg a g3. Tegnap egy iszonyat nagy vereségsorozatba futottam bele, úgyhogy innen már nehéz lesz behúzni. Életemben nem játszottam még ilyen manipulált, hazug, csaló, szar játékkal, pedig nagyon-nagyon sok megfordult a kezeim alatt. A játékgyártás szégyene ez a valami, az EA pedig mocskos bűnözők gyülekezete. Mert kiadni egy ilyen köpedelmet és hagyni, hogy ilyen is maradjon, az számomra bűncselekmény.
-
MdewC
nagyúr
válasz
enginev3.0 #19305 üzenetére
Toljatok egy restartot és jó lesz.
-
Gaborz1
senior tag
A mai napnak 11 winnel indultam neki és 10 maradt mára. Úgy voltam vele, hogy 3 win csak meg lesz a Gold 3-hoz. 4 meccsből meg is volt a 3 win. Tehát irány a Gold 2-ért.
Gondoltamén. Az utolsó 2-ből 2-t kellett hozni.
Az utolsó előtti meccsen a srác a félidőig nem lőtt kapura, én 8/6-tal álltam, ja és 0 góllal. 52+ik perc Stoichkov 16-ról 1-ből 1-et bever. Na mondom akkor pressure elő. Sikerült is 2-1 fordítani és nyerni. Nem volt több kapuralövése.
Utolsó meccs, vagy 5 ikonnal köztük baby Pelé. Na mondom itt kampó. 1-0 ide majd kiegyenlít, 2-1 ide volt. Majd a félidőben Messi be és egy góllal és gólpasszal ki is léptette az ellenfelet.
Úgyhogy nagy szenvedések árán de meglett a 17 win és lesz garantált Ligue 1 pickem. -
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #19310 üzenetére
Azon kívül nem az zavart, hogy Müller ezt megcsinálta mert statok alapján képes rá
De az mikor Lautaro 3 ziccert lőtt mellé ballal közte egy olyat, hogy 16ról rámhozta a kapust 1 ball rollal elhúztam mellette és csak bekellett volna guritania az üres kapuba ehelyett mellé lőtte 3 méterrel vagy mikor szerencsétlen Maneval egyszer eltudtam menni szélen és a dupla x-es passzal beadtam erre öt méterről nem szétlövi a totál üres rövidet ahova húzomNem... a hosszút szeretné ahol 1 szerencsétlen védő áll de azt sikerül kilőni a kapuból.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #19308 üzenetére
Nem csodálom
Tegnap 8-2 után 9-5-ben álltam. 2 olyan gyerektől kaptam ki ahol a statisztika lap valahogy így nézett ki:
Lövés nálam: 8/6 0 gól neki: 1/1 1 gól. Labdabirtoklás: nálam 32 neki 68.
Ez így egymás után jött de még csak fel sem idegesített.De a ma reggeli már sok volt.
Végig vezetek nyilván csak a pressure megy a gyereknél erre Thomas Müller 0 staminával labdával megfutja Militaot meg Robertsont és belövi az egyenlítő gólt. A hosszabitásban ugyanezt megcsinálta csak 4 méter hátránybólMane meg 1 gold Varanet se bír megfutni.
Az utóbbi időben hétköznap max rewardkor vagy sbczni kapcsoltam be a fifát játszani nem. Lassan hétvégén se fogok már játszani
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
mondjuk 8-2ről ahhoz is tudomány kell, hogy 10-7-be álljak
Az az egy dolog nyugtat, hogy nem sokára TLOU2 meg Ghost of Tsushima és nem kell ezzel a hulladék játékkal játszanom tovább.
Minden tiszteletem Lautaro Martinezé de nála ez a 4* weak foot valami rossz vicc. Képtelen ballal gólt lőni. Az összes meccsem ezen megy el, hogy 3 méterekről elbassza ballal. De akkor meg minek rúg ballal?
Olyanoktól kapok aki viniciussal jön hátra védekezniVagy működik a tavalyi meta?
TOTS Manet megeszi egy gold Varane meg egy gold semedo(2 külön meccsen).
TOTS Müller mg SS Vinicius meg hülyére szopatja a védőim. Müller konkrétan a 115. percben 0 staminával 4 méterről futotta be Militaot és lőtte be a győztes gólt.Ez a Bob Marley-s mez kurva jól néz ki de a kretének a bíró mezét miért hagyták ilyenkor sárgán?Beleolvad a játékosok közé
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621 #19304 üzenetére
Sajnos ez van...
Szerintem én is rámegyek majd az upra, kellene az a Neymar. Auba jó, de ha végzek eladom és lesz zseton.
Bár nem tudom az ultimate alatt nem-e lesz upgrade, mert még van pár PL lap ami jó lenne, pl. VVD, KDB, Mane.
Az a baj, hogy a ligue 1 rare lapok már most drágák. -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Hogy kell online játszani? Megvettük originen (19et), felvettem barátok közé még sem látom fifaban haverok között ismerősömet
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #19303 üzenetére
Kristóf, én már nem tudok csalódni ebben, Te se tedd. Ez a játék ilyen és ha nem lesznek a környékben szerverek (és úgy en block több a világon) akkor ez nem lesz jobb. A változást azzal kellene kezdeni hogy nem vesz senki Fifa pontot, aztán meg nem veszi meg senki a Fifa 21-et. Amíg ezek nem történnek meg semmilyen pozitív változás nem lesz, kár is reménykedni. Jó lenne focis játékot tolni pár naponta és élvezni, de ha amiatt kell remegni hogy a következő meccsen hajlandó lesz-e megmozdulni a védőm amikor irányítom, vagy ellövi-e időben a csatárom ziccerben akkor már rég rossz az egész. És akkor a többiről (DDA, glitch, butítás, felhúzás, piac tönkretevése stb.) nem is beszélek. Én ezt a hétvégét el is engedtem, belerakunk minden lapot a Ligue1 upgrade-be (talán itt van esély), aztán jövő héten nekimegyek a WL-nek hátha dob valamit a pick és vége is a játéknak.
-
Kristof_94
nagyúr
19 győzelemmel állok, maradt még 3 meccs, este még nekimegyek a gold 1-nek. Nagyon csalódott vagyok megint, játszhatatlanabb volt mint eddig valaha a TOTS megjelenése óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest