Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #18499 üzenetére
valahogy szorítunk neki helyet ha máshol nem a cserepadon
mivel van két ikonom akiket be lehet rakni középpályásnak ezért 4-5-1-ben bárkit tudnék de azt hiszem emiatt nem fogom ma a piacot pozimódosító miatt feltúrni
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga #18495 üzenetére
gyerek miatt megcsináljuk mert a a 87-es sima de egy utolsó 88-asat is ki tudok most rakni, bár őszintén szólva ennek a bundásnak most a csapat szempontjából semmi értelmét nem látom.... Pláne egy Hakiminek aki biztos faxa de kizárt hogy kezdő tudjon lenni. Annak meg hogy a csatár trió vagy Reus jön kb. nulla esélye van
Nem mintha őket be tudnám normálisan, de azért elgondolkoznék
-
Aguinaga
őstag
válasz
Nandinagy #18494 üzenetére
Szerintem esélytelen, inkább 87-es Bundes és 84-es LigaNOS lesz... ne legyen igazam, de ezek pénzéhes g.cik.
Tegnap este is jó élményem volt, csinálgattam a Mathieu-s sbc tölteléket, utolsó meccs lett volna, ahol francia játékossal kell finess gólt lőni, DR nyertes meccsen.
Az ellenfelem egy nem túl acélos vegyes bundesPL csapattal volt, csapatchem 84 körül. Vezetek 5:1-re a 64. percben, de hirtelen megtáltosodik, minden lövése gól, fordít 20 perc alatt 6:5-re
Nagy nehezen lőttem egy gól, így 6:6 lett, de csak 3 skill pontot vont le... div9-ben.. lol ez a játék nagyon, szeptemberben megmarad 20 ezer forintom. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #18493 üzenetére
Az a 83+ tegnap jött
82-es csapat 85 chem és 2 db 83+ játékost ad.
Jött egy 84 Boateng meg egy 83 tolisso
A garantáltak meg a communityn kívül eddigis szerdán jöttek nem?
Egy 85 bundás 83 portugálnak tudnék örülni -
Kristof_94
nagyúr
Futwatch szerint ma jönnek a garantált tots sbc-k. Meg valami 83+ Bundesliga sbc, gondolom nem ismételhető.
-
Sickboy25
addikt
Henderson mennyire lenne jó középső CAMban? Jókat írtok róla, azért is néztem ki... Vagy visszaveszem if De bruynet, mert az egy vaddisznó volt.
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #18479 üzenetére
Ehhez kapcsolódik lazán, hogy én is csinálgatom a Sabitzer küldiket, mert az a cél, hogy a TOTS után egy speckó Bundesliga csapattal fogok levezetni
Lehet Nkunkut kiveszem majd, jön storyline Götze, aztán hadd menjen.
A lényeg, h az objective-ek miatt megvettem Sabitzer 81-es UCL lapját, ez volt épp a legolcsóbb. Mentem vele párat ingame CAM poziban (Sancho csatárban) és én szégyelltem magam, komolyan
Mindent IS bevert, ontja a passzokat, lefutja az összes 90-es TOTS védőt, egy röhej, komolyan. Hozta a kiélezett meccseket egy 81-es lap 74 futással a TOTS kellős közepén. Most így éreztem egy kicsit, hogy miként is működik ez játékban és valójában nem tudtam neki felhőtlenül örülni...
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #18482 üzenetére
Csak érdekességképpen ránéztem, több helyen is 5'10 Cruyff
Ez ilyen EA módi, hogy találomra beírnak vmit, nem meglepő. Tammy Abraham 6'5 a játékban, a valóságban 6'3
Nincs új a nap alatt
Terratech: ha csak 2 hete ilyen akkor nem igazán tudom, de szolgáltató függő. Haverom szülővárosában van most, tudunk játszani, de ha Szolnokon van, akkor nem. Egyik helyen Digi, másikon Telekom.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #18484 üzenetére
Tegnap sbben megcsináltam a bundás lm-et jó lesz a garantáltba hátha egyikből már jön egy olyan aki tényleg számít. Tudom hogy nem.
A passzok botrányosak már most el se tudom képzelni hogy lehet még xarabb mert akkor egy se fog oda menni ahova akarom
. Tegnap próbáltam csak röhögni rajta úgy tekinteni rá mint nehezitesre. Sbben könnyű persze amikor a bronz lb lefutja 99-es paces Grizit már semmin nem csodalkozol
-
terratech
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tud megoldást rá, hogy baráttal miért nem lehet játszani? The connection lost..
Igaz FIFA 19. Megoldást nem találtam rá. Korábban jó volt, kb 2 hete vacakol. -
toxicjew
addikt
Én megcsináltam a draft token sbct, összeraktam egy fasza kis csapatot, majd a 60. percben beállt a kép és dc, közben végig fent voltam discordon és beszéltünk is, nem volt semmi netszakadás... Természetesen a vereséget megkaptam
Geci értelmes ez a játék.
-
Kristof_94
nagyúr
Újabb csodálatos momentum. Végig dominálva vezetek 2-0 arányban, 85. percben örülök, hogy végre van egy újabb győzelem Sabitzerhez, erre 3 perc alatt 3 gólt lő a gyerek, base Inaki meg Aspas.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive #18476 üzenetére
Nem, de akárhányszor jön szembe tök mindegy ki van a védelemben, lehetne 2db 99-es VVD is, az sem lenne elég. A mostani WL-en volt olyan meccs, ahol a védőm konkrétan 2 méterrel arrébb "repült" a vele való találkozás után. Felőlem használja, de az ilyen ne sírjon, hogy mennyire szar a játék.
És nem új accountokról van szó, alap csapatokkal. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #18475 üzenetére
Ha jól gondolom akkor gólt is szerzett!
-
Kristof_94
nagyúr
Kib*szott május közepén még mindig van, akinél ott virít Lucas. Szánalmas.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek #18463 üzenetére
Ne is mond, a cseleknél ezért van szerinte hogy vannak op mozdulatok, mert éppen az adott részben amit gyorsabban csinál a karakter azzal lehet érvényesülni. Pl a Berba spin rohadt jó volt 1-2 évben most meg használhatatlan stb. Holott egy focimeccsen bármilyen jól és jókor kivitelezett csellel lehet érvényesülni.
Fétisem ez a visszanézése furcsa eseményeknek, másnak a harisnya nekem ez, egyikkel sem ártunk a társadalomnak, de azért megfontolom szavaid
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #18466 üzenetére
Ez komoly?
Ennél is?
-
Woodslave
félisten
Az miért van hogy szögletnél a stay forward csatár van leghatul?
úgy értem félpályánál
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #18459 üzenetére
Csak játszhatatlanabb lett...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
csakachelsea #18464 üzenetére
Ahogy mondod! Jó lap amúgy, de inkább CAM, mint CDM, viszont a workrate csak utóbbit teszi lehetővé.
De arra készülj fel, hogy a Padernbornnál lesz vagy 90k az egész... -
csakachelsea
újonc
Nem tudja valaki hogy a 90 CAM Nkunku hol érthető el? Akkor kapható meg amikor kirakom az egész német bajnokságot sbc-be? Aztán négy választható közül az egyik?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Edgar2621 #18460 üzenetére
Imádom visszanézni az ilyen vidiket és realizálni, hogy a Fifa 20 ban ott tart a mozgás modellezés hogy úgy fordul egy játékos mint egy zenedobozban a balerína. Meg hogy annyira fluid minden animáció hogy a hülye is látja mikor vált mozdulatot a karakter. Ebben a pes pl sokkal jobb.
Edgar neked annyi jótanács hogy ne nézz vissza ilyeneket és ne akard tudni az okát
mert beleőrülsz :)
-
Edgar2621
őstag
Hazli segítségével most már én is linkelek Nektek videót.
[Ettel egyenlíttet a srác ellenem a WL-ben] az első és utolsó kapura lövése volt, ő volt az aki masszív 18%-ban birtokolta a labdát, mert a kapusát előtt állt 5 méterre 4 védő, a 16-oson 5 középpályás és 1 csatár 25-re a kapujától
Nem tudom ezt hogy lehetett volna jobban védekezni, azt sem értem D. Carlos miért felemelt lábbal, talppal akart szerelni, azt sem tudom a játékosa mozgásából megítélni, hogy egyáltalán tudta-e mit csinál, de édes volt a győzelem a végén az tuti
-
LendvaiFeri1
addikt
Mi ez az 5 gigás peccs?
-
Sinya_24
kezdő
Nem tudom mi volt a mai patch célja, ha az, hogy hétköznap ne nagyon játszanak az emberek akkor tökéletesre sikerült. Nálam most rosszabb a rivals mint a wl. Akkora delay van hogy olyan mintha lerakott kontrollerrel játszanék,senki nem bír futni az első félidőben már
Mondom megcsinálok pár küldit,5 meccs alatt rúgtam 1 gólt. Mikor a sz..nak adsz még egy pofont.
-
Nandinagy
addikt
Nagyon szadista lehet a managerem
Az összes támadásnál a védőim úgy veszik fel a pozíciót, hogy előtte lefutnak az alapvonalra. Még mikor kéziztem nálunk volt ilyen edzésen, hogy sprint az alapvonalra és csak utána kellett felállni védekezni.
De fifában ez kicsit gáz mert mindig gólt kapok miatta.
-
admi99
csendes tag
[OFF TOPIC]
Sziasztok!
Bocsánat, hogy OFF TOPIC témáról írok, de rövid leszek.
Én a FIFA 18-al játszok még mindig, és ott szeretnék pár játékost venni.
Szóval ha van valakinek régi fölösleges fifa 18 játékosai és esetleg elszeretné ajándékozni, vagy akár coin-ért felrakni, vagy akár más játékbeli item-re elcserélni őket, írjatok rám!
Köszönöm, ha maradhat a poszt! -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #18454 üzenetére
Régi szép PES-es idők, akkor még sehol nem volt az UT meg a csillivilli kártyák, jó focis játékot kellett csinálni, mert azt vették az emberek, és akkor, 2005 körül ebben jobb volt a Konami. Aztán bejött az online élet és lement kutyába az EA, a Konami sem állt a helyzet magaslatán és már itt is vagyunk napjainkban, sírva a jó, kiegyensúlyozott és következetes focis játék után.
Kihagytam valamit?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621 #18453 üzenetére
De a Konami annyiban jobb, hogy bármi gond van, karbantartás, stb. megy a kompenzáció. Az EA meg le se szarja. Ma megcsináltam a draft token sbc-t, megy az első meccs, brutális szakadozás majd kidob és DNF-t kaptam. Utána persze nem kaptam vissza a tokent és az ea help oldalán sem... Az ellenfél csaló volt és megszakította a meccset.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy #18440 üzenetére
A MyTeam része legalább ugyanannyira paytowin, sőt, tapasztalatom szerint még jobban mint a FIFA, mert ott valóban kiütközik ha gyengébb játékosaid vannak. Arról nem beszélek hogy ott olyan delay és lag van a pvp meccseken, amihez képest a PL Tots hétvége egy hétvégi piknik a családdal. Szóval ja, nem csak az EA ilyen, viszont ők fejlesztették ezt igen magas szintre, sokan tőlük lopnak ötletet sajnos.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #18451 üzenetére
Akartam mondani, hogy azért nem csinálok prime icon sbct 600-700kért, hogy kapjak egy olyan icont aki még tots szinten sincs
Egyszer elég volt nyitni egy Okochat, nem akarom megfejelni egy Nakata vagy Hagi nyitással
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #18448 üzenetére
Milyen ikon sbc?Prime? Vagy R9 jön sbc-be?
Ha jön r9 kerülni fog 6 millióba. Annyiból 2 birthday mbappet veszek aki szerintem semmivel sem rosszabb nála -
Kristof_94
nagyúr
Ne aggódjatok, hamarosan jön az ikon sbc! Vegyetek pár töltelék lapot, amíg jó áron vannak.
-
Aguinaga
őstag
válasz
gabigyerek #18442 üzenetére
Ez dícséretes, sajnos azonban a jelenlegi rendszerben így ikonra sincs esély (ikonswapból), a követelményeik miatt. Vagy régi MU legendák se érdekelnek?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Dicséretes ez a hozzáállás
Én is gondolkodtam már egy hasonlón csak Arsenal játékosokkal. Az egyetlen problémám az vele, hogy egy Henry nem érdemelt a játékban 5* skillt és más sincs Arsenalos ilyen skillel én meg igénylem, hogy legalább 2 legyen a támadósoromban szóval eleve itt megbukna a történet
Bár lehet jövőre majd összerakok egy Wenger majdnem leigazolt csapatot és akkor jöhet CR,Messi,Hazard,Vardy,Suárez,Ibra is
-
Madn!ght
addikt
Igen, pontosan az "ezzel kell beérni" -vel van bajom. Nem akarom beérni, mert a loan lapok adta lehetőségen kívül igenis ki szeretnék próbálni egy Pelét, vagy Eusebiot. Ez túl nagy elvárás egy játékkal kapcsolatban.
Kötelezni kellene őket, hogy a játék ára is úgy működjön, mint a packluck.
Tól-ig. Max 20k a bolti ár, megvásárlásnál packluck függvényében, akár 800 Ft is lehet. -
MdewC
nagyúr
válasz
Ezért amúgy már megemeltem a kalapom korábban, hogy így tolod, ezt írtam is. Én ott vérzek el ebben a logikában, hogy nem bírom elviselni ha átgázolnak rajtam (pláne ha nem tiszta a meccs vmiért), ezért sokkal gyengébb csapattal nem is szeretek játszani, ez van.
Ezt a fejlődős részt már eluntam az évek alatt.
De am ez egy kellemes és nyugodt stratégia, ha vki el tudja fogadni.
Madnight: az idei rész irgalmatlanul túl lett árazva, ezt is beszéltük, mármint a kártyák árára gondolok. Tavaly ugye még az ikon sbc-k segítettek ebben. Nyilván vannak olcsó és baromi olcsó OP lapok, így sok embernek velük kell beérnie.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy #18440 üzenetére
Persze, tradeljen az ember. Igen, része a játéknak az is. De alapvetően a játssz, majd azért kapsz pakkot, játékost, add el, lesz pénz, lesz új játékos, amivel játszol, majd kezdődik az egész elölről.
A közgazdasági része, hogy mikor mire fektessen be az ember, az már szerintem csak egy kiskapu, a könnyebb (?!) gazdagodásra. Kapjak agyérgörcsöt azon, hogy a bugos applikációval tudjak venni játékost egyet is, nem hogy 10-20at. De most komolyan, erről kellene egy futballszimulátornak (managerszimulátornak) szólnia?! Ha igen, akkor én kérek elnézést.
Igen, a jobb eredmény a rangadókban több lóvét hoznak. Esetemben nem tudtam egész szezonban 1100 skill felé menni, 17 win volt a legtöbb a WL-en. Tehát nyilván skill limit befigyel, meg ugye az undorito manipulált gameplayt senkinek sem kell bemutatni. Tehát akkor, megint egy gyengébb játékosnak a jobb lapokra meg lenne a sorsa pecsételve (ezúton is?!) Semmi gond, írják le a felhasználói kézikönyvbe, hogy a felső sor csak jó játékosoknak.
Csak az árképzés során ezt ne felejtsék majd feltüntetni, mert akkor csak 10 rugót fizetek a fifáért, 1100 skill felett meg legyen 15000+És tudjátok mit?! Kövezzenek meg, de ha tudnám, hogy a pénzemért mit kapok, havonta nem sajnálnék (pl: mint a WoT-ban) prémium fiókért fizetni, mert ok, nem vagyok jó játékos, de egy jó csapatnak én is tudnék örülni. Elvégre annak hiszemében fizetem ki kasszánál ugyanazt a vételárat.
Na mindegy, kicsit elvonatkoztattam.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Madn!ght #18439 üzenetére
Vaaaagy...csinálhatja mindenki kb úgy mint én. Összeraktam egy full alap United csapatot. Mindenkinek a gold lapját, James ezüst lapjával. Úgy WL-eztem
Aztán amikor jött egy erősebb lap kicseréltem az addig használtat. (Oké, voltak és vannak elérhetetlen lapok mint pl. FB Pogba)
És szépen az alap csapatom fejlesztettem, de soha nem vettem 1 Mbappét vagy Yeddert sem mert az az OP. Meg volt a kis csapatom, és nem idegesített különösebben ha egy full ikon vagy TOTY csapat átgázolt rajtam (mondjuk ilyen nem is volt), mert papíron gyengébb csapatom volt. Ha nem nyitom ki TOTS Ramost múlt héten, mai napig Gold Lindelöf lenne az egyik CB-m
Szal én az elejétől kezdve a favorit csapatot tuningoltam és így viszonylag élvezek is dolgokat.
(pl. hiába Bruno Fernandes POTM lapja gyengélkedik mostmár a TOTS lapokhoz képest, akkor is őt fogom használni)
Ahogy látok másokat, az a legidegőrlőbb mindenkinek, mikor 15 milliós csapattal belefutnak egy olyanba kb mint az enyém, és kikapnak, és megy a sírás. Én is agybajt kapnák, ha TOTY Ronaldo mondjuk balfékeskedne a kapu előtt, de amíg egy Gold Rashfordal cselezgettem elől, nem is volt nagy elvárásom
Ez a mentális része a játéknak, mert amúgy az egész egy sapka szar.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght #18439 üzenetére
Az 1 millió nem egy vészes vállalás egyébként
Havi 4 wl gold2+mondjuk rivals div4 rank2+sb elite3
45+50+15k(?) coin+a packokból ha esik valami. Heti legyen 150k coin mondjuk ami befolyik ez akkor 4 hétre 600k nagyjából.
Ottvan Twitchen pl. Bertinho aki nagyon ügyesen és eszméletlenül jól csinálja ezt a tradelést és streamekben segít az embereknek is mindig. Hetente ezt a pénzt befektetve simán csinálsz mondjuk 200k/hét hasznot. A végére még több pénzed is lesz havonta.Annyi, hogy nem mindenki van kedve ezzel foglalkozni
Volt egy szűk 4 napom mikor ráálltam a tradelésre kőkeményen. Volt 700k-m és elkezdtem licittel Godinokat elhozni 25-26k-ba. Ez nem 1 nagy meló mert kb 40 darabra rádobtam egy 26k-s licitet aztán 1 óra múlva ránéztem, hogy mennyit sikerült elhozni. Ami az enyim lett azt kiraktam 29.500-ba. 4 nap alatt 400k hasznot csináltam ha jól emlékszem.
Minden cég pénzéhes nem csak az EA sajnos. Most pl. ekezdtem az NBA 2K20-t MyPlayert ahol az 1. kör közepén draftolnak ehhez képest 62-es OVR ratingel kezdem a játékot
Az NBA legrosszabb játékosai ilyen 72-73as ovr ratingesek a játékban nem, hogy egy első körös játékos. Természetesen in-game coinból(VC coins) tudod húzni a karaktered amihez vagy lejátszol 100-200 meccset vagy veszel 40-50.000 forintért annyit, hogy legyen egy 83-84es játékosod
Eddig nagyjából 30 meccset játszottam le(nyilván mivel alacsony a ratingem a 48 perces meccsből kb. 15 perceket ha parkettre kerülök). Most vagyok talán 70-es. Az UT-hez hasonló részéről meg fogalmam sincs de ottis packeket kell nyitogatni ahogy néztem. -
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy #18432 üzenetére
De legalább lenne vér a pucájukban, hogy a FUT pointért vehető packok, a pénz értékével arányosan adnának valmilyen értékesebb játékost. Úgyis mindenki pay to win-ről beszél. (mondjuk a győzelem az nem igaz, de legalább a pay to pick az már igaz lehetne).
aah, pedig mennyire jó játék is lehetne, de nem. A játék jelen szakaszában is szaros 100k coinnal csöveskedek, mert a korábbi nyitások árát persze a csapatba invesztáltam, meg sbc lapokba.
Ha felhasználóbarátság (= játékos bázis megtartása) lenne a cél, jómagam sok más mellett ezeket tuti beépíteném:
1. a korábbi nagy értékű sbc lapok (pl. Sané, Futmas Rashford) beválthatósága valamennyi felárért a megjelenő erősebb lapjába.
2. Sbc lapok akkori átlagértéke vagy minimális veszteséggel, vagy veszteség nélkül beforgatható lenne egy másik sbcbe (ugyanúgy untrade-be ofc, a beforgatott lap elvesztése mellett)Ezek csak nüansznyi dolgok, de máris kevésbé érezném azt, hogy kb 1 hónappal a játék vége előtt itt csöveskedek és csak a nyálcsorgatás marad egy-egy lapra. (neeem, SOK-SOK lapra)
Ha kicsit továbbviszem a gondolatot, akkor valójában nem kapok lehetőséget a megvásárolt játék tartalmához való hozzáférésre. Pedig becsületesen csinálom a napi, heti, sbc feladatokat.
Megítélésem szerint kb. havi 1 millió coinra lenne szükség ahhoz, hogy a jelenlegi árak mellett a megjelenő lapokkal (=fejlődéssel) tartani tudja az ember a lépést. Kipróbálhasson akár több csapatot is párhuzamosan, ne csak egyikből eladással tudj egy másikat építeni.
És akkor még mindig nem beszélünk arról, hogy a több milliós játékosok kb. álom (vagy inkább Columbo felesége) kategóriába esnek...Jut eszembe, egyik cimbi mesélte, hogy a minap felb@szta a játék és dühében belépett a FIFA19-be. Mondja, hogy sima gold packból Pelék hullanak.
Nem tudom ez mennyire jellemző, de a végén az lesz, hogy én is visszamegyek, mert engem csak a kaparós sorsjegy része csikar már ebben is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #18435 üzenetére
Én tudom magamról, hogy úgyis megfogom venni a 21-t. Kell valami állandó játék
A multi lövöldéket nem szeretem a single player játékokat meg 1-2 végigjátszásig élvezem. Bár nagy mákom van mert szinte minden fajta játékot szeretek szóval nem nehéz találnom a fifa mellé másodlagos játékot
Én is megfogadtam egyébként. Tartottam is magam hozzá mert szeptember-február között egy POTM Auba meg egy baby icon packot+futmass acuna,lozanot raktam ki sbc-ből
Az más kérdés, hogy a csapatom 3/4-e akkoris untrade volt mert untrade packból kaptam varane,lenglet,mendy,semedo,sissokot.Így a csapat nagyrésze megvolt addig
A fut birthday óta lett rengeteg untrade lapom a 3-4 birthday bag miatt -
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy #18432 üzenetére
Ugyan ez, pedig megfogadtam, hogy idén nem csinálok annyi SBC játékost, mert itt a végén meg már nehéz őket beépíteni, de sajna most is 2 játékos kivételével mindenki untrade
Nem mondom, hogy majd jövőre, mert nem akarom megvenni a 21-et, de a 20-al is így indultam és persze, hogy megvettem és szar is volt h 2 hónap kimaradt
Szal vagy az elején kell megvenni vagy semmikor
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght #18430 üzenetére
Gyönyörűen van kihasználva az emberi kiváncsiság meg szerencse hajhászás.
Állítom neked, hogy ha nem basztam volna el annyi pénzt sbc játékosokra,liga sbckre meg a rivalsból mindig pénzt vettem volna ki packok helyett vagy hanyagolom az ilyen upgradeket lenne egy 13-15 milliós csapatom a mostani 7 milliós untrade csapat helyett
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #18430 üzenetére
Nepenthez egyik accon 30-ból egy Hummelst pickelt.. Aztán 5-bő 3 volt tots....
Nekem sajnos szerencsére erre már nem volt se pénz se játékos innentől marad a garantált azt még ki tudom rakni talán az ingyenes objektív játékosokkal...
Aztán vége
De tökéletesen igaz amit írsz. Én megmagyarázni se tudom miért csinálom.
Miért nem tudom azt mondani ebből elég, nem játszom többet. Egyszerűen nem tudom mire is számítok. Hogy nyitok/kapok vmi jó játékost? Teljesen mindegy azzal se jutok sokkal előrébb. Hogy jobb játékos leszek én? Az se biztos hogy segítene... Szóval nem tudom de nagyon érdekes milyen függőséget okozott...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy #18429 üzenetére
Ne is mondd. Zsigerből undorodom ettől az egésztől már...
Komolyan mondom, hogy ez egy célirányos taktika náluk, a frusztráció kiváltása.
A sikertelenség (nyitás, játék) mozgatja az egészet, hogy még több időt/pénzt költs rá.Csodálkozom, hogy még senki sem jelentette fel ezt a csűrhét.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght #18428 üzenetére
Ennél nagyobb lehúzás nincs mint ezek. Persze most ennek a Jamienek ez nem tétel mert top100/elite1-es játékos meg nem rég nyitott egy moments Cruyff-ot de csütörtökön mindig jön az ami 3 rare+8 non rare bundás playert ad és csak 11 akármilyen rare gold játékos kell bele. Sokkal jobban megéri mert eleve több játékost kapsz érte amit vissza is forgathatsz és mellé sokkal olcsóbb.
PL-nél 30-40 db-ból jött: TOTS Söyüncü,Henderson,Mane
La Liga 5 db-ból: Parejo. -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght #18423 üzenetére
Lutri az egész
Most láttam, hogy 21-ből futwiz_jamienek 1 db hakimi jött azon kívül egy 87 thiago és így kb ennyi
600k-ból az azért kicsit meredek.
Más:
Közben még toltam 1-2 rivalst Gabriellel és elég jó lövője van. 2 finesse gólja is volt 16on kívülről. Bár nem tudom milyen anomális ez de az első 5-10 meccsen minden kp-m százszor gólerősebb mint utána.
Mikor meglett Henderson egyáltalán nem játszottam rá semmit ehhez képest volt 4 wl meccsen 3 gól 3 gólpassza. Azóta meg 94 meccsen van 6 gólja
Frednek az első 30 meccsén 4 gólja 16 gólpassza volt. Azóta 300 meccs 30 gól 30 gólpassz. -
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #18421 üzenetére
Köszi, de ahogy Kristóf is írta sajna PC-n már offos az összes ilyen Rare
Amim van én is inkább majd eladom és kész
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94 #18422 üzenetére
Annyi még, hogy 80-as alatti rare lapokat kell fogni, mivel azokat mellőzik a 82+-os sbck-nél. Illetve máshova sem jók kimondottan.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Köszönjük!
Korrekt tipp és hozzá állás!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gondolkodtam rajta, de az a baj, hogy PC-n már most 1600 ez a Kolo gyerek is. Biztos lejjebb mennek majd a rewardok idején, de sajnos mindenki a francia upra készül...
Én lehet majd inkább a sima egyéb ligás rare gold lapokra megyek rá, mert a 24 órás upgrade sbc-be azok is jók. Ha meg úgy ítélem meg, hogy nem éri meg, akkor eladom őket. Bundesből Sanchot tudnám beépíteni, bár ez sem biztos. Az olasz ligából CR-en kívül nem lenne olyan, a francia ami jó lehetne. Neymar, Mbappe, Yedder mind jók. Szóval ott kellene ellőni mindent, mert utána vége... -
gabigyerek
senior tag
Skacok. Trade tipp ha valaki akar még ilyennel foglalkozni és nem teljesen nyílvánvaló.
Csütörtökön reward nyitáskor mindenki vegyen annyi ligue 1 es játékost amennyi a csövön kifér. Mivel nincs igazán sok LB/RB rare gold lap, így CB-k és GK-k kellenek majd dögivel.Ha valaki szemfüles, még 1000 alatt lehet licitben megfogni pár lapot, aztán ha megjelenik Neymar, Mbappe a TOTS csapatban és kijön az upgrade sbc eldurrannak ezek az árak. Németekből kiindulva akár 2700 körüli gyorsban is el lehet őket majd szórni. Szal egy utolsó nagy kereskedésre mindenki -aki akar- készüljön előre.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika #18417 üzenetére
Legalább akkor nem vagyok egyedül
Idén kinyitottam/pickeltem untrade: FB Cancelo,FB Theo Hernández,TOTS Bissaka,TOTS Robertson,WF Cancelo,WF Bernat,TOTS MarianoGratulálok amúgy
Hakimi jó lap.
Tegnap ránéztem a RunTheFutMarketos srác streamjére este. Csinált vagy 50-100 ilyen upgradet. Kapott pár tots-ot de egy idő után nem adta szóval átment webappra az utolsó 10 upgradere talán. Kapott webappon: Davies,Hummels 2*,Hakimi,Ginter, meg talán Sommer -
-
Gaborz1
senior tag
Bundesliga Liga SBC-hez mikor jön az újabb pick?
A Laligánál vasárnap este jött, PL-nél meg kedden.Már előre be van tárazva a maradék 2 csapat. Az új körben meg kb 10 csapatot 1-2 vétellel ki tudnék újra rakni.
-
Sickboy25
addikt
Aki 4231 -es taktikát alkalmaz, milyen csapat és játékos utasításokkal teszi?
Köszönöm
-
eM'82
addikt
Tegnap sikerült 130k profitra szert tenni. Eladtam az összes rare gold bundes lapot amim csak volt :)
Érdemes csekkolni a liga nos játékosokat, meg a sima gold bundes lapokat is, van egyik másiknak szép ára.
-
Hazli17
aktív tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hazli17 #18402 üzenetére
Perpill 7 chemen van. Nyomtam vele 5 rivalst. Hát mit ne mondjak eddig durván tetszik
Elég robosztus és mindenhova odaér viszont 1-2 helyzetnél komolyan gyorsabban fordult meg mint Fred amin én is csodálkoztam. A lövését még nem tudtam tesztelni de a védekezése az elsőrangú egyenlőre. 2-szer meccs embere lett mondjuk mindkét meccs 0-0 lett hála a csodálatos passz rendszernek
Viszont legalább valakinek adta a hétvégi dupla wl pick: Kroos,Ramos,Diego Carlos,Griezmann +egy 95 messi pick az ellenfélnél -
MdewC
nagyúr
WL prémium up, 5 db 86 ment bele, piros Rashford harmadszor. Köszi!
Cserébe visszarakom a csapatot div 1-be.
Már nem kell sok. Bibum.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94 #18403 üzenetére
Nálam sok a brazil, beférne. Csak hozza a statokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest