Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy #18440 üzenetére
Persze, tradeljen az ember. Igen, része a játéknak az is. De alapvetően a játssz, majd azért kapsz pakkot, játékost, add el, lesz pénz, lesz új játékos, amivel játszol, majd kezdődik az egész elölről.
A közgazdasági része, hogy mikor mire fektessen be az ember, az már szerintem csak egy kiskapu, a könnyebb (?!) gazdagodásra. Kapjak agyérgörcsöt azon, hogy a bugos applikációval tudjak venni játékost egyet is, nem hogy 10-20at. De most komolyan, erről kellene egy futballszimulátornak (managerszimulátornak) szólnia?! Ha igen, akkor én kérek elnézést.
Igen, a jobb eredmény a rangadókban több lóvét hoznak. Esetemben nem tudtam egész szezonban 1100 skill felé menni, 17 win volt a legtöbb a WL-en. Tehát nyilván skill limit befigyel, meg ugye az undorito manipulált gameplayt senkinek sem kell bemutatni. Tehát akkor, megint egy gyengébb játékosnak a jobb lapokra meg lenne a sorsa pecsételve (ezúton is?!) Semmi gond, írják le a felhasználói kézikönyvbe, hogy a felső sor csak jó játékosoknak.
Csak az árképzés során ezt ne felejtsék majd feltüntetni, mert akkor csak 10 rugót fizetek a fifáért, 1100 skill felett meg legyen 15000+És tudjátok mit?! Kövezzenek meg, de ha tudnám, hogy a pénzemért mit kapok, havonta nem sajnálnék (pl: mint a WoT-ban) prémium fiókért fizetni, mert ok, nem vagyok jó játékos, de egy jó csapatnak én is tudnék örülni. Elvégre annak hiszemében fizetem ki kasszánál ugyanazt a vételárat.
Na mindegy, kicsit elvonatkoztattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest