Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Nálam van bug vagy sem sbc sem objective nincs?
Ja akkor oké
-
Digestive
veterán
Odabasztak a srácok. Se sbc se objektív!
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #21593 üzenetére
Draftban volt 93as rw thauvin summer heats lap, ő jöhetne nekem pont jó lenne a csapatba.
-
SeatLeon08
tag
Mit kellene csinálnom, hogy a labdák hozzám pattanjanak. Az elmúlt 2-3 meccsen, csak és kizárólag olyan gólokat kapok, ami úgy történik, hogy rárúgja a védőmre és onnan vagy a rálövőhöz, vagy egy még jobb helyzetben lévő, általában üresen érkező ellenfél játékoshoz pattan. Játekosaimon 2-3 ember mindig, ezt se tudom én leképezni. Plusz ők gyorsak is, én nem...
Passzok lassúak nálam, ellenfél támadást pedig hihetetlen nehéz lekövetni. Iszonyú gyors a játekmenet, de csak ha ő támad. Mint forró kés a vajon.Mit kell csinálni a kapussal, hogy védjen is? Ellen kapusa kivédi a szememet, enyém átenged 80%ban mindent.
Ma visszanéztem pár gólt és olyan laggok vannak a visszajátszásban. Turbó futás, megakad, turbó futás szünet 😄
Szintén mai story. Lövöm a szögletet, félúton a levegőben a labda, vágókép és a védőm örül a szurkolókkal a kapu mögött , hogy gól lett. Mondom, ez mi? Már fel se idegesít.Szábalmas az egész. De mindig idevonz a foci szeretet. Pedig már többször eldöntöttem, abbahagyom. Nem ér ennyit...
-
Kristof_94
nagyúr
-
BT86
tag
válasz
SeatLeon08 #21591 üzenetére
Csak a simát.
-
SeatLeon08
tag
Nyomom a wl-t. Erre nem számolja Bruno fernandes 91 lapjához a meccseket. Ez bug, vagy csak a sima rivals meccseket fogadja el?
-
freddyadu
senior tag
Este milyen lapok kerülnek be?
BD, FS? -
BT86
tag
válasz
gabigyerek #21586 üzenetére
Azzal a követelménnyel sok jóra nem kell számítani abból a csomagból, eltudom képzelni mekkora esély lehet beállítva a 84+-ra
De amúgy tényleg nem futsz jól, én max ha 10-et csináltam és volt ha jól emlékszem 1 83 és 1 84-es benne. -
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #21586 üzenetére
ez nem bug ez feature
-
gabigyerek
senior tag
Az elmúlt 1 hónapban kb a 25ik 82-88 sbcmet csináltam. 1 db 83-ast adott a többi 82 es!
Nem érdekel, mert csak a feles lapokat szórom bele, de ez mi ?24x 82-est kiszedni belőle mi ha nem bug ?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #21577 üzenetére
ja shapeshifter
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg jönni fog egy speciális Ribery lap, 5/5 WF és skill.
Közben azt néztem, hogy Dembelé és Maximin is jól beférne a csapatba. Ugye ott van Mbappe és Yedder, illetve Dembelének Mendy zöld link, Maximin és Ndombelé szintén. Aki távozni fog az nagy valószínűséggel Bruno Fernandes lesz. Jó lap, de így pár tucat meccs után egyáltalán nem nagy szám, inkább középszerűnek érzem. Bármelyik is jön, biztos lesz legalább 500-600k, de inkább több. Ha meg belefér még behúzom a Kimpembe sbc-t is.
-
BT86
tag
Az értékesebb duplikált untrade lapokkal ti mit szoktatok kezdeni? Van valami bevált SBC, vagy fog összeszorít és quick sell?
Eddig mindig volt olyan SBC amibe bele tudtam pakolni a további csomagok nyitása előtt, meg nem is volt olyan sok értékesebb dupla. De most már nem nagyon van olyan játékos, akit megérné kiszednem, mert vagy nem illene a csapatba, vagy elég magas követelmény mellett csak úgy ahogy illene a csapatba. Estére elég jól be vagyok tárazva csomagokkal, valószínűleg sok lesz a dupla. Ráadásul már most is várja a sorsát egy 92-es Ilicic dupla még a nyitások előtt.
Gondoltam megkérdezem hátha van valami bevált praktikátok -
dkaro
őstag
válasz
Woodslave #21573 üzenetére
Pont erre gondoltam. Én még ezt is élvezem ami most van mert elvagyok az objectivekkel. Ha a 21 első 5-6 hónapja olyan amit írtál akkor meg pláne elkezdem időben.
Jah és mivel ps4en nyomom azt írták ps5re ingyen lehet upgradeleni szóval még egy ok a korai vétel mellett.
@Edgar2621: köszi -
-
Woodslave
félisten
nekem ez az első fifam. Soha nem játszottam így még. A 19 megvolt, de azt se tudtam mi az a fut csak a gyerekkel pötyögtünk néha kickoffot.
Az elején nagyon élveztem, legalábbis a mostanihoz képest úgy rémlik
Nyitottuk a pakkokat, építgettük a csapatot, aránylag jó volt a wl stb. 0 skill ratingről mentünk fel, tök jó volt 9-8-7 egyszer 1000 skillel div 5. Megcsináltam minden sbct, minden napi feladatot, minden héten lenyomtam a squad battlest, hétfőn meg reggel nyitottuk a pakkokat. Aztán most 8 hónap múlva div 9-ben szerencsétlenkedek még mindig néha feljutva 8-ba 350-280 skill között botladozva, tots időszak alatt mindent elbaxva már annyira nem élvezem.
-
gjoe
addikt
Érdemes már nyitni a pakkokat? Fb lapok miatt. Vagy csak este?
-
Woodslave
félisten
válasz
Edgar2621 #21567 üzenetére
lehet ezt is írtam már nem tudom. De két eset van. Egyik ez direkt ilyen, mert vkiknek (nem csak az ea-nek, hanem egy körülhatárolt olyan körnek akik többet költenek) pont így jó. A másik, hogy nem direkt ilyen hanem el van baxva és nem tudják megoldani. Egyik változat sem fest túl rózsás képet a 21-el kapcsolatosan.
-
Nandinagy
addikt
Van egy fajta bája annak amikor az elején 83-as játékosok is a megfizethetetlen kategóriába tartoznak és örülsz ha nagy nehezen kijön egy 84-es dembele a pénzedből
Aztán ugyanúgy neymar,mbappe meg sonok ellen játszol akik akkor olyanok mint most a 99es lapok. Bár megmondom őszintén sosem éreztem hátrányát annak, hogy nem költök a játékra. Sose volt a legjobb keretem de egy átlagnál jobb már a játék elejétől összejött mindig. Azzal meg már bárki ellen esélyes voltam a szintemen vagy kicsit feljebb.
Bár gondolom ez is játéktudás kérdése. Tavaly sokkal frusztrálóbb volt az eleje. De idén meg div5-nél lentebb még nem voltam csak mikor odasorolt a játék az 5 meccs alapján(3 win 1 dnf 3-0-s vezetésnél 1 loose) -
Edgar2621
őstag
Ilyen komoly elvárásokkal ne kezd el a 21-et, mert gyorsan negatív érzéseid támadhatnak. A lapok számítanak, de kiszámíthatatlan hogy éppen mikor és hogyan jön ki a valós értékeiknek megfelelő teljesítmény/animáció. Magyarországról (és a környező országokból) nem a legjobb játszani, mert nagyon hektikus mikor milyen meccs sül ki a delaytengerből. Én őszintén nem is értem a hazai profikat és biztos vagyok benne hogy vannak kis praktikáik arra hogy mikor és milyen körülmények között kell játszani. Tegnap valaki linkelte Borast, más pedig Inceptiont, ajánlom pár videójukat és bejegyzésüket, abból azért szépen körvonalazódik hogy milyen is a Fifa 20, és hogy milyen irányba ment el pár éve a játék.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave #21561 üzenetére
Tegnap átfutott a fejemen hogy tolok pár meccset, de komolyan mondom a hideg kirázott és a hányinger kerülgetett csak a gondolatára is. Inkább játszogatok az NBA 2K-el, persze pvp-t ott sem szabad mert a kapcsolat döbbenetesen fosch, de a myteam gép elleni küldetéses része szórakoztat engem, kihívás is van benne (superstar és hof fokozaton) és nincs az az érzésem folyamatosan hogy valami nagyon furcsa ebben a játékban. A Fifaban még az SB-nél is azt érzem hogy valami nincs rendben a játékkal, nem úgy és nem az történik aminek kellene, nyilván ez csak fokozódik ha pvp meccset játszik az ember.
-
dkaro
őstag
válasz
Woodslave #21561 üzenetére
Én tuti megveszem és már megjelenéskor. Így hogy a végén kezdtem el nyomni a 20t kezdőként nehezebb mert div10-ben is mindenkinek 90+-os csapata van. 21-el az elején talán nem lesz ennyi ilyen erős csapat. Sokszor van az hogy jobb vagyok az ellenfélnél de ha a 99-es játékosával lő az mindenhonnan gól
Tnap nyomtam egy srác ellen béna volt kb 5 ikonnal a csapatba a többi mind 90+-os. 2-1re szenvedtem ki a győzelmet az arány nála 2 kapura lövés nálam 36. Mondjuk Paderborn és Freiburg csatárokkal nyomtam mert kell a bundesliga milestone de akkor is -
freddyadu
senior tag
Így a játék végén valaki elmondhatná a titkot, hogy mitől lehet gyorsabb az összes játékosom mindenkinél?
Mit kell beállítani hozzá? -
Woodslave
félisten
válasz
Edgar2621 #21485 üzenetére
na megkerestem ezt az írást, hogy ne kelljen nekem pötyögni
reggel játszottam kettőt de nem játszottam végig. Már az elején lehet érezni, hogy elbaxott az egész, és megint csak az jut eszembe, amikor én vágok 11 perc alatt hármat a másiknak ugyanezt érzi így közöm sincs hozzá.
Egyetlen ok jut eszembe hogy megvegyem a fifa 21-et az pedig a "hátha..." de azt hiszem erre alapozni elég kevés
Ennyi munkát mint ebbe tuti képtelen leszek beletenni, úgy meg valszeg semmit nem érek el abban se.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Raunchy #21556 üzenetére
Szép kis csapat, gratulálok
kicsit off téma: PS-en hogy tudom közzétenni a lementett videoklipet (pl. youtube-on)? Csináltam én is a Mendys küldiket, és a 87-es Mendyvel a csapatban, alap gold Dembelevel lőttem egy gólt 16-oson kívülről, és marhára nem adta meg a küldibe...
-
Edgar2621
őstag
Fabinho viszont marad 92-es, hacsak nem adja meg neki az EA a bajnoki cím miatt
-
Nandinagy
addikt
Valami maradt a régiből
[link]
Így, hogy csinálom Brunot és nem érdekel az eredmény egész élvezetes meccseket játszom
Kb minden gólom hasonló. Headliner Walker meg simán jobb cb mint Diego Carlos vagy Militao
Én Dembelére szavaztam és szerintem ő lesz. Eleve CAM lesz a lapja a másik meg 5/5 szóval jóval jobb lenne. Azonnal rá is repülök majd
-
mcwolf79
veterán
Ezek a módosító kártyák permanens hatást váltanak ki? Tehát véglegesek ? (Pl. Player Training +15 physical )
-
marcess
senior tag
Én a nyakamat rátenném Dembelere, Barca plusz 84 értékelés, eddig szerintem mindig a legnagyobb alap értékelésű nyert, valószínűleg a hobby játékosok választása miatt.
-
Woodslave
félisten
Dembele tökéletes lenne a csapatba. Mindenáron kiraknám. De valszeg gucci lesz aki nem illik be
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #21548 üzenetére
Szerintem egyértelműen Gucci lesz a győztes, szvsz meglepődnék ha Dembele lenne.
De legalább Fodent kiraktad?
-
Kristof_94
nagyúr
Maximin vs Dembele, nem tudom ki fog nyerni... :D
Én előbbire szavaztam, mert Newcastle játékos.Fabinhot meg ki akartam rakni, aztán totál elfelejtettem...
-
Gaborz1
senior tag
válasz
gabigyerek #21542 üzenetére
Szerintem haver ellen is érnie kéne, mivel az is Online Friendly.
-
gabigyerek
senior tag
Ezt az ezüst csapatos objectivet haverok ellen is le lehet tolni vagy csak online ellenfél ellen?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #21539 üzenetére
Én arra lennék kiváncsi, hogy az a rengeteg profi mit fog csinálni majd. UK-be meg Németbe van a legtöbb profi európában szerintem. Bár gondolom majd max regisztrálnak egy másik országba profilt aztán ugyanazt csinálják. Belgiumban is van egy srác aki pár éve VB döntős volt és ha jól tudom idén sem volt rosszabb csapata mint eddig
-
Woodslave
félisten
válasz
Toguro San #21538 üzenetére
hogy tudnátok elképzelni a változást ha valami csoda folytán tényleg bannolják. Mondjuk az hogy esetleg az Egyesület Királyságban megtörténik nem biztos hogy nálunk is de nyilván ekkora piac elvesztése azért elgondolkoztatná az ea-t
-
Toguro San
tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabigyerek #21535 üzenetére
Emlékszem mikor 2 hónapja megvettem prime Henryt, hogy na majd vele élvezni fogom a játékot mégis csak ő a bálványom meg minden amit ellehet képzelni
hát nem...
a mid Henryt imádtam november-január közt de a prime már májusban gyenge volt.Tavaly kiraktam Moments Pires,Moments Bergkamp +prime Vieirát és Vieirán kivül mind egy hulladék volt
Pedig mindegyik játékosért rajongok.
Jövőre még megpróbálkozok egy csak Arsenal kötődésű csapattal szóval jöhetne az iconok közé Tony Adams vagy egy Ashley Cole
-
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #21535 üzenetére
bocs azt hittem a kép alapján hogy fifa 20 de ezek szerint nem
Zimmi: így világos
-
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #21532 üzenetére
az utolsó mondatot nem értem
-
gabigyerek
senior tag
Büszke vagyok, mert sztem idénre elkészültem a csapattal.
Már csak az aktuális lapokat cserélném erősebb verziókra. (Jó, egy TOTS Ronaldo vagy TOP Prime támadó miatt variálnék azért ha beesne).Innentől csak endzsój thö gém van.
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Gnabry és Rafa. Az elsőben ott volt még Kostic a másodikban meg az MLS ligás argentin cm.
Kemény... -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #21526 üzenetére
Jó látni, hogy kevesebbet játszol
Silver packban lehet ikon? Én még sosem láttam.
Nem tudom kirakta ki Eriksent de nálam nagyon jó
442-ben elől csatárban vagy középső irányítóban is. Mondjuk kicsit sok kapufát lő de azon kívül hibátlan.Mondjuk múlthét óta 5 meccsem van benne de azokon 6 gól 4 assziszt.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #21525 üzenetére
tök mindegy. Láttunk már silver pakkból prime moments ikont
de ma addig grindelek ha beleőrülök is (ami nem kizárt) amíg meg nem csinálom Mendyt, Brunot és Ibrát. Az se érdekel ezek után ha 0 skill ratingem lesz.
-
Woodslave
félisten
na mivel wl nem volt pick se.
A dr rewardból semmi még véletlenül se, ok div 9. Ennyit érdemlünk. Megcsináltam 3 sbc-t egyetlen speckó kártya nem esett. Talán 84-es Dembele volt a legjobb
-
Zimmi91
addikt
válasz
Fifaisshit #21483 üzenetére
Meg is érkezett hozzám is supersubnak
2-3 IF és baszó lesz, de az inkább már csak a 21be lesz
-
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #21520 üzenetére
ja de pickben vannak. Krasi múltkor Mbappe, most láttam twitteren vki Saint..
BT86: hát nem tudom valszeg a packokban elméletileg jobbak jönnek, de ki tudja én most nem vágom már milyen "flashback"
promo lesz
-
BT86
tag
A WL-es player pick-kel van értelme megvárni a holnapot, vagy csak a csomagok tartalma fog változni?
-
Woodslave
félisten
This gameplay is so terrible that it's actually embarrassing that it even has a player base, let alone people actually thinking they have skill in this piece of shit. Can't power up a shot properly, can't control the ball, can't dribble. And these push touches, fuck me. Inception tweetje...
-
thebigK
addikt
Hopp egy tots joe gomez pickbol. Meg is van tots vvd parja
-
Woodslave
félisten
válasz
gabigyerek #21513 üzenetére
nem tudom ezen én is sokat agyalok, de pont így van. A másik vesszőparipám a régi klub. Azokat 90%-ban megverem. Mindegy. Továbbra is azt gondolom, hogy ha valaki div 9-ben full gold pl csapattal vagy pláne valami szedett-vedettel játszik és nem küldetést csinál, akkor nem lehet olyan jó játékos hogy simán legyaluljon. Mert ha ennyire jó akkor nem ott van nem olyan csapattal, mert érdekli a játék és mint mi még ha utálja is játszik.
El tudom persze képzelni, hogy van olyan "zseni" aki mondjuk a 18-19-et ronggyá játszotta, a 20-at meg se vette, most ea accesben kipróbálja és egy xar csapattal is megver mert a kezében benne van a játék, de ilyen sztem max 1000-ből 1 ha van.
Fél vállról nem veszek senkit. Ha full tots csapat van legyintek hogy tuti kikapok. Ha null chemes vagy gold pl csapat akkor meg röhögök hogy tuti kikapok
Ibra jó lenne, de gold Balotellivel egyelőre mission impossible nyerni
-
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Woodslave #21512 üzenetére
Ez az objective miatti derankolás teljesen megölte a rivalst amúgy. Van hogy TOTS Messi és TOTS társai gárdát lefocizom, van hogy gold Martinez és társai meg agyonvernek. DDA vagy valóban erősebb ellenfél...nem tudom. De emiatt a rivalsban minden meccs egy talány. Senkit nem szabad félválról venni, mert meglepődsz amikor a 83as David Luiz szétveri a középpályát és 30 ról beveri.
Mindenesetre Ibra jól kezdett, igaz 1 meccset tudtam vele próbálni csak, ahol 4-essel indított.
-
Woodslave
félisten
teljesen nerfelték idén. Egy dologra jó. Ha kapsz egy fejes gólt akkor tudhatod hogy a script teljes mértékben ellened van és ha nem fordul meg mondjuk 2-0nál akkor esélyed nincs
Tegnap csak egyet játszottam mert este hálistennek nem volt szerver és így tudtam egy jót játszani (más játékkal
- komolyan nincs még egy ilyen játék amivel ennyien játszanak és utálják) De fel is baxtam magam megint.
Azóta is azon agyalok miért nem tudom egyszerűen lexarni. Div 9-ben vagyok 300 skill felé egyszerűen képtelen vagyok eljutni, mert egyből jön egy vereség széria. Rám nem nagyon írkált még senki meccsek után és se emlékszem 2 perc múlva kit "aláztam" le vagy ki alázott le engem, szóval még ez se kéne hogy szempont legyen, akinek van egy kis esze az tudja, hogy nem feltétlenül azért nyersz mert jobb vagy, aki meg erről meg van győződve annak ez legyen a legnagyobb sikere az életben. És mégis képtelen vagyok nyugodtan viselni. Lehet az van amit Nandi mondott, hogy csomószor igazságtalannak érzi az ember, mert látja hogy nem az történik amit akar. Persze lehet nálam ez azért van mert nem tudok játszani.
De ha emiatt van akkor ez még jobban idegel, hogy lassan egy év alatt ennyi játékkal ilyen béna xar maradtam.
Megint eldöntöttem, hogy ezen a hétvégén wl-ezek, de már érzem hogy két meccs után inkább kibaxom a tv-t az ablakon minthogy még egy meccset kelljen játszanom. Pedig tényleg semmi veszteni való nincs max nem nyer az ember. Semmi más játékban nem érdekel ez, életben se érdekel ha focizunk nyerek vagy vesztek. Ezért nem értem ez miért idegel fel ennyire.
-
dkaro
őstag
Fejesekre van valami trükk? Ha beívelem a labdát az esetek 90%-ban lepkefing erősségű fejest eresztenek el a játékosok.
-
BT86
tag
"...csak az ima marad"
Meg az ordítás. Ez a játék kihozza az emberből az állatot -
Edgar2621
őstag
válasz
mcwolf79 #21507 üzenetére
Manuálisan kell váltani a játékosokra hogy mozogjanak, sokan emiatt szinte végig csak középpályással mozognak, ritkán, ha a szükség hozzá váltanak a védőre. Támadásban használd az lb és rb gombokat, akkor indulnak vagy közelebb jönnek a játékosok és nézz beállításokat a YouTube-on.
A többi a mesterséges intelligencián múlik és a kapcsolaton, azzal semmit nem tudsz kezdeni csak az ima marad
-
mcwolf79
veterán
Jó reggelt !
Láma kérdés : mi a francot kell csinálni / beállítani ahhoz , hogy ne 3 emberrel kelljen szaladgálni az ellenfél támadásakor a labda után , mert a nyomorék csapat fele nem jön vissza védekezni ultra defense módban , inkább kb. félpályán sétafikálnak?!? Vica-versa támadáskor meg 3 emberrel kínlódok , mert baxnak feljönni . Többnyire balance a támadó vagy védő taktika , némelyikének drop back . Mit csinálok rosszul ? -
hhenry
őstag
Sziasztok! Valakinek van kedve online meccseket tolni?
Plat:PS4 -
Digestive
veterán
Srácok ez a Fabinho a legsutább lap amivel az idén játszottam. Pfejj
-
Mrguba
őstag
Na mai napi gyongyszemek.
Silver kuldi..
1.meccs siman behuzva.
2 meccs jon a full pl csapattal..
Mondom proba cserko..1 ide..elnyomom egybol..verpisti egyenlit dab vegignezi.
Verpisti 2.at is berugja csitit vegignezi..
Szanalom..
Jon a masik majdnem full ikon csapattal es vegignez.mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest