Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Ha holnap lejár a mostani minden nyitható dolog, akkor vége a játéknak? Lesz még promó vagy elengedik a kezét?
-
Woodslave
félisten
De tényleg jönnek most még baxobb lapok? Most lett pár magas ratingem pár 88-ra jó vagyok. Pogba Trezeguen agyalok bár sztem egyik se tenne túl sokat hozzá Modric offchem James helyett. Hátha pénteken jön vmi?
-
arpo04
őstag
Tots Alison mennyire használható? Ki akarom rakni David Luis sbc-t és csak úgy lenne meg a chem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly #22489 üzenetére
Ilyen statokkal lazán lehetne csatár is, de talán cam-ként a leghasznosabb.
Van aki még "grindeli" a tots csomagot? Nekem az eddigi legnagyobbak Vela és Ziyech voltak, de adott már 2x Hendersont is, mert miért ne, 200 kék közül pont egy duplikált kell.
A legutóbbi Josef Martinez volt, valószínűleg megy a következőbe, de majd látom. Van még majdnem 1 millióm, de nem igazán költenék már bárkire is. VVD 2 millió, szóval ő szóba sem jöhet. Ha holnap vége a tots-nak, akkor meg minek húzzam. Ha jó vagyok 10-11k-ból kijön egy 81+ csomag, abból 90-100 db-ot lehetne, az 180-200 játékos, nagy TOTS eséllyel. Tegnap pl. Reus és Coman voltak az egyikben. -
evibly
senior tag
válasz
Zimmi91 #22491 üzenetére
Igen, egyetértek
, de én baszó nagy gólokat akarok KDB-vel verni, ami CDM poziból előfordul ugyan, de nem túl gyakran. Max babrálok az instrukciókkal, ami persze tökös mindegy, mert minden parancs ellenére Kimpembe például meccsenként kétszer szambázik előre a labdát kérve a támadások alatt
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #22486 üzenetére
-
arpo04
őstag
Semmi nincs, szokásos megint semmit nem dobott...
szánalmas a elosztás. Pár acc mindent is kinyit, a többinél meg semmi.
-
Woodslave
félisten
Hát ide semmi. Pick Vinicius a másikban ott volt fb Sissoko de inkább a 94-es ratingre mentem. Packbol egy argentin cm tots
Elkezdtem rakni Riberyt aztán eszembe jutott hogy miafaxnak
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly #22483 üzenetére
Az igen, grat! Szerintem Bruno kuka, legalábbis nálam egy 0 volt. Kanté nyilván kötelező, De Bruyne jó CDM, de középső CAM-nak is kiváló.
Nekem a WL kimaradt, így csak rivals csomagok voltak, de egy árva TOTS lapot nem dobtak...
Viszont ez így akkor ennyi volt, ha csak nem hosszabbítják meg a TOTS lapok nyithatósági idejét. Amúgy meg felesleges WL-t játszani 2 gagyi pickért meg értéktelen csomagokért. -
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #22479 üzenetére
A workrate
A játék ezen szakaszában már nem kiugró ennyi. Se a mid se a prime. Ha egy Richarlison ár lenne azt mondanád király de attól nem lehet elvonatkoztatni hogy 5.5 meg, 10 milla. Ennyit nem ad. Vannak lövései amin elámulok és meccset dönt el máskor meg fogom a fejem hogy egy-egyben nem rúgja be.
179 meccs 181 gól igaz van benne most sb meccs azt meg nem tartom mérvadonak. Több ikon pakkot nem is csinálok. Elment mellettük a játék
-
Woodslave
félisten
válasz
sz_abika #22477 üzenetére
Nem raktam ki. Múltkor nyitottam egy tots Mahrezt. Ő van jobb szélen bal oldalon meg 5-ösön James úgyis szupersub
Szóval lehet hagyom a francba mw meglatom mit ad a játék de Riberyn agyalok de nem nagyon hiszem hogy meg tudom csinálni
Kénytelen vagyok két csatáros felállásban jatszani. R9 és King Kenny pure csatár másra alkalmatlanok egy rövid passz belefer de camnak egyik se jó legalábbis nálam.
Nem tudom ki nézi Ovvyt. Alig várta hogy eladja R9-t annyira nem jött be neki.
-
Kristof_94
nagyúr
Sokadik TOTS csomag, portugál, ST és Paulinho... Mára elég is volt!
-
dkaro
őstag
Nah feljutottam Div9-be el se hiszem. Utolsó meccset 6-5-re nyertem egy 90. perces "ollózós" góllal, úgy hogy a féliőben 4-1 ment a srác
És akkor ha jól értem holnap még div10-es rewardot kapok de jövőhéten div9-est akkor is ha visszaesek div10-be? -
thebigK
addikt
Sztem ezt a sanchezt is kirakom, unom a pl-t, igy a vegere mar oly mindegy, plusz pogba se jott be annyira, igy johet vissza kessie, meg egy jo kis tots lautaro csatarba nem is lesz rossz
-
Woodslave
félisten
Faxer csak 87 staminaja van Sancheznek...
pont kellene egy lw és a chilei vonal pont jó lenne
-
Tomi0703
addikt
Div 9-be rank1-ert milyen jutalom jar amugy?
Vagy meg lehet ezt valahol nezni? -
Nandinagy
addikt
Az a div számít amiben akkor vagy mikor csütörtökön nullázódnak a pontszámok. Az hogy a 2 csütörtök között te éppen hol vagy lényegtelen
Kiadhatnák az ultimate tots sbc-t mert számomra már csak az van a játékból
Hátha kapok 1 cr vagy neymart és akkor egy silver1-ig talán elvinném a csapatot
-
dkaro
őstag
Egy láma kérdés, nem hinném, hogy megtörténne de hátha
Ha div10ből Rank1ből szerdán felkerül az ember Div9, akkor legalsó rankról indul vagy marad rank1-ben? -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #22453 üzenetére
Úgy tudom, hogy azzal a fullos verzió jár, igen.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #22451 üzenetére
Mennyire furcsa, hogy az új játék megjelenése előtt 2 hónappal jönnek ilyen hírek
Gondolom most még az előrendeléshez is több dolog jár -
Kristof_94
nagyúr
Elvileg az EA telepített egy szervert Olaszországba és Angliába is, Krasi írta twitteren!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #22445 üzenetére
Nemááá, ott van Blanc, Pogba, Fabinho, Makelele. Tényleg jöhetne vmi fullos Unitedes védő, mondjuk Baily sérülése miatt egy baszó lap
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #22447 üzenetére
Igen, az nem ártana nekem sem. Winter refresh Aké hiába a kedvencem, már néha gyenge szegény. Pénzt meg nem akarok költeni, hogy VVD legyen hátul
FS Tomori és Aké az én szintemen elég kéne, hogy legyen -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #22445 üzenetére
Hova tegyem már....
Telített a középpálya, Ndombele, Wijnaldum, Bruno, Pogba...
Gold Sissoko talán az egyik legjobb lap volt még májusban akivel játszottamMuszáj lesz kirakni ezt is
-
Kristof_94
nagyúr
Sissoko SBC fog érkezni. Bár szerintem adhatnának valami értelmesebb lapot is...
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy mióta UT-zek az egyik legjobb barátommal közösen játszottunk. Mondjuk ilyen 70-30 arányban. Magamba nem tudnék vinni 1 teljes csapatot. WL-ben max 18-20 meccset vagyok képes lejátszani és pont ezért volt jó ,hogy ott volt ő aki a maradék 8-10-12 meccset bevállalta vagy ha olyan kedve volt rivalsozott pár meccset mellé.
Neki is elege lett a játékból és inkább eladta a ps-t magamba meg semmi energiám ehhez az egészhez aztán majd kiderül októberben -
thebigK
addikt
ide 2ből jött egy 85ös angol cb, meg egy 86os kínai rb
-
Zimmi91
addikt
Majd meglátom, igazából erre a 20ra eléggé koca játékos lettem, 19be kb minden hétvégén nyomtam a WL-t, idén 2szer
Annyira nem köt már le, de hátha a 21 iszonyat jó lesz (SE) , inkább itt a vége felé jött össze komoly team és még coin is van elég
Legeslegnagyobb bizniszem az volt amikor bejött Bruno 85ös Unitedes lapja, azzal közel 1 milliót kerestem 2-3 hét alatt -
K.J
senior tag
válasz
Zimmi91 #22432 üzenetére
Ez jó, de azt gondolom vágod, hogy addig a companiont sem tudod piszkálni. Én ugyanígy jártam, mikor konzolra váltottam, még kellett pár nap mire bizniszelhettem.
Bár ez nem akkora hátrány, az ilyen "emberkereskedők", mint te is, nagyot szakítanak majd ezen a platformon, mert sokkal több a lehetőség az üzletre.
Egész szép profitot hoztál össze PC-n is!#toxicjew:
a konzol jó ötlet, ezért váltottam én is. Sok csalás meguntam.#Nandinagy:
Megértelek, de tudom azt is, hogy szükséged lesz az adrenalinra -
Nandinagy
addikt
Én erősen gondolkodom rajta, hogy kihagyom a jövő évi részt. Nem is azért mert szar lesz a játék(reméljük nem lesz) hanem mert mindig lesznek minőségibb játékok mint a fifa.
Ott lesz az Avengers,az új AC,a Cyberpunk,Watch Dogs,új pókember és egyik sem rövid játék szóval ezek kárára nem tudom, hogy akarok-e Idegbaj 21-t játszani -
Woodslave
félisten
Trezeg vagy Pulisic?
-
gjoe
addikt
Kristófot kérdezném hogy 2 nap múlva lejar a tots és ikon sbc. Jön helyettük új? Vagy jobb? Mert van vagy 15 90 feletti lapom ami bedobhato.
-
K.J
senior tag
válasz
Krees7777 #22424 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nevelkedett a Madridban, aztán másutt folytatta a pályafutását...vagy...bocsi... az első úriemberről van szó ..ahhhaaa
Gratulálok hozzá, használd egészséggel!
Bár az árából frankó csapatot lehetne összehozni, és még az ő egyik kisebb lapja is beleférne, de te tudod!Emlékezetes nyitás, az biztos! Nem visítottál mikor megláttad?
Jaa, az ÍJÉ pedig csessze meg a szervereit. Volt egy kis időm játszani. Biztos lehúzzák a pack weightet..
-
Krees7777
újonc
Sziasztok!
Egész évadban olvastalak titeket, de most meg kell osztanom a történetemet.
Most először tolom végig az ultimate team évadot. Folyamatosan sz*ptatott a játék, a rossz nyitásokkal, a borzasztó játékmenettel, mindennel... A legdrágább nyitás egész évben egy inform Bruno Fernandes volt ami 350k-ban ment akkoriban. Próbálkoztam hibrid csapattal, mindenféle OP játékossal, de csak a bosszúság volt folyamatosan. Aztán úgy döntöttem, hogy összerakom a kedvenc csapatom, a Real Madrid játékosokból álló csapatot, hátha így élvezni fogom a játékot. Hát nem így lett, ha lehet, még sz*rabb lett az egész... Úgy voltam vele, hogy tuti nem veszem meg a fifa 21-et, mert csak stresszel az egész, nincs értelme. Egy ideje csak az sbc-ket csinalgatom az app-ban.
Tegnap munkában volt egy szabad 5 percem, mondom ránézek, megcsinálom a voting day sbc-t.
Bedobja ezt:Eladható, de tuti, hogy nem válok meg tőle, elvégre Madrid legenda. Megvettem mellé prime icon Figo-t, hogy meglegyen a chem, de csereként érkezik Figo helyett FutBirthday Bale és összeáll a BBC.
Egy igazi k*csög ez a játék, valahogy mindig sikerül neki visszahúznia.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem ma már a 3. Busquets jön az SBC-ből. A rating miatt nyilván jó, de azért vicces...
-
Woodslave
félisten
Csináltam még egy tots sbct. Nem tudom mennyiből lehet nyitni 200+ rémlik. Másodjára jött a 88-as cb Hinteregger
-
gjoe
addikt
Na most jó volt a rivals. 5 meccs 5win kb 20 perc alatt. Pedig csak egy meccset akartam játszani.adott is pár csomagot és jött még egy kapus tots allison. Már az összes kapus megvan, csak ter stegent nem adott még.
-
akooos
veterán
Na Kristóf ki érkezik ma? Ugye Puli?
-
Nandinagy
addikt
Akárhogy gondolkodom 1 kontrollert egyféleképpen lehet fogni. Ha felveszed kézbe a gombok pont kézre állnak. A cselekhez a jobb analóg kell azt meg max a hüvelykujjaddal éred el normálisan.
Innentől kezdve a cselezés csak gyakorlás kérdéseRengeteg gyakorlásé. Én tavaly október óta fifázom UT-ben és mindig a cselezést helyeztem előtérbe szóval folyamatosan gyakorlom. Kb. most júniusra tudom azt mondani, hogy minden csel kombináció berögzült és tudom is használni őket wl-ben vagy div2-3-4-ben.
-
QV222
tag
Hogyan is lehet magam előtt szöktetni a labdád támadásnál, hogy fel tudjon gyorsulni a játékos?
Van arról valami videó vagy leírás, hogyan érdemes fogni a Conrollert, hogy a cseleket minél gyorsabban végre lehessen hajtani? Melyik gombot melyik ujjammal nyomkodom?
Elég vaskos a kezem " Munkás kéz" és lehet nem úgy nyúlnak az ujjaim mint ahogy kellene. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #22403 üzenetére
Ja, logikus , köszi
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94 #22400 üzenetére
Ne is mondd! Annyira elragadott a hév, hogy én marha nem figyeltem és a rare goldokat beledobáltam a 82-88-asba..
Legalább egy 88-as jött belőle, így befejeztem Vidalt. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #22400 üzenetére
De ez nem tradeable
Vagy hogy érted, hogy jók lesznek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest