Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79 #22904 üzenetére
Megszokott.
A legtöbbször akkor nem fúj szabálytalanságot a játék ha nem a játékos írányította játékos szabálytalankodik. Sokszor volt olyan, hogy a 16oson belül cselezgettem és a gépi játékos felrúgott aztán nem adott semmit
Ha az ellenfél szerel szabálytalanul azt mindig lefújja. Elég szar helyzet de a tavalyiban meg nagyon sok tizit csinált a gép úgy, hogy közöd sem volt az egészhez.
Nálam a legidegesítőbbek azok a helyzetek mikor pofánvágják a játékosom. Azt sosem fújják le de mindig összesik tőle a játékos és fogja a fejét ami miatt rengeteg helyzetet nem tudtam végigvinni
-
Edgar2621
őstag
válasz
mcwolf79 #21507 üzenetére
Manuálisan kell váltani a játékosokra hogy mozogjanak, sokan emiatt szinte végig csak középpályással mozognak, ritkán, ha a szükség hozzá váltanak a védőre. Támadásban használd az lb és rb gombokat, akkor indulnak vagy közelebb jönnek a játékosok és nézz beállításokat a YouTube-on.
A többi a mesterséges intelligencián múlik és a kapcsolaton, azzal semmit nem tudsz kezdeni csak az ima marad
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79 #21316 üzenetére
Az a baj, hogy a védekezés alapja az a jó helyre történő emberváltás. A jobb stickel kell minél jobb helyre váltani hozzá szóval azt hiába nézed 1 videósnál ha te nem tudod megcsinálni. Magyarról nem tudok aki a 20-hoz csinált de szerintem BorasLegend valami hasonlót biztos csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest