Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeatLeon08

tag

Mit kellene csinálnom, hogy a labdák hozzám pattanjanak. Az elmúlt 2-3 meccsen, csak és kizárólag olyan gólokat kapok, ami úgy történik, hogy rárúgja a védőmre és onnan vagy a rálövőhöz, vagy egy még jobb helyzetben lévő, általában üresen érkező ellenfél játékoshoz pattan. Játekosaimon 2-3 ember mindig, ezt se tudom én leképezni. Plusz ők gyorsak is, én nem...
    Passzok lassúak nálam, ellenfél támadást pedig hihetetlen nehéz lekövetni. Iszonyú gyors a játekmenet, de csak ha ő támad. Mint forró kés a vajon.

Mit kell csinálni a kapussal, hogy védjen is? Ellen kapusa kivédi a szememet, enyém átenged 80%ban mindent.

Ma visszanéztem pár gólt és olyan laggok vannak a visszajátszásban. Turbó futás, megakad, turbó futás szünet 😄

Szintén mai story. Lövöm a szögletet, félúton a levegőben a labda, vágókép és a védőm örül a szurkolókkal a kapu mögött , hogy gól lett. Mondom, ez mi? Már fel se idegesít.

Szábalmas az egész. De mindig idevonz a foci szeretet. Pedig már többször eldöntöttem, abbahagyom. Nem ér ennyit...

Új hozzászólás Aktív témák