Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Ja, nem csak a gameplay hulladék. Játékost se tudok eladni...
Biztos nincs köztük összefüggés...
-
Toninho13
aktív tag
Utolsó 7 meccsből 1 győzelem kellett volna gold 2-höz. Nem lett meg. Szerintem ezzel a f0ssal nem kell többet játszani. Icon swap, objectek, tradelés ezért? Gold Handanovic mindent véd, Baby Yashin az utolsó 7 meccsen összesen 10 kaput eltaláló lövést tud védeni, és 50 gólt kap. Tots Cazorla nem talál kaput 15 lövésből. Azt elhiszem, hogy szar vagyok, de az utolsó 7 meccsen úgy kaptam ki, hogy 1 tudott összesen cselezni ellenem. És a legszebb, hogy bárkit bárkire cserélhetek, ugyanazt (nem) csinálják....
-
Toninho13
aktív tag
Sikerült hozni az elvárást (gold3) 22 meccsből. Úgy érzem életem legrosszabb WL befejezése jön. Bár a 2 héttel ezelőtti silver1-et nehéz überelni. 😂 Mondjuk fura, hogy IF Capa az eddig használt legjobb jobb hátvédem. Ha emberi a gameplay, akkor Ramos már-már cheatként hat, ha nem akkor hoz egy 80-as CB szintet. Kapuban Baby Yashin ugyanez. TOTS Allison se hiszem, hogy rossz. Ha hulladék a gameplay, akkor a kapusok is betliznek, ha normális, akkor bárki képes bravúrokra. Cazorla nálam LCDM, de nagyjából ellátja a feladatát. Most, hogy a két szélre beraktam TOTS Kosticot és Gnabryt, rájöttem, hogy értelmesen nem tudok szélsőt használni. Sané lapja is hozta nálam ezt a szintet, de egyszerűen nem tudok cselezni... 🙄 Így persze, hogy Messi is bukta volt nálam. Headliners Lewandowski viszont CAM-ként egy vadállat. Ha sikerül a gold2-t elérni, akkor se biztos, hogy 1,5M coin elköltése + Ramos és Cazorla kipickelése miatt sikerül, hanem a random gameplay miatt.
-
Toninho13
aktív tag
Gold3-ból Ramos és Cazorla jött. Az első használható pickek idén TOTS Godin után. Alapvetően örülnék, de ha megint hulladék lesz a gameplay, csak még jobban fog frusztrálni, hogy nem megy a játék. Innen viszont nincs mese, Reguillont ki kell farmolnom.
-
Toninho13
aktív tag
Nem lett meg a Gold2. TOTSSF Gulácsi az utoló előtti meccsen mindent is védett az ellenfélnél. El is ment a kedvem, lehet, hogy "örökre". Baby Yashin 10-ből 3 meccsen lepkézett, 3 meccsen védett, a többin meg szó-szó. Az utolsó 10 meccsből 4 kellett volna, 3 lett. Onnantól, hogy a múlt hetet elszúrtam, onnantól nincs PL TOTS játékosom, így pedig esélytelen. Vardy, Aguero,Mané ellen nem tudok mit csinálni. Most jött egy szénné boostolt spanyol csapat, így még nagyobb lesz a lemaradás. A gameplay marad hulladék, így ez csak egy negatív spirál.
-
Toninho13
aktív tag
A kapus poszt tönkretesz. Eddig Neuer,Libertadores Armani, Tots Alisson mind kuka. 15 meccsből Alisson nem volt egy meccs, ahol lehozott volna egy 84-es ratingű kapust. Cserébe Moments Walker játszott előtte, a high attacking WR miatt a kontráknál soha nem ér vissza. Mid Koemant meg mindenki megfutja. Milyen kapust ajánlanátok, aki nektek bevált? Illetve hozzá egy védőpárost...Illetve Storyline Fredre milyen Chemet ajánlotok?
-
Toninho13
aktív tag
4-0-ás kezdés után életem leggyengébb Fifa 20-as WL-je lett. Silver1 11 győzelem, 17 vereség.Tegnap Faternál szarakodott a net, hatalmas delay, DNF-es meccsek, amit nem is értek, hogy hogyan, ha nem én szakítom meg... Mára maradt 9 meccs, 5öt kellett volna hozni a Gold3-hoz. A gameplay jó volt, arra nem panaszkodhatok. Passzolni, támadni tudtam, kaput találni csak ritkán. Watkins az új Kent, ezt megtanultam. Vergődtem a Laporte-os objective-ért, azt hulladék a lapja, cserébe a Watkins-szal úgy szivatnak, mint eddig kevés játékossal... Megcsináltam az MLS liga SBC-t 0-ról, a kapott Packokból nem jött boardos játékos se, nemhogy walkout. Icon swap-et nincs is így időm csinálni, de lehet derankolok a div 10-be, azt megcsinálom az összeset WL helyett. Hétfő ótaúgyis 1250-ről 750 pontra estem vissza. Sokszor felidegesített már ez a szutyok, de ilyen csalódottan már régen feküdtem le.
-
Toninho13
aktív tag
Hulladék az egész. 1250 pontról 750-re estem vissza 4 nap alatt. Teljesen felesleges itt bármit farmolni, ha felállástól és taktikától függetlenül 2 védővel játszok. Támadásnál senki nem negy előre, védekezésnél nem ér vissza senki. Armanival 20 meccs alatt kb 100 gólt kaptam. A gameplayt még részben lebetne ellensúlyozni egy kis koncepcióval a lapokkal. Ehhez képest a Futmasos játékosokból sorrajönnek a moments lapok, ráadásul a Championshipes TOTSS játékosok jobbak, mint az iconok... Hányinger.
-
Toninho13
aktív tag
Imádom ezt a játékot. Mobilnetről 200+ ms-es ping befigyel. Egyik meccsen nem nyomtam semmit, nálam a labda, erre odaugrik a csatárával, megrúg és 11-es. Annyit írt a srác: "WTF?". Tegnap 1250 skill pontról 1000-ig estem, 59-es PACE-es csatárt nem tudtam lefutni Moments Sanéval. Mostantól csak akkor indítsak meccset, ha 20 körül van a ping? Ha igen, akkor többet nem játszok, mert a hétvégén 500-as Digis nettel 60+80 között ugrált. Vasárnap este 12 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Tegnap 10 vereség és egy győzelem. Ma 5 vereség.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Edgar2621 #16654 üzenetére
Nem lenne rossz, de 1,5M-t egyelőre nem tervezek beleinvesztálni. Dembelét mondjuk nem lenne rossz kipróbálni. Comannal befejezni elég szarul tudok (3-as WF), cserébe tegnap DR 5. osztályában kb minden meccsen volt 5-6 helyzetem, amiből ha 2-3-at berúg, akkor már nem rossz az indulás (ennyi helyzetem eddig csatárokkal se volt).
Mondjuk fura, hogy a csapatomban Moments Sanét és Messit érzem gyengének, amikor Armani,Lopez, Bustos, Perez, Prime Klose féle kontingens is van...Prime Klosét statok alapján soha nem vettem volna meg (Icon Swapból jött), cserébe ő Coman ellentéte. Ő szinte soha nem hibázik (a 4-es WF-je pedig már 5-nek hat).
-
Toninho13
aktív tag
RTFF Coman nagyon bejött. Ha Messit eladom ki hasonló stílusú, mint Coman?
-
Toninho13
aktív tag
Ha kirakjátok Goretzkát, akkor írjatok véleményt. Tetszik nagyon a lapja, de statok alapján Sané is vadállat lenne, de a RTTF Coman megeszi reggelire (remek, hogy csak most jöttem rá...).
-
Toninho13
aktív tag
Király WL kezdés. 4 vereség, 1 győzelem. 25 kaput eltaláló lövésből 18 gólt kaptam. 70 próbálkozásból 8 gól. Taktika nem működik, messi CDM-ben, Schweinsteiger jobb szélső. A múlt héten amilyen jó volt az érzésem a WL után (idén még nem volt ilyen), most olyan rossz.
-
Toninho13
aktív tag
Vicc ez a játék. Most volt az első WL meccsem, amin 11-esekkel nyertem. 😂 Szintém ma volt az első WL-em, amin volt olyan meccs, ahol 2-nél több bravúrt bemutatott a kapusom, amivel szoros meccsen sikerült nyernem. A játékmenet a tetű lassútól az ultra gyorsig minden volt. A középpályám 4-3-1-2-ben: Kimmich (Stay backward),Sané (Get forward),Havert (get forward) CAM-ban meg Messi. Védekezésben nem éreztem, hogy gyengébben menne, mint egy normális KP-val. Messi megtalálta a góllövő cipőt, Sanét jobban tudom használni, mint a szélen, Havertz meg minden rendszerben jó. Sikerült 26 meccsből meglett a Gold2 (eddig 1x lett meg, az is csak 30 meccsből).
-
Toninho13
aktív tag
Winter refresh Cornet... Még jó, hogy a klubból kihoztam. Ha nem nézem be, hogy csak 1-et ad, akkor meg se csinálom... Idén csomagból eddig csak sima, UCL normál (nem live vagy MOTM), Copa Sudamerica, Libertadores és pár TOTW lapot nyitottam több tízezer lapból (Bundesliga, Premier League, Championship, Copa Sudamerica (3x), Copa Libertadores SBC-ket végigcsináltam). Icon prime csomagból Klose jött. Aki használható (abszolút nem endgame) TIF Kane, SIF Sancho és WL pickből Moments Walker. Packluck abszolút 0. Egyetlem örömöm, hogy sikerült ma 300 rating pointot összeszedni (bár ott is általában kiléptek, hogy a Bundesliga league player milestone objective-re véletlenül se legyen esélyem). Eddig azt hittem Moments Sané a gyenge, de Messivel 15 meccsen 5 assistot és 2 gólt sikerült szereznem. Szélsőket ezek szerint nem tudom használni, cserébe Kloséval 15 meccsen rúgtam 20 gólt (a kilépésekkel együtt).
-
Toninho13
aktív tag
Ti milyen taktikát használtok, ha az ellenfél 4 játékosa fixen felmegy a védővonalatokra? Ma vezettem 2 góllal, de onnan szétszivatott, mert a védők előtt kevert 4 játékosa, passzolt a csatár átvette, dragback, és fixen gól... Illetve mit kell csinálni, hogy a védekező kp-k visszamenjenek védekezni, ne csak a félpálya közepén lébecoljanak? Illetve, ha stay back ellenére a szélsők előtt játszanak a védők, akkor mi a teendő?
-
Toninho13
aktív tag
Ma megint alkotott ez a sz@r. Üres kapura, szemből Bellarabi nem tudja berúgni. Sané üres kapura ellőtte magától, amikor már a kapus mögött voltam. Nyilván kapufa. Ez egy jó alkalom, hogy végleg otthagyjam az egészet. Nem lehet játszani. 5-ből 4x az ellenfelet tolja a gép, 1x engem, de akkor is élvezhetetlen, mert 7-0 ide. Meg eleve mi értelme a játéknak, amiben a játékosok adatai IG abszolút nem igazak?
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok pár adatra. Ki hány meccset játszott? Hány WL reward lapot kapott, kik a top 3 WL rewardok? Ki a top 3 tradeable és untradable játékos akit nyitott? Illetve hány ikont sikerült nyitni?
-
Toninho13
aktív tag
Valamint gameplay-jel kapcsolatos kérdések 600 meccs után... Védekezésnél mit kell csinálni, hogy ne lépje át a labdát, ha 3cm-re gurul el? L2-re csak nézi, Standing Tackle-re meg mellé lép. Illetve sokszor úgy érzem, hogy védekezésnél az AI-n múlik a szerelés. Ha célba veszi a csatárt, akkor fixen szerelek, ha nem akkor fixen nincs esélyem. Illetve hogy van valami gomb, amivel fixen a labdáért megy a csatár? Ma volt, hogy előtte volt a labda, de csak megállt az analogra se csinált semmit csak megvárta a kapust. Illetve a jobb analogos pöckölést hogy kell csinálni, hogy folyamatosan menjen? Engem James-szel szétszivatnak, az én Saném meg belassít, azt akkorát tol a labdán, hogy Halloween Pique is simán beéri. Igazából frusztrál, hogy egy 400k-s Untradeable játékost, aki statok alapján jó, nem tudok használni. Igazából Perisic, Sancho, Kaluval is kb ugyanazt tudom. Csatárnál meg gyorsban kiugratásokkal Osihmen meg Haaland vadállat. Statikusabb játéknál meg Prime Klose és TIF Kané egy vadászbombázó. Statok alapján Klose gyenge, viszont jól lehet vele tartani a labdát, fejelni állat módon tud, beadásai is jók, amin nagyon csodálkozok, finesse shotja kuka, a többi lövésben viszont jó.
-
Toninho13
aktív tag
Van 500k-m, plusz Moments Sané, FS Osihmen,FS Odegaard, FS Zaniolo, SBC Schweinsteiger, SBC Meyer. SBC BarellaFlashback Piszczek, FS Aarons. Kik azok, akik érdemi előrelépést jelenthetnek? Kapuban IF Neuerek sokkal jobbak? Jobbhátvéd pozícióban nekem Bustos nagyon bejött. López rossz gameplaynél gyenge, normálnál nincs rá panasz. Hummels helyett Fut birthday Hernandez vagy Moments Boateng, vagy esetleg más? Rousillont is cserélnem kéne. Wendell vagy Schulz? Jobb CDM-bem Perez nem rossz. Helyére esetleg Palació? Sabitzer, Kimmich párost szoktam cserélni, ode Goretzka előrelépés? Havertz bejött CAM-ban, őt nem tudom upgradelni. Haalandot max a 92-es vagy Headliners Lewa tudja upgradelni. Jobb szélső CAM-ban Sancho nem rossz, balba kit tudnék rakni? Esetleg még ezen a felálláson gondolkozok:
Maxos chemmel ez jó lehet? (500k még hiányzik hozzá, vagy Hummelsszel Boateng helyett akár most a héten összeállhat.) -
Toninho13
aktív tag
A mai napi meccsek jelentik az abszolút gödröt. Taktika nem működik. Értsd:játékosok random helyet cserélnek, más felállás, mint amit beállítottam, 4-2-2-2 helyett 4-5-1, a szélső védőim a szélsők előtt stay backwarddal. Játékosok nem szerelnek a gombnyomásra, esetenként a left analogra se mozdulnak. Csatárt kiugratom, lövés gombra futás közben szerelés animációt indít. Szerelés közben a védőm elhozza a labdát, majd elbotlik, a csatár meg a kapusra viszi a labdát. MOTM Haland és FS Osihmen nem talál kaput.Nem szoktam ezen a foson felb@szni magam, de ma elgurult a gyógyszer...
-
Toninho13
aktív tag
Azért ez a latency kiírás nem rossz. 30-100 a 4 sáv. 100 ms-nél már Neuer Bronz üzemmódba kapcsol. 5 sáv soha nincs 500-as Digi nettel. Ti milyen módón szűritek ki a hulladék gameplayt? Az utolsó meccsen 3 sávról indult, 4 sáv 34ms lett mire elindítottam. Cserébe Ibra átteleportálta a védőmet, Thosby meg lefutotta a moments Sanémat. Első esti meccsemen meg 4-0-ig csak középkezdéseknél volt nálam a labda a 20. percig. Ha BorasLegend csinálja ellenem, akkor ok, de utána, ha kicsit élesebb vagyok, akkor egyenlíthettem is volna. Meccsen belül hogy tud így hullámozni a kapcsolatom?
-
Toninho13
aktív tag
Játékteszt fél év után. Eléggé jogosnak érzem a kritikákat. Idén is hezitáltam, hogy megvegyem e, de jövőre már nem kell. 😊
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Liga SBC-ből kik azok, akik nektek bejöttek? Lainert elkezdtem használni, nem rossz. Klose meg a WL-ben magára talált. Eddig 7 meccs 1 gól, ma WL-ben 7 meccsen 10. Elég hülyén néz ki, hogy UCL MOTM Haaland meg TIF Kané padoznak mellette. Jobb szélsőben ki az, aki nektek bevált? Messin elgondolkoztam, de hozzá kéne egy Aguero. Aguero melyik lapja jobb FS Osihmennél? A 2 már 1+ M coin lenne, de egyedül a jobb szélső poszt, akit Storyline Kaluval gyengének érzek (az én korlátozott skilljeimen kívül). -
Toninho13
aktív tag
Nekem Prime Klose jött. Ha újrakezdhetném lehet megcsinálnám Prime Moments Laudrupot helyette, de sírva nem fakadok tőle. Mondjuk egyelőre csak az icon swap-es olasz csapattal teszteltem. Ott Immobilével (SIF) hasonló teljesítményt nyújtottak. Csapatépítési szempontból jó, mert német, majd a WL-ben próbálgatom.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Kristof_94 #13991 üzenetére
UCL TOTT Tolissot elfogadta, valamint állítólag a RTFF lapokat is.
-
Toninho13
aktív tag
Jelenleg ez a csapatom. In game 4-1-2-1-2 a felállás. Kimmich a védekező, Odegaard a támadó kp. Ti kit vennétek meg, vagy Icon Swapból ki, aki javítana a csapaton? FB Boatengen gondolkozok, de belső védőkkel el vagyok látva. Illetve Headliners Lewandowskin, csak őt nem tudom hogy tudnám beépíteni. Esetleg Messi + IF Aguero, de rájuk szűk a 650-es keret. Esetleg FS James mellé Bruno Fernandes valamelyik lapja, de úgy sejtem ő csatárban nem lenne jó. -
Toninho13
aktív tag
A mai nap megcsináltam az UCL-es Icon swapet. Örültem, hogy az UCL MOTM Halandot nem fogadta el UCL játékosnak. Valamint 7. osztályban nagy élmény 58-as pace-es belső védővel Neymar, POTM Ben Yedder, Halloween Adama Traoré ellen védekezni. Ehhez képest a "sima" bajnokságos icon swapok gyerekjáték. Be kellett volna fektetnem normális játékosokba, de ígyis buktam a 3 megvett játékoson 10.000-et. Akinek megvan a Momements Sané, annak mi a véleménye róla, illetve milyen chemmel? Én Deadeye-jal használom, de a helyzetkihasználásom 0 vele, ziccert 5-ből 1-et rúgok be vele. UCL Tadic hozzá képest egy gólvágó.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Woodslave #13910 üzenetére
Igen, de a teljesen más gameplay miatt képtelenség érdemben fejlődni. Cselezni a mai napig kb semmit nem tudok, de WL-ben a Gold3 fixen mindig megvan. Divisionöknek meg az Icon swap miatt nincs semmi értelme. Ti hogyan tanultatok meg cselezni és 11-est rúgni? WL-ben kb 1 rankkal gyengébben végzek fixen, mert nem tudok 3-nál több 11-est rúgni. Illetve gyenge büntetőt végző játékosokkal ti hogy rúgtok mert pl Rousillonnal konkétan akkora a kör, hogy kb bárhova mehet a kapuba, vagy azon kívül...
-
Toninho13
aktív tag
Nem vágom ezt a játékot. Előző Icon swapos küldetésekkel feljutottam a 7. Div-be. Utána a main csapatommal úgy zúgtam ki a 9. osztályba, mintha muszáj lett volna. Most új Icon Swap online, 3 megvan 1 félig, valamint visszajutottam a 7. osztályba. Ma 6-ból 6-ot nyertem, WL óta 18-ból 14-et. Abszolút nem tudom mire vélni.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Shapeshifter Lucas vs TOTY Nominee Sterling? Futmas Rousillon vs Winter refresh Schulcz? Flashback Piszczek vs Winter refresh Lainer? Próbálta valaki valamelyiket? -
Toninho13
aktív tag
Életem napja a mai. Hajnalban felkeltem a UFC-re, ami botrány volt. Délelőtt 3 icon swapot beraktam bronze upgradebe. WL-ben 16 win-ig jutok. A Zaniolo volleyra egyszerűen képtelen vagyok, 4 icon swap kéne így, hogy 10 legyen. Valamint 6000 pont az Akanjira, de esküszöm a hányinger kerülget, ha erre gondolok. Arról nem is beszélve, hogy WL-ben nem volt olyan ellenfelem, akinél a Messi,Ronaldo,Neymar,Mbappé négyesből ne lett volna minimum 1 (átlagban 2), minimum 2 ikonnal. Se ikonra, se ilyen játékosokra nincs esélyem, ha 2 évig játszok se.
-
Toninho13
aktív tag
Mára megjavult nálam a gameplay, a szokásos bugok megvannak, de türhetö. 84-es Doherty nagy zsákmány a 10 WL winért...
18 esélytelen, ahhoz 11-ből 8-at kéne még nyernem...
-
Toninho13
aktív tag
Megint vergődök az objectiveken, erre neveztem a WL-re. Ilyen gameplay-jel no chance. Az első ellenfél bucira vert, azóta meg ilyen Kent, James, Oshimen, Mbappe, Prime Hernandezzel szivatnak szénné. A védekezést szétnerfelték és/vagy a szerver hulladék. A védelem mögé belőtt labdákkal nem tudok mit kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy Flashback Hummels olyan helyezkedési hibákat vét, hogy sírni tudnék. Moments Sané kidobott 400k volt.
Ha nem lendületből indul, nem tudok vele senkit lefutni, ha gólhelyzetben van, instant kirúgás.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Volleyt hogy tudok hatásosan lőni? Az van csak hátra a Zaniolonál, de egyszerűen nem megy. Beadást mindig fejelni akar ez az idióta... -
Toninho13
aktív tag
Ez a patch botrány. Hétvégén rivals 13-ból 10 győzelem, most 13-ból 10 vereség. Buktam 400 pontot csont nélkül. Mindenki feltolt csapattal, én meg nézek mint a luki nyúl... Arról nem is beszélve, hogy a nyomorék Zanioloval nem tudok Volley gólt lőni. Jövő héten lesz még weekly feladat, vagy ennyi? Az offline ixon swapaket be kéne húznom, meg valahogy az Akanjit. Bár patch óta a játék is akad PS-en. Lassan megint elérem azt a pontot, hogy Bye-Bye Fifa. Az idei fosba még utoljára beleléptem, de úgy érzem ezt focis játéknak, mint az NFS szériát szimulátornak 🙄
-
Toninho13
aktív tag
Ma is kiváló volt a játék. 8-4-ről Silver 1-ig sikerült eljutnom. Ergó 18 meccsből nem tudtam megnyerni 6-ot. Szánalmas. Arról nem is beszélve, hogy úgy is kaptam ki, hogy a meccsig se jutott a betöltés, vagy a másiknál 4-ről 2-re esett a hátralévő meccsek száma! Az ilyen Ayoze Perezzel felálló csapattól meg kiver a víz. Imádom, hogy a PL annyira túl van hypeolva. 2x annyi IF van a PL-ből, mint bármelyik másik bajnokságból. Ráadásul minden ellenfelemnek minimum egy Manéja van, de minden másodiknak VVD, minden harmadiknak egy TOTY. Valószínűleg a végtelen frusztráció beszél belőlem, de nagyon bánom, hogy nem a PES-t vettem meg. A mai játékaimból egy 15 perces videót össze lehetett volna vágni a Benny Hill zenéjére.
-
Toninho13
aktív tag
Eddig életem legjobb WL kezdése ez. 8-4, úgy, hogy tegnap egy vadállattól 10-3-ra kaptam ki 😁. Nagyon tudott, senki nem vert még meg ennyire, de ezért nem tudok haragudni. 3-5-2-re átálltam, mert a múltkori küldetéseknél volt a háromvédős. Azóta egész jól megy a védekezés, mostanában 1-2 gólnál többet nem kapok (előtte 3-4 volt az átlag, azon múlott a meccs, hogy sikerült e többet rúgnom). Mondjuk az utolsó meccseken elfogyott a lendület a támadásoknál, de 2-1,2-1-re behúztam őket.
-
Toninho13
aktív tag
Ma 3 győzelemmel kezdtem, aztán jött 4 vereség. Az utolsó meccsen minden király volt
. Először szemből szereltem, ami 11-es lett neki. A ziccereket Lloris persze védte. Egy rossz kirúgás után egyenlítettem. 2-2-nél kicselezem a kapust, bepasszolon középre, erre Lewa az 1 darab védőt telibe rúgja a vonalon. Utána futok a kapura, kijön a kapusával, lepasszolom a Lewának, erre 30-ről, 2 csíkos lövéssel üres kapura felső lécet lövök. Utána 2x Neuer melléugrik a labdának 2-4... El tudom fogni, ha jobbtól kapok ki, de ha 6-8 1v1-es ziccerből 1-et tudok berúgni, akkor feszült leszek. Ami skillek még nem nagyon mennek: jobb joystickkal ember váltás, beadás emberhez, támadó fejes. Ezeket hogyan lehet gyakorolni? Valamint hogy tudom úgy átvenni a labdát, hogy birtokoljam, ne fél méterre guruljon el a labda. A fejeseknél a módosítók hogy működnek, illetve mikor kell a fejest nyomni? Illetve van valami gomb a támadó bevetődésre, mert általában 50-50-ben a védő beugrik, azt buktam a helyzetet? Valamint ti ziccerben mit nyomtok, ha 1v1-ben futtok a kapusra védővel a hátatokon? Sprintet ha elengedem a védő beér, ha nem még egyet tol a játékosom, azt oda már odaér a kapus.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Readonly2 #8824 üzenetére
Így néz ki most a csapat. Második WL-em van most, kb 2 hete játszok. 130k coinom van. A tavalyi gameből kiindulva nekem kéne fejlődni. Kb 200 gameből -10-en állok division 8-ban. Szélsőket kb egyáltalán nem tudom használni, védekezés tegnap este már néha ment, a góllövés meg totál hektikus. Néha 5 ziccerből 1 se megy be, máskor helyzet nélkül rúgok 2-t.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Kristof_94 #8788 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
Toninho13
aktív tag
1-7-es kezdés után 3-7-tel zártam a sessiont. Elég gyenge kezdés, de az utolsó 5 meccsen jól játszottam (magamhoz képest), 2x tizenegyesekkel kaptam ki, 1x pedig a hosszabbításban. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert a múltkor 13 win lett.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten kezdtem el a Fifa 20-al játszani. Most PS4-en vagyok, tavaly januárig a Fifa 19-cel Pc-n játszottam. Amit nem tudok megszokni, hogy ebben védekezni nem lehet. Valamint ha jól érzékelem az erőből belőtt beadást, valamint az R1+R2-es lövést és fejest is szétnerfelték. Beadást most mi módon érdemes fejelni? Hiába rúgok 4-5-6 gólt, ha 6-7-8-at kapok. Ha bepasszolják a labdát, akkor mit kell nyomni, hogy bevetődve kirúgjam a labdát, ne nézzem, ahogy a védőm mögül beugrik a csatár és beveri( vagy ez csak az agilityn múlik?)? Hogy tudom átvenni úgy a labdát, hogy utána egyből a sarka felé tudjam húzni úgy a labdát, hogy közben az emberem megfordul? A matchmaking még mindig botrány 130 meccsig bedob division 8-ban ellenen piros Neymaros, Ronaldos, vagy 3 ikonos csapatokat (akik tudnak is). Eddig a játék sebessége konstans volt DR alatt, viszont ma este nagyon gyors volt. Így se befejezni, se passzolgatni nem tudtam. Ez mitől van, hogy szűntethető meg? -
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Digis 500-as nettel folyton megszakad PS4-en a Division Rivals meccs. Tavaly már PC-n elkezdődött ez, de mostanában 3 meccsből 1-en kilép. DMZ változtathat a dolgon? Más esetleg nem játszik PS4-en Digis nettel a XI. kerületben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest