Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Winter refresh Cornet... Még jó, hogy a klubból kihoztam. Ha nem nézem be, hogy csak 1-et ad, akkor meg se csinálom... Idén csomagból eddig csak sima, UCL normál (nem live vagy MOTM), Copa Sudamerica, Libertadores és pár TOTW lapot nyitottam több tízezer lapból (Bundesliga, Premier League, Championship, Copa Sudamerica (3x), Copa Libertadores SBC-ket végigcsináltam). Icon prime csomagból Klose jött. Aki használható (abszolút nem endgame) TIF Kane, SIF Sancho és WL pickből Moments Walker. Packluck abszolút 0. Egyetlem örömöm, hogy sikerült ma 300 rating pointot összeszedni (bár ott is általában kiléptek, hogy a Bundesliga league player milestone objective-re véletlenül se legyen esélyem). Eddig azt hittem Moments Sané a gyenge, de Messivel 15 meccsen 5 assistot és 2 gólt sikerült szereznem. Szélsőket ezek szerint nem tudom használni, cserébe Kloséval 15 meccsen rúgtam 20 gólt (a kilépésekkel együtt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest