Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazli17
aktív tag
válasz
freddyadu #13697 üzenetére
Ez nagyon erőős lenne! Tudnék választani... Zidane vagy Ronaldo .
Zimmi azért azt vegyük figyelembe, hogy a játék ezen részén, illetve amire kiszedsz egy 23 lapos playert, ennél gyengébbek lapok már nem igen lesznek ütőképesek.
plusz, ha az előbb említett témát is nézzük, hogy nem lesz totw, fejlődő lapok, akkor valamivel fent kell tartani az érdeklődést.. és ebből a pakkból is 1 olyat tudsz kivenni aki igazán használható. -
Hazli17
aktív tag
Most komolyan, mi a rosseb van a POTM Brunoval?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #13694 üzenetére
Azt vettem észre, hogy nagyon sokan próbálnak még mindig úgy támadni ahogy az Overload ellen kellett játszani de így, hogy nincs összehúzva a védelem ez kb. sose működik. A másik kedvencem az aki akkoris megcsinál 15 drag backet mikor 3 méterre állok tőle
-
Kristof_94
nagyúr
Rohadtul elegem van az olyan férgekből, akiknek annyi az egész játék, hogy leviszik a szélre, beszlalomoznak a 16-os vonalon belülre és addig tekeregnek még be tudják passzolni, majd instant gól. Az ilyen mit élvez a játékon? Utolsó patkányok...
-
Woodslave
félisten
srácok mi van ezzel a uefa sbc-vel? megint csak a szokásos app bug? Benne van 5 bundes lap és még mindig nem fogadja el. Ps-en nem néztem majd otthon csak gondoltam megkérdezem én baxok el valamit?
-
Digestive
veterán
válasz
mikkristof #13689 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
mikkristof #13685 üzenetére
Nézzétek a "jó" oldalát, nyáron sem maradunk foci nélkül. Ha halasztanak mindent, átteszik jövőre az EB-t, akkor nyáron lesznek pótolva az elmaradt, halasztott meccsek. Tehát nyáron nem lesz langyi a játék, hanem akkor is lesz benne content, végre?
-
Woodslave
félisten
válasz
mikkristof #13689 üzenetére
szerintem is. Nyilván nem ez a legnagyobb bajunk de a fifa 20 topic arra való, hogy a xar gameplayen, nyitásokon (vagy a jó nyitásokon) aggódjunk örüljünk függetlenül attól hogy vannak sokkal fontosabb dolgok az ember életében.
-
mikkristof
csendes tag
válasz
Zimmi91 #13686 üzenetére
Zimmi!
A magánjellegű aggodalmaimat és problémáimat szeretnéd hogy itt egy FIFA 20-ról szóló csoportban borítsam ki? Tudom, hogy Te sokat kommentelsz és aktív tagja vagy a csoportnak és néha privát jellegű de részben focival kapcsolatos dolgaidat is szívesen megosztod. Én még titulusomban is csak csendes tag vagyok aki tényleg csak a topik témájával kapcsolatban szólok hozzá a témához.
Szerintem nincs gond sem az ON, sem az OFF topik hozzászólásokkal sem.
Te pedig azt feltételezed hogy "világ méretű vírus" / járvány alatt nekünk a FIFA a legnagyobb bajunk.Hát nem
-
toxicjew
addikt
Én skippelem ezt a wlt, így nem kell aggódni azon hogy milyen lapokat nem fogok pickelni
-
Zimmi91
addikt
válasz
mikkristof #13685 üzenetére
Mondjuk az komoly, hogy itt van egy világ mérető vírus és ti azon izgultok milyen fos 78as lapot nyittok majd a WL rewardokból
-
mikkristof
csendes tag
válasz
Kristof_94 #13680 üzenetére
Ugyan erre gondoltam!
A Budlesliga is leáll keddtől. Az egész foci élet megáll. EL, BL, Ligák.. minden. Így mi lesz a TOTW-el? Mi lesz a fejlődős lapokkal?
Az EA minden héten kiad 2-3 moments lapot? Flashback lapok?
Valaki olvasott erről valamit?
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #13680 üzenetére
A sok zöldpontot eladó TOTS hogy lesz így?
(feltéve ha esetleg le is zárják a bajnokságokat) -
Hazli17
aktív tag
Amikor sokmindent láttál ebben a fosban, sokmindent eltűrtél, azthitted, hogy legalább a LES az egyetlen amit tényleg befújnak, mert olyan is volt, hogy a nemlesre befújta sasszemjankó a lest, az egész meccset ellenszélben toltad, de legalább egy "megnyugtató" döntetlent kiharcolsz, olyankor igencsak csodálkozva nézel, hogy ez mi a repedt here???
-
Kristof_94
nagyúr
Érdekes lesz így a WL és a totw. Gyakorlatilag csak a Bundesliga maradt, ha időközben fel nem függesztik. Kíváncsi vagyok az EA mit fog lépni!
-
Zimmi91
addikt
Valaki használta Valencia új Copa mittomén milyen lapját?! Gondolkozom Rooney mellé a másik United legenda beszerzését is, OTW Bissaka helyett jönne
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #13675 üzenetére
nekem talán egy lb - de mivel Carlos meg Zanetti volt más meg nagyon nincs ezért szinte kizárt, bár Petit berakhatják 5 ikonért...
LW-LM Overmarsot el tudom képzelni hogy berakják vagy prime Nedved őt még láttam is predikben...
CB: Puyolt emlegették videókban. CDM meg a múltkori Vieria meg Essien után nem tudom ki lehetne
Sztem sincs esély Cruffyra, talán egy baby Dalglish 23-ért. R9-meg 25-ért
(ez mekkora troll lenne)
-
Zimmi91
addikt
Na igen, az EAtől hasonlóra számítok én is
CDM-be egy Petit-et eltudnék képzelni, Nedved se lenne rossz, meg STbe Dalglish is okés lenne, csak ezek fix sok laposak lesznek megint, várom az estét én is kik is lesznek, kit vegyek majd ki, megint 2 jó játékost vagy menjek rá a legtöbb laposra
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #13673 üzenetére
nem tudom egyetlen komoly leaket nem találok csak ilyen okos "mindentudó" embereket akik szerint csalódás lesz...
havernak mondom kivárom a végét már röhög rajtam hogy kizárt...
Pedig most tényleg nem sok olyan baby-mid ikont tudok aki akkora hatással lenne a csapatra és 5-6 swapért adnák. Meglátjuk én nagyon kiváncsi vagyok már
de most is mindent megcsinálok akkor is ha féllábú koreai-kínai csapattal kell nyerni 10-et legendaryn
-
Zimmi91
addikt
válasz
Woodslave #13672 üzenetére
Max egy Moments lesz a legvégén a 23 lapos, de még az se biztos..Sokan azt írták a swap 3 lesz az utolsó. Ha jön vmi mid icon sbc jó áron egyet bepróbálok szerintem
Meg nézegettem Baby Cruyffot is, de fixen nem teszik bele, iszonyat drága és baszó lap, tuti nem adják "ingyen"
-
v-man
őstag
Na Mbabunak se lesz több fejlődés a lapján, úgy tűnik. (Bár valószínűleg ezen a fordulón túl már úgyse megy a tavasz...)
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek #13662 üzenetére
Igen elfogult vagy. Egy világbajnok szintjétől még messze van, majd ha konstans magas szinten tolja 2-3 évig akkor lehet összehasonlítani.
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
Sickboy25 #13665 üzenetére
Szerintem ez minden egykori játékosnak hatalmas megtiszteltetés, utólag is elismerik a tudásukat és ezt statisztikával is bebizonyítják, hogy mennyire top játékosok voltak.
Nekem Puskás nagyon hiányzik a meglévő iconokból, alapnak kellene lennie...biztos nagyon sok fifaval játszó ember, felszisszenne hogy végre benne van Ő is (és nem csak magyarok)
remélem sikerül megegyezni majd valamikor, mert ez nekünk Magyaroknak is adna egy kis motivációt pluszba, hogy próbáljunk rá összegyűjteni -
Sickboy25
addikt
válasz
MrArchibald #13664 üzenetére
50-50% én utoljára azt olvastam, hogy az EA már megkereste a rokonokat, de nem született megállapodás...
-
MrArchibald
csendes tag
Mennyi esélyét látjátok annak, hogy valaha lesz Puskás Icon lap?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Sickboy25 #13661 üzenetére
Sztem Fred elkezdett Kante magasságokban játszani. De lehet elfogult vagyok csak. Viszont amit az elmúlt pár meccsen Matic is alkotott, az a legjobb időszakait idézte. Összességében kell 2 igazolás minimum a nyáron, és jövőre nemzetközi porondon is számolni kell velünk.
-
toxicjew
addikt
Kit választanátok az alábbiak közül 1 szem csatárnak?
93 Drogba, 93 Raul, 91 Pele, 92 Dalglish, 92 Butra, 92 Rush
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #13658 üzenetére
Hogyne, komoly a pali nagyon, Lukaku 2.0 csak Ighalo letudja venni a labdát, nem pattan el tőle 20 méterre
Jó kis meccs volt, igaz a végére edző meccsé alakult, de tetszett, Bruno egy állat, Fred is igen jó volt, Bailly iszonyat jó lesz( igaz egy pár percig beszartam, hogy megint megsérül 1 évre...) , Shaw pontatlan volt, a kis Williams is kaphatna vmi baszó lapot a FIFAba, ha már ilyen jól nyomja, Jamesnek nagyon kellett már a gól látszott rajta, hogy mennyire örült neki, összességében tetszett a meccs, csak többet vártam attól a Linztől aki szorongatja a Salzburgot
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94 #13650 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #13651 üzenetére
Tényleg nevetséges, így esélytelen az indulás, mert nem tudok mit kitalálni... De majd holnap jön az új promo, amin szakíthatnak, az a lényeg.
Más: Wendell live lapját érdemes most venni, 105k körül mozog?! Hülye voltam, mert napok óta nézegettem és 80k volt, de totál elfelejtettem...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #13650 üzenetére
Még jó, hogy eleve úgy terveztem, hogy ezt a wlt kihagyom és inkább a swapokat farmolom majd. Más kérdés, hogy addigra megjavítják-e ezt a fost
Szégyen
-
Tigibeeb
tag
válasz
Kristof_94 #13647 üzenetére
4-3-3 ba kezdek...megállitottam és váltottam 4-2-3-1 re , DC volt a mecs végén...
-
Digestive
veterán
Srácok holnapra van valami új promo kilátásban?
-
v-man
őstag
Na egy de Bruyne az mmből, már csak 90ezer pénz, de az is valami 😊
-
MdewC
nagyúr
Csak az alap taktikát mókoljátok, ott lehet alakzatot is váltani, meg rakosgatni. Hátha.
-
K.J
senior tag
Nem elég, hogy küszködni kell a rossz szerverekkel, a delay-jel és minden egyéb nyalánksággal, de még a programot is át kell verni, egy olyan játékban, ahol a stratégia befolyásolja a végkimenetelt.
Bár ahogy tapasztaltuk, semminek semmi értelme, de a remény hal meg utoljára.Jövőre átengedhetnék nekünk a programozást. Jól telibe van szarva az egész részükről.
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94 #13640 üzenetére
Csak játékost cseréltem
-
Tigibeeb
tag
VICC kategória csúcsa : Nem lehet formációt váltani...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #13631 üzenetére
És ha csak a menüben az alap taktikát variáljátok?
Mint anno, game megállít, menüben varia és megy tovább?
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94 #13631 üzenetére
Azért úgy, hogy cr7 a cdm nem túl szórakoztató
-
Tigibeeb
tag
Nálam PC-n ugyan ez van!!! Meccs vége után DC... Kissé vérlázító hogy 24 órája nem tudsz a játékkal meccset nyomni, és még csak semmi tájékoztatás nincs hogy lesz e valami javitás vagy kompenzácio, vagy hasonló.Tetves egy cég ez.
Amugy sztem sok embernél jelentkezik a probléma... [link] -
Kristof_94
nagyúr
A lényeg, hogy amíg nem javítják a hibát a játékon belül ne váltsatok formációt, ne használjátok a "D-pad"-ot!
Ha nem használjátok nem fog a végén DC-t adni!
-
Crash5069
újonc
Ez vicc amúgy, rivalsban nem tudom a season objectiveseket csinálni, mondom squad battlesbe hátha jó de ottsem, 1.5 óra mulva lejár az ucles objective és igy beszoptam
-
Crash5069
újonc
PC-n másnak is disconnectel a meccs végén a játék?
-
Nandinagy
addikt
Szerintetek ez a Boateng lap elkaristolna cdm-be? Összehasonlításképp néztem Prime Vieirát és a lövésen kivül nagyjából ugyanazok a statjaik. Valaki kirakta már?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Woodslave #13618 üzenetére
Ezért minden PS-es kollégát 10-ra fogok verni.
Vegyetek fel ti is, ezt már nem lehet csak úgy annyiban hagyni.
Arpo, vegyél fel Te is! (Mdewc)
Szerk:
Mi a nicked kolléga?
Nem vagyok képben azért kérdem.
Ne, hogy landoljon egy inv köszönés nélkül.
De Woodét is várom!
(ne is mond arpo, ne is mond)
-
arpo04
őstag
1,06M ps picit dragabb, engin es egy mecs erejeig probaltam. Azon 3 gol es 1 assist. Drogbaval jo parost alkotnak. Mas mint Atal de golt is egyszerubb vele rugni.
Neymar, Bappè volt mar csak Messi hianyzik es vege valoban -
Sickboy25
addikt
válasz
arpo04 #13613 üzenetére
a francba Te előbb kiakasztottad :-) Mennyiért lett meg? Nekem boxon 872K, már két hete figyelem, egyszer volt egy 839K, de eltököltem... Inkább csak 900K-ért mennek, de gondolom, most, hogy megvettem egyből esik egy 100K-t :-)
Milyen chem van rajta? Nekem most engine, de van minden, bármire tudom cserélni :-)
Woodslave: csak az if számít... Ez a beginner pálya utolsó karaktere, ha world classon vagy akkor toty Ronaldo...
-
Woodslave
félisten
Parejo
89-es de teljesen használhatatlan. Leno.. Remélem legalább egy pl csapatos icon swap küldi lesz
komolyan Parejo 3. informja de még mindig vicc. Ez az ember tényleg nem tud futni?
-
Sickboy25
addikt
Ezennel a FIFA20 EA sports játéka kiakasztva... if Cé Ronaldo megérkezett :-)
-
-
ferni
őstag
Utolsó WL Rewardom legjobbja egy Alaba
Pirosból semmi, pedig egy Mané rá tudott volna venni egy folytatásra...
Azt jött a FutChamps Premium upgrade....
88 Ilicic meg 88 Parejo volt a legjobb
Szóval pápá te szardarab egy jó ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény