Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Más is tapasztalt már olyat laptoppal, hogy nem akarja használni a játék a dedikált VGA kártyát?
Arra tippelek az lehet a baj, hogy indításnál egy pillanatra ablakban indul a játék, utána kerül teljes képernyősre.
MSI Afterburnerrel monitorozva a VGA-t 0%-on jár játék alatt és botrányos 5-6 FPS-em van (HD7970M VGA-val).Köszi a tanácsokat előre is!
-
Lenry
félisten
válasz
lostprophet #4997 üzenetére
nem is fogok
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Ma többször is előjött játék köben egy ehhez hasonló glitch hiba. Van rá valami megoldás? Természetesen eredeti a játék.
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #4989 üzenetére
Ha a Far Cry 3 al akarok multizni meg minden akkor érdemes ezt megvenni Far Cry 3 The Lost Expeditions Edition ???
-
DeltaPower
addikt
válasz
mikromanus #4988 üzenetére
Én long range bowos videót tervezek csinálni, csak nem sok időm van játszani mostanában...
-
mikromanus
veterán
válasz
p a s s e r #4987 üzenetére
nálam is így kezdődött... Aztán elgurult a gyóccer és jött a robbanóanyagos, majd a shotgunos undetected foglalósdi. Sajna repair tool-nál már azért észrevesznek. jelzőpisztollyal is jó foglalni
-
p a s s e r
őstag
válasz
mikromanus #4986 üzenetére
végigtoltam az outpostokat késsel, de nem tudok videózni...
-
mikromanus
veterán
Hm... Tudtok más "fura alakról", aki undetected foglalásokat videózott és nyomott fel youtube-ra? Mindenütt magamat látom az explosives, shotgun, meg egyéb foglalásoknál. Vagy mindenki max sniperral nyomatta? Csak nem...
-
mikromanus
veterán
válasz
p a s s e r #4984 üzenetére
EZ nem komoly nehezítés. Amúgy is szivatós. A master fokozaton viszont veszett durván sebeznek és könnyen észrevesznek, így ott ez a módszer elég problémás. Esetleg lehet maximalizálni a szuriszámot, vagy "csak öngyógyítás". Az is nehezíthet. Nem olyan egyszerű ám a dolog így sem
-
p a s s e r
őstag
válasz
mikromanus #4982 üzenetére
ha minden helpet kikapcsolsz, nem lehet az ellent fényképezővel befogni (többek közt)... úgy hogy menne?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #4982 üzenetére
Te az FC3ba is ugyanolyan hülye vagy mint a D3-ban
do3om Detto...szerintem nagyon tré lett
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #4969 üzenetére
Itt egy megfelelő módszer az outpostok elfoglalására:
Far Cry 3 - Outpost takedown - Onlly Repair Tool - Maw Docks And Repairs - trollingVolt már, de sose unom meg. Mondjuk master fokozaton már nem nagyon jönne össze
-
do3om
addikt
Kipróbáltam a Blood Dragont, már nincs a gépen.
-
apevia
aktív tag
p a s s e r : és nem lehet valahogy meg oldani hogy vissza kapjam ? én sem multizom de ha már meg vettem akkor legyen már meg ! Szerinted meg lehet csinálni vagy is szerintetek ?
Minden jót !
-
DeltaPower
addikt
válasz
BomiBoogie #4977 üzenetére
Az már szép, én csak ebbe az egybe futottam bele.
Inkább foglalkozna videószerkesztéssel, animációval, mert a videó kezdő-záró animok meglepően jók voltak, maga a gameplay viszont háááát... inkább hagyjuk
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4976 üzenetére
Az egy dolog, hogy aranyos-e vagy sem, de 17 topikba beírni a Facebook, Twitter és honlap elérhetőségét úgy, hogy érdemi hozzászólása egy sincsen, nekem valamiért "lájkgyűjtés" kategória. A 7. után kapott figyelmeztetést. Más sokkal kevesebbért lett spammer
...de látod, így is szerzett már elég követőt/followert/subscribert, bármit.
-
DeltaPower
addikt
Most veszem észre, Nika-t az aranyos bénázós videójával kivágták spam miatt?
-
apevia
aktív tag
Persze !! ezt még akkor regeltem amikor meg jelent a játék ! ki is vittem egyszer ! aztán le töröltem !
tegnap eszembe jutott hogy fel rakom és nincs meg !
-
apevia
aktív tag
Sziasztok! a segítségetekre lenne szükségem !!!
Egy olyan gondom bajom van hogy a Far cry 3al akartam játszani !! és fel raktam az uplay-t ! mert ugye bár én még amikor meg jelent itt vettem meg !
na mindegy ma gondoltam hogy játszok vele ! Be léptem az Upaly-be ugyan azzal az email címmel amire meg vettem a játékot ! és rá megyek a my gamera és azt írja NO GAME FAUND !! (jelenleg nincs egy játékom se ) !! majd nem szívin fartust kaptam ! de még az ubisoft honlapjára be lépek ott meg nézem a profilomba ott sincs meg a játék !
Szerintetek mit kellene csinálnom ! Kérem tisztelettel aki tud segíteni az le írja nekem mi a teendő !
Minden jót
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #4968 üzenetére
Nem könnyűn kezdtem, az tuti mert egyik játékot sem úgy viszem.
Egyáltalán azt sem tudom miből gondolod.. -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #4967 üzenetére
A beállításokban ott van a nehézség. Meg a betöltésnél is jelzi. Gondolom langyi nyaralos beginner fokozat, bár standard lőfegyveres mókával a többi se igazán nehéz
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #4966 üzenetére
Hát már meg nem mondom milyen nehézségen kezdtem mert nagyon rég elkezdtem, csak nem volt rá időm
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #4965 üzenetére
Milyen nehézségen nyomtad? Ugye warrioron? Alacsonyabban felesleges. Majd utána újrakezdheted, vagy folytathatod egy régi mentést masteren. Bicskázva ahhoz azért már kellenek idegek. veszett agresszív az ellen és sűrűek az őrjáratok is.
-
Sirandrish
legenda
Nah ezt ki is filéztem.
De azért még megszereztem minden Outpostot -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #4962 üzenetére
első kör..all in..nem volt 30 sec.
És nem a pénzszerzés volt a lényeg hanem hogy kipróbáljam hogy milyen a cuccos -
DeltaPower
addikt
válasz
mikromanus #4962 üzenetére
Én nagyon béna vagyok pókerben, az idő alatt inkább lenyomok egy wanted:dead küldetést, az 500 péz
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #4961 üzenetére
Eh, annyit simán összeszedsz egy őrjáratnyi rosszarc kifilézésével is
-
Sirandrish
legenda
Nah kipróbáltam már a Pokert is...
Gyorsan megdupláztam az Expertes 250dodomat és leléptem -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #4959 üzenetére
Az Outpostok 90%át eddig undetected foglaltam
És még ha nem is vagyok az a késelős fajta, a játék picit rákényszerít mert sokkal több EXP jár érteHja és használom a gyors utazást, csak nem mindig..szeretek kocsikázni, főleg éjjel..tiszta jó hangulata van
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #4958 üzenetére
Csináld késsel az egészet és használd a gyorsutazást nyugodtan. Úgy tartalmasabb és nehezebb
Meg persze az outpostokat undetected kell foglalni. Úgy több XP jár és jobban kell taktikázni. -
Sirandrish
legenda
válasz
BomiBoogie #4957 üzenetére
Rosszul írtam..mellékküldikre gondoltam..
Vadászat, Rakyat Warriorkodások, challengek, Outpost foglalások, etc
Hja és próbáld meg mellőzni a "Fast travelt"...hosszabb lesz minden hidd el -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
Sajnos elég soványak a mellékszálak, vagy csak ennyire lassan csinálod?
(#4958) Sirandrish
Tudom, már végigvittem, csak a sidequestek jutottak eszembe, a foglalás meg a vadászat az más, jó móka. -
Sirandrish
legenda
Nah végre volt/van időm kicsit jobban belemélyedni az FC3-ba..
Spoiler:
Nem rég öltem meg idegbeteg köcsögdudát (Vaas)
Spoiler endNagyon hangulatos kis cuccos..van amikor órákig csak a mellékszállal bogarászok
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már valakinél ilyen, és van-e rá megoldás, de nálam a játék elvesztette a mentéseket... Vagyis visszaállt kb. 4 nappal ezelőttire, és amit eddig megszereztem, természetesen elveszett. Gondolom nincs rá mód, hogy pl. a tegnapi mentéseimet visszaszerezzem.
Nem buzeráltam a gépet, a játékot sem, nem tudom mi lehet az oka... -
lostprophet
aktív tag
válasz
Tankos5672 #4953 üzenetére
A host migration beragadása egy régóta jelenlévő bug a multiban, amiről az Ubisoft tud, de a fenének se javítaná ki (akkor írja ki a játék, ha valaki kilép a játékból a meccs alatt és néha beragad).
-
Tankos5672
tag
Hello. Nekem volna egy problémám. Megvettem ezt az átkozott játékot itt a ph-n, és mikor multizok folyton ezt írja ki: host migration in progress
Aztán ki írja, nincs elég játékos, ezért kilép.. Egyszerűen nem tudok játszani. Routerem van, azt kinyomtam, próbáltam csak modemmel, de ugyanaz.
Valami ötlet? Mert már az agyamra megy ez a szxr.
-
tibor452
tag
nem csinálja,nem tört teljessen eredeti a játék,gtx 660 ti van,nem a 314.22es drivert használom
-
csana
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Az összes rossz arcúval csúnyán elbántam, így azthiszem megérdemelnek egy második esélyt, hogy ismét pórul járjanak a maxos fegyverarzenálomtól
.
-
do3om
addikt
válasz
mikromanus #4944 üzenetére
Így van lesznek pár helyen, de az már nem olyan jó mint az outpostok.
-
mikromanus
veterán
-
dragonfx
veterán
nem ha tiéd az irányitotorony és a outpostok akkor nem.
max nagyon ritkán egy auto amivle megprobálják az outpostot visszafogllani de nevetségées a bennszülöttek lenyirják őket.
de joval ritkábban mint amikor még nem tiéd az outpiost és körülötte járőzőnek.
amugy van reset outpost de most kiprobáltam hogy enyém mind2 szgeten minden...csak akkor müxik ha az összes misszioszálat is megcisnálod ergo miután megtolta a citrát.... -
csana
senior tag
Ha a történet végére értem, lesznek még ellenséges arcok a szigeten? Valami oylasmit olvastam, hogy 2 helyen még spawnolgatnak, de nem találom őket..
-
huskydog17
addikt
válasz
lostprophet #4940 üzenetére
-
lostprophet
aktív tag
Na, Ubisoft már megint inkompetens és képtelen kijavítani a cooppal kábé másfél hete fennálló hibákat. Egyszer újraindították a szervereiket és ezzel le is tudták, de megint bedöglött az egész.
-
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus #4934 üzenetére
én most másodszorra megfogadtam hogy ugy viszem végig hogy snipert nem használok szerintme baromi nagy könnyités 100m.ről totál esélytelen hogy észrevegyenek leszedegeted őket akár mégha a segítséget is hivják azokat is....
ez a nyilas dolog bejön....pláne a robbanós tüzes....hehe rájuk gyujtoma cuccot.
taposoaknát is többször hazsnálom jhoval.
na meg imádoma rongybab effektust...ergo a 3as shutgunnal nyomulok tetszik ahofgy meglövöm és repül... -
asvald
senior tag
válasz
mikromanus #4934 üzenetére
jaja jó is az amikor lopakodok, szúrok ,döfök , robbantgatok
na kb 100-120m között sikerült íjazni , csak el kellet mentenem a játékot egy ilyen állomásnál , hogy ne kelljen visszamenni oda , ha elfogy a nyilam -
asvald
senior tag
válasz
mikromanus #4932 üzenetére
Most már teljesen felkavartatok , muszáj lesz nekem is ezeket az íjas dolgokat betanulnom
kíváncsi vagyok én mit tudok -
dragonfx
veterán
válasz
DeltaPower #4930 üzenetére
jo ez már tulzás.
amugy xardba mér a nyil vagy méterbe?nem mind1.
azért én ennek a 80asnak is örülök, headshottal.
én azon csodálkoztam mikor a kaloz quest.en a sárga fejest ugy nyirom ki hogy házról ugrok le takedown 500xp... -
DeltaPower
addikt
válasz
mikromanus #4929 üzenetére
Én hetedik vagy nyolcadik próbára megcsináltam a 140 yardos lövést íjjal, ahol át kell menni Vaas szigetére
Ezt ni [link]
-
dragonfx
veterán
uhhh 80m.es célzással headshot a nyillal.egyre jobban tetszik ez.mostmár csináltam igy 2 undetectedet.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
dragonfx #4912 üzenetére
A kiegészítő inkább egy geg, ha nem a harmincas éveidet taposod, akkor nehezen értékelhetőek a poénok (leginkább a VHS-korszak egyszemélyes filmjeire hajaz a sztori, ugyanolyan sablonos karakterekkel). DLC létére tisztességes játékidővel bír, igazából az árazása mutatja majd meg a sikerét, mert amúgy tisztességes iparosmunka. DLC-nek biztos.
-
dragonfx
veterán
válasz
lostprophet #4925 üzenetére
helyes én is várom -
Syz
senior tag
A magyarításról van esetleg valami újabb hír?
-
DigitXT
félisten
válasz
DeltaPower #4916 üzenetére
A "víz alól" sima ügy.
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4918 üzenetére
Jaja. Benyomod, aztán bicskával nekimész az armored-flamethrower-es hordának frontálisan
-
DeltaPower
addikt
válasz
mikromanus #4917 üzenetére
Highlander az melyik lenne? A sebezhetetlenség?
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4916 üzenetére
Azért beállni olyan távra ahol még nem látnak és halomraölni a rosszarcokat nem egy nagy skill teszt
A mackóölés bicskával meg sima ügy. csak "meg nem engedett segédeszköz" kell hozzá. Vadriasztót benyomod és nem támad a maci se azt hiszem. A harcos módszer ugyanerre a highlander drog. De ugye ilyesmiket egy jólnevelt B kategóriás akciófilmhős (és Jason) nem csinál. Nagyfokú tapintatlanság lenne -
DeltaPower
addikt
válasz
mikromanus #4915 üzenetére
Bármi egyszerű ha már kiismerted a játékot, kivéve medvét ölni késsel.
-
mikromanus
veterán
Kis elrettentő példa. Azaz: miért is nem nagy ötlet sniperezgetni a játék során. olyan egyszerűűűű....
Far Cry 3 - Playing The Spoiler quest - master difficulty - AMR version -
dragonfx
veterán
válasz
BomiBoogie #4913 üzenetére
hát nem is tudom maradok az eredetinél....
-
dragonfx
veterán
-
muxi-muxi
senior tag
Nem értem, minek kell még kotlani a Blood Dragon-on még május 1-ig, ha már egyszer kiszivárgott (megnyugtatok mindenkit, nem túl bugos). Hatalmas kikacsintások vannak benne a nyolcvanas évekre: a terminátor-fíling, nyakonöntve Chuck Norris-szal, Dolph Lundgrennel, és minden ZS-akciósztárral. Igazából nem bánnám, ha a magyar forgalmazás alábeszélős lenne
-
lostprophet
aktív tag
Másnak sem megy tegnap óta a coop? Vagy nem talál senkit, vagy a betöltés időtlen időkig eltart (itt ülök 10 perce a Loading feliratnál...)
-
do3om
addikt
Nem tudodm nálatok hogy ment de nekem ha kikapcsoltam az elmosást sokszor voltak komoly képhibák, villogó távoli textúrák, én szarnak láttam ha nincs elmosás, hirtelen megjelenő dolgok, meg stb.
Az elmosás ezeket kicsit ellensúlyozza. -
Bjørgersson
félisten
PostFX a távolabbi dolgok elmosásáért felelős, vagyis ha ki van kapcsolva, akkor ugye több részletet kell megjelenítenie egyszerre a távolabbi dolgok miatt, mintha akár csak lowra is veszed. A depth of fieldről viszont fingom sincs, itt tudsz róla olvasni pár mondatot magyarul, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest