- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
UnConnecteD #2998 üzenetére
A rája csinál vmit? Láttam vízbe mellettem, de nem evett meg..
-
krx21
nagyúr
válasz
fenergie84 #2990 üzenetére
Egyszerűen nem akarták, hogy kimásszon a vízből....
Gondold el milyen vicces lenne, például az út mentén 2 kecskét kergetne egy krokodil... -
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus #2968 üzenetére
hol van a játékbana számláló? szerintme mikor a menübe vagy azt nem számolja...
-
fenergie84
addikt
válasz
intercooler #2986 üzenetére
Na, akkor a készítők sem sokat ültek bios órán, az hótziher
-
-
intercooler
őstag
válasz
fenergie84 #2984 üzenetére
a kroki csak emberevő!!
Kipróbáltam editorban a szájába raktam minden és nem eszi, de ha a közelébe megyek engem rögtön
-
simos
tag
Sziasztok !
Most kezdtem játszani , de már az első pályán elakadtam.
Megszerzem amiket kér, két vaddisznó növények stb, és azt mondaj, hogy menjek vissza a faluba.
Így :
open map
select fast travel icon
fast travel
de ha elindulok mindig kiírja egy odő után, hogy warning zóna. Forduljak meg.
Hogy kell visszamenni a faluba?Előre is Köszönöm a segítséget !
-
fenergie84
addikt
-
törölt tag
válasz
fenergie84 #2980 üzenetére
Fenergie:Lehet,hogy azért nem mozdult meg a krokodil 40 percig mert ezt [link] csináltad neki.
-
do3om
addikt
válasz
Már evett amikor nem láttad.
Próbáld több ideig nézni a krokodiloknak elég pár havonta enni ha jól tudom, előbb utóbb ennie kel. -
akela91
addikt
válasz
De ráérsz
-
do3om
addikt
válasz
fenergie84 #2978 üzenetére
A krokodil lesből támad ha nagyon közel a préda.
Az állatok nem nem mennek inni így nem tudja elkapni őket. -
do3om
addikt
válasz
Malibutomi #2976 üzenetére
Figyelhettek volna hogy a vadállatok (disznó, kecske, kutya még elmegy) ne kószáljanak már ennyire bent sz őrhelyek, települések mellet, semmi keresnivalójuk ott.
-
Malibutomi
nagyúr
Jah, vol ilyen nekem, még valahol az elején lopakodok az outpost körül, fotózgatok, erre megtámad egy tigris, lelövöldözöm, persze közben észrevesznek, lövöldözés, harc, 2-3 ember meghal, erre nekemjön egy tehéncsorda, na azokkal is sikerült végeznem, erre jön egy autós őrjárat...aztán mégegy tigris....mire azt is megöltem megszólalt a kib.... riasztó...
Hát na hát FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
mikromanus
veterán
válasz
Desmond74 #2974 üzenetére
Ezek nagyja már megvolt. Mondjuk hajó gépágyújával lőttem és nem terepjáróról. A gázolás az meg alap.
Meg hangtompítós sniperral is öltem néha cápát.
AMR-rel nekem is volt már undetected foglalásom. Kicsüccsentem egy sziklára a parton és egyesével mindenkit leszedtem 140 méterről. Azt hsizem csak 100 méterig látnak.
-
Desmond74
tag
válasz
mikromanus #2973 üzenetére
Cápavadászatra egy-két jó tipp:
- Jetskivel legázoljuk őket....
- Egy gépágyús autóval kimegyünk a partra, aztán azzal kb. 1 km-ről is levadászhatjuk őket...
Amúgy nem vagyok híve az ilyesminek, de ezen a szakaszon minél előbb túl akartam lenni.., jól felkraftoltam magam, a legfaszább a csúcs sniper puska, hullámlemez mögötti ellent leviszi mint a sz@rt
-
mikromanus
veterán
No igen. A tigrisek és medvék elég lelkesek. Állatriasztót lehet épp használni, de az kicsit olyan csalásnak tűnik nekem. Ilyen erővel lepuffanthatnám shotgunnal is őket. Mondjuk sajna a cápavadászat se késes meló, így ott is sérült az alapelv...
Más. SPOILER
Kis quest pótlás az alulskillezett elejéből:
Far Cry 3 - Warrior difficulty -The Medusa's Call Quest - knife rush -
Desmond74
tag
válasz
dragonfx #2967 üzenetére
Minden játék fóruma kitermeli az okostojásokat, akik azt háttal ülve, legnehezebb fokozaton is végignyomták már semmi perc alatt....
Én a napokban vittem végig könnyű fokozaton, nem sokkal a vége előtt csináltam egy mentést a menüből, úgyhogy azt visszatöltve megnézem majd a másik befejezést is.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Pancsermeste #2969 üzenetére
Megértem.. Lehetett volna am helyette mondjuk amőba vagy ország-város..
-
do3om
addikt
válasz
mikromanus #2968 üzenetére
Na igen az állatok veszélyesebbek mint az emberek legalábbis az elején.
Az őrségeket én is max XP-re menve foglaltam, halkan.
-
Pancsermeste
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx #2967 üzenetére
Játékidőben simán megvan 20 óra alatt. nem sokkal több idő, mint máshogy. Első végigjátszás lőfegyverrel olyan 16-17 óra lehetett,d e szerintem durván csal az óra. Tuti több volt. Lehet csak a sikeres szakaszokat veszi. Ha 20*5 perc alatt meghalsz, akkor azt a 100 percet nem számítja, vagy valami ilyesmi lehet. Most megyek a dokkokba és 7:10 percen állok only knife módban. Mondjuk volt pár újratöltés, mert akartam szép csilivili undetected foglalást minden outpostnál.
-
dragonfx
veterán
YBocs en nem napi 12 orat fps.ezek.amig rendesen befigyeled hogy kozelitsd meg ne oljenek az sok ido hogy kozelitsd meg.en nem hiszem valaki 20 ora alatt egy tar fegyverrel es egy kessel vegigtolja ezt.max cheattel.
en a legkonnyebbe nyomom.igy sokszor meghalok.meg az allatok is ott vannak..... -
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx #2964 üzenetére
Mi? Lehet tapasztani is? Hogyaan?
Egyszerűen nyomsz egy 5-öst, majd bal egérrel hajítasz, jobbal robbantasz. Célratartod magad, ivben áthajítod az akadályon és bamm. Pronléma semlegesítve. Nesze neked fedezék.
Használható gyúlékony környezetben és autók ellen is. A gránát és molotov is jó, de ezt jobban lehet időzíteni.(#2965) do3om
Az egyik aknavetőnél (ami a Liza mentős küldetésben épp a platón hevert) nálam is volt olyan, hogy az istennek se lehetett eltalálni azt a dög armored unitot. És csak jött és jött. Szerintem simán kikerülte a bomba, vagy átsuhant rajta. Molotov, vagy lángszóró semlegesíti megbízhatóbban és a kés is jól működik ellene. Csak ha észrevesz, akkor hajlamos lecsapni mint egy legyet. jobb előbb vágni... -
do3om
addikt
válasz
dragonfx #2964 üzenetére
Te ezzel a játékkal játszol?
Olyan dolgokat írsz hogy érdekes olvasni is. Igaz én csak közepes nehézségen játszok de ez egy rendkívűl könnyű játék, lehetne nagyobb számú ellenfél benne, a páncélosokat is nagyon egyszerű elintézni, Te meg azt mondod halhatatlanok.
Csaknem az egészet meg lehet csinálni egy szál késsel, én azt használom mindig, mert izgalmasabb, meg több xp jár, főleg ha sorban állnak és mindet egy menetre levágom. -
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus #2954 üzenetére
Aha ehhez az aknahoz nagy elokeszulet kell.
azt ne mond c4.et el lehet dobni??hogy?
nekem mindig foldre falra tapasztotta,pl mikor relicert mentemnekem csak a kotelezok lettek undetectedek nekem nem gyere be ez az osonos tortenet.bar sokat sniperezek igy is takarasbol,bokorbol,magamhoz kepest.:-D...inkabb egy gyors berohanas egy gepfegyverrel.:-D
-
marinea2
addikt
válasz
mikromanus #2962 üzenetére
nem vagyok kocka
-
Wa2x_
veterán
válasz
Pancsermeste #2953 üzenetére
Csináld meg!
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz..
Nekem még sok segélycsomag van.. :/marinea2: te nem tartozol az átlagba..
intetcooler: abban a mappában ahol az .exe is van.
-
intercooler
őstag
Merre találom a map editort, a játékban van? vagy külön lekel szedni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #2938 üzenetére
SPOILER
bizonyyou are me and me are you.
és
did I tell you about the definition of insanity?mikromanus: az utolsó sniper talán elölről fejre elég, de nem minden irányból. a signature sniper elég mindenhonnan, de az meg hangos (bár egy hegytetőről úgy se szúrnak ki... sajnos nincs elég zivatar a trópuson).
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #2954 üzenetére
"Én még terrorista módszert is alkalmaztam. Leböktem egyet és a hullája mellé/alá tettem aknát"
Mekkora troll vagy te
Óriási ötlet
Eddig egyszerűen nem használtam semmire, mert mindig volt hatásosabb megoldás, de ez annyira vicces, hogy elkezdem használni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Pancsermeste #2953 üzenetére
Azért az 1%-ért megérné megtanulni.
Egyébként minijáték létére egész szórakoztatóan megoldották. -
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx #2951 üzenetére
Aknakérdéshez:
Oda kell aknát rakni, ahonnan érkezni fognak autóval. Aztán lesz nagy meglepi. Másik lehetőség az lehet, hogy oda teszed, ahonnan a támadást várod. Belecsalod az ellent és bumm. Én még terrorista módszert is alkalmaztam. Leböktem egyet és a hullája mellé/alá tettem aknát. Ha észreveszik a hullát, akkor tuti meg is nézik közelebbről.Ilyen alapon működhet a riasztó elé telepítve is, de akkor már lehet jobb hatástalanítani inkább. A C4 jobban pozicionálható harcban. Ívesen elhajítod és akkor robban amikor akarod. Akár a levegőben is. Fedezék mögötti ellenre, vagy gyúlékony-robbanékony anyagok mellé dobva jól használható. Biztos úgy is használható, hogy belecsalod az ellent és sorban robbantgatod a menekülők alatt, de nekem az ilyesmik megtervezéséhez nem volt elég kapacitásom agyilag
-
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus #2950 üzenetére
Na majd megnezem az masodik sniperrel.
a granat lesz a jo. -
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx #2945 üzenetére
Kés mindenre elég kell legyen. Mondjuk armoredeket csak a déli szigetes utazás előtt közvetlen lehet lebökni. Addig a skill nem elérhető. Lekaszabolás így is megy, csak outpostnál úgy nem lesz undetected. Ezeket későbbre hagyom. Most bicskatúrával a kincskereső küldetések hajós részén vagyok túl. Ahol nem kötelező más, ott késsel lement minden. Néha persze bosszantó, hogy mindenkit le kell irtanom..
Az AMR simán öli az armoredet is és a "standard" sniper is headshotnál azt hiszem.
-
dragonfx
veterán
Egy masik outcastnal 2en voltak.rajuklottem kb 30m.rol a roccket launcherrel es semmi.de teny a granatvetot varom.gyujtom a zsetont ra.:-D
a sniperrel 1x sikerult egyiket kicsinalni..veletlen.
de szerencsere sniperen kivul se olyan nehez celzokereszttel headshotozni.nekem shotival is sikerult mar.
az ms16hoz kene kiegeszitonek lennie?
mi az a signature verzio?
en a keses dolgokat nem kultivalom.nem egyenlo ero.ok gepfegyverrel en meg kessel?:-Damugy ahogy sokan irtatok szerintem is egy csomo ccraftolos skilles cucc szuksegtelen. Pll:a combat hunting injekcios rovidek,semmire nem jok szerintem.a 4 fegyver lotar,granattar es a health ami a fontos.
-
dragonfx
veterán
válasz
mikromanus #2908 üzenetére
Nna faja vagy megnezem majd geprol a 2 prezentaciodat.
hehe ugyee csak nem a kokainultetveny felegeteserol beszeltek?:-D
az volt tegnap az utolso ahol abbahagytam.
en sima molotov koktellal inteztem el a dolgot.meg ja a hordokat berobbantottam.
en a masodik shoutgun.t nagyon csipazom a night moddal.nagyon gidda ahogy vilagit az a 3 kis csikk rajta, kozelrol brutal.egy loves kell barminek,ha fejbetolod.
ezen kivul mikor a rogan.t kell megmenteni en az ms16ot szeretem legjobban,celzas,tuzero,gyorsasagban nyirom vele a kaloznepet..de nekem nem mutatja lenne hoozza attachment.:-(
mmi ez a signature version fegyver?
a taposoaknat ti hol alkalmazzatok?mert hova rakjam mikor mar lattnak?
mas...jottem vissza a kokainultetvenyrol a hajot felrobbantani,ott volt egy hegesztomunkas szeru katona,isten tudja milyen mellenybg es ilyen badog sapkaba.na arra lohetek pancelokollel,shutgunnal kozelrol,assaulttal barmivel nem pusztul el.granatot radobom akkkor nehezen.es meg headshot se lehet mert badogos a feje?ti hogy likvidaljatok ezt a fajta pancelos katonat?:-o -
Wa2x_
veterán
Valaki már végigjátszotta az egészet, minden mellékküldetés, ereklye, mentőcsomagos cucc stb.? Történt vmi?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #2936 üzenetére
SPOILER
sose volt még ennyire durvaA ki mit választ részben jobban belegondolva igazad van, hiszen elrabolja a barátaidat akikért tulajdonképpen mindenen keresztülmentél. Másrészről viszont ha nem változtál volna "át", akkor nem tudod megmenteni őket, vagy legalábbis nem mindegyiküket. Ehhez kellett az, hogy kicsit Vaas-szá váljál lélekben. Szóval ez a 22-es csapdája.
(#2937) Predator2
"My games" mappából átrakod a mentéseket, azt próbáltad és nem ment? -
Predator2
addikt
erre esetleg valaki? [link]
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie #2935 üzenetére
Vastagkövérkiemeltszín:
"durva SPOILER - a játék végének értelmezése, tehát aki még nem vitte végig, ne olvasson tovább.tényleg ne. "
Persze, hogy nem nagyon volt választása eleinte. Azért amikor már a bosszúért irtotta az ellent ott már azért volt kis beleszólása és nem a barátaiért tette. Meg az "Aliz csodaországban" visszatekintések után egyik beszélgetés amit Daisy-vel nyomhat a hajón eéggé alá is támasztja a változást Jasonban. Eleinte amikor ölt, akkor helytelennek érezte. Meg természetesnek, hogy ezt helytelennek érzi. Most meg már élvezi a győzelmeit. Vagy valami ilyesmit mond. Ez még Oliver után volt. Kiváncsi vagyok Buck új kedvencének visszaszerzése után lesz-e valami hasonló és mi lehet még a visszatekintésekben.A ki mit választ meg ott bukik, hogy a haverjaiért és testvéréért ennyi mindent tett, erre Citra szépen elrabolja őket és elvárná azt, hogy megölje őket? Mégis minek? Akkor miért szabadította ki őket?
Totál marhaság. Zizzent csibét játszott Citra. Ha nem mennek el nála otthonról, akkor Jason marad vele a szigeten és bármikor simán lehozhatta volna a leendő vezér -bicskabeillesztés projektjét. Személy szerint nem szavaznék arra aki egyszer már elárult. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #2930 üzenetére
durva SPOILER - a játék végének értelmezése, tehát aki még nem vitte végig, ne olvasson tovább.
tényleg ne.
Jó, jó, de azért vedd számításba, hogy Jasonnak nem volt más választása, csak így menthette meg a barátait, szóval ez lose-lose szituáció. A végén, hogy ki mit választ, szerintem csak azon múlik, mennyire érezte magáénak ezt az új Jasont, aki - ha a felszínét nézzük - elvben egy nemes célért, sőt többért harcolt (sziget felszabadítása, barátok megmentése). A végén akár még a harc megkoronázásaként és győzelemként is választhatja Citrát, én azért tettem, mert mikor a barátnő a barlangban beszélt arról, hogy mi lesz otthon a filmszerepével, miközben még a másik két srácról azt sem tudtuk, élnek-e vagy halnak, és a arról picsogott, mi lesz így a kapcsolatukkal, hogy Jason mennyire megváltozott... nekem már ott meghalt kicsit.
-
mikromanus
veterán
Eh, de nehezen kúszott fel. Az egyik kedvenc részem a játékban:
SPOILER
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Kick the Hornets Nest quest - knife version -
Rexcor
őstag
válasz
mikromanus #2930 üzenetére
A félkövér betűtípus lemaradt!
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #2927 üzenetére
CTRL+c -> CTRL+v
durva SPOILER - a játék végének értelmezése, tehát aki még nem vitte végig, ne olvasson tovább.tényleg ne.
Lehet itt agyalni, de sok értelme nincs. A lényeg az, hogy besegítettél a kis harcos törzsüknek, elvégezted a piszkos melót amivel nem bírtak, erre az első adandó alkalommal Citra h*lye p!cs@ módjára szépen hátbadöf és elvárná, hogy harcosként értékeld. Hát ja. Értékelném egy laza Takedowvn-nal.
Egész addig azért küzdöttél, hogy megmentsed a barátaidat és bosszut állj azokon akik a szenvedésetek okozói voltak. Erre jön Citra, ugyanazt teszi mint a tesója annyi különbséggel, hogy elvárná, hogy mindent eldobj ami addig fontos volt neked (vagy ami ürügyül szolgált neked a harcoskodáshoz és öldökléshez). Elég agyament ötlet. Csodálom, hogy egyes játékosoknál bejött. Nem kell ennyit elvonatkoztatni. Jason már alig különbözött Vaas-tól. Ugyanazt tette, csak más indokból. Erre utalgattak is párszor a látomásokban. Jason = kicsi Vaas -
dragonfx
veterán
na jo hát mostmár tényleg hagyjátok bár nekem szerencsém van vagyis nem, nem tudok sajnos angolul igy nem tudommiket beszélnek. a lényeg a elején megdugom a citra.t és utána megyek haza a barátaimmal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #2925 üzenetére
durva SPOILER - a játék végének értelmezése, tehát aki még nem vitte végig, ne olvasson tovább.
tényleg ne.
do you know what is the definition of insanity? doing the same thing all over and over again, and hoping that this time, it will be better, it will be different.
a harcos értelmét veszti, de az utódja továbbviheti az erejét, immáron a vérgőz nélkül. úr nem kell, nem is lesz, hímsovinisztának nem mondanám annyira. női katonák és kalózok ugyan nincsenek, de abból szerintem nagyon botrány lett volna. a sziget felszabadult? Citra ugyanolyan őrült, mint a szigeten mindenki más. méghozzá egy rakás jól felfegyverzett vallási fanatikusnak parancsoló őrült.
az idézet pedig amiatt fontos, mert Vaas lett volna a következő vezetője a törzsnek. szóval nem kizárható, hogy a történelem ismétli önmagát.
-
SkyS1gn
félisten
Most elképzelem hogy benéz egy olyan aki nem tolta végig
mit lát?
-----------------------------------------------------------
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #2924 üzenetére
tényleg ne.
Rendben van, a harcos nem élhet békében, ezért megöli. De békét teremtett, akkor pedig minek az ágyjelenet? Miért nem uralkodik Citra? Addig is uralkodott, istennőként tisztelték és nem volt mellette férfi. A sziget felszabadult. Ez így már a végén hímsoviniszta. Mindenképp kell egy ÚR?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #2922 üzenetére
tényleg ne.
igen, a megtermékenyítés tényleg problémás lehet. ott, abban a pillanatban Jasonnak már nincs múltja. és nincs jövője, hiszen ő a harcos, de egy harcos per definition nem élhet békében, minden más célját pedig elérte. viszont van jelene, elérte életművének csúcsát, ahol legyőzte ellenfeleit, jöjjenek azok a múltjából vagy a szigetről. Citra pedig konzerválja az ideális/eszmei Rakayat harcost azzal, hogy megöli.
marinea2: nekem is ez volt az első gondolatom
. de az inkább egy szimbolikus jelenet.
dragonfx: 20 óra szerintem végigrohanva a főszálon annyi.
-
dragonfx
veterán
SPOILER
és ha citrát választjuk mér nincs vége a játéknak azért nem kéne megölnie.az is értelemsebb lenne ha vele élne tovább a szigeten azt csá.vagy elmenne vele a cilivizácioba.Kár ennyire belemenni a sok álomba meg dumálásba szerintem ennél joval egyszerűbb barátság vs szerelem.ennyi.
No flame de szerintme ez a 20 órás végigvitel kamu, max cheattel....amig megszerezed a táskákat stb hoyg egyáltalán egy értelmesebb kalozfalut lée tudj mészárolni az több mint 20 óra.ennyi idő alatt még autoval és fast jumppal se lehetne még a radiotowereket se elfoglalni.értelmezni kell előbb a játékot, mi a cél, mit kell tneni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #2920 üzenetére
tényleg ne.
Mondjuk azt nem egészen értem, én csalódott is voltam a végén kicsit, hogy miért nem lehet Jason a sziget ura, miért kell az ő utódjának lennie? Főleg, hogy ha szigorúan vesszük, a megtermékenyítés sem 100%, hogy összejön. Még, ha Citra bezárná egy cellába és valamennyire megmagyarázná, és úgy lenne vége, hogy bezárják, talán hitelesebb lenne.
-
marinea2
addikt
válasz
proci985 #2920 üzenetére
tényleg ne.Az a durva ha Citra egy kis ....-től nem termékenyedett meg de Jason meg megöli...
Csak azért jutott eszembe ez mert pont most ment az RTL-en hogy Ördög Nóri milyen nehezen esett teherbe..
Igen tudom beteg vagyok
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #2914 üzenetére
tényleg ne.
Dennis szerelmes Citrába (valamint ő is őrült, mint mindenki más a szigeten, de ez most annyira nem lényeges). ez korábban pl ott látszik, amikor leissza magát. az a love of Citra szerintem ebben a kontextusban úgy is értelmezhető, mint egy kvázi felsőbb lény -ld teokrácia, aminek Citra a vezetője/főpapja- szeretetének elutasítása, azaz eretnekség ami kontextusban súlyos bűn. tehát szerintem imponálni próbál a törzsnek és Citrának az áruló megölésével... ami megintcsak egy eléggé fura logikai következtetés, de a korábbi szövegei alapján eléggé kitaszítottnak tűnik.
igen, a barátok... hát furák. igazából Lisa nekem egy control freaknek tűnik az anyáskodó fajtából. a szerep, az elvágyódás nekem inkább ott úgy jött le, hogy próbál a jövőre tervezni, hiszen a saját környezetében megint visszanyerheti a kontrollt, amit elvesztett. ugyanúgy, a jelen sokként hatott valszeg, pótcselekszik és megpróbál pszichikai hadviselni -pl Grant sírja-. egyébként érdekes látni, ahogy a maguk módján próbálják túlélni a sokkot, a szőke csaj próbál konstruktívan (ámde nem destruktívan) tenni az ügyért, még a füves arc totálisan eltávolodik a világtól. és van persze az öcsike, ő hasonlóan gyámoltalanul kezd, mint Jason a játék legelején, hogy aztán a helikopteres jelenet közepére ő is rálépjen a káosz útjára (muszáj mégegy kört menni a légibázis felett és elpusztítani mindent). de igen, ők se teljesen szimpatikusak, de ez is lehetett a szándék, a totális elidegenítés, mindentől és mindenkitől.
a fura egyébként az, hogy a megmentés vége tényleg nem tűnt annyira pozitívnak. talán a Trainspotting (vagy túlzással élve a Reqviem egy álomért) vége volt hasonló... oké, túlélték, de mi lesz ezek után?
illetve még van egy utolsó érdekesség: abban a pillanatban, hogy a barátai halottak, Voyt halott, Citra pedig meg lett termékenyítve, Jason teljesítette a célját. és mint olyannak, nincs értelme élni. ez megválaszolja, hogy Citra miért védi meg a testével mikor a másik befejezésben megöli.
egyébként tényleg érdekes lesz látni a választásokat.
-
Predator2
addikt
Van rá valami megoldás h tört verzióból Eredetibe folytatni lehessen a játékot mármint a mentést?
Ha van valakinek tippje azt megköszönném. -
nepszter1
addikt
Mennyi idő alatt lehet végig vinni a játékot norm. tempóba ?
-
marinea2
addikt
válasz
BomiBoogie #2914 üzenetére
SPOILER
Én is ezt a véget választottam. Bár úgy hogy itt még nem is gondoltam hogy vége lesz.
Azthittem kapok valami sátáni erőt majd hogy citrát választom -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #2909 üzenetére
tényleg ne. gyakorlatilag a sztorit végig ismerni kell az alábbiakhoz. de kevésbé belemászva a témába nehéz indokolni, hogy miért év játéka sztori szempontból.
De a végén szerintem dramaturgiailag erőltetett, hogy Citra odaugrik Jason elé. A másik pedig miért akarja leszúrni, mert "elutasítja Citra szerelmét"? A szöveg szerint.
Egyébként az szólhat a barátaid ellen, ami miatt egyébként én is Citrát válaszottam a végén, hogy kiüresedett, felszínes emberek, a barlangban Lisa beszél valamilyen filszerepről, hogy mi lesz vele stb. Vagyis még ebben a helyzetben (elrabolták őket, Grant meghalt) sem tud túllépni saját hiúságán és kicsinyes vágyain.
Másrészről viszont az is igaz, hogy mi ez a kis sziget, mivé válsz te, kinek leszel hasznára? Igazából senkinek, mert az igazság és a jó sosem fog itt uralkodni és a te utadat is a pusztulás szegélyezi, azért is kell mindenkit, állatokat is.
Szóval mindenképp elgondolkodtató, kíváncsi lennék, hányan választották ezt vagy azt a befejezést. Majd pár hónap múlva megszondáztatjuk a topikot. -
marinea2
addikt
válasz
mikromanus #2910 üzenetére
Fogyatékosok!
-
mikromanus
veterán
Valaki nagyon unatkozott
Far Cry 3 - 120 Tigers vs 100 Bartender's -
proci985
MODERÁTOR
tényleg ne. gyakorlatilag a sztorit végig ismerni kell az alábbiakhoz. de kevésbé belemászva a témába nehéz indokolni, hogy miért év játéka sztori szempontból.
igen, a befejezés tényleg az utóbbi évek legjobbja. illetve a sztori maga is. elsőre a főhős eléggé unszimpatikus és unrealisztikus volt, kicsit sajnáltam is, hogy nem az FC2 bérgyilkos/zsoldos vonalát vitték tovább, az erőteljes heart of darkness behatás ellenére is. főleg, hogy pár tábla (szavazz xy elnökre) alapján koncepcióra FC2 az FC1 környezetébennek indult.
a dolog valahol Vaas halálánál kezdett árnyalódni: Citra beszél Vaasról, aki vezethette volna a törzset, de rászokott a drogra és beállt Hoythoz. Vaas pedig beszél a testvéréről, akit már megölne, de először miatta gyilkolt... gyakorlatilag egy az egyben párhuzamba állítható a "Citra ending" ezzel, avagy az immár drogtól és vérszomjtól megbolondult -a Hoyt elleni küzdelem kb erről szól- Jason kinyírja azokat, akik miatt elkezdett ölni. a szerepek megcserélődtek, Citra átveszi Hoyt helyét -max innentől despota uralkodóról beszélhetünk-, Jason pedig halott. ha nem is ölné meg Citra, akkor is az lenne, így viszont ideálként konzerválódik. leállni úgyse tudna... a szörny átvette az irányítást. megőrült, mint mindenki a szigeten.
a másik befejezés emiatt annyira nyugtalanító. Jason és a többiek ugyan megmenekülnek, de milyen áron? a tetoválások, a nyomok a hegek megmaradnak. habár az utosló lázálom azt mutatja, hogy ha visszatér a barátaihoz eltűnnek a tetoválásai, tehát nem harcos többé.
fura, hogy páran első napokban különböző helyeken hiányolták a koncepciót, az átváltozást. pedig végig ott volt az, kezdve a nonlethal takedownok hiányától -itt nincs Pacifist, mint a Deus Ex:HRben-, az állatok vadászatán át az egyre nagyobb öldöklésekig. az öccsel pedig szerintem ki lehetett volna törni Hoyt börtönéből is. zseniális, ugyanakkor nyomasztó és belegondolva szörnyű.
az egészet a főhős szempontjából lehet értelmezni egy felnőttéválási rituáléként is, de ahhoz tényleg nagyon durva. végkövetkeztetés pedig ekkor az lenne hogy aki ennyire szembefordul a családjával, barátaival, az menthetetlenül elveszik? így nézve egyébként érdekes, hogy Shakespeare idézet nem volt a játékban.
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #2907 üzenetére
JA. Az MS16 van meg. A többin nincs hangtompító, vagy kisebb a lőtáv és pontosság. A korábbi végigjátszásnál az kellett. Közelre ott a bull és a bicska. Középtávra ez, nagy távolságra meg a sniper cuccok.
Az only-knife végigjátszásomnál meg mindegy mi van. úgyis mindent késsel ölök. Csak a kutyákat némítom el bázisfoglalásnál sniper cuccal. Anélkül észrevesznek.
-
mikromanus
veterán
válasz
Malibutomi #2905 üzenetére
Ebben az erősebb dologban nem vagyok biztos. Nem nagyon használtam, mert az utolsó elérhető "sorozatgyártású" assault puska távcsővel és hangtompítóval hatékonyabb volt. Nagyobb lőtáv és pontosság és ritkábban kellett tölteni. A sreddernek viszont jobb a célzókája (bár használhatok mást a "kék kereszten" kívül a másiknál is).
Vagy ez a Bushman? No, majd ellenőrzöm
Én AMR, Bull, Z93 és MS16-ot használtam. Most nézem, hogy erre emlékszek, de a fegyverlista helyett van több is. Hm. Lesz mit ellenőriznem. Úgyis mind "free" már (18 totony után) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
glspeter1 #2904 üzenetére
Egyébként gyakrabban bevethetnék a misszióspecifikus zenéket, mert egy idő után már unalmas minden játékban a harci alapzene, és onnan tudod, hogy megölöd a környék utolsó rosszfiúját, hogy visszatér a kalandor alapzene.
Itt például az utolsó misszióban emlékszem még, hogy hangulatos és passzoló zene volt. NE spoilerezzétek le, aki megcsinálta már, tudja!
(#2905) Malibutomi
Én a hegyről dobáltam a molotovokat. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
dragonfx #2901 üzenetére
Itt van, mi kell a jó fegyverek megszerzéséhez:
[signature weapons unlock guide]
Ha megvan a shredder úgyis azzal fogsz menni, smg, de erősebb és pontosabb mint az assault riflek. Emellé még egy jó távcsöves, meg shotgun és mehet az irtás.
Én amúgy az ültetvény felgyújtásnál nem is nagyon használtam a lángszórót, fellopakodtam a dombra, és szépen sniperrel kilöttema hordókat. Égett minden és mindenki
-
glspeter1
őstag
válasz
mikromanus #2903 üzenetére
Az egész játékban a legjobb és leghangulatosabb rész!
Nem sok hasonlóan jó küldetéssel lehet találkozni (és ezt értem más játékokra is). -
mikromanus
veterán
Itt is van. Az első növényperzselő rész is épp felmehett, csak azt meg kell vágnom, mert ugyan meglett az a rész, de a falu/telep bejáratánál viszont lelőtt az első nyamvadt kalóz aki szembejött. Bár épp maradhat így is.
SPOILERES-favágó verzió
Far Cry 3 - Warrior difficulty -Kick The Hornet Nest quest - Part 2 - Flamethrower version -
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx #2901 üzenetére
Jó, egy kicsit sarkítottam. Az se baj, ha magadra gyújtod, de inkább arra jó, hogy nem kell finomkodni a naftával. Meg úgy tudsz "fedezékbe" vonulni, hogy tuti nem követnek. Most konvertálom a lángszórós questemet (a második felét). Hát... Elég favágó stílusban nyomtam. Szerintem jönnek majd rá a dislike-ok. A tűzeffekt viszont szép
-
dragonfx
veterán
nem kis feladat lesz 4/120ról.
Hát ez a flame.smagamra gyujtomot kiprobálom.
nyíl>>mi számit középtávnak?...kb 20 méterre guggoltam és lefelé ment,és ez a fullos volt, a sima kb 10m.re jo.erről érdekelne egy video......a first sniperrel én 80-100m.ről is kilőttem a fazont-és rájöttem hogy headshottal elég egy töltény is.
Az mp5 megcsinálva lézeresre kb olyan 40-50ről.de tény nagyon rángatja,sok lőszer elmegy, nem müxik az mint a snipernél hogy Q és mozdulatlan...én a gránát vetőre várok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest