Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pynyo
csendes tag
válasz
Cyberpunk #395 üzenetére
Nem magamnak írogatok hanem mindenkinek,de mindegy ki mit gondol.
Te kérdezted hogy mi nem tetszik a játékba én erre azt írtam hogy minden.Lehet nem fejeztem ki magam érthetően,de szerintem meg lehet érten ha egy kicsit vissza olvastok.De nem az én bajom.A másik dolog full frankó reklám videókat nyomtak a játékról ezért szerintem nem azt kell mondani hogy tudtad hogy mire számíthat az ember,mert ez így ebbe a formába nem igaz.Szóval ha full állatul beharangoznak egy játékot és egy rakás folyékony fenékpáralét nyújtanak ezt az üzleti világba(kereskedelem) úgy nevezik hogy haszon vágyból elkövetett üzleti csalás és megtévesztés.De nem kell egyet érteni velem mert nyilván vannak olyanok mint te és tetszik nekik a játék.Erre írtam azt hogy kinek mi a jó. -
SkyS1gn
félisten
No hazaérve kóterból most hívott épp a futár hogy 15p és hozza a csomagom
-
-
djculture
félisten
Azért volt jó pár jó egyjátékos game mostanában ami megérte a pénzét, elég csak a deus ex human revolutionra gondolni. Ez a far cry sorozat azon kívül hogy látványos sose volt egy nagy szám valami. Ezt a részt is végigpörgeti mindenki utána megy 2k-ért budget kategóriában mint a kettes.
-
pynyo
csendes tag
válasz
#57919488 #388 üzenetére
Jól mondod tisztelt K_mester.Pontosan tudod miről fecsengek én itt.Ez a FC2-3 nagyon mesze áll hozzám térbe is meg időbe is az első rész az még tetszet de az utódok az valamilyen értelmetlen hybrid sallang töltelék.Van a másik véglet a duty,moha hogy szaladjun lövöldözzünk egy full kötött pályán de ha nem lövöldözünk simán átlehet szaladni rajtuk teljes gondolkodás nélkü. Ez a mai játék fejlesztás kánaána.
Gratula. -
törölt tag
A játék szinte egy az egyben FC2 csak visszatértek a FC1 környezetéhez. Reméltem, hogy nagyobb eltérés lesz a 2 és 3 között de ez valahogy nem jött be.
Pár új dolgot azért raktak bele de én valahogy többet vártam.
A játék azért jó, de a többszöri checkpoint visszatöltés már a régi Hitman részekben is baromi idegesítő volt és könnyen elveszi az ember kedvét. -
SzlobiG
félisten
-
Tomix24
addikt
Olyasmi mint a Dishonored / Skyrim egyben. Nekem betalált a játék. Főleg így hogy nem vesznek észre a fűbe az ellenfelek.
-
pynyo
csendes tag
Sajnos a 2 közt nincs semmi mert minden játék fejlesztő az ilyen szemeteket prefectál nincs ötlet csak full majmolás és lé lehúzás.Szerintem nem kell csodálkozni azon hogy haldoklik a pc piac,ezekért a nesze semmi fogdmeg jól szintü játékok miatt nem fejleszti senki a gépét mert értelmetlen.Bocs de a legfőbb bajom az egésszel az hogy megvettem.Habár már a FarCry 2 se kellett volna.Szóval ennyit erről.
-
Vigilante
őstag
Hát akkor neked mi a jó game, ha ez se tetszett? Mert sztem ez nagyon el lett találva!
Az 1. rész egy kicsit jobb, mivel jobban szeretem a lineáris játékmenetet, de így klasszisokkal jobb lett a Far Cry 2-nél!
Cyberpunk: Azért sztem te is töltöttél le már játékot, vagy minimum mp3-as zenét! Főleg, ha azt is szempontként vesszük, hogy manapság demo-t se adnak ki jóformán, és ez főleg a PC-re 2x-esen is igaz!
ForRedGlory: 670 SLI-n, mit megy a game? Mondjuk ULTRA-n MSAA nélkül?
-
Tomix24
addikt
Tökön harapott egy varánusz , vagy mi történt?
Nincs is első pálya, ez missziókra van osztva..
Én is megrémültem hogy szar, de mégse:
- Rájöttem, ha gyűjtöm a bőrt, mindenből többem lehet
- Ha nem lövöldözök eszetlenül, talán nem csapok ricsajt, és nem jön oda 3x annyi ellenfél. Íj az isten.
- Guggolni , és fényképezővel előpásztázni!
- Hang tompítos fegyverek előnyben.
- Ez nem Kódutyi,Azóta 100%-an élvezem, és pont egy hajós pályán vagyok túl.
-
front3r
őstag
Rengeteg cd kulcsos oldal van. Van ami Uplay-es kulcs, van ami Steames.
Boltja válogatja hol drágább és hol olcsóbb. Ez az oldal már évek óta megy.De Ubisoftos álláspontot én sem ismerek, hogy is ismernék?
Mondjuk én Steames verziót vettem a Digital Deluxe miatt, amiben benne van az összes DLC ha jól látom.
-
Cyberpunk
félisten
Amíg telepít a zsákmány
Bár poszterem már van még egy ugyan ilyen a Guru mellé járt.
pynyo: nem kell játszani! De ha nem veszel, akkor letölteni se tölts! Az én szememben meg aki warezol az nem ér semmit. Kinek nem inge nem veszi magára.
-
pynyo
csendes tag
válasz
Cyberpunk #366 üzenetére
Sziasztok!
Én csak a véleményemet szeretném leírni a játékról.Szerintem ez egy nagyon nagy kiszúrás és nem éri meg az árat egy 2012-es kuka az egész,bebizonyították nekem azt hogy nem tudnak már normális jó játékokat alkotni,sok a sallang,az értelmetlen mellék mellébeszélés és a játék élmény egy nagy 0.
Az egész egy nagy 0,már az első pályákon is felidegesítettem magam hogy ezen a sz...ron mi került 8000-be?
Soha többet nem költök játékra mert a véleményem szerint sose fog senki egy jó sp gammát írni és sajnos ez lesz egy idő után a multival is hogy mindenféle szemetet el akarnak adni ami egy rakat trágya.
Üdv.Ez csak a saját véleményem nem kell megsértődni.
-
Eagle16
addikt
válasz
Vigilante #362 üzenetére
Örültem volna ha azt másképp oldják ezt meg, mert ez nekem nagyon nem tetszik, hogy csak azért nyúzunk meg állatokat hogy utána legyen belőle egy pénztárca, meg fegyvertároló, meg lőszertároló...
De na, csak játék...a vadászós feladatokban legalább ki van kötve hogy csak íjjal szabad vadászni, így az állatoknak is van esélye. Persze ahol nincs kikötve ott gondolom mindenki rakétavetővel írtja a malacokat, de valahogy haladni kell
-
akela91
addikt
Üdv. Lehetséges csak kódot venni valahonnan, mint pl. Diablo 3-nál? Pl ez megbízható lehet?: [link] (mondjuk nem túl jó értékelési vannak...)
-
Cyberpunk
félisten
Na pont most jött meg.
-
Cyberpunk
félisten
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #335 üzenetére
Oké, telepítés után megette a kódot.
A többit hol tudom megadni?Még kettő van. -
Elején a Gettó milliomos zenéje nagy. FUN
-
7870-EL 20FPS fullon.....vicc....
-
Eagle16
addikt
válasz
CPT.Pirk #339 üzenetére
Ezzel meg easy mód
Hangtompító, extra nagyítás, és a fegyver még ingyen is volt
Egész jól haladok, már 4 fegyvert tudok vinni, meg vagy 120 lőszert egyszerre. RPG is van ingyen, akna, C4...
Az íjat is kipróbáltam, lopakodós stílushoz jó, semmi hangja, csak fejest kell vele lőni mindenképp és messzire nem használható.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk #356 üzenetére
Jó, valahogy meg kell oldják ezt a játékokban, ezzel az izgalmat akarják fokozni. A Deux Ex:HR-ben is úgy volt, hogy ha kiléptél, akkor csak felkeltette az érdeklődését és közelebb jött (hogy visszafele jól leüthesd), pedig nyilván látta, hogy nem csak egy mókus rohangál ott.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #348 üzenetére
Ezeknél biztosan gyorsabban, mert ha velem szemben áll kb. 10 méterre, én meg crounch módban kilépek a ház mögül, majd vissza, akkor nem lát meg, hiába nézett pont rám.
szasanyi: hehe!
-
catar
csendes tag
válasz
BomiBoogie #354 üzenetére
Akkor okés, köszi!
-
catar
csendes tag
Na csakmegoldódott. Mostmár nem fagy le, miután visszaszeretnék lépni a játékba a menüből! Felcsatlakozik normálisan ... betölti amit kell.
Egy kérdés. Már játszottam vele (ugye a fagyás miatt nem sokat) és most tudtam csak aktiválni a 3 DLC-t , ezek miatt új játékot kell kezdenem vagy folytathatom és automatikusan megkapom a DLC-ket játék közben? -
gergobaby
aktív tag
Üdv. Olvasgattam itt a hozzászólásokat, szerintetek van esély, hogy egy régebbi (lent) gépen futni fog élvezhetően?
Q9550 , 4GB DDR3, GTX 280
Köszi
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk #344 üzenetére
Majd bújócskázunk egyet a dzsungelben, meglátjuk, milyen gyorsan veszel észre...
Amúgy figyeltétek, hogy ma már minden második game (a Barbie-öltöztetőket nem számoljuk) azzal kezdődik, hogy menekülsz valahonnan... hogy aztán még tovább menekülj. Lásd: Alan Wake. Persze, ez így izgi, csak annyira déja vu volt, hogy "rohanj, gyógyítsd magad, ne nézz hátra, shitshitshitóóófuck"
-
Na én most telepítem, de már haver is panaszkodik, hogy neki nem megy.
-
SzlobiG
félisten
válasz
BomiBoogie #340 üzenetére
Ja persze és elit katona leszel szükség esetén.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt figyeltétek, hogy mennyire profik vagyunk a játékban? A történet szerint mi nem voltunk katonák, de ennek ellenére normál nehézségen olyan távolsági fejeseket lehet lőni az alap assault rifle-al, hogy az valami hihetetlen.
-
tom 007
tag
Hogyan kell Uplay fiókot létrehozni?
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #329 üzenetére
Kódokat majd játék indítása után kell megadni?
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #329 üzenetére
Köszi, nem hittem volna, hogy van ilyen is.
-
Viper26
nagyúr
Ezt nem értem komolyan, aki nem tart optikát a gépében az kidobta a pénzt?
Az origin is fosmány ahogy kell, de az uplay még rátesz két lapáttal... -
Viper26
nagyúr
válasz
BomiBoogie #324 üzenetére
Az remek, akkor telepíteni sem tudom..
-
Viper26
nagyúr
válasz
BomiBoogie #321 üzenetére
Nem erre gondolok, hanem a telepített játék hová kerül?Azt szeretném kiválasztani.Nincs a gépben optika Így Uplay-en, serial megadásával szeretném telepíteni/letölteni.
-
front3r
őstag
Ubishopban megvettem a játékot(VGA kupon kóddal), majd kaptam levelet, abban ott volt az Ubisoft downloader, ami leszedte a játékot, majd elindult a telepítő, felraktam, Uplay frissítette magát, azon belül én sem tudtam hol kell aktiválni a játékot De, elindítottam a játékot, erre az Uplay töltött be, és akkor már kérte a serialt, megadtam és tudtam is játszani vele. (Ez az AC3-nál volt, itt is hasonló lehet, nekem a FC3-ból a steames van meg.)
-
Viper26
nagyúr
Uplay-ben állítható hogy hová telepítsen?Hol kéne benne megadni a serialt?
-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt #316 üzenetére
steamen annyira behalt a game, hogy elindítottam, egy pillanatra felvillan h azzal játszom, uplay bejön, és kiüti steamet, nem írja h azzal játszom, de ingame működik a steam, szóval elérek mindent bentről, meg az is fura hogy el tudtam indítani a játékot, picit repültem, utána mivel tele volt a tatyóm mondom craftolok egyet (nekem is üres volt a zsák), de visszamenni már nem tudtam játékba
-
Viper26
nagyúr
Tadaaaa:
-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt #311 üzenetére
rájöttél már hogy a deluxe extrákat hogyan lehet beregelni uplayre? sehol nem találok kulcsot, csak az az 1 van ami a játéké, ^^ Deluxe edition Content, meg Deluxe key.. ezeket a dlcket írja
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem nem volt dolgom az első és a második résszel, tegnap épp csak túljutottam a bevezetőn, amíg kilopakodtam a táborból, de eddig elég profi munkának tűnik, hangulatos, szép a grafika (sima "High"), jó a szinkron, érezni a feszültséget. Tetszik.
-
Źşë'
addikt
picit le van halva a rendszerük, szomorú tény hogy manapság egyre több játék így jön ki.. most reggel akartam játszani egy picit, mert lett volna rá időm, erre valami unable to join... faxság h mindent ennyire online storagera tesznek... ilyenkor meg az ember szív
(#306) Gippo: ugyen ez nálam is
-
Gippo
senior tag
Nálatok sem tud csatlakozni a játék a szerverhez? Gyakorlatilag nem játszató így offline a single sem.
Belépek mondjuk a crafting menübe, teljesen üres, visszalépek a játékba és olyan mintha befagyott volna, viszont kilépni menün keresztül simán kilehet.
-
catar
csendes tag
válasz
BomiBoogie #303 üzenetére
A Lost Expeditions Edition változatot rendeltem meg.
Hőmérsékletet,fraps,stb... nem használok és nem is szoktam nézni. Más játék gond nélkül fut csak ez nem akar valamiért a menüből visszalépni!
Köszönöm a segítségedet! -
L_ajos
őstag
Telepítem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Akkor a patch megvan.
Ezek szerint ez a Deluxe vagy melyik változat a 3 DLC-vel, mert amúgy az alapban csak a Lost Expedition van benne.
Nincs esetleg valamilyen hőmérséklettel gondod? Ha újrarakod és akkor is vagy, inkább valami hardveres móka lehet, én is feltettem tegnap, de semmilyen hiba nem jelentkezett. -
ForRedGlory
félisten
MSAA 8x szépen bezabálja a GTX 670 SLI-t is... gondoltam, hogy ilyen lesz, legalábbis a Hitman után, de azért kicsit fáj. Viszont jó hír, hogy annyira nem vészes, mint a Hitmaben lévő MSAA. Nem szaggat, de érezhető az alacsonyabb FPS /FPS ingadozás/. Gáz, hogy kompromisszumot kell kötni ilyen kártyapáros mellett is. Nyilván, ha lentebb veszem az MSAA-t, akkor már más a helyzet, de ott a tudat, hogy nem max minden
Viszont az új NVIDIA beta driverrel még nem próbáltam ki a maxot, ha hinni lehet nekik, akkor ~30-38%-ot javul a teljesítmény... ami lórúgással érne fel.
-
Tomix24
addikt
Valamilyen ruhához/kiegészítőhöz cápa bőr kell. Lenyúztam 3 cápát, erre nem találom azt a ruhát,vagy tárcát
Mi lehetett?Életem árán szereztem meg őket(Jetsky-vel gázoltam halálra szerencsétleneket)
Új hozzászólás Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest