Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
"hú de jó lett ez a javítás sokkal jobban játszható a multi"
Egyelőre úgy néz ki, hogy nekem a Co-Op el se indul.
Lejátszotta a videót, aztán bedobott valami lobbyba, ahol
pár másodperc múlva megjelentek emberek -> LOADINGÉs itt meghalt az egész...
Perceket vártam, de hiába.
-
DigitXT
félisten
válasz
gyuromoj #3897 üzenetére
Bevált, köszönöm! Valahogy nem gondoltam, hogy ilyen "beugratós"...
---
Kicsit lazább videó, bár megint bug, a fene enné meg: Kincs, ami nincs! -
csaba951
veterán
válasz
DigitXT #3895 üzenetére
Köszönöm, megvan! (kontrolleren jobb kart kell lenyomni)
Egyenlőre kontrollerrel próbálkozom. Majd kiderül, hogy mennyire tudom megszokni. Ha nem megy, akkor majd folytatom a jól megszokott billentyűzet-egér párossal!Menekülés is bevált egy ideig, de sajnos jönnek utánam az állatok rendületlenül. Na meg rengeteg állatba bele lehet botlani így vagy éppen egy kósza őrjáratba. Járműbe be tudtam ugrani, de annyi eszem már nem volt, hogy ezzel el is tudom gázolni őket.
-
mikromanus
veterán
válasz
csaba951 #3894 üzenetére
A közelharci/machete támadás és a kivégzés is mindig F billentyű, csak ha nem takedown helyzetben vagy, akkor nem jelzi, hogy támadási távolságban vagy-e. Nincs külön váltó billentyű. Ha késes támadást nyomsz, akkor az terem a kezedben, aztán visszaáll a korábbi lőfegyverre, vagy C4/aknára.
-
DigitXT
félisten
válasz
csaba951 #3894 üzenetére
Ha keyboard-dal játszol, akkor az alapbeállítás rá az "F"... Bármikor lehet
vele vágni, viszont külön elővenni/kézben tartani ha jól tudom nem lehet.
Take Down-t viszont csak akkor tudsz csinálni, amikor a játék azt kiírja.Szerk: ja, hogy a gyíkok! Azt hittem, a "gyík" kalózok. Állat ellen nem túl
jó a kés, főleg ha "morcos" állat: persze hatásos, csak te is tutira sérülsz.
Lassabb állatok ellen viszont beválhat a futás is...Vagy beugrás járgányba.
Aztán kézifékes megfordulás és módszeres gyík-kilapítás, megnyúzás.gyuromoj: mármint az ablakon?
Na ezt kipróbálom, hátha beválik.
-
csaba951
veterán
Most kezdtem el a játékot. Éppen túl vagyok az első outpost foglaláson. A kérdésem az, hogy a kezemben lévő lőfegyvert hogyan tudom kicserélni a machetára vagy a knifera? Megtámadtak a gyíkok, és csak lelőni tudtam őket. Erre megjelent egy csomó katona. Ha csendben intéztem volna el a gyíkokat, akkor biztos nem jöttek volna...
-
DigitXT
félisten
Egyébként érdekes, de pont free-roamban nem olyan a Far Cry 3,
hogy mindig ugyanonnan jön ugyanaz az ellen. Érdekes tud lenni.
Akár kalóz jön, akár zsoldos, akár tigris. Meg tud lepni néha.
Pl. ma is találkoztam egy vicces jelenettel... A kalózok vitáztak a
zsoldosokkal, hogy nem kéne feszkózni, mert egy oldalon állnak:
mivel én már épp zsoldoshacukában voltam**, nem nagyon vették
zokon a gránátvetőt. A gránátot meg már nem tudták zokon venni.Nem csak abból kell kiindulni, hogy Outpost foglalás: az játéknak
csak egy része. Még csak nem is a fő része, hogy úgy mondjam.
Függetlenül attól, hogy mostanában felülreprezentált videókban.Multit majd én is kipróbálom. Főleg a Co-Op mozgat: haverokkal
mókás lehet. A death-match, vagy mi nem az én világom (ha van
egyáltalán ebben olyan). Az 1-ben egyszer voltam fent online, de
kb. semmi értelmét nem láttam.Ebben lehet, hogy jobb...
Amúgy a TDU2-ben is viccesebb volt a haverokkal versenyezni.*
Mármint velük, nem ellenük: csapatban... Csak sajnos gyakran
jöttek szembe a cheaterek és teljesen tönkretették az élményt.*: mondjuk ez pont nem szim, de funnak azért nem volt szar.
**: előtte azért jó volt autókázni a déli szigeten... Lépten-nyomon
agyon akartak lőni - bárki látott meg. Igaz, le is írta a játék, hogy
óvatosan közelítsd meg a helyszínt, én meg gondoltam felveszek
közben pár loot-item-et. Annyira nem volt jó ötlet - de túléltem.MÁS: tudja valaki esetleg, hogy ide hogyan lehet bemenni?
Az a ház, ahova Sam-mel megyünk be fent. Fent elérhető, de a
lejárót nem találom: a belső ajtó zárt és a lenti ajtók szintén.krx21: felvettelek.
De gondolom vissza kell igazolnod, mert
egyelőre nem látlak a listában. (Mármint a játékban a toplistákban.) -
Tody56
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne. Egy újratelepítés során elszálltak a mentéseim és kizárt hogy újra kezdjem a játékot.
Légyszíves valaki küldjön nekem egy mentést. Nem tudom számít e közép vagy legnehezebb szinten mentem és most nyírtam ki ezt a köcsög szörnyet: [link]
Ha már csak ehez közeli van az tökéletes, csak ne kelljen előröl kezdenem.Ha valaki segítene kérem írjon rám egy privátot és megadom az email címemet.
Köszönöm szépen előre is!
üdv
-
bul07
nagyúr
válasz
DigitXT #3889 üzenetére
Nem szoktam amerikai szervere járni, ha tehetem
Kijelentettem hogy nem veszem meg igen, de ez csak pillanatnyi dolog, most is tettem ajánlatot FC3-ra igaz forintba erősen 2e alatt , és olvasom a FC3- fórumát mert érdekel a játék mutija, mert láttam benne jó dolgokat, és várnám hogy valaki írjon egy olyat hogy "hú de jó lett ez a javítás sokkal jobban játszható a multi" ha ilyet olvasnék többektől akkor nem várnék a vásárlással
A közút is lehet versenypálya csak jól kell használni
Az AI hajnalban is pont ugyanolyan. Hülye.
Ez pontosan így van(#3890) mikromanus
Na hagyom a témát majd ha meglesz játék akkor véleményezem a multit
-
DigitXT
félisten
Ó köszönöm a vérpitstike jelzőt így 33-hoz közeledve
Erre szokták mondani, hogy a kor nem érdem, hanem állapot.
(Kedves id. Vér István Úr.)
Igazából teljesen mindegy, hogy mit szeretsz a multiban... Onnantól,
hogy kijelentetted, hogy nem veszed meg a játékot, mert neked nem
éri meg, nem értem, hogy miért offolsz tovább a játék topikjában. Az
zavar netán, hogy egyesek arról írnak, hogy "hogy ölte meg a mindig
ugyanott megjelenő ellenségeket"? Akkor miért olvasod a topikot?én ha vezetni akarok beülök a kocsiba és vezetek
Gondolom rendszeresen kijársz a versenypályára is vele. Oh, wait...
(Btw. nekem ne mondd ezeket, ~12 éves B és ~4 éves A jogsival.
Sőt, fokozzuk a tétet: gondolkodom a C+E-n is, csak poénból.)
a kicsiknek már ilyenkor csörög a pizsama
Szerintem ha valami "amerikai szervert" fogsz ki, akkor pont frankón
az amerikai vérpistikékkel tudsz olyankor keményen összecsapni.
De ezt nyilván jobban tudod nálam, mert én hajnalban csak a single
FC3-at toltam mostanában. És azért akkor, mert akkor értem rá...De tudod mi a jó benne? Az AI hajnalban is pont ugyanolyan. Hülye.
-
bul07
nagyúr
válasz
DigitXT #3885 üzenetére
Ó köszönöm a vérpitstike jelzőt így 33-hoz közeledve
Én egy rossz szót nem írtam a FC3 single részéről vagyis annyit hogy mindenki az írogatja hogy ölte meg a mindig ugyanott megjelenő ellenségeket
Nekem multiban nem az a lényeg hogy én legyek az első a statba hanem az hogy nem vagy nehezen kiszámítható ellenség, nem gép ellen kell játszani , vannak jobb játékosok akiket élvezet lelőni (cod4 multiba 2300órát tettem bele, de jó is volt, sok ismerőst szeretem abban az időben)
Persze éjszaka hajnalba én jobban szeretek multival játszani mert a kicsiknek már ilyenkor csörög a pizsamaAutós játékról is megvan a véleményem, én ha vezetni akarok beülök a kocsiba és vezetek (négy napi vezetett csúcsom 2200Km volt személyautóval, na azt élveztem, és én köde is szeretek vezetni)
És tervezem hogy megveszem FC3-at de .....
-
do3om
addikt
Most nekem is előjött amire már volt itt is panasz:
Ha elrakja a fegyvert nem veszi elő automatikusan (gránát dobás, járműhasználat, dombon lecsúszás, injekció használat, kivégzés....)
Már annyit játszottam megzavarodott a game -
zseko
veterán
-
DigitXT
félisten
Márpedig egy jó játék nem csak arról szól, hogy ki a "faszább gyerek",
s kinek nagyobb az online statja (lelövöldöz mindenkit, történet nélkül),
hanem egy "interaktív mozi": természetesen nem kötelező benne részt
venni... Köszönjük, hogy megosztottad, hogy te miért nem fogsz a Far
Cry 3-mal soha játszani!Egy jó játéknak története, és hangulata van.
Egy jó játékban nem is feltétlenül van multi! Mégis jó játék. Sok régi* is
ilyen, de pl. az AC2 nem olyan régi, de mégis kiváló játék... Amelyikbe
meg csak beleerőltették (!) a multit (pl. AC: Brotherhood és folytatásai),
abban olyan is. Nyilván a hozzád hasonló vérpistikék miatt kellett csak,
akikhez mióta bekötötték az internettet (sic!) semmi másra nem tudnak
gondolni, mint az online hentelésre / e-penis növelésre. (De hát ez van.)*: pl. Beyond Good & Evil, hihetetlen hangulattal, vagy Prince of Persia.
Vagy Tomb Raider széria, abból is inkább az újabb generációsok. Ezek
nem multis játékok, hanem történetet mesélnek/hangulatot teremtenek.Lehet szidni a Far Cry 3-at, hogy gagyi a története, de ettől függetlenül
van benne valami, amiért mégis szívesen szórakozik vele az ember...
Lásd még az is végigvitte, aki amúgy marhára unta, és csak 3000 Ft-ot
adna érte, és ezért nem a barátunk.De ti kezet is foghattok...
Egy mozijegyért elkérnek 2K-t, s azért másfél órát szórakozol: itt meg?Btw. autós játéknál is ég és föld élő ellenfelek ellen menni - így igaz!
Egészen addig jó buli, amíg meg nem jelennek a rombolók, akik direkt
nem tartanak be semmilyen szabályt, kilöknek, szembe fordulnak, stb.
A gép legalább korrektül versenyez - már amelyik játékban... Egy JÓL
megírt AI-t legyőzni néha sokkal élvezetesebb, mint egy bolond (ámde
az nett (sic!) másik oldalán ülő) játékossal hadakozni. Sajnos a trollok
nem csak a fórumokon vannak jelen. Így a multiplayer játék (tipikusan
vadidegenek ellen) nem feltétlenül a legjobb megoldás: baráti társaság,
vagy LAN-party esete persze más. De ez már messzire vezet és OFF.csaba951: természeten nem egyszeri eset, mert ott egy konkrét lyuk
a vízben, amin a világ alá lehet úszni... Az már inkább egyszeri, hogy
épp a medve-vadász küldetésben voltam, amikor beúsztam, mivel azt
többet nem tudom felvenni egy játék során...Amúgy véletlenül már
sikerült beesnem a világ alá egy hegyoldalon is.Na az inkább olyan
bug, ami nem reprodukálható akármikor. Viszont ott kb. végtelen ideig
zuhantam, nem volt tenger! 4 perc után meguntam, rámentettem egyet
és betöltöttem... Ilyenkor áldás az a(z amúgy bosszantó) feature, hogy
nem pont onnan folytatja a játék, ahol mentettél (a világ alatt zuhanva). -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, a Dead Space-nél ugyanez volt a gondom. Kontrollerrel lehetett mászkálni és forogni, gyorsan és ijedtség után/alatt lőni viszont nehezen. Az egérrel pedig annyira nyúlós és konzolos volt az irányítás, hogy élvezhetetlen maradt, semmilyen csűrés-csavarás nem segített.
-
zseko
veterán
válasz
DigitXT #3863 üzenetére
Próbáld ki a dead space-t ha még nem próbáltad, az is ilyen öszvér számomra
Gamepaddal nagyon jó irányítani, és minden kézre esik kivéve a célzást; egér + bill. nagyon jó célozni, de semmi nem esik kézre és még nem sikerült úgy beállítanom hogy jó legyen
gondolkoztam speciális irányítópadon, de balkezes "egerező" vagyok így ezek is kiesnek, mint ahogy a gamer egerek úgy 99%-a is, sehogy se jó
-
J.Tibor
csendes tag
Ha valakit Érdekel Far Cry 3 eredeti kuponos Uplayes játék 2000 ért akkor írjon!! Csere is érdekel!!
-
bul07
nagyúr
válasz
BomiBoogie #3879 üzenetére
Ha esetleg nett kimaradás lenne akkor is van jó néhány játék aminek a single részéhez hozzá se nyúltam , vagy elkezdtem de unalmassá vált számomra
Egyszerűen ha kedvem és időm van játszani biztos hogy nem gép ellen fogom azt tenni
Elsőre nem sikerül semmi baj mert ugyanonnan jön na hát ez nem szórakozás
Ha meg szép tájat akarnék nézni füvet fát vizet megnézek valami természetfilmet
Én az akciót szeretemMindegy is jó játékot nektek
-
Burki
aktív tag
Én még 3700-ért vettem meg. 7-8-at én sem adtam volna érte,de ennyit megért. Nagyon jó a sztori, a karakterek, jók a küldetések, és gyönyörű a környezet. Kifejezetten hangulatos, jó játék. Kevés olyan játék van, aminek végigvittem a single részét, mert a multit énis jobban élvezem, legyen szó akár coop-ról, akár bármilyen más multi módról. Ezt viszont végigvittem, mert tényleg jó.
-
bul07
nagyúr
Aprón 2000Ft-ért is van már
És tudjátok mit én ennyit se adok érte mert a multi része anyira sz@r hogy iteni 3-400 hozzászólásból jó ha 10-be említésre kerül és akkor se dicsérik
A többi mind arról szól hogy milyen jó előre programozot ellenséget megőlni, hát részemről miótta bekötötték az internettet single része a játékoknak nem játszik unalmas -
imyourfriend
őstag
válasz
BomiBoogie #3875 üzenetére
akkor én voltam a lusta,igazad van
mindenesetre jól döntöttem. a 4 még pályázhat hogy megvegyem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #3873 üzenetére
Aki keres, az talál jó ajánlatokat. Aki nem, az csak beszél és csak beszél.
-
akela91
addikt
válasz
imyourfriend #3873 üzenetére
Még mindig van annyiért, szinte minden játék. Ez sem illegális.
-
akela91
addikt
válasz
BomiBoogie #3869 üzenetére
Főleg, hogy volt kód itt PH!-n 3000Ft-ért... Az tényleg semmi.
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie #3869 üzenetére
Inkább a takonykór (nátha) befolyásolta a toleráns és udvarias fogalmazási stílusomat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
S e t h #3868 üzenetére
Szerintem csak elvakította az indulat jó mikromanus kollégát.
@imyourfriend
Egyébként pedig az eredeti játékot is meg lehet venni olcsóbban, legálisan, ott voltak az AMD Never Settle kuponok is, mint lehetőség. Aki pedig saját számítógéppel rendelkezik, annak legyen már annyi pénze is, hogy a neki tetsző játékokat megvegye.Egyébként pedig arra való a fórum, vagy az interneten fellelhető temérdek értékelés, videó és leírás, hogy eldönthessük, mit akarunk megvenni.
Én is költöttem már olyanra összességében mondjuk több tízezer forintot, ami végül mégsem kötött le annyira. Sebaj, legalább kipróbáltam. Ez egy ilyen műfaj.
Az pedig, hogy "ingyenesen is meg lehet szerezni", tévedés. Az illegális letöltést ne tekintsük már egy ajánlott lehetőségnek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
mikromanus #3850 üzenetére
Elaludt a grammar nazi?
"se ott fojtatod max lőszerrel"
Ez a troll kihozott a sodrodból. -
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #3861 üzenetére
Bevallom emberesen, én is letöltöttem a játékot. Első pár napban nem volt időm kitérőt tenni egy boltba érte (jóvanna, lusta voltam), a digitális verzió meg vagy arcátlanul magas áron volt, vagy túl bonyolult volt az online regisztráció/fizetés. Pár nap után megvettem, feltelepítettem újra a letöltött kalóz verziót ( csak a törés nélkül) és a uplay fiókommal beléptem. Azóta nincs hibája. Néha hibrid megoldások kellenek, mert nincs CD/DVD meghajtó a gépemben. Milyen őskövület hardver az már?!
A troll témához (imyourfriend) kis lezáró megjegyzések (eltekintve attól, hogy aki csal, vagy lop, az ne fikázzon, főként ne 2 hét játék után):
- a vadászós és wanted dead küldetések és az Outpost elfoglalások OPCIONÁLISAK, azaz MELLÉKKÜLDETÉSNEK vehetőek. Ha nem tetszik a feltétel, akkor kihagyod. Különben is itt törölgeti a krokodilkönnyeit a kolléga, hogy unalmas, aztán azért sír, mert változatos a küldetések feltétele? Nanemár!
- a gyűjtögetés is opcionális. Ha unalmasnak veszed, hogy akár 4 fegyvered is lehet és sokmindent el tudsz pakolni, akkor hagyd ki!
- kölyökszöcske és középlúzer nehézségen végigtolod, gondolom az outpostokat 500 XP-ért vagy sniperral foglalod és azt mondod könnyű? Az. Ezt még egy 90 éves kómás öreg nénike is végigvinné csak kormánnyal. Ha nincs igényed a komolyabb kihívásokra, attól még nem a játék a szar. Igen, van lehetőség végigvinni egyszerűen. És van lehetőség eltérő stílusban is. Direkt így lett megcsinálva. Így a vérpistikék is ki tudják élveznia játékot. Már ha megveszik.
- gondolkodni FPS-ben? Lol.
- "a pénztárcámnak határt kell szabni": Kérj fizetéscsökkentést!Persze ez téged nem érint, mert nem tartozol a játék célcsoportjába. Erről kb egy vicc jut eszembe:
A zsidó felkiállt: "Ó jó Uram, add, hogy ötösöm legyen a lottón!"
Fentről egy hang: "jól van fiam, de vegyél már egy szelvényt!" -
persil
nagyúr
válasz
imyourfriend #3853 üzenetére
"van 1-2 érdekes küldetés, akár amikor rakétavetővel kell leszedni a kutyákat vagy 5 rakéta van s 12 kutya.."
Az a helyzet, hogy az állat vadászós küldikben ott hever a földön egy kazalnyi lőszer, szóval legfeljebb nem vetted észre a kutyásnál, de ettől még ott van...."de nem látja hogy 500 méterről lövöm de azért fut"
500 méterről te azt sem látod, hogy van-e ott valami. Nyugodtan csekkold le a játékban, hogy mit jelent 500 méter."azt is furcsállom hogy már majdnem a játék elején 75%-ra lehet fejleszteni minden cuccot anélkül hogy megküzdene érte az ember"
Ez nekem sem tetszett, valahogy jobban be kellett volna korlátozni a fejlődést.(eleve majdnem minden skillem meg volt, mire átértem a déli szigetre, pedig egyáltalán nem hajhásztam az xp-t)"az Age of empires II -t nem tudom megunni pedig 2000-es években készült a játék. ez meg 2012-ben és 2 hét."
Össze sem lehet hasonlítani, az egyik egy rts...
Egyébként cod 4 - 5 óra(nagyon jó játék, én imádtam, csak hasonlításképp írom), far cry 3 - 20 óra. És akkor rohantál. Szóval az, hogy valamit 2 hét alatt megunsz nem azt jelenti, hogy kevés, vagy rövid. -
DigitXT
félisten
Este felveszlek, ha arra járok.
Kiírja a játék, hogy mikor online a friend.
Még nem próbáltam a multit egyáltalán, csak a Co-Op bemutatót néztem meg.
Anno a Serious Sam-ben tök bejött a Co-Op... kár, hogy általában hanyagolják.Igen, van kontrollerem, de NEM azzal játszok, mert nem tudok vele célozni.
A(z) FC2-t játszottam egér + kontroller kombóval, mert sokat kellett autózni:
vezetni kontrollerrel volt jó, mászkálni (előre-hátra-oldalra) szintén tök sima volt,
forogni/célozni meg ott volt az egér. (Más játéknál ezt soha nem csináltam.)
Mondjuk egyszer kipróbáltam a Prince of Persiát kormánnyal, de... MEGALOL. -
DigitXT
félisten
Már csak azt nem értem, hogy miért nekünk írja?
Szerintem a fejlesztők a keblükre ölelnék*, ha Nekik írná meg
észrevételeit: a Far Cry 4 sokkal nagyszerűbb termék lehetne!*: csak ne így kezdje levelét: "I downloaded your game, and..."
Btw. engem is betalált valaki vicces figura, hogy "látszik, hogy
letöltöttem, mert csak az ilyen bugos": azóta is várom, hogy a
multiban felvegyen barátnak, aztán csapassunk egyet.Vagy
legalább a Rakyat Challenge-eken legyen ellenfél. (Amúgy van
ember innen a PH-ról, de ő sem FC3 miatt, hanem AC2 miatt.) -
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend #3858 üzenetére
Két hétig próbáltad ki és teljesen végigvitted, majd a végén,
amikor már "tét nélkül barangoltál" - meguntad az egészet.Ezután azt mondod, hogy milyen jó, hogy nem vetted meg,
s írod, hogy miket kellett volna megcsinálni a fejlesztőknek.Szvsz kb. úgy nézett volna ki a dolog, ha megcsinálják azt,
amiket hiányolsz, hogy most NEM fikáznád a játékot, hogy
így-meg-úgy meguntad, hanem azt mondanád, hogy jó volt,
DE nem vennéd meg, mert a multiról meg nem sokan írnak.Aláírásodhoz passzolva (hátha így érted!): cigányság fikázni
olyan (szellemi)terméket, amit "elhasználtunk", érte semmit
sem fizettünk. (Majd demagógiával próbáljuk kimagyarázni.)Jelzem: nem sikerült.
Ezzel én is lezártnak tekintem.
Ui: a hanganyagos példád kb. úgy nézne ki jó hasonlatként,
hogy letöltesz egy albumot, meghallgatod az egészet, majd
addig hallgatod, amíg megunod, és a végén kijelented, hogy
de jó, hogy nem vetted meg, mert tök unalmas! Legközelebb
a kedves előadó lesz szíves valami ~2 hét után is újat nyújtó
zeneszámot előállítani a számodra. Mert azt később unnád
meg, így tovább áltathatnád magad, hogy talán megvennéd... -
imyourfriend
őstag
válasz
DigitXT #3856 üzenetére
az elején elgondolkodtam hogy megveszem mert jó játéknak tűnt őszintén szólván. Viszont ha be lehet szerezni ingyen is egy kipróbálás ideig hogy majd a multira megvegyem a játékot akkor miért ne próbáljam ki? Ugyanígy vagyok egy hanganyaggal vagy bármi mással. Ha meghallgatom/kipróbálom és tetszik akkor megveszem, ha nem akkor nem költök rá) Lehet hogy pofátlan, akkor elnézésedet kérem viszont a pénztárcámnak határt kell szabni. Befejezettnek tekintem ezzel. Ettől még szívesen elbeszélgetek a játékról.
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend #3855 üzenetére
Nem tudom, milyen jogon vársz bármit is a fejlesztőktől, ha
annyira sem értékelted a munkájukat, hogy megfizesd azt...Te nem kipróbáltad, hanem végigjátszottad: a warez az nem
demo! Még ha csak kipróbálnád, aztán megvennéd. De nem.És erre még büszke is vagy, és itt vered a tam-tamot, hogy
bár te nem vetted meg, de azért unalmas és többet vártál!Nem szoktam belemenni ilyen vitákba, de ez kicsit pofátlan.
-
imyourfriend
őstag
válasz
BomiBoogie #3854 üzenetére
találkoztam igen. eltaláltad! Viszont gondolkodni egyáltalán nem kell a játékba,vagy nincsen min gondolkodjon az ember. Ezt is hiányolom belőle (talán picit a tornyoknál kell hogy hogyan juss fel rá de ez elhanyagolható
) Nem, nem is állt szándékomban megvenni a játékot mert előtte kipróbálom aztán eldöntöm hogy kiadok e rá annyi pénzt.. Elhiszem én hogy egy jobb játékot akartak létrehozni mint a 2 de ehhez még hozzátehettek volna pár jó dolgot vagy ötletet, de ezt gyorsan el is felejtem a fejlesztőktől nem szabad ilyent várni, úgysem valósul meg
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #3853 üzenetére
"azt is furcsállom hogy már majdnem a játék elején 75%-ra lehet fejleszteni minden cuccot anélkül hogy megküzdene érte az ember (igen le kell vadászni,nem nagy cucc). talán észrevenni nehezebb az állatot mint lelőn"
Talán azért lehet, mert "open world" játékot szerettek volna létrehozni, hogy ne csak linerálisan haladhass és fejlődhess?
Az állatok észrevételére van szérum, amivel látod a körülötted levők körvonalait. Ha 75%-ig jutottál, valószínűleg már találkoztál ezzel.
-
imyourfriend
őstag
válasz
van 1-2 érdekes küldetés, akár amikor rakétavetővel kell leszedni a kutyákat vagy 5 rakéta van s 12 kutya.. valamelyik meg tényleg annyira egyszerű hogy lövöm az ürgét és csak fut felém mint valami bolond, de nem látja hogy 500 méterről lövöm de azért fut,vagy épp sétál a nehéz tüzér. valami ésszerűbb dolgot is kitalálhattak volna. mert akár késsel szedem le akár más fegyvert használok nekem a végén már unalmas volt.
középső nehézségi szintet választottam,a felette levő sem sokkal különb. azt is furcsállom hogy már majdnem a játék elején 75%-ra lehet fejleszteni minden cuccot anélkül hogy megküzdene érte az ember (igen le kell vadászni,nem nagy cucc). talán észrevenni nehezebb az állatot mint lelőnijátszom régi játékkal, érdekes az Age of empires II -t nem tudom megunni pedig 2000-es években készült a játék. ez meg 2012-ben és 2 hét.
-
DigitXT
félisten
válasz
A dolog ott kezdődik, hogy meg se vette...
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend #3847 üzenetére
Te aztán iszonyat casual vérpistike vagy. Most komolyan. Ilyen gyenge ellenérveid vannak? Azért ez már elég gáz. A vadászküldetéseken kötött, hogy a célpontot mivel szedd le. Ez jó is, mert egyébként túl egyszerű lenne 0 kihívással. A Wanted Dead késes killje ugyanez. Ráadásul ott elég a bosst kinyírni. Többnyire megoldható úgy is, hogy az őrei észre se vesznek. Itt is a kihívás a lényeg. Mi lenne abban a jó, hogy 120 méterről leszeded sniperral???
Az outpostokhoz azt hasznász amit akarsz. A küldetések többségénél is. Az meg már ne legyen baj, hogy lúzer nehézségen se ott fojtatod max lőszerrel és élettel ezeket, ahol meghaltál! Ha meg kifogysz a munícióból, akkor az a te hibád. Vagy pazarolsz, vagy teljesen kihagytad a legalapvetőbb dolgokat is (craft). Ha ez neked komoly nehézség és frusztráló, akkor nem kellene komolyabb játékokkal játszanod. Meg egyszerűbbekkel sem. Végső esetben keress valami régi játékot és nyomd be a god módot! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Mert egy meghatározott fegyverrel kell levadászni az állatot, mondjuk azért. Ha mással lövöd le, újrakeződik a küldetés értelemszerűen, mivel az egyedi állat elpusztult. Ezt nem igazán lehetett máshogy kivitelezni, de egy kis odafigyeléssel elkerülhető az ilyesmi.
(#3850) mikromanus
Így van, az IDDQD mindig hatásos. -
krx21
nagyúr
válasz
A 2. rész tényleg hamar unalmas volt, de a 3. rész sokkal jobb... A küldetés feladatokkal jár, kihívásokkal...
Mit szolnál egy olyan küldetéshez: menj a dzsungelbe és napozzál!...
Itt meg írhatnád, hogy de csak egy nap alatt lehet napozni!
Persze lehetett volna minden jobb, beindítja az ember fantáziáját... Játékmenetét, komplexitását tekintve egyenlőre kiemelkedik a többi fps közül... Lehett volna Crysis játékmenet, de ez sokkal jobb így... -
imyourfriend
őstag
nekem a 2 is unalmas volt ezért nem vettem meg a 3-at, de nem bántam meg így utólag.. szabad döntésed van igen de késsel kell leszedned vagy le kell lőnöd az egész tábort. az állatokhoz is meg van szabva hogy mivel vadászhatod le, néha nem ad új lőszert. és ha mission failed akkor miért kezdi újra? ezt se értem..
-
krx21
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
Találkoztatok már olyan hibával, hogy nem érzékelte a felszedett kincset és a térképen továbbra is mutatta? Iszonyatosan idegesítő.
-
krx21
nagyúr
válasz
imyourfriend #3843 üzenetére
Igen, ezek a kijelentett mondatok unalmasan hangzanak, de lényeg hogy minden akció egyedi és megismételhetetlen, rajtad múlik! Ettől jó a játék... Nem pedig egy díszletekkel ékesített csőjáték, mind más fps... Ritka az az fps, ahol nem érzékelem a futószalagon történő játékmenetet és szabad döntésűnek érzem magam...
-
persil
nagyúr
Na, izé, akármilyen hihetetlen is, de még csak ma játszottam ki...
Igen, igen lassú vagyok, de olyan ritka a jó és hosszú single player fps, mint a tisztességes... fehér holló, ki kellett élvezni minden percét és szándékosan nem akartam a végére érni.
SPOILER
Viszont a végére hoyt-ot nem azért gyűlöltem meg, amikért "kellett volna", hanem azért, mert megölte Sam-et, aki akkora arc, hogy olyan a világon nincs még egy!
Lehet, hogy nekiesek még egyszer, annyira elképesztően kurva állat volt néhány pillanat benne!
Szóval.... BLITZKRIEG!Szrk.: metálos vagyok és utálok mindenféle gépzenét, ehhez képest a skrillex számot, ami a játékban van, képes vagyok napi szinten meghallgatni... ez a nem semmi
-
zseko
veterán
válasz
mikromanus #3835 üzenetére
Nem is azt írtam hogy elfelejtette, hanem hogy elírta, mit nem értesz?
bocs
Igen, valóban a felmerült a helyes, a mobilban nem merült fel hogy egybe kell írni
Mint írtam nem is kötözködni akartam, csak mivel már jártam így én is ezért már rutin hogy 3x átnézem az ilyet
Tényleg nem kötözködésnek szántam. -
J.Tibor
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #3832 üzenetére
Már kapcsolatba léptem velük vagyis én írtam nekik, de még nem írtak vissza...Köszi azért..
-
bul07
nagyúr
A multi még mindig játszhatatlanul rossz.
Megint előjött benem a késztettés hogy megvegyem de ha a multi még nem az igazi akkor várok még, persze ha van mire
Egyáltalán van játékos a multiba vagy már most halott?
(Ha az itteni fórum pörgéséből indulok ki akkor nem sok játékos lehet) -
mikromanus
veterán
-
zseko
veterán
válasz
J.Tibor #3831 üzenetére
Nem akarok értetlenkedni, vagy hogy kötözködésnek tűnjön, csak fel merült bennem a kérdés, hogy hogyan lehet elírni a saját emailcímet? Másét értem, azt már nekem is sikerült, sajátot csak akkor mikor az 'intelligens' helyesírás ellenőrző kijavította hibásra. Pedig több email címem is van. Persze azért remélem megoldódik a problémád, ez jó játéknak sikerült
-
válasz
J.Tibor #3831 üzenetére
"If you have any issues with the accessing your Game Key, please don't hesitate to contact support@amd4u.com."
Szerintem nyugodtan keresd fel őket, de az is lehet, hogy ha nem aktiválják a kódot a kiküldött email címre bizonyos időn belül, akkor újra használható. De ez csak tipp.
Ha biztosra akarsz menni, akkor lépj velük kapcsolatba.
-
J.Tibor
csendes tag
Sziasztok!!
Ne haragudjatok, hogy itt zavarok, de nem tudjátok mi lenne a legjobb megoldás arra, ha a Far Cry3 mas kupont amit kaptam majd ezt kell beírni egy oldalra (http://amd4u.com/neversettlepromo/) és meg kellett adni az email címem és rosszul írtam be.
Ilyenkor mi a teendő mert a kódot már elvileg kiküldte az általam elgépelt rossz email címre??
Előre is köszi !! -
Norbika88
senior tag
-
Predator2
addikt
akela91 felvettelek
Nekem valamiért nem megy a multi vagy csak nálam nem jó valami.
Kell valami beállítást csinálni h működjön?
Rákattintok a multiplayer-re azon belül a quick match-re így bedob egy multiplayer lobby-ba de csak én vagyok bent egyedül hiába várok egy csomó időt. Nem tudom mi lehet a gond.Olyan lehetőség nincs h már egy meglévő szerverhez csatlakozzak?
Vagy egyáltalán ti h csináljátok?THX
-
mikromanus
veterán
-
Predator2
addikt
aki szokott multizni írjon rám legyen szíves
THX -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Desmond74 #3822 üzenetére
Hogy felvágták az újonc nyelvedet.
Ez itt nem a dicsekvés fóruma, hanem a játéktapasztalatok megosztásának a terepe. Úgyhogy fogadd szeretettel DigiXT kolléga megjegyzéseit, ha van hozzáfűznivalód, várjuk.
Ha unod, ne vidd végig, ilyen egyszerű.(#3821) DigitXT
Én is játszottam vele 4-5 órát egyhuzamban, szóval tetszett, ez nem kérdés. Az is lehet, hogy túl sok fórumot olvastam és megcsömöröltem mikromanus undetected foglalásaitól. -
DigitXT
félisten
válasz
BomiBoogie #3820 üzenetére
A harmadik végigjátszásnál is elfoglaltad mindet?
Mint írtam, hátra van a déli sziget, de természetesen el fogom!nekem nem adta azt a beszippantós élményt
Hát, a fene tudja: azért ha egy ültő helyében tud vele az ember 5-6
órákat játszani, akkor nagyon sz*r nem lehet.Persze én is írom,
hogy "sokadjára" unalmas, uis tényleg az bizonyos értelemben, de
emellett van benne valami, amiért az ember szívesen leül hozzá.Néha egyébként a grafika is nagyon tetszetős, még DX9-ben is!
Főleg a reggeleket + délelőttöket szeretem, de a naplemente is jó.
Meg az eső. Az éjszaka úgy általában egy picit gyengébb, és kár,
hogy túl gyorsan változnak a napszakok, azért el lehet vele lenni...Ui: a sztoriban is volt egy "fordulat"*, amit nem vettem eddig észre,
mivel - ezek szerint - nem beszélgettem az összes baráttal mindig.
(Az úszóversenyes dolog.) Ja a relic a barlangban: aki azzal riogat,
hogy csak a "lázálom után" lehet felvenni, az téved, mivel bármikor
fel lehet venni, hiszen csak körbe kell mászni. Az más dolog, hogy
ha valaki nem járt körbe a barlangba korábban, akkor esetleg akkor
veszi észre a feljárót, de nem igaz, hogy ott térsz magadhoz, ahova
magadtól nem tudsz eljutni, és ha akkor nem szeded fel, akkor már
sosem lesz meg a 100%: paráztam emiatt, hogy el ne rontsam, lol!*: nem az, csak egyértelműsítés. Mondhatni az őrület erősítése.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DigitXT #3819 üzenetére
Éppen ezért van 36 outpost, hogy mindenféle technikára jusson időd és aztán azokat tökéletesítsd. A harmadik végigjátszásnál is elfoglaltad mindet? Akkor elismerésem.
Nem a játékot akartam becsmérelni, csak arról van szó, hogy minimum pihentetnem kell egy ideig, amíg már nem emlékszem annyira tisztán a sztori minden fordulatára, és érdemes lesz megint felfedezni.
Éppen ezért vár a sorban a The Longest Journey, mert három éve nyáron játszottam végig, és mostanra már eléggé megkoptak az emlékek ahhoz, hogy elővehessem.
Azért az FC3 nekem nem adta azt a beszippantós élményt és variációs lehetőséget, mint a Fallout. De ennek nem is ez a célja. Hanem a csíkoshátú tapírvadászat.
-
DigitXT
félisten
válasz
BomiBoogie #3813 üzenetére
nincs is akkora jelentősége, mint amekkora lehetne
Lehetne, ha arról szólna a játék. Senki nem mondta, hogy kötelező "egyen
stílusban" nyomni. Sőt, még maga a játék is írja: your game, your choice...
Vagy valami hasonlót: az egyik töltőképernyőn olvastam.Berontasz, mint
Rambó, és lekaszabolsz mindenkit? Hangtompítós sniperrel levadászod az
ellent egy hegytetőről? Esetleg egy késsel kommandózol körbe a bázison?
Így is, úgy is megteheted.Max. ha az elején óvatoskodsz, gyorsabban
felfejlődsz.Amúgy szerintem lehetett volna pl. 500/750/1500 XP, mert az
550 olyan "gyér" egy alapvetően jó, de már "éppen detected" foglalásért.még egyszer nem csinálnám végig
Nekem most jön a déli sziget Warriorban - de eléggé unalmas, harmadjára. -
Desmond74
tag
válasz
huskydog17 #3807 üzenetére
Sajna, ebbe az irányba haladunk, amíg ki nem jön az új konzolgeneráció. De akkor mire fel árulják a 70-100 ezres méregdrága videókártyákat jelenleg?
Lássam a konzolportos pacákat nagyobb felbontásban? -
mikromanus
veterán
No még egyet akkor. Volt benne pár öngyilkos rész,d e elég jó lett
Far Cry 3 - Outpost takedown - undetected - explosives only - Valsa Dock -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szigorúan OFF-ban, csak a kapcsolódó szereplőért.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha esetleg nem láttad volna a fizika összehasonlítását, érdemes belenézni.
-
Alg
veterán
válasz
mikromanus #3812 üzenetére
Hiába tapad, ha 2 centi fenyőléc megvéd tőle
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #3812 üzenetére
Na jó, de arra nem gondolt a kommentelő úrfi, hogy azért mászkálnak is az őrök, és nem csak egy meghatározott útvonalon, főleg az első robbanás után? Nem olyan egyszerű, hogy csak leteszed mindenki mögé aztán sorban berobbantgatod. Nem fák ezek, hogy álljanak egy helyben.
Egyébként tisztellek, hogy ennyi energiát fektetsz ebbe a játékba és ilyen magas szintre fejlesztetted a foglalásokat, én is élveztem anno, de még egyszer nem csinálnám végig. Főleg, hogy undetected-ek nélkül is bőven sok XP-t lehet összegyűjteni, és így nincs is akkora jelentősége, mint amekkora lehetne.
-
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie #3811 üzenetére
Picit gyanus ez a plant c4 dolog. Szerintem azt vagy dobod, vagy valamihez tapasztod. Járművön kívül nekem annyira nem "ragadt" fel eddig semmire. Meg ha dobod, akkor szerintem zajforrás, így közelről necces az undetected. De azért aranyos. Legalább aktív.
edit: tényleg tapad minden vízszintes és függőleges szilárd felületre. Monsjuk ez sokat nem segít. Esetleg a sniper ellen. Bár gyanus, hogy nem szúrja-e ki ha látja
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #3810 üzenetére
"Use c4, plant them, go away, and BAM."
Nahát, hogy ez eddig nem jutott eszedbe?
Captain Obvious."For example: sneak behind every enemy, plant a C4, and go away to a nice vantage point. Detonate the C4. Now that would be cool."
Szerinted játszott valaha a játékkal? -
mikromanus
veterán
válasz
BomiBoogie #3809 üzenetére
Tényleg döcögős a vége, de azért nem kell ennyire kibicelni
Far Cry 3 - Outpost takedown - explosives only - Welshore Wreckers House - undetectedMortal KOMBAT!!!
(a megjegyzésekben)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #3808 üzenetére
Muti, hol a kis tündibündi?
-
mikromanus
veterán
A youtibe videomnál az egyik rajongó ellát sok-sok hasznos tanáccsal hogy is kellene elfoglalnom egy outpostot csak robbanóanyaggal. Nagyon tündibündi. Jön ám a shitstorm, hogy miért is szar amit feltöltöttem. Persze csak az első próbát kommenteli, a többit nem nézi. Saját videot tőle még nem láttam. Olyan nagy ember gondolom, hogy nem bírja el a youtube a magas minőséget amit képvisel. Mega-kibic
-
huskydog17
addikt
válasz
BomiBoogie #3802 üzenetére
Igen, a GI egy tök jó dolog, erre épül az új motor, de a PC verzióra illett volna több erőforrást és figyelmet szentelni és nem 1-2 hónapot kellett volna a DX11 és PC feature-öknek szentelni, hanem jóval többet.
A Ubisoft PC-hez való hozzáállását figyelembe véve, ez sajnos nem meglepő.Far Cry 2: 2008-ban PC exkluzív címként jelent meg, kizárólag PC -re lett fejlesztve és évekkel később lett konzolra portolva (a konzolos verziók sokkal rondábbak is lettek)
Far Cry 3: konzolra lett fejlesztve és PC-re lett portolva a kész játék. A PC verzió minimálisan nyújt szebb látványt a konzolos verzióknál, ezen felül sokkal butább, mint az elődje. A fizikát gyakorlatilag úgy ahogy volt, törölték a 3. epizódból, de ez csak egy a sok butítás közül. Ez van sajnos, amikor a konzol a fő fejlesztési platform és a PC verzió le van sz*rva.A fényviszonyok a valós GI-nek hála a 3. epizódban szebbek, na de a 2. részben is gyönyörű volt GI nélkül is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
"Physics? Who needs them, when you can play with some titties."
-
cyberkind
félisten
válasz
huskydog17 #3801 üzenetére
Ha valaki konzolra fejleszt az nem váltja meg a világot !
-
krx21
nagyúr
válasz
Pont az FC2-höz hasonlította én is és ez egy tökéletes videó szemléltetni: a visszalépést sok apró szempontból...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Igen tanulságos. Az FC3 igazából a fényekkel operál.
Hogy eltűnik a tűz is egyik pillanatról a másikra, a 2-ben meg annak rendje és módja szerint terjed.
-
huskydog17
addikt
válasz
Desmond74 #3799 üzenetére
Ha már összehasonlító videót akarsz látni arról, hogy hogyan teljesít a FC3 technikailag, akkor itt egy tökéletes videó erre a célra. Ez kiválóan szemlélteti, hogy a 3. epizód egy brutális nagy visszafejlődés több szempontból is. Nem kell ide Crysis, az előd is megeszi reggelire az új epizódot. (Csakhogy házon és franchise-on belül maradjunk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest