Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Átlépésnél más programba/ablakváltás után (Alt+Tab) lehet "látszólag" hiba. Olyan mintha a Far Cry-ban lennél csak "windowed" módban, de amíg nem kattintasz egyet az egérrel, addig nem követi a mozgást. Ez ilyen. Nem csípi a kikukkantgatást. Vagy más a hiba nálad?
Átlépni egyébként se nagyon enged. ELsőre windowedre állít, majd ALT+Tab nyomogatással váltogathatsz, de a tálca menüsoránál visszakerülsz a far cry-ba. Addig fura is marad, amíg be nem nyomod az "asztal megjelenítése" opciót. Legalábbis ezt vettem észre...
-
ng0ofy
KORREKTOR
Belefutottam egy hibába, elkezdtem visszaolvasni, de majd' 3000 hsz van! (: Keresés nem okosított fel eléggé, tehát:
Néha nem tudok rákattintani menüben lévő gombokra. Ez akkor idegesítő, amikor kilépnék pl a dcafting menüből és sem Esc-el sem a Back gombbal nem enged kilépni. PErsze újra kell indítanom a programot és az az utolsó mentéstől kezdeni ):
szrk: leszedett vmi updatet most, hogy kiléptem, lehet, hogy megoldja a porblémát
-
Đusty
addikt
válasz
mikromanus #2695 üzenetére
De már nincs felszabadításra váró outpostom. Vagy kezdhetem a második sziget legeslegelejétől.
-
tome.jr
addikt
Tegnap este én is megcsináltam a játékot handbook szerint 100 %-ra. Viszont a statisztikákat elnézve még van pár dolog aminek az értéke nullán maradt. Illetve még single-ben a 70 méteres nyilazós achi maradt ki. 34 óra alatt vittem végig a 2 dlc-vel együtt. Fast travelt nem igazán használtam mindenhova főleg gyalog mentem és közben élveztem a környezetet. Statisztika szerint 297 kilométert gyalogoltam.
Egyedül a supply drop questektől kaptam hülyét amikor az alapból kezelhetetlen quaddal kellett a beláthatatlan hegyi ösvényeken akrobatikázni.
A trials of the rakyat küldikből legalább 6-ot érdemes megcsinálni, utána lesz elérhető a Ripper, egy nagyon fasza LMG. Közel olyan jó mint a Shredder.
-
mikromanus
veterán
-
tome.jr
addikt
válasz
UnConnecteD #2684 üzenetére
Nézd jobban, mutatnia kell. Esetleg mégsincs meg mindegyik térképed.
mikromanus: Az bug lesz. Már kétszer végigjátszottam de egyszer sem csinálta ezt.
karesz501: Most el is küldtem a supportnak a levelet.
krx21: Skilleket kell fejleszteni hozzá és akkor alapból lesz 6 egység + endorfin boost még ad hozzá 4-et.
-
krx21
nagyúr
Biztos, volt már téma!
Hogy a fenébe lehet az életerőt így kiterjeszteni, bővíteni???
Valamelyik videóban majdnem körbeért! -
Đusty
addikt
válasz
mikromanus #2686 üzenetére
Emiatt kell elkezdenem a második szigetet ismét mert a végigvitel után már nem találok olyat. De a 2. sziget küldetéseinél sem rémlik ilyen. Az a buck-os kincskeresés nem tudom melyik rész.
-
mikromanus
veterán
Azt hiszem valamelyik Buck-os kincskereső küldetésnél már elérhető. Bárhol használható, ahol alacsonyabbról támadsz. Például vízből a mólón ácsorgó ellent, vagy épületeknél az épület szélén bambuló ellent lehet lekapni. Mindegyik esetben csak akkor lesz sikered, ha egyébként fel tudnál ott mászni (Space gombbal fel tudsz kapaszkodni). Questben minimum két vízből kibukkanó és egy épület peremén lebökő módra egyértelmű a lehetőség
-
do3om
addikt
válasz
UnConnecteD #2684 üzenetére
Ti már fanatikusok vagytok
Én biztos nem szedném össze mindet, volt hogy kerestem levelet de nem találtam hiába mutattat hogy ott van. Biztosan barlangban van de hiába jártam be a környéket nem volt meg a bejárat. Jó sokat kel szopni hogy mindet megszerezd. -
Đusty
addikt
Az alulról való kés (úgymond tökönszúrást) melyik küldetésnél abszolváltátok? Nekem ez az egyetlen skill feltétel ami hiányzik és nem találok rá helyet ahol alkalmazni tudnám.
-
S e t h
nagyúr
SPOILER
Én annál a küldetésnél lettem kissé szemrángós, amikor a marihuána ültetvények felgyújtása után ezer ellent legyakva az volt a vége, hogy ugyan állítsam már meg azt a nyomorult hajót.
Igen ám, csak én nem olvastam el mit vár el a program, amikor a stég, vagy dokk végébe értem, csak azt láttam ,hogy megy a visszaszámláló kb. 20 másodperctől, na mondom biztos utol kell érni a hajót,mivel az elindult, vízbe ugrottam és úsztam mint egy barrakuda, majd buktam a küldetést, mondom anyád, kezdjük megint onnan, hogy már csak 500 kalózt kell leszedni.
Igen ám, de a végére meg nem volt nagy hatóerejű fegyverem, mondom ,hogy fogom én felrobbantani ezt a hajót.Aha, szóval akkor indul a hajó, ha a dokkra lépek, na én távolról odab...tam neki egy gránátot és jé, küldetés teljesítve és meg is kaptam az egyik kedvenc fegyveremet érte, a robbanófejű nyilat. -
mikromanus
veterán
Trolliver.
Most ez bug, vagy a célzóképességemet fikázza a kis surmó? -
zseko
veterán
válasz
mikromanus #2675 üzenetére
szintén SPOILERES válasz
lehet ugyanarról beszélünk, itt egy rakétavetőt "ajánl"a probléma megoldására. Van kb. 50 mp-em.
-
mikromanus
veterán
SPOILERES válasz
Az időre menő rész nem gond. Megközelíted, lenyomsz 2 ellent közben (vagy négyet?) és lelövöd távcsövessel. Utána már nem menekül el. A szivatás a teljes tömegoszlatás utána. Sok lövész "teleportál", így picit macerás a harc. Persze csak ha megszerzed ami kell és lelépsz, akkor lehet nem vészes. Azért késsel godmode-drog nélkül nem vállalnám be ezt a questet. -
zseko
veterán
válasz
mikromanus #2667 üzenetére
Nyomokban SPOILERt tartalmazhat:
Én egyszer használtam eddig a "god mode" drogot, mikor egy vízgátnál kellett megszerezni valamit egy parancsnoktól, ráadásul időre. A sokadik újrajátszás után meguntam aztán adtam a pofájuknakViszont az egyik mellékküldiben lévő pókeres 'játékot' is kihagyhatták volna, az nem volt vicces
-
mikromanus
veterán
válasz
marinea2 #2672 üzenetére
Highlander droggal még gyengébb
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Save Willis quest - Highlander drog test - Knife only - part 2
Ez az easy mód.
Az a genyó ennél a résznél, hogy előbb kell kinyírni az ellent, minthogy hidegre tenné Wiillist. Elég mimóza a lelkem.
Persze ha bicskás módi mellett ez "elegánsabban" is megy, azt megnézném. Nem kötözködésképp, csak az jól nézhet ki, ha végig valaki lenyomja késsel-kivégzésekkel rendesen. -
marinea2
addikt
válasz
mikromanus #2671 üzenetére
Szerintem ez elég gyenge.
-
mikromanus
veterán
SPOILERES késharc
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Save Willis quest -Knife only - part 1
Azt nézem, hogy van hosszabb egybefüggő is, csak ott a nyápic ügynök nem bírta végül a stresszt -
tome.jr
addikt
válasz
UnConnecteD #2668 üzenetére
Ahhoz, hogy mindent láss, meg kell venni a térképeket.
-
Crytek
nagyúr
válasz
UnConnecteD #2668 üzenetére
Mit nem mutatott a térkép? Ezekszerint mindent mutatott ha nekem meglettek!
-
mikromanus
veterán
válasz
karesz501 #2654 üzenetére
Ellenőriztem. 15 torony után adja ingyen a b'ót
Kipróbáltam a highlander drogot is, de úgy elég sportszerűtlen a késharc. Azért feldobok egy videót róla mindjárt (szintén Willis mentő quest). Az is vicces, ahogy egy questben "teleportálnak" az ellenfelek. Ha tudod hova érkeznek, akkro némi előnyhöz jut a penge a golyókkal szemben. -
Crytek
nagyúr
27 óra progress 100%. (A keresgélés már mérhetetlen módon unalmas volt)
Többet el nem indítom a single-t max ha lesz magyarítás
-
karesz501
senior tag
-
karesz501
senior tag
válasz
mikromanus #2660 üzenetére
Milyen easy? Dehogy az.....
Ha meg késsel mész, akkor meg minek AMR?Egyébként sokat késelek, nagyon hatékony. Jók a videóid, bár késsel sokkal jobb vagy mint sniper -el
-
tome.jr
addikt
válasz
mikromanus #2657 üzenetére
Tudom mire gondolsz, de ez nem az. Teli tárral is ezt csinálja. Kb. az esetek 70 %-ban beragad a zoom lövés után és akkor semmit nem tudok csinálni, se futni, se gyógyítani. Szerintem ez valami bug lesz.
-
karesz501
senior tag
válasz
mikromanus #2655 üzenetére
Armored -ek ellen az északi szigeten a sima sniper is jó, "hátulról fejbe", mert ott nincs páncél és elég 1 lövés
Északi szigeten pedig a Z93 hangtompítóval is visz bárkit egy fejlövéssel (szemből is).
-
mikromanus
veterán
válasz
tome.jr #2656 üzenetére
Szerintem ez akkor lehet ha megvan a skilled, hogy nem kell minden lövés után újra felemelned a fegyvert és aktív távcső mellett is tudsz újratölteni. Ha kifogy a tár, akkor újratöltés alatt szerintem nem tudsz mást csinálni. Ha necces a helyzet, akkor ne várd meg míg elfogy az utolsó golyó is! Bár ha megvan a skill a futás közbeni újratöltésre, akkor lehet kimozogni kitudsz így is...
-
tome.jr
addikt
Másnál is előfordul, hogy sniper-nél lövés után beakad a zoom pár másodpercre? Baromi idegesítő, sokszor emiatt halok meg. Leszedek egy fazont távcsővel, a többiek egyből elkezdenek lőni és abban a 2-3 másodpercben amíg aktív a zoom - bár már elengedtem a jobb egérgombot - annyi lövést bakapok, hogy meghalok. Mikor aktív a zoom gyógyítani sem tudom magam és rohanni sem.
-
mikromanus
veterán
válasz
karesz501 #2654 üzenetére
Sajna az armoredek ellen nekem nem ment nagyon az észrevétlen semlegesítés. Most viszont megvan a mentésem alig pár outpost elfoglalással és az északi szigetes questekkel, így egyrészt elérhető az armored lebökő skill, másrészt a komolyabb fegyverek is és kedvemre foglalgathatok. Nem mintha bármi kellene egy bicskán (tanton) kívül, ugye?
-
mikromanus
veterán
Ez sem rossz. Lehet "gyanít" az ellen valamit, de látótávon kívülről is simán szedegeti a népet. Szerintem a kalózok és zsoldosok 100 méterig látnak távcsővel is csak. Az is igaz, hogy outpostoknál szokott lenni minimum egy, aki egy idő után elkezd rohanni a hang irányába, így vagy helyezkedni kell időnként, vagy mozgás közben elkapni, ami nem egyszerű muri 100-120 méterről.
A Z93-hoz sok mindenen kell keresztülmenned. Sok térdeléssel jár és utána nem nevezheted magad igazi férfinak. Mégis mi abban a macsó, hogy tornyokat mászol?
Szerintem a déli szigetes küldetéseknél lesz elérhető megvásárlásra, vagy kb 13-15 torony után ingyen. -
intercooler
őstag
válasz
BomiBoogie #2630 üzenetére
háhá
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
marinea2 #2643 üzenetére
Jólvan na...nem kell megkövezni itt engem! Nekem ne mondd hogy te minden játékot megveszel és akkor húú de nagy májer vagy
Mind így vagyunk ezzel, és képzeld én azon gyökerek közé tartozom akik megnézik a játékot, s ha tetszett megveszi azt! C..c...c..
Nem szép dolog ám csúnyákat mondani
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #2649 üzenetére
A sima z93-ért mit kell csinálni? Nekem még mindig nem nyílt meg. Jó az amr, de nagyon kéne a hangtompító.
-
mikromanus
veterán
válasz
marinea2 #2648 üzenetére
Signature weapon. AMR néven érhető el a fegyverszekrényben és a boltokban. Felturbózott Z93-as sniper puska. Extra festés, robbanó-golyók, nagy tűzerő, pontosság és átütőképesség. Outpostoknál palánkon keresztül is kinyírja az ellent. Meg a kocsikat és helikoptereket is szépen berobbantja. Az egyszerű ellen meg dob egy szép íves hátast. Azt hiszem 20 relic után lesz megvehető.
-
marinea2
addikt
válasz
mikromanus #2645 üzenetére
Ez milyen fegyver? Mit csináltak vele?
-
krx21
nagyúr
válasz
Malibutomi #2641 üzenetére
Jobban is fut a játék evvel a beállítással? Csak a távoli részek "mosását" változtatja meg?
Én a váratlan belassulásokat szeretném elkerülni vele... -
mikromanus
veterán
AMR - sima Z93 összevetéshez kis "bemutatóvideó". Spoileres, meert questből van felvéve. Az alapverzió ilyet nem tud
Far cry 3 - Warrior difficulty - power of the AMR -Quest (water tower) -
Malibutomi
nagyúr
válasz
intercooler #2627 üzenetére
Gagyi, nincs benne a bofogo, hugyozo or.
-
krx21
nagyúr
válasz
Malibutomi #2635 üzenetére
Átírás után vissza lehet tenni ULTRA-ra?
-
Truman
senior tag
-
do3om
addikt
válasz
Malibutomi #2631 üzenetére
Ez mi is?
PostFxQuality="veryhigh" ezen van most ezt írtad át? -
Malibutomi
nagyúr
Na kipróbáltam én is ezt a Postfx=false beállítást, és sokkal jobb így. Eltűnt az idegesítő homály effekt, és ráadásul jobban is fut így a game. Sima ultra beállításon MSAA nélkül olyan 40-60 fps között volt, így hogy minden más maradt a legmagasabb beállításon, csak ez kikapcsolva, így 50 alá nem is nagyon megy.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
intercooler #2627 üzenetére
Haverom azt mondja: "Milyen jók a fények."
Mondom: "Persze, mert ez nem a játék, ez a valóság."
"Jaaaa...." -
intercooler
őstag
-
CJ3
senior tag
SPOILER
Vaas után amikor Cira beadja azt az italt, a lebegő szellem után mit kell csinálni?
Mert jön a sok ilyen szellem szerű világító szemű ember, de állandóan kinyírnak és sötét is van nem látom őket.....
-
mikromanus
veterán
Úgy látom a legtöbb helyet azért bicska kompatibilisre építették
Spoileres Quest videókFar cry 3 - Warrior difficulty - Down in the Docks quest - part1- battle - Knife only
Meg még egy ilyen is:
Far Cry 3 - Warrior difficulty - Piece of the Past quest - inside the boat - Knife only -
djnyakesz
aktív tag
Mennék én de azt írja offline vagyok! Amikor elindul a gém egyből írja hogy szerver nem elérhető, vagyis nem csatlakozok rá!
A kérdés arra irányulna inkább akkor hogy tudok a szerverre csatlakozni, vagy mi kell hozzá... a Uplay telepítve van, de sosem voltam online!
Köszi
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Na végigvittem single-be a játékot, nekem tetszett! Arra gondoltam végig viszem még egyszer magasabb fokozaton, avagy multiban is megpróbálom!
Mit kell tennem ha multiban akarom tolni? Mit kell telepíteni vagy átszerkeszteni a játékon!?
Kérem valaki adjon egy kis támogatást e téren!Köszi
-
torma1981
veterán
Sziasztok! Új zenéket hogy tudok a játékba betenni? átkonvertáltam a zenéket waw-ba de hogy kell másik zenét belerakni a játékba?
-
karesz501
senior tag
Itt van az összes "signature weapon", szerintem érdemes rájuk menni ha használod őket.
Nekem a "shredder" alap, messze az egyik legjobb fegyver. Nincs 'recoil', nagyot sebez, hangtompítós, köpi a golyót és nagyobb a tára is. Perfect!
Sniperből ha hangtompítósat akarsz akkor az első szigeten az M700, a második szigeten ha 3 tornyot aktiválsz akkor ingyen kapod a z93 -at, ami brutáljó.
Ha nem kell hangtompító (szerintem kell), akkor a signature fegyverek közül menj rá az AMR -re. Iszonyat
-
CJ3
senior tag
SPOILER
Most vagyok Vaas nál amikor a vízbe dob egy kővel a lábamon
Ott valami tipp mert utána annyi katona van hogy elég nehéz ott átmenniVége
Mondjatok már egy jó SMG vagy Rife puskát amire lehet távcsövet rakni és jó a sebzése
-
S e t h
nagyúr
Azért vannak a szérumok, bár igaz ,hogy jelentős könnyebbséget jelentenek, de én ha morgást hallottam, már nyomtam is magamba azt a szérumot, amitől a cápa és krokodil kivételével mindegyik elkerült.
dragonfx
Én úgy értettem ,hogy relatíve gyenge a történeti szál, a cselekmények ,tehát a missziók még jók is, de a történetvezetéssel nem vagyok kibékülve.Ja és mikromanus videóit élvezet nézni, már megszoktam tőle a Diablo 3-as videóknál is, de itt is el tudok merülni újra a játékban, ahogy a silent killeres epizódjait teszi közzé.
-
do3om
addikt
válasz
S e t h #2608 üzenetére
Én is azokat szeretem
Nagyon idegesítő hogy sok a vadállat, becserkészem a bázist és jön valami ami lemészárolja őket. Túl sok lövést kibírnak, és nagyon közel vannak a bázisokhoz, utakhoz ezt nem értem mért csinálták meg ennyire szarul. Elég lett volna csak az elhagyatott területekre berakni.
-
S e t h
nagyúr
A főszál befejezése szerintem is gyenge, nálam nem is igazán az számított a játékban, hanem az outpostok, wanted küldetések.
-
tome.jr
addikt
SPOILER
Végigjátszottam másodjára is, ezúttal warrior fokozaton. Először rosszul választottam meg a befejezést, gondoltam majd másodszor happy end lesz. Hát egyik befejezés szarabb mint a másik, nem értem miért kellett így elcseszni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest