Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
DeltaPower #6252 üzenetére
Semmit! Mindent leszed. Még azt sem teszi ki hogy mikor nyomjál gombot loothoz vagy mászáshoz, és a kis négyzetet sem látod, hogy merre menj amikor egy célpontot kijelölsz a térképen. [gameplay video]
Ez plusz Flawless widescreen és teljesen más élmény a játék.Sokkal jobban beszippant, minden apró mozgásra odafigyel az ember.
-
-szabi-
addikt
válasz
DeltaPower #6243 üzenetére
Hi
Megcsináltam.
Mivel múltkor alt+f4 léptem ki persze az utolsó részt újra kellett játszani.
Takedown skill múltkor ott ment félre, hogy dupla klikk kell én meg csak rákattintottam.
Felvettem egy gépkarabélyt a kalóztól, erre eldobta a pisztolyt amire csomó pénzt költöttem.
Egyszerre nem tárolja a kettőt.
Ha jól értem most kecskebőr szabászatot kellene craftolnommert több fegyverhez az kell?
(#6244) mikromanus
Steam számolja ennyinek a játékidőt. -
törölt tag
válasz
DeltaPower #6126 üzenetére
De azt mondom. Általában ezeknél a vadászatoknál egy speciálisan egyedi állatot kell levadászni. eddig nem volt vele gondom. csak a cápeti úszik el.
Egyébként valahogy mostanság jutott el hozzám ez a ubisoft vonal. Először az AC4-el kezdtem. megtetszett, kimaxoltam. egynek jó volt. Aztán jött ez. kicsit megkésve, mivel talán2013-as játék? De eddig ez is tetszik. viszont látom hogy teljesen egy kaptafára épül a kettő ( meg ide jön még a Watch Dogs) mivel ez a toronymászás mind a 3-ban benne van, meg még egy pár dolog( gyűjtögetés, világító kizsebeletlen hullák, világító egyéb tereptárgyak figyelemfelkeltés céljából). na de ez mindegy is, saját technikáját használja a készítő. Viszont olvastam ezt a nagy PH-s FC3 tesztet és nem bírom megállni hogy ne reagáljak egy dologra:
ebben a tesztben azt írja konzolos mentési rendszer?? miért mi köze ennek a konzolhoz?Ezt tényleg nem értem.Másik meg hogy az irányítás konzolos. Hát kérem milyen legyen amikor pl a fegyverválasztó PC-n az1-es gomb ha jól emlékszem ami azzal jár hogy minimum 1-2 másik ujjadnak is el kell hagynia a "megszokott helyét" konzolnál ilyen nincs, ott minden kényelmes közelségben van. ez nem konzol/pc vita. nem vitatom az egér szabadság pótolhatatlanságát, de akkor a Pc-sek se vitasák a kontroller kényelmességét. hogy lehet címlapon egy nyíltan bizonyos platform ellen szóló írás? nekem egyébként a grafika is bejön csak túl színes, nem találom reálisnak.
A toronymászás pedig néhol idegesítően nehézkes. sok időt kell vele eltölteni. Sokkal több idegesítően irreális dolog van a játékban mint amit a tesztben elírtak. A kilóméterekről neked szaladó (lépcsőn mindenen át) égő ellenfél, (csak azért hogy felgyújtson) az hogy mindenféle állat megtámad, és ilyenek. Leírtam a véleményemet. Kérem kapcsolja ki.mindezek mellett én végig fogom játszani. a főszál kb 70%-nál tartok, kimaxolom ezt is aztán lehet rápróbálok a 4-re. De mély nyomot nem fog bennem hagyni.
-
PainKiller13
őstag
válasz
DeltaPower #5891 üzenetére
Messziről sniperrel fejbe és halott
Vagy ugye kés ha megvan a képesség.
-
DigitXT
félisten
válasz
DeltaPower #5884 üzenetére
Ja, azt hittem, hogy valakitől kérne egy működő fullos UPlay-es
mentést, hogy utána azon nyugodtan "Outpost foglalhasson". -
vaakuum
addikt
válasz
DeltaPower #5769 üzenetére
Pedig pont azért, mert lassú, azt gondolná az ember, hogy késsel a nyakától kiindulva ki lehet filézni secperc alatt... Legalább is elszaladni meg elugrani nem nagyon tud, max. behúzza a nyakát...amivel egy machete ellen nem sokat ér szegény jószág. (szerk: ilyenkor egyébként az összes nyílvesszőt visszaszedi belőle?)
Bár még nem tudom, mire lehetne használni a belőle nyerhető lootot, csak gondoltam eladásra hátha értékes lehet
Mondjuk a rájabőrről is azt gondolnám, hogy drága, mert a katanák markolatára is azt használják, annyira speciális.
Na majd teszek velük egy próbát, hátha sikerül. -
vaakuum
addikt
válasz
DeltaPower #5762 üzenetére
közben felmerült még néhány kérdésem, azt is begépelem, ha nem gond
Lesznek később olyan fegyverek, amikre nem csak max. 2 kiegészítőt lehet rakni, hanem mondjuk fullosra is lehet szerelni?A késből/machetéből lesz később olyan, amivel nagyobbat lehet sebezni? Főleg vadászatnál lényeges olyan állatok ellen, amik agresszívek, és nekem rontanak (jó, tudom, arra ott a nyíl, bár azzal is jártam úgy, hogy 3-at is bele kellett lőni egy kutyába, ami nekem rontott, mert a növényzetben nem volt tiszta találat, de látszott, hogy ott áll benne a három vessző), vagy ott csak az a skill ad sebzésnövelést íjra meg késre is, ami ad némi damage bónuszt vadászatnál?
Van két gyorsgomb, amivel ha jól rémlik az utolsónak craftolt cuccokból tol magába, de hogyan lehet megnézni, hogy melyik az a kettő cucc, csak hogy a megfelelőt válasszam/használjam?
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #5717 üzenetére
Méretben és verzióban nekem tök ugyanaz a kettő mappás file.
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #5715 üzenetére
32 vagy 64 bit?
Nekem win7 64 bit oprendszer és ez a file verziószáma.
10.0.40219.325
Vagy neked 32 bit és nem kell drissebb, vagy fissíteni kellene. Van valami FP csomag is emlegetve, nem?edit: ez lenne verziószám alapján
MS11-025: A Visual C++ 2010 Service Pack 1 biztonsági frissítésének leírása: 2011. augusztus 9.edit-edit: vagy ez csak az SP1 verziószáma és nem a dfrissítés utáni? Eh, mindegy.
-
Pandaboy
tag
válasz
DeltaPower #5711 üzenetére
Akkor sem jó, EZT IRJA KI:
-
dragonfx
veterán
válasz
DeltaPower #5426 üzenetére
hehe énkönnyítek nekik.. a hídra szoktam tenni.nagyba zuznakát rajta de sajnosféluton repóülnek...klassz fizika nagyon nekem bejön ahogy repülnek...
-
adammkaa
senior tag
válasz
DeltaPower #5402 üzenetére
Én a játékot csak azért töltöttem le mert láttam youtube n egy videot róla ahol pont egy hegyoldal-ról lesből szedett le a csávó íjjal 4-5 embert, rögtön kedvet kaptam hozzá, aztán meg is szerettem nagyon, már kipörgettem, de sajnos a játék legvégén jöttem rá hogy kell a pénztárcát nagyobbítani meg több fegyvert tartani magamnál egyszerrre több amó stb, meg egy térképet sem vettem még meg, most szedek össze pénzt megveszem a térképeket felspécizem a fegyvereket és foglalom el a területeket. Jelenleg van egy nagypapa fegyver, egy íj, egy sniper, meg m16.
-
obisanyi
csendes tag
válasz
DeltaPower #5363 üzenetére
Meg van a gond, Mivel felraktam a magyarosítást . ez a menüpont nincsen lefordítva magyarra , és az angol szöveg ki van szedve /a master fokozat ugyanígy/ . ezért nem láttam,,,,,,
-
obisanyi
csendes tag
válasz
DeltaPower #5363 üzenetére
Ez eredeti játék a legfrissebb letöltéssel.
"Előbbi esetében a sztori végigjátszása után a játék felajánlja, hogy törli a felszabadított kalóztáborokat, így újból megnyílik a lehetőség a becserkészésükre" - közben megtaláltam az idézetet is.
Nálam semmit nem ajánlott fel , a gugli szerint is próbálkoztam /minden "ki"állásba kapcsoltam/ - a megfelelő helyen,. ez sem jött be.
-
chungee
addikt
válasz
DeltaPower #5342 üzenetére
Igen, ő az.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeltaPower #5316 üzenetére
Oké, de a másik lehetőségnél meg érted hal meg amikor leakarnak döfni... végképp nem értem
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #5316 üzenetére
Zűrös család. Mondjuk már előtte is gyanus lehetett volna. Mindent a haverjaid és barátnőd kiszabadításáért teszel (vagyis arra fogsz). Erre elrabolja őket, téged lekötöz, bekábszerez aztán asszongya nyírd ki őket, mer így leszel harcos?. Ez aztán a logika. Nem igazán értem mire számított.
-
tarti19
senior tag
válasz
DeltaPower #5303 üzenetére
Nem kapcsoltam hozzá AA-t mert véleményem szerint iszonyat sok erőforrást kér a picike többért.
Persze így is pazarul fest a játék, hiába csak egy szimpla konzol átírat.Illetve, hogy tudom steamen játszani a játékot, ha alapból Uplayre regisztráltam be?
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #5287 üzenetére
Terelget a pásztorka... A végén elhisszük, hogy jogtiszta verziód van csak bíztál valami ismeretlen hozzászólóban a neten annyira, hogy el is hitted és nem is nézted meg a gépeden. Aztán meg nézzenek oda! Az csak a warezben van ott?
-
plus44
veterán
válasz
DeltaPower #5265 üzenetére
Nem néztem meg, csak a címet láttam, de lényegében nem is az számít, hanem hogy valamiért csak lett aktualitása a nagy GTA láz idején, és így is lett.
-
Jhonny06
veterán
válasz
DeltaPower #5211 üzenetére
Miért, nem? Ha felszedsz valami kincset, akkor a gyémánt ikonnak el kell tűnnie a térképről, így tudod, hogy ott már jártál és üres a láda, azaz fölösleges újra "megkeresni" a rejtekhelyet.
Közben megtaláltam, asszem fordítva volt és olyan helyen mutatta a loot-ot, ahol nem is volt: [link]
Erre határozottan emlékszem, lehet, hogy több ilyen is volt a térképen. Mindenesetre jó lenne tudni, hogy ezeket javították-e, mert így nyilván elég idegesítő hozzáfogni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
DeltaPower #5167 üzenetére
Már megnéztem közben a "bad ending-et", de ettől függetlenül igazad van, érdemes lehet nekiállni megint.
Persze ott a multi is, szerintem az is eléggé el lett találva. -
yagami01
aktív tag
válasz
DeltaPower #5151 üzenetére
azt ne mond jót tesz neki ha bekapcsolom : O
mert most természetesen ki van lőve..
-
Dszabolcs97
csendes tag
válasz
DeltaPower #5128 üzenetére
Értem szerintem is Windows reinsrtall lesz és kösz,melyik op rendszer volna jobb?Win 7 vagy 8?És igen mindegyik megvan eeredetiben,fater gépén már 8 van,nem tudok dönteni!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeltaPower #5073 üzenetére
A kettő azért nem is egy kategória szerintem, röviden tömören.
(#5075) tibee77: Akkor elég érdekes gépigényekkel találkozhattál eddig.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeltaPower #5069 üzenetére
Mire gondolsz? Játékmenet, grafika vagy mi?
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #4989 üzenetére
Ha a Far Cry 3 al akarok multizni meg minden akkor érdemes ezt megvenni Far Cry 3 The Lost Expeditions Edition ???
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4976 üzenetére
Az egy dolog, hogy aranyos-e vagy sem, de 17 topikba beírni a Facebook, Twitter és honlap elérhetőségét úgy, hogy érdemi hozzászólása egy sincsen, nekem valamiért "lájkgyűjtés" kategória. A 7. után kapott figyelmeztetést. Más sokkal kevesebbért lett spammer
...de látod, így is szerzett már elég követőt/followert/subscribert, bármit.
-
dragonfx
veterán
válasz
DeltaPower #4930 üzenetére
jo ez már tulzás.
amugy xardba mér a nyil vagy méterbe?nem mind1.
azért én ennek a 80asnak is örülök, headshottal.
én azon csodálkoztam mikor a kaloz quest.en a sárga fejest ugy nyirom ki hogy házról ugrok le takedown 500xp... -
DigitXT
félisten
válasz
DeltaPower #4916 üzenetére
A "víz alól" sima ügy.
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4918 üzenetére
Jaja. Benyomod, aztán bicskával nekimész az armored-flamethrower-es hordának frontálisan
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4916 üzenetére
Azért beállni olyan távra ahol még nem látnak és halomraölni a rosszarcokat nem egy nagy skill teszt
A mackóölés bicskával meg sima ügy. csak "meg nem engedett segédeszköz" kell hozzá. Vadriasztót benyomod és nem támad a maci se azt hiszem. A harcos módszer ugyanerre a highlander drog. De ugye ilyesmiket egy jólnevelt B kategóriás akciófilmhős (és Jason) nem csinál. Nagyfokú tapintatlanság lenne -
lostprophet
aktív tag
válasz
DeltaPower #4895 üzenetére
Szuper, de legalább egy közleményt kiadhattak volna, hogy a hülye parasztja ne próbálkozzon -.-
És valóban: [Ubisoft's uPlay platform hacked, offering access to unreleased games]
De ahogy olvasom, csak a letöltési és DRM fícsőröket kapcsolták le, akkor viszont miért nem tudtam tegnap egész nap kooperatívozni? -
Bjørgersson
félisten
válasz
DeltaPower #4882 üzenetére
Shredderrel könnyebb.
(#4885) Vazallus: Szerintem felejtsd el az íjat, fogod te még a későbbiekben szidni.
-
válasz
DeltaPower #4788 üzenetére
Ez a sziget egy nagy család (mindenki mindenkivel)... Mindig ezt éreztem
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4788 üzenetére
Volt ilyen látomás a punk-fighting közben azt hiszem
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4777 üzenetére
Extra-extra SPOILER
Nem a cifra késsel bicskázik Dennis, hanem a saját egyszerű bökőjével. Nagyon is célzatos volt hirtelen felindulásában, csak Citra meg volt zavarodva, hogy nem őt választotta Jason (meg a torokmetszést) és rosszul helyezkedett. Amúgy ez volt a leghülyébb ötlet Citra részéről. Nagyon elmentek nála otthonról amikor a barátok likvidálását tette meg "próbaként". Ha nem szívózik, akkor Jason egyértelműen maradt volna a szigeten
Azt' SPOILER vége!
-
válasz
DeltaPower #4766 üzenetére
És a mentés minden ugyanúgy fog menni. Apropó mentés.
Úgy néz ki reinstall lesz a gépemen. Tudom ott folytatni ahol abbahagytam? -
Bjørgersson
félisten
válasz
DeltaPower #4695 üzenetére
Akkor folytatjuk, majd csak összejön.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4682 üzenetére
Ajánlom mindenkinek ezt a videót, bár vótmá', de alapos összehasonlítás a 2. és a 3. rész fizikája között.
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4659 üzenetére
A shotgun is jó. ÁÁÁÁ-bamm!!! Hátraszáll 3 métert
-
válasz
DeltaPower #4648 üzenetére
Idegesítő dolgok még: A mesterlövész puskába vaktöltény van
. Sosem találok el vele senkit, de lehet én vagyok neki az idegesítő
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4636 üzenetére
ó igen
.
avagy Far Cry 3 három sorban:
mentem medvebőrért autóval. kifutott elém a kakadu, megszólalt bennem az állatbarát, hogy talán mégse kéne elütni. hát elrántom a kormányt erre mi történik? belerohanok a barnamedvébe, ami épp a kakadut akarta levadászni. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4636 üzenetére
Ezt inkább játékélménynek nevezném.
-
dragonfx
veterán
válasz
DeltaPower #4584 üzenetére
nem a molotovval nem kell gunyolodni, régena nolf.ba volt mérges nyíl legnnagyobb flash és a sok hülye növényből igazán összerakhatná.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4584 üzenetére
Neki menni fog, ne aggódj.
-
válasz
DeltaPower #4578 üzenetére
Köszi! Ez így most már működik.
-
dvd_R+
őstag
válasz
DeltaPower #4562 üzenetére
tehát akkor grafikailag semmi sem fog változni ?
akkor igazából ha maxra szeretnem tenni
akkor1920x1080
vysnc 1-2 de mi a külömbség grafikai szempontból ?
hdao
enchanced
8x antianalising
és az advenced settinsgbe mindent maxra ultra-ra -
huskydog17
addikt
válasz
DeltaPower #4558 üzenetére
Köszi szépen!
Nem is tudtam, hogy a Black Ops 2-ben is van TrSSAA, ezt jó látni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DeltaPower #4486 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DeltaPower #4484 üzenetére
Köszi, akkor a semmiért vesztettem el a mentésem...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DeltaPower #4477 üzenetére
Épp ezért kéne a korábbi..
(#4476) UnConnecteD köszi!
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4447 üzenetére
Szerintem a tantot használja. Sőt. Most sasolom a youtube videóim egyikét. Nem csak szerintem, hanem tényleg tantó bukkan ki az ellenból és a markolat ahol látszik az is az.. Ha nincs tanto nálad, akkro nem tantozgat. Ez tuti.
A hajító mozdulatnál se tantót dob, hanem az ellenfél bicskáját. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4442 üzenetére
imfdb = International Movie Fegyver Database?
Taking a moment to reload his Agram 2000, Jason finally levels up enough to learn that magazines with actual bullets in them are more effective in combat. A bullet is still visible in the discarded magazine regardless of whether there were any rounds left in it, so Jason has still not quite mastered this.
Later on his way to rescue one of his trapped friends, he proceeds to forget everything he learned with the Agram 2000 and reloads his MP5 with thirty rounds of 9x19mm air.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4442 üzenetére
"Determined to out-silly the previous game,"
-
madkiller
őstag
válasz
DeltaPower #4429 üzenetére
Nekem se támogatja sajna közelebbi pontról kell lőni, meg ha úgy van lövésenként pozíciót váltani.
Kipróbáltam újra az íjat, mert már ki vannak húzva az íjász skillek (ezeket a végére hagytam)
Így azért sokkal hatásosabb. -
madkiller
őstag
válasz
DeltaPower #4427 üzenetére
Te nagyon keménybe tolod én utálom az íjat mesterlövész puskát használok
Ha újra telepítem a játékot, mert már annyira belepiszkáltam,
hogy lassabban megy, akkor megmaradnak a mentéseim? -
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4402 üzenetére
Megvolt ez korábban is, csak nem töltöttem fel, mert nem undetected (a kutya kiszúrt miközben a tigrissel hancúrozott). Aztán meg arra alapozva, hogy ilyenhez nem lesz szerencsém legközelebb valószínüleg, sokat meg nem akarom újratölteni, így mégis felnyomtam youtube-ra. Volt olyan is, hogy késsel lenyomtam minden kalózt egy kivétellel, fordulok a sarkon, aztán az outpost közepén ott álldogál egy tigris. Az utolsót ő kapta el. Elszúrta a "csak kés" módot a piszok
Nem kell újrakezdeni, csak egy helyen el kell menteni manuálisan ahol sok van, aztán utána nem rámenteni: elég az automentés is.Vagy B tervként a kódban egy beállítást átállít-elindít-ráment-visszaír módszerrel felszabadul a benszülött terror alól az összes outpost és torony. Ezt a következő patchben beállításokhoz is berakják majd, de ettől még működik most is, csak nem felhasználóbarát.
PlayClasw-val veszem és Movie Makerrel konvertálom/tömörítem.
edit: ebebn a küldetésben elég likvidálni a célszemélyt, majd kifosztani a hídon. Amikor elkezdenek nyüzsögni, akkro leveted magad a hídról, aztán repülsz kifele a denevérruciban. Melee jellegű játékmódnál és bow jellegben is ez szerintem a legoptimálisabb. Sok a rakétás ellen és nyílt a terep...
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4387 üzenetére
Majd csinálok "tűpárna" videót. 3 a fejbe, 5 a palackba és testre és még küzd. Sündisznó effektus. Szerintem a palackot kell felsérteni, aztán gyújtónyíl. Vagy nem megbízható a munkaeszköz. Sikerült semlegesíteni a Lazy shore marina outpostot csak bow módszerrel, de észrevettek (riadó már nem fért bele). Sokat bír az a 3 armored. MAjd még finomítom. A tűpárna videót azért kimentem magamnak a későbbi "far cry 3 szép pillanatai" részhez
Azt is bírtam mikor kiszúrnak, kilövöm a riasztót nyíllal, rácsp a kapcsolóra a kiskatona (ami már kifüstölt) és felvonyít a sziréna. Ha egy működik akkro a sérült is kapcsol? -
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4383 üzenetére
Próbáltam, de az istennek se akart a fejébe állni a nyíl. A végén úgy nézett ki mint egy sündisznó és még mindig mocorgott. Majd kipróbálom nyugisabb állapotban. A standard armoredekkel nincs gond. A lángszórós-búvárruhásak huncutkodnak
-
DigitXT
félisten
válasz
DeltaPower #4383 üzenetére
De neki nem erőssége a headshot.
(Bocs a poénért.
)
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4379 üzenetére
A normál nyílból kíbírnak vagy fél tucatnyit mire picit letérdelnek (de még visszatérnek). A lángszórósokra a molotov/gyújtónyíl nem valami hatékony, a robbanó nyílból is több kell. Ez utóbbi az egyik lehetőség, de a hangra mindig befut "véletlen" 2-3 őrjárat a legrosszabb oldalról és hirtelen sokan lesznek és mind feléd néz bármerre is vagy. Biztos megoldható, de vannak apróbb nehézségek.
(#4380) madkiller
Nem a térképet fedi fel, hanem jelzi rajta a relikviák, levelek és a ládák helyét. A felderítés a rádiótornyok megmászásával és beütemezésével lehetséges. -
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4350 üzenetére
Ilyen már volt. A legelső outpostoknál egy-egy tigris vagy medve elintézhet mindent. Volt viszont olyan, hogy egy arra vadászgató tigris megtizedelte az outpostot (nem ami ketrecből szabadult). Gondoltam kár, mindjárt kimúlik annyit kapott. Erre befutott a párja is. Így már nem volt esélye az outpostnak
Diablo karbantartás kezdet után megsasolom. Eddig hegesztő+riasztópisztollyal próbálgattam elfoglalni egy déli outpostot. Van vagy 4 lövész, 2 armored és pár mezei martalóc. Sajna úgy veszem észre, hogy a repair tool nem gyújtja fel az armoredeket. Elő kellett venni a jelzőpisztolyt vagy tüzes nyilat. A nyíl viszont jól muzsikál. Könnyebb mint a kis sárga gyújtósnakvaló pisztoly -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeltaPower #4350 üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #4333 üzenetére
Meg lehet próbálni, de szerintem előbb kezd el ölelgetni mint hogy meggyulladna. Onnan meg bukta
-
erikke17
őstag
válasz
DeltaPower #4254 üzenetére
Az ahol csónak van a barlangba? Már jártam ott, akkor nem fogom tudni azt a relic-et felvenni?
-
belinho
senior tag
válasz
DeltaPower #4258 üzenetére
Azt még lehet megpróbálom majd, meg a vízesésnél is megtalálni a másikat!
Köszönöm a segítséget! -
belinho
senior tag
válasz
DeltaPower #4254 üzenetére
Akkor kampó, el is tűnt, nincs meg az 1-es számú relic az, tudom hol van de nincs ott.
A 9-es a vízesésnél ott van a térképen de nem lelem.
Akkor erről ennyit 99%, jó volt, de így nem teljes az öröm! -
krx21
nagyúr
válasz
DeltaPower #4242 üzenetére
köszi..
Majd ránézek... -
p a s s e r
őstag
válasz
DeltaPower #4225 üzenetére
nagyon közelről is ez a helyzet... gránátvetővel hordóra lövök és nincs robbanás... se a gránát, se a hordó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest