Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
DeltaPower #5762 üzenetére
közben felmerült még néhány kérdésem, azt is begépelem, ha nem gond
Lesznek később olyan fegyverek, amikre nem csak max. 2 kiegészítőt lehet rakni, hanem mondjuk fullosra is lehet szerelni?A késből/machetéből lesz később olyan, amivel nagyobbat lehet sebezni? Főleg vadászatnál lényeges olyan állatok ellen, amik agresszívek, és nekem rontanak (jó, tudom, arra ott a nyíl, bár azzal is jártam úgy, hogy 3-at is bele kellett lőni egy kutyába, ami nekem rontott, mert a növényzetben nem volt tiszta találat, de látszott, hogy ott áll benne a három vessző), vagy ott csak az a skill ad sebzésnövelést íjra meg késre is, ami ad némi damage bónuszt vadászatnál?
Van két gyorsgomb, amivel ha jól rémlik az utolsónak craftolt cuccokból tol magába, de hogyan lehet megnézni, hogy melyik az a kettő cucc, csak hogy a megfelelőt válasszam/használjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest