Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Wuthering Waves
- Elden Ring
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
válasz Bjørgersson #5393 üzenetére
Nekem is ez a deluxe van meg, de miben jobb mint az alap? Mert ezt 1x kijátszottam vágig azt kész, semmit nem fedeztem fel, hogy ez több lenne valamivel.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
Mikor jön a farcry4? Remélem megmarad ez a jó feeling és lesz megint ÍJ fegyver a játékban mert szerintem az vitte a prímet
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz DeltaPower #5402 üzenetére
Én a játékot csak azért töltöttem le mert láttam youtube n egy videot róla ahol pont egy hegyoldal-ról lesből szedett le a csávó íjjal 4-5 embert, rögtön kedvet kaptam hozzá, aztán meg is szerettem nagyon, már kipörgettem, de sajnos a játék legvégén jöttem rá hogy kell a pénztárcát nagyobbítani meg több fegyvert tartani magamnál egyszerrre több amó stb, meg egy térképet sem vettem még meg, most szedek össze pénzt megveszem a térképeket felspécizem a fegyvereket és foglalom el a területeket. Jelenleg van egy nagypapa fegyver, egy íj, egy sniper, meg m16.
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz mikromanus #5406 üzenetére
Szóval meg kell venni az összes térképet és ott fogja jelőlni "ventillátor a csőben" ikonnal az extrát amiért deluxe edition van az embernek? És ez maga a sztori tól kívülálló dolog nem? Szóval végigviszed a játékot aztán mész tovább csatangolni a pályán és akkor a térkép jelzi az extra cuccokat?
Nexus 5 Black
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs