Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1536 üzenetére
Akkor főleg nem értem. Nekem most 2.9.3.6914 van fönt. de az előző is működött.
Te most hogy is vagy? Min lvl karakterrel elmentél SI-ra?
Ko9 csak pár kis mod volt, SI meg egy 1/3 DVD. Nyilván több van benne. Egyébként nekem a Quest for the elements tetszett, nagyon jó kis küldi, és ami a poén, csak egy párszáz kilobájtos .esp fájl. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1531 üzenetére
Lehet, hogy a Necromancer's Moon-ban benne van. Vagy várakozok, aztán amikor már tudom, mikor lesz fény, visszatöltöm, és megcsinálok még pár küldit. Ez a várakozós dolog eddig sem tetszett, várakozok mindenfelé éppen eleget. Meg akarom tartani, hogy több elvégzett feladatom van, mint ahány napja játszok.
Holnap estétől majd csipkelődhetünk. Megyek a VGA-mért Pestre 39 fokos lázzal. Pontosabban fogalmazva vonattal megyek, csak lázas vagyok. Vagy túlélem, vagy nem, de ha meglesz a 3870, boldogan halok meg.
Feltettem levellert, látom is hasznát, de a chorroli pajzs így is csak 9-es erősségű.
Ha megvan a csontkulcs, a tolvajkulcsokat eladhatom?
20 percet nem is lehet várni.De értem.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1529 üzenetére
Kösz. És mit tegyek, ha már legyaktam az összes nekromantát?
Mert annyit nem töltök vissza, inkább megy a szemétbe a game. Kezdem unni a hülyeségeit. Volt egy másokat gyógyító varázslatom még Lepsénynél, bocs, Chorrolban még megvolt (azzal gyógyítgattam a harcos céh vezetőjének zöldfülű fiacskáját trollharcok közben, hogy meg ne pusztuljon), aztán szőrén-szálán eltűnt, mint a lovam.
Próbáljam meg én a lélekkövet átalakítani, vagy várjak, hátha az adott időben mégis előkerül valahonnan egy nekromanta? -
katt777
félisten
Kezdő képtolvajoknak: Frapsben a screenshot fülön jpg-t kell beállítani, szvsz.
Az egyik daedra istennő adott csontkulcsot, de ezzel ugyanúgy nyitogatni kell, és ugyanúgy vannak nehéz zárak. Mondjuk mintha ritkábban pottyanna le, de lehet véletlen is.
Más:
Arkánum küldetésekben a sötét barlangoknál (Necromancer's Moon) tartok, legyaktam az összes nekromantát, kijövök, és az oltárnál nagy semmi, pedig ott a nyíl a feladatokban. Akkor most mi van? Valami "heavenly lights"-ról van szó, de nem találtam olyan eszközt, vagy mittoménmit.PLS HELP!
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1512 üzenetére
Hoffmann_ kolléga spectator üzemmódban van.
Rájöttem, miért nem képesek tanítani azok a balfékek! Mert nem képességenként tanulhatok 5-öt egy szinten, hanem összesen (szintlépés után tanítottak volna, aztán egy helyen tanultam 5-öt, és utána már nem). SZÍVÁS!
OOO-t akkor 50-es biztonsági szint fölött érdemes feltenni?
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1514 üzenetére
Jó öreg Frostcrag spire.... Onnan küldtem én is képeket, de sztem te megvártad a napkeltét v. a napnyugtát. Mondjuk az élelmosással még mindig nem barátkoztál meg...
Holnapra talán nálam is meglesz a kártyacsere. -
katt777
félisten
válasz
tzimash #1487 üzenetére
Én is így vagyok vele, és az egyebekre is rájöttem. Szóval mi még olyan eső-kelő oblisták vagyunk.
Elméletileg a KotOR is szerepjáték volt, de ehhez képest az elég egyszerű (viszont nekem a külső nézet, és szerepjáték mivolta ellenére nagyon bejött).
Van valami race curtomization mod, amellyel testreszabhatod a rasszod értékeit, de nem cheat, mert csak a megengedett pontszámot oszthatod szét másképp. Bár egyesek szerint akkor meg minek a rasszok, ugye...
Ha csak 1 órát alszol, akkor is léphetsz szintet.
Megyek, megnézem mit qrt el megint ez a Maglir... -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1486 üzenetére
No, ez most tényleg helyes.
Valamelyik topicban olyan hsz-t láttam, 20 sorosat legalább, hogy ha nem vagyok olyan beteg, hogy alig bírom az ujjaimat is mozgatni, szétrágtam volna az asztalt.
És akkor az egyik azt mondja: "ossza az észt"! Annyiból már mondhatná, ahogy valamelyik filmben a rendőrparancsnok: "ossza az eszet". -
katt777
félisten
válasz
tzimash #1483 üzenetére
Hát ez érdekes, főleg a melléktulajdonságokra nyomott fejlesztések. Nem azokat kellett volna főbe (blade, acrobatics, sneak)? (Ja, utólag én is okos vagyok.)
159 nap alatt 75 quest... nem kapkodtad el.
Én 56 nap alatt 64 küldivel voltam 14. szinten. Akkor az mégsem olyan rossz. És a klasszikus slágerrel szólva: mana-mana taptarap tap, mana-mana... -
katt777
félisten
Most meg azt kezdte az új driverrel, hogy idővel belassul, elkezd szaggatni a game, pedig semmi extrát nem raktam föl még mindig. Vagy megint elállított valamit.
-
katt777
félisten
Nem igazán, ha csak nem állsz neki Mod Managerrel visszaszedegetni. De biztosabb az egész Obli mappáról egy biztonsági mentést csinálni, aztán, ha sok lenne a QTP3, akkor letörölni az,t és visszarakni az eredetit. Én azt vettem észre, hogy QTP3-mal hiába veszem le a textúrákat, akkor is ugyanolyan lassú marad.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1477 üzenetére
Ha te ilyet írsz, hogy "hely de jó", én is fenn hagyom a magyarítást.
Szerencsét nem lehet fejleszteni a játék szerint. Azért van ott 60-on, mert imádkoztam a bravili szobornál.
Driver-ek folyamatosan változnak, karira meg örökké várhatnék, ha mindig jó kellene. A 3870-re is 2 hónapja várok már, de most félholtan is elutazok érte, az 7 szentség. Egy 9800 akármi meg hiába lenne gyorsabb, abból nem tehetek +1-et a CF-es lapomba, úgyhogy a 3870 bővítés marad. Abban meg azért más ATI-sokkal hasonlóan reménykedem, hogy a korszerűsége előbb utóbb behozza a hátrányát, mert hardveres tulajdonságai alapján jobbnak KELL lennie a 8800GT-GTS-eknél. Csak hát amíg az nV fizet azért, hogy ATI-n lassabbak legyenek bizonyos játékok... -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1471 üzenetére
Hát, az elején fingom nem volt az egészről, hiába olvasgattam oad-vissza a manualt. Pont az állóképességet nem nyomogattam felfelé, de erre Systemroot már figyelmeztetett. Meg volt, hogy aztán 1x-re raktam a növekedést, hogy legalább legyen, szóval tényleg szedett-vedett.
Nem tom, az alkímiát miért hagyom ki. Talán mindig annyi cuccot cipeltem, hogy nem maradt erőm mozsárra, lombikokra, stb. Most letettem a nehéz páncélt, talán meglesz ez is, ha csak meg nem nyaklok a Ko9 enhace-jai nélkül.
Vicces fazon vagyok.És azóta már 1100 is van.
-
katt777
félisten
válasz
dobolan #1469 üzenetére
Kösz a kimerítő karakterelemzést!
Majd csinálnunk kell jobbat, mert ez már másfél éve 0.4 verzió, ő betűi nincsenek, és hasonlók. Influenzásan átkínlódtam magam a 15. szintre. Le kellett tennem a Ko9 vértezetet, mert már folyton erősítő varázsokra volt szükségem a szállításhoz, ráadásul jó nehéz varázsfegyvreket találtam, vagy kaptam jutalmul. Most könnyű páncélban vagyok, ezzel lehet, szívok majd. De legalább ez a skillem is fejlődik egy kicsit.
Chorroltól északra voltam hazcosok céhe küldiben egy bénabéláva, (győztem gyógyítani), és a trollok így is majd kipurcantottak, olyan erősek voltak, és annyian, pedig ittam főzetet, alkalmaztam varázslatokat, miegyéb. Gyorsaságból viszont jó vagyok, mert mielőtt éppen meghaltam volna, sikerült belépnem a menübe gyógyitalokat inni, pedig már eltávozott tőlem a kamera, hogy beadja a játék a betöltőablakot.
Lovam továbbra sincs meg, a 9-ektől vettem kölcsön egyet, de nincs páncélja. Mondjuk magammal is vihetném őket nehéz küldikre, csak lehet, hogy akkor kevesebbet fejlődnék. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1464 üzenetére
Jaj, de édi ez a nem támogatott CF, meg a lassú 3870!
Mintha 2 karis konfigban lényegében eltűnne az a 23%-os különbség a karik között (1-2 kivétellel), vagy még meg is fordul a különbség (Oblivion!).
Lényegében be kell ruháznom +1 3870-be, és nem kell aggódnom az nV gyorsasága miatt.
Azért a 8800Ultra sok helyen maradt a topon egymagában. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1464 üzenetére
VAlamelyik rohadt Vampire (azokra vadásztam) megfertőzhetett, mert totál inflús vagyok, most a Coldrex varázsitallal próbálkozom, kevés sikerrel. Ha hülyeséget írok, alig élek és látok.
Na most már tényleg lementem azokat a karakterlapokat, és fölteszem, hogy kielemezhesd, ha volnál oly' szíves.
Lehet, bebénáztam a linux telepítőt, nem tagadom (asszem SUSE volt, meg aztán más se). Pedig nem vagyok hülye a gépekhez. Win tényleg lapozófájlt használ, első dolgom kikapcsolni. Érje csak el azt a memóriát direktbe, (ill. lapozgasson a RAM-ban), van ott neki 4 GB. Meg is teszi, gond nélkül, 2-vel is ment még a Vista is. A feltelepített Linux aztán hótt lassú volt. Viszont, ha ATI driver nem támogatja a Linuxot, nem sokra mennék egy magyar nyelvű, részletesen testreszabható, windows programokat (belassulás nélkül) is futtatni képes Linux-szal, nem? Vagy egyáltalán olyan?
Hiba v. nem hiba AGP-s konfigot fejleszteni, egy dolog, az anyagi lehetőségek meg egy másik. Egyébiránt 2 srác konkrétan most fejlesztett nv6200-ra és ATI9200-ra, szóval nagyot nem buknak a bolton, és tudnak játszani NFS Carbonnal. A használtpiac errefelé nagy 0 (illetve tolvaj bagázs a legtöbb bolt), szóval esélyesebb jó gépet venni, és hagyni elavulni.
Nekem egy rakat lemondással járt (ill. várakozással, hogy legalább részben kifizessék bizonyos járandóságaimat - lásd itt), hogy meglegyen az X2-es, az előző P4 konfigom 3,5, az azelőtti P3 2,5 évig húzta. Tény, hogy előbbi elértéktelenedett (elajándékoztam egy havernak, aki túl igényes ahhoz, hogy bármely mai játék megfeleljen neki, így szépen elvan ME-vel és a fasza régi progikkal, IG1-2, Klingon Academy, X-Wing vs. TIE és hasonlovak), utóbbit még beszámították viszonylag jó áron, viszont fejlesztgetni sem kellett őket menet közben. Ahogy VGA csere után ezt sem nagyon, legföljebb +1 3870 kerül bele. Szóval kinéz a min. 2 év. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1462 üzenetére
De engem a 14. szinten sem képesek képezni! Most voltam Leyyawinben, ott meg aszondta a banya, hogy csukjak be egy rakat Obli kaput, aztán nézzek vissza hozzá. Le kellett volna nyisszantanom a fejét.
Erről ju eszembe, a Don't close my gates mod az Obli kapukat tartja nyitva (tehát képzésnek betenne), hogy lehessen daedra ereklyéket szerezni utána is.
Tartozom egy bocsánatkéréssel, mert megtévesztettelek zárnyitogatás ügyben. A 97% a szintlépésig volt, átléptem, és most a skillem 29. Macerás egy meló ez az Oblivion, NOLF2-ben sokkal jobban tetszett a képesség-javítás, ahogy Dark Messiah-ban is. Tudom, hogy ez szerepjáték, szóval elfogadom a dolgot, csak hát szívesebben fejlődne az ember gyorsabban, ugye.
Linuxról ott tettem le, amikor közölte, hogy tojik rá, mit akarok, ő elfoglal szépen 20GB-ot a vinyómból virtuális memóriának. Hát hadd döntsem már én el, mire használom a tárhelyet! Windowsban is foglal (jóval kevesebbet), de ki tudom kapcsolni, és enyém a hely.
El sem tudod képzelni, milyen sok embert érint, hogy vannak gyors AGP-s videokártyák. Akik Celeronnal, P4-gyel játszanak butított grafikával, mert minden pénzük elmegy a megélhetésre, vagy éppen diákok, és zsebpénzből spórolnak. Szóval attól, hogy mi itt nyomulunk X2-es meg C2D konfigokkal (meg látjuk, mennyire elavult már ez is), ez inkább csak egy kis szelete a hazai gamer-társadalomnak.
Intel X2 tuti, hogy csak vmelyik újabb chipsettel jött ki 2X16XPCI-E-vel, abból is csak a jobb felszereltségű lapoknál, amúgy 2X8X-et tud. De most lusta vagyok utánanézni, mert sztem a lap/proci csere engem 1 évig még nem érint. Persze lehet, hogy az MSI b@lf@szsága miatt a lapcsere mégis, de egyelőre (kop-kop) elvagyok azzal, hogy az én procimmal a legújabb bios normálisan elmegy. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1460 üzenetére
Poén volt a megjegyzés a képről! Vagyis az akart lenni.
Én abból indulok ki, amit láttam. Tök ugyanazt a mentést töltöttem vissza, ugyanúgy odamentem, és 1 helyett 3 nekromanta volt. Bármitől volt, ez volt.
Nem akarok én senkinek semmit megadni, csak több helyről szerzem be az információkat, és olykor homlokegyenest ellenkező eredményeket produkálnak. Mint írtam, drivertől, VGA-tól függően folyamatosan változnak az eredmények. De ha lesz CF-em, majd letesztelem, mennyire működőképes egy alapvetően hozzá írt chipsettel, csak úgy, magamnak.
Intel CF 16X+4XPCI-E, nem? Ezen X38 változtatott, vagy X48? Kicsit hanyagoltam mostanság az Intelt.
Linux majd akkor fog érdekelni, ha képes nyújtani azt a szolgáltatást, amit elvárok. Kipróbáltam, és egyáltalán nem tetszett, de ez egyéni ízlés kérdése. Viszont az ATI meg még mindig készít AGP-s videokarikat, amire meg az nV tesz magasról, szóval egyik kutya, másik eb.
Biztonsági skill-em csak special, nem major. Tanulással az a baj, hogy folyton azt írja ki, akárhova megyek, hogy a tanár nem képs magasabb szintre képezni, miközben 50-60 körül vannak a skilljeim, pár meg még jóval azalatt, pl. alkímia, amit még nem is gyakoroltam, de csak felment 17-re. Asszem vettem 3 leckét, + a 14 szintlépés. Egyetemen ajánlottak most Leyyawinben tanulást, majd elnézek arrafelé is. Börtönblokkot is meglátogathatom, míg Imp. Cityben vagyok.
Lehet, sokat lövöldöztem nyilakkal, de most úgyis elfogytak a wraith-ekre, és épp előtte adtam el a felesleget belőlük, mert hogy addig mindig összeszedtem a lőszert. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1456 üzenetére
Ugyanazon a szinten (visszatöltés a lebénult 9-ek miatt) mentem Skingrad-ba, ugyanúgy. Én ezt láttam. Fent van a végső hivatalos patch, ennek lehet köze hozzá? Végül is mindegy, most nem fogom megint visszatölteni, hogy gyengébb szinten mennyit ad.
Wikipedia-ra mindenki azt tesz fel, amit akar.Ha nem változtatod a nehézség-csúszkát, valóban csak a sebzés/sérülés mértéke látszik változni, szóval az idézet még igaz is lehet bizonyos körülmények között.
Ahogy megpurcant a Wraith, odamentem, de csak ektoplazmát találtam, a nyilaim a környéken sem voltak. Talán a mellélőtt pár darab volt meg. Én nem találkoztam + nyílvesszős hibával, csak akkor volt több, ha íjász volt az istenadta.
Spell-t még nem csináltam, eszközjavítást sem, mert alacsony a skill-em, és gyengék a lélekköveim. Jut eszembe, a zárnyitás skill-em 92. Ha eléri a 100-at, nem fejlődik tovább? Így is csak azon a szinten vagyok, hogy hiba esetén csak 3 esik le.
Destruction skill-em mintha major lenne, akárcsak a misztika, de most elbizonytalanítottál. Breton csatamágus?
Felfedeztem a különbséget: a GF8800-as képen a páfrány levele belelóg az alakba, elvágólag.
Sötét erdőben amúgy nem látok sok különbséget. ettől még lehet, hogy valakinek az élénkebb, másnak meg a valósághűbb színek tetszenek, persze van, amikor az élénk az élethűbb, szóval ez személyes preferencia.
Az mondjuk tök érdekes (?), hogy komolyabb online újságok mindig le tudják tesztelni a CF-et (meg is írják, ha 1-2 game nem támogatja), magyarországon meg ez valahogy senkinek nem megy (és ált. Inteles lapban nyomják, nem AMD-sben). Odakint valahogy rosszabb eredményeket ér el az SLI, mint a CF (ez persze játékonként és driverenként változik), a képalkotási módjaikon meg nem érdemes vitatkozni, ezek közismertek. Mellesleg valahogy mindig az nV driverek hiányoságaira hallok panaszokat (előfordul /sze az ATI-nál is), most is sokan béta drivereket használnak, mert különben nem tudnának játszani.
Itt egy 3XSLI teszt. Csak 2 játékban volt haszna az SLI-nek.
-
katt777
félisten
válasz
tzimash #1451 üzenetére
Sztem az enyémek is azok voltak, lvl13-on. Lötyiket nem használtam, előreküldtem megidézett spanomat.
Aztán, ha megpusztult, újra és újra, én meg fedezékből lövöldöztem nyilakkal, amíg voltak, aztán meg varázslattal.
Találtam egy időjárás-megváltoztató varázslatot is (lesser spell). -
katt777
félisten
Ami QTP3-ból kimaradt: vegetáció textúrák!
Most már tényleg elkélne az új VGA! -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1437 üzenetére
Ez neked biztosan tetszik, ha már megvan, akkor bocs!
A másik, ez az animációs mod, sztem jó lehet. Letöltöm őket, meg még nézegetek itt FF-on, hátha akad valami extra nyalánkság. Letöltöttem a companion modokat is, és a tabaxi cicához benne van a tabaxi race mod is, szóval idővel felkerülnek majd ezek is, aztán majd utazok pár édes-hasznos cicamicával, meg pár Play9boy-jal, ha úgy tartja kedvem.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1444 üzenetére
Igaz, csakhogy olyan elragadtatással írtál az új kariról, hogy rögtön ez jött le kettőnknél is.
ATI: Nem harcolunk fegyvertelenekkel.
(csak poénból gonoszkodok) -
katt777
félisten
válasz
dobolan #1442 üzenetére
Az engine korlátja: BUG.
Ha egy rakat buzogányt, meg mittoménmit képes megtartani, igazán megtarthatná a nyilakat is. Az igaz, hogy soká tartott kilődözni a wraith-eket, de máskor az áldozat testében megmarad a nyílvessző. Persze szellem, lehet, hogy ez nem reális, ezzel még tudnék élni, de a nyilak eltűnése szívatás.
Akkor jó, hogy sokkolóbotot kértem magamnak az Arkánum Egyetemen. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1437 üzenetére
Én meg növelem a népszerűségemet és a meggyőzési skill-emet az gyógyszertár-ellenes (antipatikus) egyénekkel történő barátkozással. Mondjuk, a te karaktered ismeretében, nem hiszem, hogy erre gyúrnál.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1435 üzenetére
Pedig de. Ez is. Sokan azért vesznek lassabb ATI kártyákat az ász nV-k helyett, mert szerintük is szebb a képük. Többkártyás konfignál pedig egyértelműen az ATI a szépségdíjas a CF képalkotási módja miatt.
Az FPS ily' mértékű növekedése számomra is különös, de imént írtam is a lehetséges okot. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1434 üzenetére
Egész véletlenül nem vette vissza a game a grafikai beállításaidat a kártyacsere után? (Azt szokta, még egy sima crash esetén is.) Nehéz elhinnem a 34 FPS-es értéket full grafikán az erdőben, még javító modok nélkül is, ha csak nem kis felbontáson. Főleg, hogy a 7900GT nem kevéssel lassabb az 1950XT-nél.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1436 üzenetére
Pedig de.
Könnyű szinten egy nekromanta támadott Skingradban, közepesen meg 3. Ezen nincs mit vitázni, egyszerű tény. Gondolom, Vahtacen-ben is alapból 1 lett volna, mert egymás nyakán toporgott a 2 a lépcső végén. Tűztől sérülnek (csak kicsit, de szerencsére a "spanom" is tűzzel támad), én, ha tehetem, nem megyek közel semmihez, ami nagyobb és erősebb nálam.
A nyilak eltűnése kapitális BUG! Főleg, hogy a legyakott daedrák hetek elteltével is ott hevernek (bomlatlanul) a templomokban, senki el nem takarítja őket.
Egyébként az furi, hogy varázslatokkal pusztítok, és a pusztítás skill-em a béka segge alatt van (42, azt hiszem). Misztikám érte csak el a 75-öt. Valahogy a 14. szinten minden képességem alacsonynak tűnik, varázslatokat is alig találok, amelyeket érdemes lenne megvenni, pedig van Arkánumban 2-3 fickó, akiktől érdemes lenne. -
katt777
félisten
Na mi az, mindenki játszik? Akkor megyek én is.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1427 üzenetére
Most a FlashGet képernyőjét bámulom, mert 5-8kB-os sebességgel csorognak lefelé az ASUS 8.1-es Catalyst csomagjai.
Ritka égő, hogy egy ekkora cégnek ilyen tré legyen a letöltése. És az összes szerverük közül ez a leggyorsabb!!!
ATI drivercsomagok negyed óra alatt lejöttek, csak már volt, hogy szívtam ATI driverrel, csak az ASUS gyárija volt jó.
Lehet, elmegyek oblizni, vagy ebédelni, vagy mindkettő. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1427 üzenetére
A fickók biztosan tudták, hogy jössz, és inkább a pusztulásba menekültek.
Vagy úgy jártak, mint a dodók a Jégkorszakban. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1423 üzenetére
Szép képek, bár a naposkép kicsit üresnek hat. A szinkronúszásos nagyon tetszik! Hol a fenében jártál?
Fekete szellemek voltak (írta a nevüket, de nem volt időm megjegyezni), tűzzel, faggyal, fertőzéssel, meg mittoménmivel támadtak folyamatosan, és persze gyógyultak is. Könnyű szinten biztos ezekből is jóval kevesebb lett volna, mert Skingradban is 1:3 volt a nekromanták aránya könnyű, ill. közepes szinten.
Basszus, ma meglesz a 3870-es, és csak jövő kedden tudok elmenni érte!
Addig kínlódok még a lassú VGA-mmal.
Videofeltöltésre megpróbálhatnád az Easyshare-t. Letöltés nélkül 1 hétig maradnak a fájlok. Én vsz. megmaradok a darabolt freeweb-eseknél, mert hiába linkelnék a tesztoldalamra videókat ES-ről, ha időközben törlődnek.
-
katt777
félisten
Érdekes ez a nehézség-csúszka (középen van). Lementem Vahtacenbe, aztán a szellemekbe egész tár nyilat kellett belelőnöm, közben vagy 8-10-szer démont idéznem, hogy az is lője őket, mire megpusztultak. Ráadásul alig pár nyilat találtam meg, a többi szőrén-szálán eltűnt. Mire a nagyterembe értem, már csak varázslatom maradt lövöldözni (használtam is buzgón a démonidézés mellett), de csak azt láttam, hogy amint sebződnek (szellem + csontik), rögtön meg is gyógyulnak. Még jó, hogy nem jöttek föl az emelvényre, így elég volt újra és újra a nyakukba pottyantanom a démont, és tűzlabdákkal lőni őket. Aztán a zárt utat megnyitva 2 volt egy rakáson, a démontól a szűk helyen nem tudtam lőni őket, még a mágikus karddal is kellett őket kaszabolnom, hogy végre megpusztuljanak. Hát, ez nem tűnik túlságosan kiegyensúlyozott játékmenetnek.
-
katt777
félisten
Ide kell feltölteni a videókat, lehet szépen letölteni többet is egymás után. Extrákat is építhetünk vele!
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1414 üzenetére
De attól még igazam van van, hogy mások nem értik ezt, és lépten-nyomon, ész nélkül erre hivatkoznak. Nem azt mondtam én sem, hogy a CPU limit-en múlik egy rendszer teljesítőképessége, csak azt, hogy ez létezik, és van jelentősége. Persze, hogy nem annyi, amelyet egyesek tulajdonítanak neki, ráadásul nyilván az sem igaz, hogy CPU limit alatt nem működik normálisan a VGA. A "nem hajtja ki" azt jelenti, amit a szavak, magyarul hogy "jobban meghajtható" egy erősebb CPU-val, persze sokan úgy értik, hogy akkor valami észveszejtő teljesítménycsökkenést kapnak (és ezek akkor sem fogják érteni, miről van szó, ha elmagyarázod nekik). Eredetileg anno arra céloztam, hogy nem a valós maximális teljesítményén fog dolgozni a 8800GT, hanem valamivel lassabban. Attól még gyors lesz.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki oda volt az über-ász CPU-ért, nem hallgatott rám, aztán rásóztak egy valóban gyors CPU-t, gyík alaplappal és 533-as RAM-okkal.Dobolan örülni fog a HD2600 kritikának...
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1409 üzenetére
Nos: Én az 1950XT-nél pontosan láttam, hogy 2600MHz-nél lényegében megáll a 3D pontok növekedése, ha tehát a 3,2GHz kihajtaná a 8800GT-t, akkor 3,7GHz-en legföljebb pár tucat ponttal lehetne magasabb. Előtte ugyanis az 1950XT 100pont körüli értékekkel emelkedett minden egyes, 100MHz-es CPU sebesség emelésnél, míg 2600MHz felett alig 10-20 ponttal. Elég nyilvánvaló tehát a CPU limit létezése, és ezért valószínű, hogy a 8800-asok esetében ez nincs elérve, tehát erősebb procival jobban "ki lehet hajtani" őket (lásd: 3D pontok).
A jelenleg VGA limites rendszerem tehát CPU limites lesz egy 8800GT-vel (viszont az adott VGA-hoz később hozzáfejleszthetem a rendszert).
Az már más kérdés, hogy kevésbé képzettek sokan a CPU- (ami nyilvánvalóan magasabb lesz az órajel emelésével), és ezzel együtt persze az összpontszám emelkedését is javuló grafikai teljesítményként értékelik, ami viszont, ebben bizonyosan egyetértünk, nyilvánvaló marhaság, mivel a 3DMark összpontszám egy PC-teljesítmény mutató, nem játékteszt. De azért nem is nevetséges, mert ha tudjuk értelmezni az adott értékeket (mint fent), segíthet megállapítani, milyen CPU-t tegyünk egy adott VGA alá, és viszont.
Online game-ben tudtommal a feltöltési sebesség a szűk keresztmetszet.
Az nV képét a kártya tulajdonosa minősítette, nem én. -
katt777
félisten
Ha 8800GT-re cserélném a VGA-t, az franyó szívás lenne. Most néztem tesztet, 3,2 helyett 3,7GHz-en a 3D eredmények 900 ponttal magasabbak!
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1403 üzenetére
[OFF]Bocs a kolléga nevében is.
Fikázás egyébiránt az, ha valami amúgy jó, de rosszakat mondanak róla. Egy mai kívánalmakhoz lassú kártya az lassú, ez tény, ahogy az enyém is az, legföljebb vannak lassabbak, és kevésbé szép képűek. Egyébként vigasz, hogy előbb-utóbb a 8800GTX is lassú és elavult (ja, az már megvan) kártya lesz.Haverom is vett használtautót, már az árának a másfélszeresét ráköltötte, és még nincs rendben. Hogy én milyen f@sz@ kis gépet tudtam volna építeni annyi pénzből!
Bicajra kevesebbet kell költeni, és egészségesebb is.[/OFF]BTMod:
BTMod nem különböző változat, hanem fel kell telepíteni az .exe-t, és az általa létrehozott könyvtárba bemásolni azokat a módosításokat, amelyek a .rar-ban vannak. Már csak a térképszínező nincs meg, minden OK és műxik.
Systemroot: Megint nem műxik az off, illetve részben. Itt ugyanúgy írtam be, mint fent, erre varrj gombot!
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1396 üzenetére
Bocsesz.
De nem te írtad, hogy lassú, és nem szép a képe?
Remélem, azért nem bántottalak meg nagyon!
Lap-proci cserét meg tavaszra érdemes beütemezned, ha lesz, ráadásul addigra az izmos VGA-k is megfizethetőbbek lesznek.
Az 512MB RAM sokat fog jelenteni QTP3-nak, sztem. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1394 üzenetére
Eladó az 1950XT-m... De ha úgyis cseréled, akkor tárgytalan, mert én nem cserélném teknőcre, amely még csúnya is.
Néztem az adatlapodat, a procid amúgy kevés lenne új, erős VGA-hoz.
Végre befejeztem a rendszerpartíciók újratelepítését, most mentem éppen az XP-t. Du talán kicsit játszani is tudok. Most nem telepítettem föl a QTP3-at (még az NE és AV modot sem), megpróbálok így full grafikával szép videót menteni, mert azon a 4x textúra nem jelent olyan sokat. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1388 üzenetére
Yo, a macskacsajhoz kéne az a macska race (cicaverseny
), csak azt nem találtam, mert ahol lennie kellett volna, ott nem elérhető. Bár van 2 macskám, scanner-rel bedigitalizálom őket, csak akkor még TES CS-importálást kéne megoldani.
Pihenhetnék kicsit...
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1386 üzenetére
512MB-os 1950XTX-re v. 1900XTX-re cserélj, amellett HD 2900, HD38xx (512MB, és inkább 3870), nV részről vmilyen 8800 ajánlott. A többivel nem sok javulást fogsz tapasztalni.
Azért a sima 1950XT sem rossz, de QTP3 full grafikával nálam megfogja a 256MB RAM miatt. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1387 üzenetére
Záraknál sokat segíthet, ha először csak pöcköli az ember, ugyanis látható, hogy x. pöckölésre akad meg fönt a nyelvecske. Ez ritkán változik, arra ott a gyorstöltés.
Ahogy fejlődik a skill, könnyebb lesz a nehéz zárak kinyitása is (én okkal-ok nélkül nyitogatok, ha zárat látok), nekem már 3 fent marad, ha törik a "piszkavas".
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #1373 üzenetére
Vazz, egésznap rendszert installáltam, Vistát és XP-t is többször!
Megint elszállt a Crysis (szóval valami más cseszik bele, alighanem a C++ Redistributable baromság, mert 2x volt a telepítés-listában), de frissítést kért, így letöltöttem és feltelepítettem a Vista frissítéseket. Hiba volt. Totál LQRta az egész rendszert, még visszállítani sem tudtam, és az XP sem indult, felcserélődött a boot bejegyzés és az aktív partíció. Ne kérdezzétek, hogyan, én sem láttam még ilyet. Aztán hiába installáltam rendszert, hogy visszaállítsam a másikat, ua. lejátszódott újra és újra. Installáltam végül mind2-t újra, most már az egyik partíció-visszatöltés oké. És még nincs vége a napnak.Majd 1x valamikor felkerül ismét az Obli (mert nincs meg a reg bejegyzésem, így hiába van másik partíción, azt is re kell installálni), aztán talán majd leszek.
Szóval távolmaradásom a topictól igazolt.
Szar a Vista, de a Crysis még szarabb... -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1371 üzenetére
Vannak ezek a monitorra ragasztható, sárga kis cetlik...
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1364 üzenetére
Hol van olyasmi? És arra is van páncél? Mert akkor lenne egy repülő tankom, és nem kellene tápolni az ipsémet.
Esetleg mondjuk Dungeonban nehézkes lenne, az igaz...
Úgy fest, a héten sem lesz 3870-em.
Mi van azokkal a varázslatokkal, amelyek mellett több százas értékek vannak? Csak pl. 256-os mágiaszinttel tudom használni őket?
A varázslataim miért nem erősödnek velem? Fognak, csak lassan, vagy vennem kell újakat? Jobb szeretném, ha a tudásommal együtt fejlődnének, hogy mondjuk egy +6-os pajzs legyen 12-es 2x akkora szinten, de nem úgy tűnik, mintha így lenne.
Mekkora a max elérhető szint? Nem fizikailag, mert az valószínűleg Frostcrag Spire teteje (vagy az északi világítótorony, ha feltettük ezt a modot), hanem karakterileg.
Megnézem holnap, az .exe formátumban leszedett modot, ma du. xp-t telepítettem. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1361 üzenetére
Jobb szeretném visszakapni a sajátomat, főleg azt a szép páncélt, amely ráadásul jól is védte.
Azután jött, hogy végeztem a nekromantákkal. Mondjuk azóta még nem aludtam, mert odébb van a szintlépés. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1326 üzenetére
Jók ezek a képméretek, mert nem nagyítóval kell nézni, mégis mit ábrázolhatnak. Én is azért ekkorákat linkelek be. Amúgy így néz ki jól megszerkesztve a hsz.
Viszont amióta 3-adszor újrajátszottam, nem jelenik meg a DB képviselője. Talán annál vana a lovam? -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1356 üzenetére
Kösz a hülye kérdést, jó helyre jött, mert én vagyok a hülye. "Természetesen" a tartót lőttem.
Én a játékban nézném a lovak képességeit, hogy lássam, mit veszek.
Esetleg letöltöm az .exe fájlt, ha nem megy ACV-vel. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1353 üzenetére
Bizony, AA-d tuti nincs. És ahogy nézem, másnak is hiányoznia kell ott.
Előfordult nálam, hogy mod telepítés után visszavett a grafikából (pl. vízminőséget le).De kérek szépen választ a problémáimra, amíg még műxik a netem! Légyszí!
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #1351 üzenetére
Van a ló mellett +3 gondom (a páncélját sajnálom igazán).
1: A második egyetemi küld.ben 4 varázslat kéne, hogy kinyíljon a kapu a barlangban, de akárhogyan lövöldözöm a tüzet a pillérre, nem történik semmi. El vagyok akadva! Mit lehet itt tenni?
2: Honnan tudhatom, ha lovat akarok venni (vagy van ingyen a 9-eknél), hogy az milyen? Ill. ha veszek rá páncélt, hogyan vehetem le, ha cserélni akarom? Vagy azt sem lehet, ahogy azt az arany elf páncélt sem, amelyet úgy kaptam?
3: Letöltöttem a modot az inventory, stb. átalakításához, de hiába teszem egy olyan könyvtárba, amely a leírásban van, nem műxik (menus\Prefab\content_UI). Hova a ..ba kell bemásolni ezeket az állományokat? -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1335 üzenetére
"Szőr" maximumra.
Egész nap nem volt netem.Játszani sem időm.
Max beállításokon 0,3 FPS volt, amikor a normál szint miatt a Skingrad-i éjszakában a kamarással 3 nekromanta jött. -
katt777
félisten
DE HOVÁ LETT A LOVAM???
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1313 üzenetére
És melyik az a és holvan mod, mert engem is érdekel.
Az "egy ügyes kis"-re keresve nincs. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1311 üzenetére
Tuti nem. Nekem már a játék elején megvolt minden infóm a Gray Fox-ról. Gyakoroltam a széptevést a koldusokon, néha csúsztattam nekik pár aranyat. A GF-ről szóbeszédből hallottam (talán Imp Cityben?), figyelni kell az emberekre, és beszélgetni velük. Ha el nem feledem, megnézem holnapra a quest leírásban, hátha benne van valahol visszafelé. Már nem is emléxem, pedig még csak ma léptem át a 11., 12., 13. szintre. Gyakrabban kéne dungeonoznom...
Eza Fileplanet annyira béna és lassú!
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1297 üzenetére
Honnan lehet letölteni a BTmod-ot? Nem találom.
Thief: Gray Fox? Nem úgy megy? Nem t'om, még nem kerestem meg őket, de tudom, hol lehet.
Volt egy haverom, aki meg úgy gondolta, hogy ez + ez a fájl nem kell a windowsba...Ecseteljem?
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1302 üzenetére
Mondtam én, hogy egyesével kell... Eleve nincs benn a csomagban, vagy letörölted?
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1304 üzenetére
Centenárium.
A te képed színei hasonlóak a hivatalos screenshotokéihoz, szóval azok a jók, legalábbis hivatalosan.
-
katt777
félisten
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!
Eltűnt a lovam az elf páncélommal együtt!!!
Mentem Skingradba mágusküldetésre, kiírta, hogy a lovam a város kapujánál vár, és azóta sehol nincs. Elutaztam más helyekre, mert olyankor elő szokott kerülni, de semmi.
Hol lehet?Hát, normál szinten játék szerint annyi időt töltöttem a goblin barlangban SkingrádtólK-re, hogy lecsúsztam a találkákról, viszont harcból, és legyőzhetetlennek látszó goblinokból volt elég. Az hogyan van, hogy egyszerre lő is, meg varázsolja vissza az életerejét? Még a goblinom is lőtte, és így is alig purcant meg némelyik. Az király volt, amikor sem varázsolni, sem fegyvert váltani nem hagyott a játék, csak nyilaztam (meg sebződtem), hogy valamelyikünk csak erősebb.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1249 üzenetére
Megvan! Megelőztelek!
Systemroot: Megint nem műxik az off, átszerkesztettem.
-
katt777
félisten
válasz
Próbáld ki új játékkal. Nekem az agybénulásos 9-ek miatt sokkal régebbi mentésről kellett indítanom, hogy megint jó legyen a játék. Lehet, hogy rosszkor léptél ki/be egy ajtón, vagy bármi más apróság. Ha tudod, konkrétan mi a zaj, akkor könnyebb behatárolni, hol akadt el.
Ha új játékkal is ezt csinálja, bár most megharapsz valamit (szerencsére nem vagyok ott), reinstall, mert a sérült fájl másképp nem állítható helyre. Scandisk-kel nézted a lemezt?
Vagy mod cseszett bele, ehhez azt kéne tudni, tettél-e föl valamit azelőtt, hogy a probléma jelentkezett. Az azelőttben az előző futtatás előttöt is beleértem, mivel a játék újraindítás után produkálta a hibát.Vagy lóg valami a páncélodról, ami mindig hozzáverődik a talajhoz, vízben meg nem tud. Ez hangzik logikusnak.
-
katt777
félisten
válasz
Próbáld ki új játékkal. Nekem az agybénulásos 9-ek miatt sokkal régebbi mentésről kellett indítanom, hogy megint jó legyen a játék. Lehet, hogy rosszkor léptél ki/be egy ajtón, vagy bármi más apróság. Ha tudod, konkrétan mi a zaj, akkor könnyebb behatárolni, hol akadt el.
Ha új játékkal is ezt csinálja, bár most megharapsz valamit (szerencsére nem vagyok ott), reinstall, mert a sérült fájl másképp nem állítható helyre. Scandisk-kel nézted a lemezt? -
katt777
félisten
Mi van, ha megidézem a familiárisokat Frostcrag Spire-ban? Tűzsóm már van, de amikor megidéztem, csak ácsorgott a neki kijelölt helyen. Védi a házat, aztán, ha bejut valaki, akkor elpusztul, és újra kell idézni, vagy mi van?
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1294 üzenetére
Tölts be egy régebbi mentést. Vagy még el sem indítottad, már előtte jelentkezik? Akkor valamelyik fájl megsérülhetett a lemezeden. Memória?
OOO-val "papíron" sok minden konfliktol, mivel mélyen belenyúl a játékba, de attól még nem kell leszedned a hivatalos modokat (elméletileg Ko9 és Frostcrag Spire is konfliktolnak egymással). Ha a magyarítás konfiktusait nézem, leszedhetném az egész game-et.
-
katt777
félisten
Megvan a helyes.
Nem olyan színes, mint az enyémek. QTP nélkül, vagy nV? -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1278 üzenetére
Mert mindent beixeltél, ugye.
Egyébként nem árt megnézni a modok leírását, mert van, amelyik nem a megfelelő Data\... könyvtárakkal van beállítva, hanem külön-külön kell ide-oda másolgatni részeket, és ha valamit nem jó helyre másolsz, máris kapsz egy hibát. Én ezért külön könyvtárba csomagolok ki mindent, és ha rendben van, csak akkor teszem Oblivionba.
Egyébként a hibakeresés és mérgelődés helyett okosabb és gyorsabb egyesével aktiválni a modokat, és mindig megnézni a játékot, így rögtön megvan a hibaforrás. (Esetleg OMM konfliktuskeresését lépésenként futtatni.) Sztem az Oblivion.esm-en kívül végy ki minden pipát, és állj neki egyesével tesztelni a modokat. És a 2 weather modot semmiképp ne együtt, de lehetőleg a watert sem, mert még nem tudtam megnézni, miben nyilvánul meg a konfliktus.
Egy konflikt egyébként (OMM) nem feltétlenül okoz hibát a játékban. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1277 üzenetére
Mondom: nem írja felül, a winfos azért írja ki ez, mert már létező könyvtárba másolsz. Ha fölülírná, nem tudnál válogatni a modok között!
-
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1266 üzenetére
Na, majd cserben hagyom a híveimet, nem?
Igen, a (Data) mappát, nem a fájlokat, azaz csak oda másolta az anyagot. Ha a fájlokat is felülírná, nehezen tudnál később válogatni a modok között, hogy melyiket használod.
Esetleg aktiválhatnád a Launcherben, ami kell, ált. akkor műxik.
Én most aktiváltam az NE-ben a water modot, hogy megnézzem, miféle conflictot okoz, de azóta még nem kerültem vízközelbe. -
katt777
félisten
válasz
dobolan #1265 üzenetére
Nem harcos a karakterem, hanem csatamágus. Tök gyenge, 130 körül van az életerőm. Bazz, még mindig nem mentettem képeket róla. Melyik is az a mod, amelyik lekicsinyíti a tulajdonságok panel kiírásait? 1650x1080-ban bizti el tudom azért olvasni.
Reális legyen, az OK. Az utcán se fogja le az ember az egyik kezét, ha megtámadják, hogy nagyobb kihívás legyen a harc.Egy haveromtól tudom, aki több harcművészetben is otthon van, de ifjúkorában olyan szelíd volt, hogy lépten-nyomon belekötöttek. Most már tudja, hogy másképp kell fellépnie, és akkor elkerüli a problémákat, bár az ilyen esetek nem neki jelentettek problémákat, ha csak nem azt a csekély időveszteséget nézzük, amíg megoldotta őket.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1262 üzenetére
Ezért imádkoznak többen is hozzám.A magam problémáját is megoldottam. 3 óra alatt végre lejött az ASUS driver (a tavalyi), azzal szépen fut a patchelt Crysis. Ennyit az ATI referencia drivereiről.
-
katt777
félisten
válasz
dobolan #1261 üzenetére
Felénél van kiegyensúlyozva systemroot szerint. És akkor még mindig "akadok".
Tesztek szerint az én karim gyorsabb, nem véletlenül van még ma is 45-50k körül az ára, ha kapni lehet még egyáltalán. Persze nem nagyon (csak HIS-t láttam), mert akkor hogyan adnák el a 8600-asokat, meg a 2400-2600-asokat, ugye. Tesztekben sem véletlenül viszonyítják 1950Pro-hoz a DX10-eseket (amely 23%-kal lassabb nála).Öreg kari ez, de azért elég izmos még ma is.
80 foknál jobban nem nagyon fűt, de azt is csak tuning-teszteknél közelíti meg, az 1950XTX értékein játszva simán 70 fok alatt van. És ez egy 1950XT-nél nagyon jó.
Hogy van az a 256MB-ra optimalizálás? -
katt777
félisten
válasz
dobolan #1259 üzenetére
Elparkolhat a karid az 1950XT mellett is.
Biztos van ilyen a szabályzatban, említettem is, hogy letörlik, amire nem mutat link, ezért csodálkoztam a feltöltéseden. De mondom: tömörítsd 100MB-os darabokra, és bármelyik public server-re felteheted, aztán a kép alá az onnan kapott linket teszed be. Rapídsörön elég havonta 1x letölteni, hogy ne töröljék.
Hú, még mindig nem néztem meg, melyik az 1GB-ig korlátlan, de az biztos, hogy pl. az EasyShare-en óránként lehet 100MB-ot letölteni, szóval jobb, mint a Rapid.Felvittem a csúszkát majdnem középre (csak picit lejjebb), hogy ne érhesse szó a ház elejét. Így azért komolyabbak a harcok, de nem nehezek, viszont nem mindig tudok lesből agyonnyilazni valakit. (No, majd OOO.
) Viszont, amikor nem tudtam a kardot elővenni harc közben, csak futottam, és nyilaztam hátrafelé, mint jó hun, akkor hirtelenjében fejlődésnek indult az íjászat képességem, meg valami sebződésem is csökkent, csak a nagy rohanásban nem tudtam elolvasni.
Azért nincs a csúszka teljesen középen, mert az NPC-ket nem akadályozza a program a gyors fegyverváltásban, ill. az egyszerre varázsolásban, engem viszont igen.Ha meglesz a 3870, komplett tesztet készítek a tesztoldalamra, ide meg majd belinkelek onnan valami fincsi kis HQ videót. Nyám-nyám...
-
katt777
félisten
válasz
dobolan #1251 üzenetére
Trükköt előre is köszi, várom, hogy legyen egy kis időd.
Karddal 3 csapás a hal, és ha nappal támadom, olykor meg is harap, ha nem vagyok elég gyors (és ez a grafika akadása miatt előfordul, mert hirtelen hip-hop eltűnik a hal valamerre, ahelyett, hogy folyamatosan úszna arrébb). Azt láthattad videóban, hogy volt, hogy az első ütéssel nem is találtam el, csak a visszakezessel, vagy hátracsapással. Azon én is meglepődtem, mert belső nézetből csak annyit láttam, hogy hátrarántom a buzogányt, a halnak meg annyi. A végén még olyan jó leszek, hogy nekem is félnem kell magamtól.
Lvl10-en csináltam meg, de ne feledkezz meg róla, hogy rajtam volt a 9-ek páncélja mindenféle enhance-szal, és a buzogányuk sebzése is megviselte a halat. Meg könnyű szinten vagyok, de majd emelem. Jut eszembe, le is mentem a karakterem tulajdonságait, aztán felteszem.
Víz alatti látótávolság a grafikai beállítások függvénye, nem a modoké (max vízminőség). Olyan mondjuk van, hogy alig látok a vízben, de ha kiemelem a fejem, hirtelen kristálytisztává válik a tó, és messze lelátok a fenekéig.
Mindenesetre ismétlem magam: ha éjjel mész, a hal alszik, nem vesz észre csak le kell csapni. Mondjuk logikus lett volna, ha a halász ad egy hálót, vagy legalább pecabotot. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #1249 üzenetére
Amennyire én emléxem a régi, nV-s kártyáimra, az ATI-n sokkal több mindent lehet állítani (biztosan láttad Hoffman_-nak küldött beállításaimat, sztem azóta is azokat elemzi
).
Egyébként a sok optimalizálatalan, nV fizette game között jó, hogy van valami, ami profitál az ATI-k képességeiből (még ha te ennek érthetően nem is örülsz). Mert attól, hogy az nV gyártja a leggyorsabb VGA-kat, még nem lesznek ám rosszak a "mieink". Több karis konfig megjelenítésében meg az SLI "szépsége"sosem fogja elérni a CF-ét.
Én mindenesetre továbbra is Cheydinhal színorgiájától vagyok elájulva, de Leyyawin is nagyon ász, mintha direkt arra csinálták volna, hogy tobzódjon az ATI VGA a saját tökéletességében.Bár ez most kissé talán elfogult vélemény volt.
Mindamellett nem lehet, hogy a monitorodon, vagy a driver-ed színprofilján kéne változtatni valamit? Azért a 7900 sem olyan régi, és elavult kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest