Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz dobolan #1245 üzenetére

    Nem csak Mankar Kamorannak van Mundane Ringje. Nekem pl van alapból 3.:D Igaz az egyiket tőle vettem el:DDD
    Level20 fölött már spawnolódik, high level chestekben. Persze ritka darab meglehetősen. Nagyon sokat kell játszani hogy megtaláld. DE! Mint írtam asszem valamikor az MQ során a Mythic Dawnos talinál ha megfelelően magas szintű vagy akkor ott mindenképpen találni fogsz egy ilyen gyűrűt... Ami nem kicsit ajándék...
    Másik: Az Umbra az nem leveled. Ugyanolyan erős, nem számít hogy milyen sziten veszed fel. Persze a sebzése az függ a blade skilledtől és a strengthedtől. Ergo ha azok alacsonyak akkor persze addig nem lesz "annyira" erős. Bár ez így sem igaz, mert úgy is (mindig) a legerősebb létező kard (puszta sebzésben). Viszont Umbra Ebony armorja az már levelelt, de speciálisan. Egyszerű a képlet level 15 alatt Orcish minőségű, afölött pedig rendes Ebony.
    Node most jön a lényeg amit akarok mondani. A sok levelelt magic cucc télleg idegesítő lenne ha nem lenne rá egy ügyes kis mod. Ami azt csinálja hogy amikor eléred a játkban megírt minimum szintkövetelményt a következő szinthez akkor felupgradeli. Ergo nem leszel "megbüntetve" azért hogyha pl az Escutcheon of Chorrol pajzsot pl lvl1en szerzed meg lvl35 helyett, mert ahogy elére a lvl35öt uolyan erősé válik mint ahogyan az megvan írva. Ez ugye igencsak lényeges mivelhogy az a játékban messze a legeslegjobb pajzs. És ez sok más cuccal is így van.
    Ez a mod amúgy nem konfliktol tudtommal semmivel és NAGYON ajánlott.

    #1251 sztem csak a difficulty van ultra low-ra rakva azért öl olyan könnyen... :DDD

    Üdv: SystemRoot

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák