Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz katt777 #1234 üzenetére
Elég durván erős a karaktered, 1-2 csapás egy hal. Emlékszem én ezt a küldit 2 részletben csináltam a játék legelején, mert 1 hal megölése 3-4 energiaitalba került.
Akkoriban még semmilyen modot nem tettem fel, a víz alatt a látótávolság kb. 0 volt, akkor ütöttel, mikor a hal harapott. -
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1249 üzenetére
Amennyire én emléxem a régi, nV-s kártyáimra, az ATI-n sokkal több mindent lehet állítani (biztosan láttad Hoffman_-nak küldött beállításaimat, sztem azóta is azokat elemzi ).
Egyébként a sok optimalizálatalan, nV fizette game között jó, hogy van valami, ami profitál az ATI-k képességeiből (még ha te ennek érthetően nem is örülsz). Mert attól, hogy az nV gyártja a leggyorsabb VGA-kat, még nem lesznek ám rosszak a "mieink". Több karis konfig megjelenítésében meg az SLI "szépsége"sosem fogja elérni a CF-ét.
Én mindenesetre továbbra is Cheydinhal színorgiájától vagyok elájulva, de Leyyawin is nagyon ász, mintha direkt arra csinálták volna, hogy tobzódjon az ATI VGA a saját tökéletességében. Bár ez most kissé talán elfogult vélemény volt.
Mindamellett nem lehet, hogy a monitorodon, vagy a driver-ed színprofilján kéne változtatni valamit? Azért a 7900 sem olyan régi, és elavult kártya.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1251 üzenetére
Trükköt előre is köszi, várom, hogy legyen egy kis időd.
Karddal 3 csapás a hal, és ha nappal támadom, olykor meg is harap, ha nem vagyok elég gyors (és ez a grafika akadása miatt előfordul, mert hirtelen hip-hop eltűnik a hal valamerre, ahelyett, hogy folyamatosan úszna arrébb). Azt láthattad videóban, hogy volt, hogy az első ütéssel nem is találtam el, csak a visszakezessel, vagy hátracsapással. Azon én is meglepődtem, mert belső nézetből csak annyit láttam, hogy hátrarántom a buzogányt, a halnak meg annyi. A végén még olyan jó leszek, hogy nekem is félnem kell magamtól.
Lvl10-en csináltam meg, de ne feledkezz meg róla, hogy rajtam volt a 9-ek páncélja mindenféle enhance-szal, és a buzogányuk sebzése is megviselte a halat. Meg könnyű szinten vagyok, de majd emelem. Jut eszembe, le is mentem a karakterem tulajdonságait, aztán felteszem.
Víz alatti látótávolság a grafikai beállítások függvénye, nem a modoké (max vízminőség). Olyan mondjuk van, hogy alig látok a vízben, de ha kiemelem a fejem, hirtelen kristálytisztává válik a tó, és messze lelátok a fenekéig.
Mindenesetre ismétlem magam: ha éjjel mész, a hal alszik, nem vesz észre csak le kell csapni. Mondjuk logikus lett volna, ha a halász ad egy hálót, vagy legalább pecabotot.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
dobolan
senior tag
válasz katt777 #1253 üzenetére
A víz alatti látótávolságot befolyásolja a NE water kiegészítése. Én azt betettem a modok közé, mert az alapjátékban tényleg úgy van ahogy te mondod: vízfelszínről látok mindent, lebukok a víz alá meg semmit. A moddal ez megszűnik. Sokkal játszhatóbb és szebb lesz. Persze nem reális a tisztasága, de ez kit érdekel.
A QTP trükközést majd otthon estefelé, mert meg kell hozzá néznem egy két dolgot.
-
dobolan
senior tag
He, he... Most küldött a freeweb email-ben figyelmeztetést, hogy nem olvastam a szabályzatot, ejnye-bejnye. Jan. 16. éjfélig legyen a tárhelyemen egy index.html, különben törlik a regisztrációt.
Erre rákattintok a szabályzat linkre, szó sincs benne ilyesmiről (vagy vak vagyok), de azt megtaláltam, hogy film feltöltési limit:20MB.
Durván megszegtem.Úgyhogy, aki meg akarja sasolni a videomat, 01.16. éjfélig letöltheti, utána sry. mindenkitől.
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1259 üzenetére
Elparkolhat a karid az 1950XT mellett is.
Biztos van ilyen a szabályzatban, említettem is, hogy letörlik, amire nem mutat link, ezért csodálkoztam a feltöltéseden. De mondom: tömörítsd 100MB-os darabokra, és bármelyik public server-re felteheted, aztán a kép alá az onnan kapott linket teszed be. Rapídsörön elég havonta 1x letölteni, hogy ne töröljék.
Hú, még mindig nem néztem meg, melyik az 1GB-ig korlátlan, de az biztos, hogy pl. az EasyShare-en óránként lehet 100MB-ot letölteni, szóval jobb, mint a Rapid.Felvittem a csúszkát majdnem középre (csak picit lejjebb), hogy ne érhesse szó a ház elejét. Így azért komolyabbak a harcok, de nem nehezek, viszont nem mindig tudok lesből agyonnyilazni valakit. (No, majd OOO. ) Viszont, amikor nem tudtam a kardot elővenni harc közben, csak futottam, és nyilaztam hátrafelé, mint jó hun, akkor hirtelenjében fejlődésnek indult az íjászat képességem, meg valami sebződésem is csökkent, csak a nagy rohanásban nem tudtam elolvasni.
Azért nincs a csúszka teljesen középen, mert az NPC-ket nem akadályozza a program a gyors fegyverváltásban, ill. az egyszerre varázsolásban, engem viszont igen.Ha meglesz a 3870, komplett tesztet készítek a tesztoldalamra, ide meg majd belinkelek onnan valami fincsi kis HQ videót. Nyám-nyám...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
dobolan
senior tag
válasz katt777 #1260 üzenetére
Milyen közép? Tessék a csúszkát feltolni a 3/4 részig. Én úgy játszom. Úgy az arénát sem lehet végigvinni egy félóra alatt.
Az "elparkolhat az 1950XT mellett" kifejezést meg kikéri a karim magának.
Azt viszont elismerte, hogy télen amikor fűteni kell, hát bizony van még mit tanulnia a "nagytestvér"-től. -
don pardon
aktív tag
Kössz katt az ötletet a registry clean-re. Megcsináltam újra feltettem az oblit meg mindent és most műkszik végre az OMM. Végre játszhatok
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1261 üzenetére
Felénél van kiegyensúlyozva systemroot szerint. És akkor még mindig "akadok".
Tesztek szerint az én karim gyorsabb, nem véletlenül van még ma is 45-50k körül az ára, ha kapni lehet még egyáltalán. Persze nem nagyon (csak HIS-t láttam), mert akkor hogyan adnák el a 8600-asokat, meg a 2400-2600-asokat, ugye. Tesztekben sem véletlenül viszonyítják 1950Pro-hoz a DX10-eseket (amely 23%-kal lassabb nála). Öreg kari ez, de azért elég izmos még ma is.
80 foknál jobban nem nagyon fűt, de azt is csak tuning-teszteknél közelíti meg, az 1950XTX értékein játszva simán 70 fok alatt van. És ez egy 1950XT-nél nagyon jó.
Hogy van az a 256MB-ra optimalizálás?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1262 üzenetére
Ezért imádkoznak többen is hozzám.A magam problémáját is megoldottam. 3 óra alatt végre lejött az ASUS driver (a tavalyi), azzal szépen fut a patchelt Crysis. Ennyit az ATI referencia drivereiről.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
Sztem a kövi kérdésemre katt777 bajtárs fog válaszolni,bár ez csak tipp
Elkezdeném felpakolni a modokat. Elsőként feltoltam asszem az AW-t vagy NE-t. Nem tudom,nem ez lényeg. Szal kitömörítettem,bedobtam az Obli mappába és felül is írta a gyári mappát,de nem igen tapasztalok változást
Mit ronthattam el?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1265 üzenetére
Nem harcos a karakterem, hanem csatamágus. Tök gyenge, 130 körül van az életerőm. Bazz, még mindig nem mentettem képeket róla. Melyik is az a mod, amelyik lekicsinyíti a tulajdonságok panel kiírásait? 1650x1080-ban bizti el tudom azért olvasni.
Reális legyen, az OK. Az utcán se fogja le az ember az egyik kezét, ha megtámadják, hogy nagyobb kihívás legyen a harc. Egy haveromtól tudom, aki több harcművészetben is otthon van, de ifjúkorában olyan szelíd volt, hogy lépten-nyomon belekötöttek. Most már tudja, hogy másképp kell fellépnie, és akkor elkerüli a problémákat, bár az ilyen esetek nem neki jelentettek problémákat, ha csak nem azt a csekély időveszteséget nézzük, amíg megoldotta őket.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1266 üzenetére
Na, majd cserben hagyom a híveimet, nem?
Igen, a (Data) mappát, nem a fájlokat, azaz csak oda másolta az anyagot. Ha a fájlokat is felülírná, nehezen tudnál később válogatni a modok között, hogy melyiket használod.
Esetleg aktiválhatnád a Launcherben, ami kell, ált. akkor műxik.
Én most aktiváltam az NE-ben a water modot, hogy megnézzem, miféle conflictot okoz, de azóta még nem kerültem vízközelbe.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
don pardon
aktív tag
válasz hoffman_ #1270 üzenetére
Hello!
Hát van egy olyanod hogy Oblivion.exe ez egyből a játékot indítja el, és egy olyanod hogy Oblivion Launcher.exe ez behoz egy kis menüt, ahonnan indíthatod a játék a grafikát állíthatod játékon kívül és itt tudod aktiválni a modokat is amiket bemásoltál a Data könyvtárba. Szóval indítod a launcher-t és ott a data files-t választod (ez a második felülről nézve). Ott szépen kipipálod a AwsCore.esm -et ez az atmospheric weather system és a NE-től amit szeretnél (katt aszondta többször is (higgy neki ), hogy csak a vegetation kell meg a habitat mert a többi konfliktusba van az atmospheric weather system-mel)
1268 katt: szóval lehet arra gondolsz hogy BTmod, ez minden szöveget lekicsinyít a karakterlapon. És jobbban is néz ki tőle a cucc, mert a keret sötét bordó lesz
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #1271 üzenetére
Megvan a második isten akihez imádkozhatok Már csak 7 kell
Uhh! Megvaaan Beixeltem mindent ami volt Meglátjuk meghal-é az oprendszerem Elindult,eddig nincs gond...de ez mi?????
[ Szerkesztve ]
-
don pardon
aktív tag
válasz hoffman_ #1272 üzenetére
hát ez pont akkor történik amikor egy tárgy textúrája hiányzik, a kép alapján itt a kőből nőtt ki a cucc, szóval ott lehet a gebasz , mondjuk nemtom mi mert elvileg jól csináltad. felül kell írni a cuccokat, Az NE modból mindent kipipáltál?
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #1273 üzenetére
Igen mindent.
#1275:
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1272 üzenetére
Megelőztek! Ezt írtam.
Ha nem conflict:
Geometria kérelem driverből nálam megoldotta a problémát. Driver frissítés vagy avultatás esetleg még segíthet.
De mivel mindent beixeltél, vszleg conflict.
OMM segíthet.
NE weathert és watert AW moddal tényleg ne.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1277 üzenetére
Mondom: nem írja felül, a winfos azért írja ki ez, mert már létező könyvtárba másolsz. Ha fölülírná, nem tudnál válogatni a modok között!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1278 üzenetére
Mert mindent beixeltél, ugye.
Egyébként nem árt megnézni a modok leírását, mert van, amelyik nem a megfelelő Data\... könyvtárakkal van beállítva, hanem külön-külön kell ide-oda másolgatni részeket, és ha valamit nem jó helyre másolsz, máris kapsz egy hibát. Én ezért külön könyvtárba csomagolok ki mindent, és ha rendben van, csak akkor teszem Oblivionba.
Egyébként a hibakeresés és mérgelődés helyett okosabb és gyorsabb egyesével aktiválni a modokat, és mindig megnézni a játékot, így rögtön megvan a hibaforrás. (Esetleg OMM konfliktuskeresését lépésenként futtatni.) Sztem az Oblivion.esm-en kívül végy ki minden pipát, és állj neki egyesével tesztelni a modokat. És a 2 weather modot semmiképp ne együtt, de lehetőleg a watert sem, mert még nem tudtam megnézni, miben nyilvánul meg a konfliktus.
Egy konflikt egyébként (OMM) nem feltétlenül okoz hibát a játékban.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #1282 üzenetére
Nincs Le kéne tölteni Majd nagybátyus segít ha itthon lesz. Egyetemről elhozza. Múltkor megpróbáltam letölteni erre a vacakra,de nem jött össze.
Am elvileg vígan. Gyakrolatilag nemtom... Most minden maxon van, és az új modok miatt erdőben le esik 26ra is néha a föpöes Én ilyen maximalista vagyok,észreveszem az ilyen kicsi laggot is
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Katt!
a freeweb megvétózta
Elvileg csak akkor látszik a minőségromlás, ha nagyon közel vagy a textúrához. Én nem láttam semmi különbséget, viszont kevesebbet szaggatott hirtelen fordulásoknál.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1283 üzenetére
Ha ennyi lenne nekem!
Kényszerített AA és AF rajta van? Aztán jöjjenek a képek és a videók, mert úgy látom, csak én töltögetek fel néha.Ezt kéretik megtekinteni!
Bocsesz, most nézem, hogy az Oblivion screenshots-ra Morrowind jön be. De azért nem rosszak.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Megvan a helyes.
Nem olyan színes, mint az enyémek. QTP nélkül, vagy nV?[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Baj van srácok!! Nagy baj!! Felraktam az OOO-t... Mintha nem is ugyanaz a játék lenne. Amúgy nagyon ász,csak új - szokni kell.
De az Umbra kétkezes lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon fura am így elsőre. Feldobtam most AW-t, NE-t, Armamentariumot,OOO-t. Szokni kell,de jónak tűnik. Viszont az Umbra újratextúrázásán és kétkezessé válásán hogy segítsek?? Még az sem kárptol hogy 52-őt sebez...
Ez villámkérdés volt...ma nem tudjuk befejezni...holnap fizika tz....
[ Szerkesztve ]
-
don pardon
aktív tag
Srácok, segítsetek nagy a bajom. Egyszer csak mikor elindítottam ma a játékot (sokadszorra) bejött egy olyan hang effekt, mintha vki ütegetne fémet viszonlag gyorsan, szóval ilye monoton dobolás féle. És nemtom hol a baj, azért tudom hogy egy effekt hangja mert ha azt leviszem nullár akkor nem hallom. Megnéztem azokat a modokat amik a hanghoz nyúlnak azok nem csinálják. Új modot meg nem raktam fel, azazhogy a Thief's Den, meg a Wizard's Towert (két hivatalos) de le is szedtem őket mert konfliktolnak az OOO-val.
Vmi öltet?
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1294 üzenetére
Tölts be egy régebbi mentést. Vagy még el sem indítottad, már előtte jelentkezik? Akkor valamelyik fájl megsérülhetett a lemezeden. Memória?
OOO-val "papíron" sok minden konfliktol, mivel mélyen belenyúl a játékba, de attól még nem kell leszedned a hivatalos modokat (elméletileg Ko9 és Frostcrag Spire is konfliktolnak egymással). Ha a magyarítás konfiktusait nézem, leszedhetném az egész game-et.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Mi van, ha megidézem a familiárisokat Frostcrag Spire-ban? Tűzsóm már van, de amikor megidéztem, csak ácsorgott a neki kijelölt helyen. Védi a házat, aztán, ha bejut valaki, akkor elpusztul, és újra kell idézni, vagy mi van?
-
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1297 üzenetére
Próbáld ki új játékkal. Nekem az agybénulásos 9-ek miatt sokkal régebbi mentésről kellett indítanom, hogy megint jó legyen a játék. Lehet, hogy rosszkor léptél ki/be egy ajtón, vagy bármi más apróság. Ha tudod, konkrétan mi a zaj, akkor könnyebb behatárolni, hol akadt el.
Ha új játékkal is ezt csinálja, bár most megharapsz valamit (szerencsére nem vagyok ott), reinstall, mert a sérült fájl másképp nem állítható helyre. Scandisk-kel nézted a lemezt?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1297 üzenetére
Próbáld ki új játékkal. Nekem az agybénulásos 9-ek miatt sokkal régebbi mentésről kellett indítanom, hogy megint jó legyen a játék. Lehet, hogy rosszkor léptél ki/be egy ajtón, vagy bármi más apróság. Ha tudod, konkrétan mi a zaj, akkor könnyebb behatárolni, hol akadt el.
Ha új játékkal is ezt csinálja, bár most megharapsz valamit (szerencsére nem vagyok ott), reinstall, mert a sérült fájl másképp nem állítható helyre. Scandisk-kel nézted a lemezt?
Vagy mod cseszett bele, ehhez azt kéne tudni, tettél-e föl valamit azelőtt, hogy a probléma jelentkezett. Az azelőttben az előző futtatás előttöt is beleértem, mivel a játék újraindítás után produkálta a hibát.Vagy lóg valami a páncélodról, ami mindig hozzáverődik a talajhoz, vízben meg nem tud. Ez hangzik logikusnak.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1249 üzenetére
Megvan! Megelőztelek!
Systemroot: Megint nem műxik az off, átszerkesztettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest