-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a Knights of the Nine kiegészítőt. Több hivatalos mod van benne. Ezek közül az Orrey nevezetűről tudna vki vmit írni? (természetesen csak nagyvonalakban,nem minden poént lelőve). Úgy tudom,hogy ez a mage guild-hez kapcsolódik?
-
Elydan
aktív tag
Még valami eszembe jutott. Játék közben lehet változtatni a karakter nevét? Meg a haját?
Jó lenne...
-
steba
tag
Hmm, nagyvonalakban:
A mod telepítése után, ha elindítod a játékot,kapsz egy ''üzenetet''. Ez automatice, szóval rögtön elkezdheted a kvesztet...
Ezzel el is indult ez a viszonylag könnyű, bár helyenként hosszú és fárasztó móka. Részleteket felesleges lenne írni, a yournal szépen kifejti a tennivalókat, és a sztori hátterét is megismered belőle... Szóval, ha már kimókáztad magad,akkor végre be tudsz jutni végre az Arcane University eddig zárt ajtaja mögé, ahol tádámmm...Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
A nével én is szenvedtem az első karimnál.
Sikerült összehoznom egy lófejű orkotAztán, mikor már az aréna bajnoka, meg a harcos céh feje lett (+ a világ megmentője, természetesen),és full deadric páncélban parádézott a pórnép előtt, akkor annyira már nem tetszett a Nyihaha név
Szóval, konzolparancsot nem találtam rá. Esetleg próbáld meg [link] itt, hátha van vmi kis mod rá, ami segít a helyzeteden. Vigyázat! Nagyon sok cheat mod van ott, ami hazavágja a játékélményt. Szóval csak okosan.
Ui: vagy itt [link]
[Szerkesztve]Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Törzsúr
senior tag
Miért dobál ki mostanában az oblivion azzal hogy a '' program hibát észlelt ezért leáll , küldöm vagy nem küldöm billi-nek a problémámat ''? vki vmit??nemtudok oblizni
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Valami Oblivion.esm fájl is kéne neki, azt meg hiányolja..
-
Törzsúr
senior tag
igen úgy elindul de a save gameket nem akarja betölteni mert olyasmit ir ki hogy azok a savegamek nem használták ezt az obli.esm-et..
hopp.rámegyek hogy new game és nem történik semmi, inkább ujrarakom mert itt valamit nagyon elcsesztek a peccsek..
[Szerkesztve]Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Újraraktam, most a ''new game'' az megy de a régi save-eimre ha rámegyek egyből kidob.
Nem értem mi lehet a gondja.Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Na mind1, valamiért nem tetszik neki ha a régi save-imet akarom használni ,csak akkor dob ki, újrakazdeni most nemfogom!!!(pedig dejó cuccaim voltak)
-
steba
tag
Nem lehet, hogy ez a baja?:
''megjelent a hivatalos, 1.2.0416 verziószámú peccs az Oblivionhoz illetve a kiegészítőhöz, a Shivering Isleshez. (annak függvényében, ki mivel játszik - alapjátékkal vagy a kieggel) Ez a végleges, hivatalos patch. Ez a jó hír. A rossz hír az, hogy akik felrakták a korábbi két béta peccs valamelyikét, azoknak sajnos újra kell rakni a teljes játékot. Ismerős, ugye? [ ...] Mostmár lehet tölteni a hivatalos és végleges javítást nyugodtan, ez már nem fogja összezavarni a dolgokat. A bétát használók pedig keressék meg a korábbi, béta peccs előtti mentéseiket, és onnan folytassák a kalandokat''
Forrás: oblivion HQAddig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Kareszovics
addikt
Üdv az új Topiknak és Üdv a Fórumtársaknak is
!
Jó rég jártam erreAz előző topikban volt egy olyan kérdés, hogy melyik a szebb játék a Dark Messiah v. az Oblivion.
Személy szerint nekem mindkettő nagy kedvencem úgyhogy nem igazán tudok dönteni
roedie barátunk foglamazta meg jól hogy az Obli kicsit mesés,de szerintem ez semmit sem változtat az élvezeti értékén a játéknak
erre a mesés dologra szerintem jó példa lehetne akár a Half Life 2 és a FarCry esete; ott szerintem a FarCry a ''mesés'' inkább rajzos kinézetűhttp://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Törzsúr
senior tag
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
van pár illusion varázslat amit eddig nem használtam. Ebben kérném a segítséget,hogy az alábbi varázslatokkal tulajdonképpen mit is lehet csinálni?(vmi sejtésem azért van,de jó lenne biztosat tudni
)
Frenzy
Heroism
Pacification
Előre is köszi,
Elydan
[Szerkesztve] -
dobolan
senior tag
Hali,
A pacification-t én egyszer használtam. Véletlenül megütöttem egy barátságos NPC-t, és megtámadott.
Nem akartam megölni, próbáltam ezzel a varázslattal lenyugtatni -ezt bogarásztam ki a leírásából-, de semmi eredménye nem lett, inkább elfutottam a végén.
Egyébként számomra rengeteg olyan varázslat van a játékban, ami kb. semmire sem jó.
[Szerkesztve] -
steba
tag
Hali!
Frenzy: megnöveli a célpont agresszivitását. Jó eséllyel a hozzá legközelebb állót fogja támadni. (deadrákra és élőholtakra nem hat)
Heroism (ua, mint rally)
a célpont ''harci kedvét'' növeli. a célpont halálig harcol, ha menekülőt lősz hátba, visszatér harcolni.
Pacification (ua, mint calm)
a célpont ''lefagy''Abbahagyja a mozgást, és nem csinál semmit.
Ha megtámadod, megszűnik ez a hatás.
Szóval inkább a paralyze
Remélem, segítettem.
Üdv!Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Death Wolf
csendes tag
Szerintetek igaz hogy az Oblivion szebb mint a Dark Messiah?
Zölderdőbe vótam CoDoztam oszt jóvan.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Death Wolf #32 üzenetére
Nem említhető grafikai szempontból egy kalap alatt a két játék, de ha egy kicsit visszaolvasol ,már beszéltünk erről.
ÜdvSteam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Kaiden
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hol találok enchant nélküli varázslócsuklyát? Nem Mythic Dawn-osat, és nem necromantásat. Esetleg 1 defense encanthos is megfelelne.
Nincsenek nagy elvárásaim
Köszi.
Ui.: nem akarok mágusőrt ölni érteNobody is innocent, there are merely various levels of guilt.
-
Kareszovics
addikt
Olyan barlangban, vagy ruinban tudsz ilyen enchant nélküli csuklyát felvenni, ahol Conjurereket kell/lehet megfingatni. Persze ehhez már magasabb szintű karakterre van szükséged; értelemszerűen magasabb szint ---> erősebb ellenfelek.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
-
steba
tag
Hali!
Több lehetőséged is van, pénztől de főleg beálítottságtól függetlenül.Ezért szép ez a játék
1; Nézz körül IC-ben, főleg a market district negyedben. Van egy üzlet, a Divine Elegance. Ott szinte tuti, hogy van.
2; Osonj, törj be, aztán lopj
3; Ölj
4, Légy "kopasz"Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Ti gondolkodtatok már olyanon hogy van e létjogosultsága a Hand2Hand-nek.
Milyen skillekkel párosítanátok!
Aki esetleg csinált már ilyen karaktert pár szóba leírhatná a tapasztalatait
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
frame>24
őstag
válasz
Kareszovics #39 üzenetére
Mindennek lehet létjogosultsága egy szerepjátékban.
A hand-to-hand előnye az Obli-ban, h alacsony szinten gyorsan csökkenti az ellen fatigue-értékét (nem tud pontosan visszatámadni), megfelelően kigyúrva pedig mindenkit knock-down-olni lehet, azaz elájulnak, és eszméletlen állapotban püfölheted őket tovább. Block szvsz nem ártana hozzá (úgy tudom, nem csak shield-eknél hat), Light v. Heavy armor, Athletics, esetleg Acrobatics. Utóbbi ugyanis magas szinten, mint ugrás, a harc része lesz. bővebben, forrás▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
steba
tag
válasz
Kareszovics #39 üzenetére
Hali!
Szerintem már közepes szinten is igen csúnya dolgokat lehet vele művelni...
Igaz, H2H-es karit még nem indítottam, viszont az arénában órákig szivatott az a gyíkHa az első ütését nem tudtam blokkolni, akkor onnantól vége is volt a harcnak: ütött, lecsapott, a másik kettő rámvetette magát. Aztán felkeltem (volna...)
Hmm, viszont lehet kedvet kaptam egy monkhozAddig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
válasz
Kareszovics #44 üzenetére
Csak elgondollodtam rajta, mint következő karin...
báááár...azért vannak kételyeim: alchemy kilőve(vagy kenhetsz mérget az öklödre???), aztán valahogy kartávolságon belülre kell kerülni.Ez mondjuk egy 'szott nagy kalapácsos minotaurusznál már problémás lehet...
Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
fiATHaLON
őstag
Hello !
Elővettem újra a játékot, most erősebb a gép, meg az idegzetem is...
Mennyire kell adni tapasztalatotok szerint ezekre a mod conflict detectorok
által kiírt hibákra?
Mert mindjárt az elején, amikor még csak az oscuro 1.31-et tettem fel,
máris ütközik a java hivatalos moddal (thieves den stb.)... -
fiATHaLON
őstag
Ha már ennyire pörög ez a topic, még egy kérdés...
Van ez az 1.3-as nagyobbacska Oscuro mod (a 400 megás)
Ez elég sok minden újat belerak a játékba...
Az eredeti mellékküldetések megmaradnak?
Úgy értem, hogy új dungeonokat, stb. csináltak az új questekhez,
vagy a régi mellékküldetések lettek átmódosítva? -
fiATHaLON
őstag
Upppp a jó kis pörgős topicnak !
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Koreai autók topic (Kia, Hyundai, stb.)
- Starfield
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPad PRO 11 128GB 3rd Wifi+cellular (MHW53HC/A) + egyebek (opció!)
- -50% HP ENVY x360 15:i7 1165G7,32GB,1TB SSD,15.6" 4K UHD OLED Touch,400nit,100%DCI-P3,GeForce MX450
- Gamer PC! 5600X RTX 3060 16 GB Ram X570 Beszámítás OK!
- ZOTAC GAMING RTX 3090 Trinity OC 24GB (ZT-A30900J-10P) - eladó!
- Eladó HyperX Quadcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest