Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz katt777 #1461 üzenetére

Nemtom X48 egyáltalán kijött már?
    sztem 16x/16x os vagy 8/8 as link kiosztásban van. X38 nál meg tudtommal 16/16/4 (három pcie-nél)

Mért szegény linux mit nem tud nyújtani?:)
    Tény hogy játékokra nem éppen ideális, de azért pár híres game át lett rá írva, mint pl Morrowind is.:DD
    Amúgy sztem legtöbb általános használat esetén tökéletesek a Linux népszerű distrói (ubuntu, suse, stb) Bár én elismerem azt is hogy Vistának is megvannak az előnyei.
    Én kb 50-50% ban használok most Debian 4.0-t meg Vistát. Vistát főleg game miatt.

"ATI meg még mindig készít AGP-s videokarikat, amire meg az nV tesz magasról" Hát ez igaz, de szerencsére ez legtöbbünket nem érint.:D

Trainereket illetően: különféle trainerek vannak. van aki advanced trainer az asszem lvl 70ig tud téged trainelni, a sima alapgagyi trainerek meg asszem csak 40ig, de azokat én sosem használtam, mert rögtön lehet advancedtől tanulni, akkor meg miért is ne a képzettebbtől tanuljon az ember? A Master trainereket általában ajánlják az advanced trainerek ha már többet nem tudsz tőlük tanulni. Amúgy questet is kell csinálni mielött elvállalnak.

Új hozzászólás Aktív témák