Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #1462 üzenetére

    De engem a 14. szinten sem képesek képezni! Most voltam Leyyawinben, ott meg aszondta a banya, hogy csukjak be egy rakat Obli kaput, aztán nézzek vissza hozzá. Le kellett volna nyisszantanom a fejét. :W Erről ju eszembe, a Don't close my gates mod az Obli kapukat tartja nyitva (tehát képzésnek betenne), hogy lehessen daedra ereklyéket szerezni utána is.
    Tartozom egy bocsánatkéréssel, mert megtévesztettelek zárnyitogatás ügyben. A 97% a szintlépésig volt, átléptem, és most a skillem 29. Macerás egy meló ez az Oblivion, NOLF2-ben sokkal jobban tetszett a képesség-javítás, ahogy Dark Messiah-ban is. Tudom, hogy ez szerepjáték, szóval elfogadom a dolgot, csak hát szívesebben fejlődne az ember gyorsabban, ugye.
    Linuxról ott tettem le, amikor közölte, hogy tojik rá, mit akarok, ő elfoglal szépen 20GB-ot a vinyómból virtuális memóriának. Hát hadd döntsem már én el, mire használom a tárhelyet! Windowsban is foglal (jóval kevesebbet), de ki tudom kapcsolni, és enyém a hely.
    El sem tudod képzelni, milyen sok embert érint, hogy vannak gyors AGP-s videokártyák. Akik Celeronnal, P4-gyel játszanak butított grafikával, mert minden pénzük elmegy a megélhetésre, vagy éppen diákok, és zsebpénzből spórolnak. Szóval attól, hogy mi itt nyomulunk X2-es meg C2D konfigokkal (meg látjuk, mennyire elavult már ez is), ez inkább csak egy kis szelete a hazai gamer-társadalomnak.
    Intel X2 tuti, hogy csak vmelyik újabb chipsettel jött ki 2X16XPCI-E-vel, abból is csak a jobb felszereltségű lapoknál, amúgy 2X8X-et tud. De most lusta vagyok utánanézni, mert sztem a lap/proci csere engem 1 évig még nem érint. Persze lehet, hogy az MSI b@lf@szsága miatt a lapcsere mégis, de egyelőre (kop-kop) elvagyok azzal, hogy az én procimmal a legújabb bios normálisan elmegy.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák