Új hozzászólás Aktív témák

  • Kareszovics

    addikt

    válasz katt777 #1528 üzenetére

    Meg kell várni, amíg egy szép estén meg nem jelenik az a bizonyos "heavenly lights"

    Ilyen fénycsóva fog megjelenni az oltárnál; olyan amiből Mr Bean szokott lezúgni. :DDD

    SystemRoot kolléga szerintem hivatalosabban is meg fogja tudni magyarázni. :)

    ObliHQ pontos végigjátszás

    " Nekromanata álma (Necromancer’s Moon) - (by petya007)

    Raminus elküld minket Tar-Meena-hoz, akit már ismerhetünk a főküldetésekből. Kérdezzünk rá nála a Necromancer’s Moor-ra, erre ahelyett, hogy odaadná, elmondja, hogy ott van mellettünk (nagyon furcsák ezek a varázslók ;) ). Vegyük fel a könyvecskét majd ismét diskuráljunk el róla Tar-Meena-val, majd mutassuk meg Raminusnak új szerzeményünket, aki ahelyett, hogy rögtön kinevezne minket főmágussá, mert sikerült megszereznünk a könyvet (huhh de nehéz volt), rögtön el is küld minket egy újabb egyetemi csevegő-körútra. Ezúttal Bothiel-lel hoz minket össze a sors, aki egy kis beszélgetés után nekünk adja régi, „kedves barátunk” (hogy dögölne meg xD ->) Falcar jegyzeteit. Ezt vigyünk el Raminus-hoz (nem igaz, hogy ő nem tudta volna elkérni őket…), akivel kiokoskodjuk, hogy Falcar a nekromanta oltárok helyeit írta le.
    Látogassuk meg az egyiket, név szerint a Dark Fissure nevű barlang előttit (a Valus-hegyekben találjuk, Morrowind közelében). Mint tudjuk(vagy nem :) ), a neci oltárok csak hetente egyszer működnek, ilyenkor az égből fehér fénysugár világít rájuk. Várjuk eddig az időpontig ott, majd mikor elérkezik zoomoljuk meg, hogy mi történik: a barlangból kijön egy neci, bepakol az oltárba egy lélekkövet, és feketét csinál belőle (ez tudja csak befogadni az NPC-ket). Miután elvégezte helyettünk a munkát, agyaljuk meg, és zsebeljük be a fekete lélekkövet az oltárból(ha már ott vagyunk, készíthetünk mi is párat magunknak).

    Meséljük el Raminus-nak, hogy mire használják a necik az oltárukat (azt ne, hogy mi is :D ), aki hálája jeléül elő is léptet minket Magician-né."

    [ Szerkesztve ]

    http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

Új hozzászólás Aktív témák