Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #2700 üzenetére
Mi az a 2700?
Szóval lehet ilyen szobrokat csenni?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz tzimash #2699 üzenetére
Nézd meg a betöltési sorrendet. Játszottam 1 órát (nem a játékkal ), mire kisakkoztam, melyik mod került most éppen egy másik elé (a másikat még nem tudom, de az egyiket a sor végére tettem), és most jó. Ja, az Arcane Infusion mod volt, és nem konfliktol semmivel!
Lehet, hogy neked is valami ilyen apróság. Kapcsolj le minden modot, egyesével be, és amelyiknél jelentkezik a hiba, azt tedd vagy a sor elejére, vagy a végére. Ha mással nem akad, jó lesz. Ja, és mivel mentésről van szó, a rendes mentéseidet mentsd el előtte, mert mod nélkül, ha mentesz, eltűnnek a modokkal megszerzett cuccaid.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Na, azt meg elefelejtem, miért jöttem. Éppen ott tartok, hogy segítséget kell szerezni Brumának. IC-ben járok éppen (leadtam a szerzett cuccokat), és a tanácstoronyba kéne felmenni (fényes nappal, munkaidőben vagyok), az őrök szállását jelti az iránytű, de csak betörni lehetne. Most akkor?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Kareszovics
addikt
válasz katt777 #2704 üzenetére
"Mi az a 2700?" centenárium volt
A tanácstoronyba nem lehet bemenni (tényleg csak betörni), azt azért jelöli ki mert ugye ott van a kancellár, csak épp kezdeni nem tudsz vele semmit. Éppen ezért felesleges jelölés is.
A segítségekért csak a városok Count-jaival kell beszélni.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #2705 üzenetére
Ja, milleniumot szoktam meg. Eszembe sem jutott, hogy kicsire is adsz.
Hát akkor az a jelölés hülyeség. De akkor hogyan kérjek segítséget IC-től? Egyébként tök ravasz voltam, mert a tanácsterembe nem lehet bemenni, de fel igen, onnan meg szépen leugrottam. De tök üres volt, a vének biztosan otthon kezeltetik a köszvényüket, vagy mi.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #2707 üzenetére
De nem jelöli, csak azt, hogy be kéne mennem a katonák szállására, de előtte meg ott posztol az őr! Amúgy meg nem a császár lenne a count, aki meg történetesen meghalt? Azt utálom, hogy mindenhová estére érek oda, így várhatok reggelig a "szólás"-sal, vagy mehetek +1 kaput bezárni. Egyébként megnéztem, tényleg csak a pokolkő egyik tulajdonságát teszi bele a szemétláda az adott tárgyba. Akkor már többet ér a saját enchantolás, csak az a baj, hogy a dremorák lelkeit nem tudom befogni, aztán még Umbrát sem tudom feltölteni, a guildek-ben meg mostanában senki nem akar tölteni nekem (ikon meg sem jelenik). Ráadásként még a mana fókusz oltáram is csak közepes követ csinál, fogalmam sincs, miért, amikor elég energiám van a nagy kőhöz. Mindegy, most amibe csak tudok, 50 pont mana erősítést teszek, meg csináltam egy varázst 100 pont fegyver és páncélporlasztással, ill. mana elszívással, direkt dremorák ellen, mert hiába teszem föl a 80%-os pajzsomat, mégis nagyon sebződök. Olyan csalás érzetem van a játék részéről megint. Mert ha nekik ilyen erős pajzsuk van, akkor az ő manájukat is le kellene, hogy merítse, de lazán varázsolgatnak folyamatosan.
-
Kareszovics
addikt
válasz katt777 #2708 üzenetére
[I]"Jauffre szerint legjobb lenne végigjárni Cyrodiil nagyvárosait és az ottani kapukat bezárva kéne kivívni az Imperial Cityben lévő Öregek Tanácsának és más céheknek a segítségét. Ha akarjuk, cselekedjünk ekképpen, de a történet e nélkül is halad tovább."[/I] by ObliHQ
Ebben csak az a poén, hogy én kurávra nem beszéltem IC-ben senkivel. Csak elmentem a városok vezetőihez, segítséget kértem Tőlük; akkor azok papolnak egy sort, hogy meg kell védeni a saját városukat és nem adnak katonát; de ha (térképen is kijelölt) bezárom a városhoz tartozó kaput akkor ugye megkönnyebbülnek és adnak segítséget.
A dreomrák lelkeit csak Black SG-be tudod befogni.
"guildek-ben meg mostanában senki nem akar tölteni nekem" ez gáz
"mana fókusz oltáram" ez micsoda? már máskor is láttam , hogy írod; holvan ez vagy vmi mod?
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #2709 üzenetére
Hát, ha máskor is láttad, tudnod kéne. Hoffman_ szaktársnak írogattam: Altar of mana focus. Igen, egy mod, amely Arkmágus szállására és a krematóriumba (vagy hogy híjják ), ja Chrionasium tesz egy-egy oltárt lélekkő-csináláshoz. Elméletileg már alacsony szinttől is működik, és mana szintedtől függően egyre nagyobb köveket tudsz csinálni, de nekem egy csomószor azt írja ki, hogy nincs elég energiám (pedig fel vagyok töltődve), máskor meg csak közepeset csinál. Lehet, megpróbálom majd valami varázslattal feltolni a manámat, és úgy. Lehet, azért csinálja, mert később tettem föl, lehet, hogy szimplán ilyen véletlenszerűen működik, bármi volt a készítő szándéka.
A többit tudtam. Azt viszont nem tudom, hogy a vének mikor ülnek össze. Sztem Systemroot-tal tanácskoznak valamerre, mert őt sem láttam jó ideje. Vagy síelnek.
Ja, a Warlak köveim is eltűntek, nehogy feltölthessem a tárgyaimat. Bár megnézem, nincs-e pár félretéve a 9-eknél.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #2711 üzenetére
Vazze, szólhattál volna!
Aprócska mod, nem zavar be semmit. Próbát sztem megérne.
Nem lehet valahogy közvetlenül varázstárgyba fogni a lelkeket? Sokkal ésszerűbb lenne, mint ez az akkumulátoros üzemmód. Nem mobiltelefon ez, vazze.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nagyúr
válasz katt777 #2712 üzenetére
Azura's Star-ba tudsz csak fogni, de ugye az is oan, mintha egy örök lélekköved lenne, szal nem füstöl el, ha felhasználod. Mi a baj a lélekkövekkel? Annyi van belülők, mint a szemét. Ha már túl sok van a szatyromba, viszem őket eladni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kareszovics
addikt
Én amióta rájöttem, hogy lélekkövekkel visszatudom tölteni a cuccokat (nemrég jöttem rá... ) azóta sima fegyót nem is használok; és tényleg sok követ lehet találni (és nem akarok hülyeséget mondani), szerintem venni is lehet töltöttet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kareszovics #2715 üzenetére
Mivel Umbra-m van, nem kell töltöttet vennem, csak váltok Umbrára, és már tölti is a köveket. Persze simán is megoldható, csak mielőtt nekiállsz hentelni, tolsz egy 120 seces soul trap varázslatot, és már töltődnek is a kövek, ahogy pusztul az ellen.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Kareszovics #2717 üzenetére
Nekem is Novice magasságban van.
-
katt777
félisten
Nekem csak 100-on. (Pusztítás, átváltoztatás meg még valami is, és már a blade-em sem rossz.) Aztán ha ez és hárítás meglesz, akkor majd nekiállok nagyobb ütemben nyilazni, csak a pokolban nem sok nyilat találni, a többit meg ellövöldözgettem már rég. Pedig tuti kis daedra íjat csináltam magamnak 5 féle sebzéssel, hogy biztosan hasson. Megint valami mezei barlangászatba kéne fognom. Meg olyan szobor-izéket gyűjteni.
Hol találjátok azt a rakat lélekkövet? Csak az én játékomból tűntek el?
Még mindig nem OK az Illumination mod, csak azt nem tudom, anno hogyan működött mégis.
Systemroot egy hibás modrendezés során eltűnt a topicból.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz katt777 #2719 üzenetére
Mindenfele lélekköveket találok, barlangokban, bányákban, ruinokban, stb. Mindig van 1-2 darab.
Azt én is mexívom néha, hogy lelövöm a kis rákot (azt el tudom találni, mert nem nagyon ugrál szegény pára), látom, hogy benne van a nyílvesző, de nem tudom kioperálni a kis testéből. Így fogyóban van a készlet.
-
katt777
félisten
Menj el (hű de álmos/fáradt vagyok, először menny-nek írtam, csak tök gyanús volt, ennyit a kerti munkákról ) Merhunes barlangjába (ahol a "borotva" volt), én is ott "vásároltam be" különleges nyilakból 1 hétre valót. Gondolom, ott is újratermelődik az ellen pár nap után, vagy nem? Persze, macerás és hosszú küldi, annyiból vehet is az ember, persze nem olyan jó kis mágikus nyilakat. Vagy gyenge nyilakból kifogyhatatlan forrásnak ott van az aréna pincéjében az a nyilazós fazon.
Az lehet a gond, hogy mostanság oblikapukat csukogatok, nem járok bányákba és hasonló helyekre. Pedig némelyik tele van nyilazós csontikkal. Majd elmegyek oda IC mellé, ahol állítólag olyan kőszobrot is lehet csenni. Van egy Khajiit gyűrűm 35% kaméleonnal, ilyen pokolkő kéne még, vagy enchantolnom valamit, aztán legyakhatnék mindenkit kedvemre.
Hű de bénán nyilazol, ha a rák az egyetlen valamirevaló célpontod! Pedig nekem is csak mellék-képesség.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz katt777 #2721 üzenetére
Pont most raboltam le egy barlangot, és szám szerint 14 lélekkövet találtam - sok egyéb mellett.
-
katt777
félisten
Segítőkész tőled, hogy ilyen pontosan meghatároztad a lelőhelyet. De majd keresgélek.
Nem lesz a történetben valami gáz, ha nem csukom be gyorsan a kapukat, vagy nem járok a Mythic Dawn után? Most kéne messze ÉNy-on valami erődbe mennek kutakodni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nagyúr
válasz katt777 #2723 üzenetére
Ugyan, hisz te is tudod, hogy a karaktered szintje, és a Luck határozza meg, hogy épp mit találsz a ládikókban. Ha egy barlan (vagy akármi) előtt mentesz, lerablod, majd visszatöltöd, és újra lerablod, más motyók lesznek elrejtve.
Nem lesz gáz, a világvége megvár.
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Eladtam a lelkem Mehrunes Dagon-nak és visszakerestem a hiányzó Ayleid Statue lelőhelyeket. Már legalább 8-10 ruint felkutattam és egyikben se volt, úgyhogy fogtam és visszakerestem.
Szégyenlem magam.
-
nagyúr
válasz Kareszovics #2727 üzenetére
Én is ezt csináltam, és én is sajnálom. Mentségemre szolgáljon, hogy kb. 1 IRL héten keresztül kutattam a ruinokat, és sehol sem találtam többet. Mondjuk egészen más úgy keresni a szobrot, hogy tudod, hogy az adott ruin-ban lennie kell egynek.
Megvan a 8800GT, este megnézem milyen a HDR+AA vmi épkézláb felbontásban.
-
katt777
félisten
Nem csípem a cheat-elést.
Én is kinéztem egy 8800GT-t, Galaxyt dupla slotos hűtéssel és 2 tápcsatival. Addig élvezem a bivaly gépemet, és nyomulok full grafikával nagy felbontásban Oblivionnal, modokkal együtt. Megint vannak éjszakai fényeim!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nagyúr
válasz katt777 #2729 üzenetére
Hogy szuperál a wolfi?
Amúgy köszi a segítséget VGA ügyben! Hatalmas élmény, hogy a kari alapon 1600*1200-ban tolja simán úgy, hogy minden csúszka maxon, minden bekapcsolva, HDR, 4xAA, 16xAniso, és hát ez így egy másik játék... Szal most már majd linkelek képeket én is.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
katt777
félisten
Azt biztosan rosszul olvastam, hogy "4XAA".
Király. Nem nézted a tesztoldalamat? Eddig 3,9 GHz kött elő belőle. Csak a RAM-ok fogják vissza kicsit. Majd kijön a 4GHz is sztem, csak előbb ezzel az irdatlanul pörgő hűtővel kell valamit kezdenem.
Ráadásul nincsenek bizonytalansági hibák, mint AMD/MSI kombóval, mindemellett hasít a 8.3-as Catalyst, amelynek minden baja volt a saját gyártmányú chipsetjével és procijával.
No, csak élvezkedj! Ha QTP3-at, NE, Illumination (megint műxik!) és BC modokat feltetted, majd nézz valami FPS értéket Fraps-szel, városban.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nagyúr
válasz katt777 #2731 üzenetére
Jóvanna, most látom, hogy van tovább is a lista. Bér most megnéztem 8xAA-val, és nem igazán láttam a különbséget, már a 4x is olyan, mint a vaj - nekem.
Megyek hentelni.
-
katt777
félisten
válasz tzimash #2734 üzenetére
De az nem az az igazi. Láttam ilyen kis szabályozót eboltban 700Ft-ért, amelyet az előlapi panelre is szerelhetnék a használhatatlan IRR1394 lyuk helyére, csak nem akarom egy 1000-esért Pestről rendelni. Kérdés persze, lehet-e itt kapni. 3k-ért meg láttam 3-as szabályozót, csak nem tudom, az a 2 vezetékes házventiket tudja-e szabályozni, mert akkor az végképp jó lenne.
-
nagyúr
-
katt777
félisten
Csak picit nagyobb a felbontásod. Ne feledd, hogy a tesztjeimet QTP3-mal és NE modokkal mértem, viszont BC és illumination modok akkor még nem voltak rajta. De relatíve össze tudod hasonlítani. Mindenesetre még ma megnézem az új vason is. Majd küldj eredményeket. Ja, és nem 3,9GHz-en kéne nézned, hanem inkább 2,9-en, hogy hasonló legyen a két proci támogatása.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz katt777 #2737 üzenetére
3.6-on jár a gépem 24/7-ben, a 3.9GHz a lap FSB wallja miatti ucsó stabil érték, de a proci léggel olyan 4.1GHz környékén még megfogható.
-
nagyúr
válasz katt777 #2739 üzenetére
Ami persze valójában 1-es, tehát szinkronhajtás, csak a Giga lapokban az FSB/RAM arányt valamiért a RAM busz effektív frekijére adják meg. Intelnél valóban nincs visszaosztás, szal, ha mondjuk 900-ig mennek a RAM-jaid, akkor ugye max 450-es FSS-n tudod hajtani a gépet, ami kicsivel 4GHz fölött van. De ez itt nagyon OFF, szal kérdés:
Ha fejlődöm Marksman-ban, az jelent majd vmit? Úgyértem, hogy lesz vmi látható jele, mert most fogom az íjat, számítok egy röppályát, és lövök. Ha teszem azt Expert leszek, akkor lesz vmi változás, vagy ugyanígy kell céloznom?
-
katt777
félisten
Nagyobb esélyed lesz a találatra (messzebbre lőhetsz pontosan), később már mozgás közben is pontosan tudsz lőni, szóval persze.
Így a végéhez közeledve rájöttem, hogyan lehet max fejleszteni. Fő képességeket nem szabad oktatónál tanulni, hanem gyakorolni kell (én persze tanultam egy csomót, hogy gyorsan fejlődjek 100-ra), közben a fontos mellékképességeket gyakorolni, a kevésbé gyakorolhatóakat meg megtanulni.
Most nekiálltam Umbrában kalandozni, és folyton javítgatom, hogy felfejlődjön a kovácsolásom, mert nagyon tré, hogy mindig futkoznom kell valahova mágikus páncélt javítani, vagy hogy egyáltalán fogynak a kalapácsaim. Aztán, ha felfejlődtem, és lesz egy rakás pokolkövem, bepakolok Umbrába 100% kaméleont (bár annyit már nem kell a khajiit gyűrű mellett, meg ilyen italokat is csináltam, a varázslatról nem is beszélve), a maradékba meg mana-erősítést, vagy 100% sebzés és varázslat visszatükrözést/elnyelést, aztán kössön belém bármi. Azt sem látják majd, ki ölte meg őket. Persze akkor bizonyos képességek már nem fejlődnek, de ahhoz majd veszek fel más rucit.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nagyúr
válasz katt777 #2741 üzenetére
Azt hittem lesz célkereszt, vagy röppályaszámító, vagy zoom, vagy iesmi.
Umbrába szerintem nem fogsz tudni semmit sem pakolni pluszban.
-
katt777
félisten
-
nagyúr
válasz tzimash #2744 üzenetére
Nah, iesmire gondoltam.
Amúgy természetesen a kardra gondoltam, mivel Umbrácska páncélja sima Ebony armor, azt valszeg lehet enchantolni. Ellenben már enchantolt motyókat nem. Bár így most már mindegy, mert katt777 a páncélra gondolhatott.
-
nagyúr
válasz katt777 #2746 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy nemrég még páncéllal szerettél volna tűz sebzést okozni, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy chameleont akarj egy kardba tolni.
Az "Umbrában kalandozni"-ra mondjuk speciel azt hittem, hogy elírás.
-
katt777
félisten
válasz tzimash #2748 üzenetére
És Jorus: Ja, mindig a másik a hibás, mi magunk soha. Azért, ha elgépelek is vatamil , a -val-t nem írom -ban-nak, mellesleg éppen a kovácsolásról értekeztem, ami nehezen menne varázstárggyal. De spongyát rá...
Megvan a poti a hűtőre, tudok megint játékkal foglalkozni. Bár azért a rendszer határát is ki kéne tapasztalni, de valahogy nem nagyon van, legföljebb a RAM-ok miatt. Oblinak határozottan jót tesz a magasabban ketyegő proci, szóval nem teljesen VGA-ból dolgozik a grafika, mert amúgy a 3D tesztértékek rendben vannak.
De mondjuk érdekes lenne kipróbálni, működik-e. (Mondjuk, ha a kardra hatna, és nem látnám, az gyorsítaná a grafikai megjelenítést. )[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz katt777 #2749 üzenetére
meg se fordult a fejemben, hogy én értelmezem rosszul a mondatot a kutya ott van elásva, hogy 10-ből 9 ember az umbra szót hallván a kardra asszociál. a maradék egy meg a csajra, akié a kard ez utóbbi eset egészen más megvilágításba helyezi az "umbrában kalandozni" kifejezést khm... talán egyszer majd egy lelkes modder ezt is lehetővé teszi
milyen poti, honnan, hogy néz ki? nekem is jól jönne.
kovácsolás... szóval még 50 alatt van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest