Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3950 üzenetére
Az első mondatot nem igazán értem.
A patcheket feltettem az elején. Először az off, majd a két unoff (patch+hotfix). Utána szenvedtem egy sort a modokkal, majd mikor úgy néz ki, hogy minden működik észrevettem a feliratot, miszerint no patch, pedig feltettem... Még emlékszem is, ahogy anyáztam, amiért kerek 8 percre befagytam az off install elején.
-
katt777
félisten
Lásd a képes hsz-okat.
Ilyen hibát még nem láttam. Ezért mondom mindig, hogy sima install után mentsük el az egész könyvtárat, majd patch-ek után is. Ha van ilyen mentésed, töröld ki a játék könyvtárat, és töltsd vissza a mentést. Akkor rendben volt a patch verzió.
Ha csak...
Minden rendben volt a patch-csel? Nem írt ki figyelmeztetést? Ugyanis ha nem a megfelelő verziót telepíted, akkor nem upgrade-eli a játékot.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3952 üzenetére
Ugyan ezt a verziót tettem föl korábban is. Akkor minden rendben volt a patchekkel.
Viszont, ami Jorus kolléga képeit illeti, neki a nagyon messzi részletek is élesek, míg nekem nem. (lsd: 2-vel előbb az egyik képen...)
Lehet, hogy megpróbálkozok még egy uninstall/install sorozattal, mert most elfelejtettem mentést készíteni a mappáról...hoffman_:Kösz, megnézem.
-
katt777
félisten
uGridsToLoad=9 hatását nem látom nálad.
Graf. változtatások után a program olykor default-ra teszi a VGA beállításokat. Nézd meg ott is. No meg nekem pl. HDR-re van állítva a játék, és driverből megy a 8XAA 24XEdge-detect-tel, a 16XAF, és a multisampling.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3956 üzenetére
Pedig...
A játékon belüli beállításokat megnéztem, minden csúszka max.-ra tolva, minden On (kivéve Blur) és High. Driverben ugyan ezek a beállítások.Asszem nekiesek egy uninstall->install->patch->bemásolás->helyérehuzogatás->qtp3+hotfix install sorozatnak. (ezt direkt írtam így, ha hibát látsz akkor szólj.)
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
A hiba a sebességben lesz fijjam
Katt-mester sztem már nem is játszik,szívesebben méri a "uninstall->install->patch->bemásolás->helyérehuzogatás->qtp3+hotfix köridőket" szóval kösd fel a gatyád, van majd' fél év előnye
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
katt777
félisten
Felejtsd már el a QTP3-at, amíg nincs rendben a játék! Majd a legvégén felpakolod. Addig csak az idődet rabolod vele.
Nem lehet, hogy azért vannak a megjelenítési hibák, mert a VGA-dhoz még nincs rendes driver?Uninstall
Obli könyvtár törlés.
...
Install
Mentsd el a játék könyvtárát
...
Oblivion 1.2.0416 Patch install
bugfixek install
Unoff patch install
hotfix install
Ezt mentsd így el, ha kiírja a helyes verziót.
...
IW install, within kijelölése (VAGY without)
BC install full kijelölése (OMM-ben esm is)
NE install kívánt részek kijelölése, Weathert simát VAGY HDR-t
helyre húzogatás
Ha minden OK, mentsd el.A többit utána, ennyi legyen jó.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hoffman_
nagyúr
-
SystemRoot
őstag
Ugyan már az csak egy kicsi kis hibácska.
Azt hittem valami ilyesmit mutatsz majd:
Nah, látod ez itt már PROBLÉMÁS!
(magam sem értem hogy hoztam ezt össze...)
Egyébként hogy segítsek is neked, mert Katt már alszik, az a baj nálad hogy fel van téve a horsearmor unoff patchje, és nincs fent a horse armor pack. Márpedig ő azt akarja felülírni(javítani) és mivel nem találja ezéírt írja ki a hibát.
"A" Megoldás: tedd fel a horsearmor plugint
"B" Megoldás: kapcsold le a horse armor unoff patchjét.Üdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3972 üzenetére
Tanácsod hiányos, mert OMM-ből következően majd sorra jönnek az újabb, hasonló hibaüzenetek, és ezekkel együtt a hsz-ok.
Ez egy elég gagyi kép, nem javaslom 1. hsz-ba. Apropos, oda betetted már azt, amit jóváhagytunk a múltkor?
ATT-s videóim a királyok!!! Az grafika!
Buli volt az éjjel, vagy mi? persze, te megint vámpírkodtál, és ijesztgetted a nem vámpírokat, mi?[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Na, akkor jön az újabb uninstall-install... sorozat.
Valaki egy magyarítással megdobna? Eddig azt hittem, hogy "olyan, mint a feltámadás", de most megláttam itt a loadorderben meg pár soton is, csak létezik. -
katt777
félisten
Miért is?
Hunosítás nem tudom, hol van, anno létezett egy Oblivion magyarítás oldal. Hasznosnak hasznos, ha elfárad az ember a sok angol olvasástól, de néha kicsit zavaró, amikor valaminek a neve magyarul van, de térképen, vagy más hivatkozásban angolul, ill. fordítva.
Systemroot-tól kérd!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
nagyúr
No, magamhoz tértem a tegnapi buli után... Bocs Skizz, hogy nem válaszoltam a privire, de amint látom, megoldódott a dolog. És juhúú, asszonkámmal csak holnap találkozom, úgyhogy ma délutántól egész éjjel tudok Oblizni. E öröm és bódottá. Most megyek edzést tartani a padavánoknak kick-box témakörben - ezt SR-nek írtam, ő műértő.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Skizz
addikt
Újra felment minden.
Oblivion+patchek+modok helyükre huzogatva+qtp3 validálva+ugrids9, ehhez képest a távolban a textúrák elmosódtak, az fps pedig gagyi driverrel folyamatos 60 körül van az első pályán, tehát tuti, hogy valami nincs rendben... részemről ennyi, feladtam.[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A képbeillesztés nem sikerült, ezrét raktam be így...Jorus: Félig-meddig megoldódott...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Szerintem ezek rendben vannak. A távol (ennyire) mindig homályos.
Látszik uGrid9 is, szóval nem értem, mi nem OK.
BC-s városi, ill. éjszakai városi képek kellenének még, hogy lássuk, az is műxik-e. Ha igen, akkor a 60FPS-ért sztem már tudok is valakit, aki rohan 4850-et venni.
Mi az, hogy az első pályán??? Menj be egy BC-s városba, főleg éjjel, aztán meglátod. Barlangokban, házakban nem lassítanak a graf. modok (-QTP3).Képen mi nem megy? Van lent egy KÉP gomb a hsz-ablak alatt. Megnyomod, beteszed a kis kép linkjét. Aztán az egészet kijelölöd, megnyomod a LINK gombot, és beteszed a nagy kép linkjét. Az egészet meg illendő középre zárni. Csak ennyi. A leírásom a kézzel beállításhoz van, ill. hogy mit kell látnod.
Systemroot "imádja" a magyarítást...
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3980 üzenetére
Jorus előzőleg betett képeit nézd meg. A legtávolabb domb/hegy élesebb, mint nálam a legközelebbi.
Mindjárt keresek egy nagyfalut, lopok némi zsetont alszom egyet aztán megnézzük, milyen lesz sötétben.Első pálya=hülye megfogalmazás (tudom ). Úgy értettem, mikor a sewersből kigyüvök.
Jorus: Neked is feltűnt akkor? A távoli részek iszonyat módon elmosódottnak tűnnek, a tiedhez képest.
Kérdés:
A beállításoknál jó, ha a large textúra méretet használom?[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Na most megnézem az enyémet. Jorus-é is elmosódik, de nem annyira, tényleg. 4850 driver kell oda a végén tényleg. Mondjuk Jorus "távoli" hegyei sokkal közelebb vannak, ugyanonnan kéne shotokat lőnötök.
Tessék. Ami nagyon távoli, az elmosódik.
Ezen jól látszik, hogyan nő a távolsággal az elmosódás.Most néztem hajnali képeket, az elmosódást még az is befolyásolja, milyen az idő (Natural Weather). Vannak hasonló távolságban elmosódott, és tiszta képeim is.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz katt777 #3983 üzenetére
Tiszta (éjszaka van, de látszik a távoli hegyeken az élesség).
Párás levegő (hajnal). Nézd meg, hogy balra fönt, a fák fölött milyen éles a hegycsúcs, miközben ahol a napfény elhomályosul a pára miatt, ott elmosódik a távoli táj.[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Akkor viszont nincs különösebb gond nálam se.
Egyébként városban átlag 40-50 körül vagyok, de van, hogy lecsorgok 30, sőt 20 alá. Ez utóbbi elég ritka, de megtörtént.
Most már csak meg kéne várnom az éjszakát, hogy megnézzem a BC-t, illetve az égre is kiváncsi lennék. -
nagyúr
BC hogy jön az éjszakához? Jó, tom, hogy az Illura gondoltál.
Most alszom egyet, aztán maratoni játék jön éjszakába nyúlóan. Lehet, hogy ma lenyomom a komplett mágus céhet... habár, ha mindenhova SM-mel megyek, és bekukkantok minden romba, barlangba, bányába, várba, akármibe, akkor esélyem sincs.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Skizz
addikt
Csak Téged teszteltelek, hogy figyelsz -e.
Más: éjszakai képek:
wazeg... mit csináltam rosszul? A "kis", nagyítható linket betettem a Kép parancsba, azt kijelöltem, majd a teljes kép linkjét, a direkt linket betettem a link parancsba. Mindegy, akkor megint jöjjenek linkbe...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megnyomod a "Középre zárt" gombot, majd a "Kép" gombot. A pop-up ablakba beilleszted a kis kép linkjét, majd kijelölöd a linket, de csak [IMG-től /IMG]-ig, majd rákattintasz a "Link" gombra, és a pop-up ablakba beilleszted a nagy kép linkjét.
-
Skizz
addikt
Wazeg, ez kész.
Csináltam pár éjszakai képet, most újra Go a városba (ki -belépés volt közben), erre egy rohadt pilácsot sem látok a városban, az összes ablak fekete. OMM-ben ugyanaz maradt minden, launcherban a Data fülesben is maradt minden a régiben, szal semmi változás... Ez a játék nem szeret engem. -
katt777
félisten
Hahahaha....
Déja Vu... volt már pár elődöd...Olyan trükkös ám ez a mod, hogy figyeli, mennyi az idő, meg még azon belül is variál, kik, hol lehetnek a házakban, és bizony, ha mindenki alszik, tök sötét az egész város. De állj csak meg valahol sötétedéskor, és figyelj!
Mondom én sokadszor: a kis kép linkjét tedd be, ne a képfeltöltő oldalét, vazze! Nem nézed meg sose, mi jön be a linkedre? És legalább legyen kis kép a kis kép, ne nagy, mert ez a 2 nagy és ua., csak a második végre a jó link (csak kép).
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3997 üzenetére
Ikszdé...
Nnna, a benchmark eredmény a következő:2008-07-19 16:57:47 - Oblivion
Frames: 20474 - Time: 337658ms - Avg: 60.635 - Min: 15 - Max: 135Ez ugyebár városban, hajnaltól délelőttig. 1280*1024, 8xAA+24xEdge Detect, 16xAF (driverből), a játékben minden csúszka tövig húzva, szokásos...
A képfeltöltéssel majd bíbelődöm legközelebb...
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Kérdések, kezdő Oblisként:
Hogy és hol lehet feltápolni a karimat?
Hogy tudok "legális" módon pénzhz jutni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPhone topik
- Wuthering Waves
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.