Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz hoffman_ #4850 üzenetére
oh..köszönöm szépen a kimeritő választ
Nah majd áttanulmányozom akkor normálisabban aztán majd lehet belekezdekJah még egy kérdés..magyarositás van hozzá?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hoffman_
nagyúr
válasz Sirandrish #4852 üzenetére
Kellenek a tagok, toborzás van
Magyarítás van ugyan hozzá, de én személy szerint nem ajánlom. Angolul az igazi szvsz, mondom ezt úgy, hogy a tudásom még így is kevés a teljes megértéshez. De ha picit konyítod, akkor már élvezhető angolul is. Nulla angollal is lehet játszani, kézenfekvő, hogy mit kell csinálni, de úgy már tényleg vacak, akkor már lehet érdemes benevezni a magyarításra. Egyébként legyél találékony, nyugodtan told be a topic keresőjébe a "magyarítás" szót Vagy súgok egy kicsit: írd bé hogy "morrohun" és sínen leszel. Vagy simán kezdj el fölfelé görgetni ezen az oldalon
fpeter: Mondom én, ízlések és pofonok. Ezért jó, hogy kismillió féle játék van Mellesleg az a 700 óra nem tudom honnan van, de a magyar fansite-on(ami manapság eléggé meghalt de még így is sokat segíthet) volt anno egy verseny, természetesen magyarok között, amit a srác valami 600 fölötti órával nyert meg
Bitu79: Nem mindegy hogy eredeti, vagy sem... Ha origi és úgy vannak gondok, akkor meg vagyok lőve. Ha nem origi, akkor pedig sajnálom kérem benne van... Perpillanat én sem tudom uninstallálni, mert van fent egy rakás nem hivatalos mod és megették a setup.dll-t reggelire... De nem is akarom uninstallálni. Ha meg akarom, akkor vélhetően nem szeretm, akkor meg nem mindegy, hogy pucolom le? Úgysem kell majd többet
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Sirandrish
legenda
-
hoffman_
nagyúr
válasz Sirandrish #4856 üzenetére
Magyarítás és magyarosítás közt van különbség? Ha igen, akkor benéztem Amúgy épp nemrég folyt le erről a vita a totyikban
Hát fan-toborzás. Színesítsük a topicot, növeljük a rajongótábort, kellenek az emberek. Nem kell semmi csudára gondolni
-
Sirandrish
legenda
-
hoffman_
nagyúr
válasz Sirandrish #4858 üzenetére
Joh, akkor ezek szerint megtaláltad
Csak azt hittem, hogy magyarítás alatt érted a szövegek fordítását, magyarosítás alatt pedig a Witcher szintű fullost, szinkronnal együtt
Uhhh, de jó is lenne egy olyan. Egy igazi komoly szinkronizálás...
Álmodik a nyomor"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #4850 üzenetére
1. hsz-ben vagy a honlapomon meg ott az összes videó linkje. Utóbbin meg a képmentéseim is a fullos játékról.
Bug meg akad azért nem kevés, főleg, ha valaki NEM FIGYEL A BETÖLTÉSI SORRENDRE.Az Original játékok bug-tobzódásáról kérdezd Jorus-t, a GOTY és a CE kiadások büszke tulajdonosát, aki 4-edszer is megvette a játékot, hogy normálisan tudjon játszani.
Adja az ég, hogy a morrohunosok Oblivionhoz ne készítsenek szinkront, mert a Morrowindes szinkronjuk a legszarabb, amit valaha hallottam. A lelkesedés sem menti.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #4861 üzenetére
Hát nálad nem tudom mi vagy ki garázdálkodott, de én a mod-konfliktoktól eltekintve az alapjátékokban soha nem találkoztam bug-gal. Pedig az összesen ~200 órámból 120-130-at modok nélkül daráltam le...
Az eredeti játékokkal nekem sosem volt problémám...
De tudom, hogy megy a kavarás. Tisza vicc, hogy a tört verzió sokkal mod-barátibb és bug-mentesebb. Arra meg kinek van pénze, hogy külön vegye meg őket? Úgy 3+6+7 lenne, ami nem gyerek. Esetleg egy origi alap.(a többi úgyis velejárója, rakták volna bele az alapjátékba!) Az még belefér. Meg ennyit meg is érdemel. Én is benevezek majd rá, bár inkább csak polcdísznekNekem sincs benne a top10-ben a szinkron, de egy valóban komoly munkába azért elég izgalmas belegondolni
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #4862 üzenetére
Az alapjátékhoz is éppen elég patch-et meg hotfixet adtak ki, a bugokat javítandó.
Nem a tört játék a jó, hanem az ORIGINAL kiadás. GOTY és CE szívás.Részemről ha megveszek egy játékot, a többi része jár hozzá, mert nyilvánvalóan hiányoznak az eredetiből. MOHAA-tal jártam így. Megvettem a gyűjtői kiadást, aztán a kiegészítő lemezeket csak úgy tudnám megvenni, ha megint megvenném az alapjátékot is. Hát kapják be az összes f@szomat, hóóó!
Ingyenesen letölthetővé tették egyik kedvenc játékomat, a The Suffering-et!
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #4863 üzenetére
Az original-al én is tisztában vagyok, tudom, hogy CE-GOTY kavarnak. Ezért lesz majd beújítva origi. Csak a Witcher is kéne... 4500-ért nagyon baráti
Bár ha azt vesszük, hogy most 0-án vagyok. És E8400-et tervezek... Alaplapcsere nélkül Adja ég, hogy jól fog működni az F13-as Bios-salHát ha ez az egyik kedvenc, akkor tényleg elég rendhagyó kritikus vagy, a CoD-nál már bizonyítottad
-
katt777
félisten
válasz ScouserHUN #4865 üzenetére
A kiegészítőnek elvileg mennie kéne vele (ha próbáltad, akkor nem szóltam), a patchek és a modok már más tészta (US patch van). A GOTY és a CE is US verzió, ha jól tudom, de az előbbi biztosan.Lényegében USA-ból és német nyelvterületről nem szabad programot behozni, mert az előbbi más verzió, utóbbiakat meg vastagon cenzúrázzák (de olykor UK progikat is), ó áldott kommunizmus , és az pl. elég durva, amikor II. vh-s programokban nem a fasiszták, hanem valamilyen kitalált ellenség ellen harcolsz. De UK-s programokkal is szokott gond lenni, nekem pl. FEAR van meg UK és EU (XP) verzióban, és utóbbit nem lehet feltenni az előbbire, ha csak nem patcheled a saját verziójával, minek köszönhetően az 1.06-1.08 kis patch helyett a hatalmas 1.00-1.08-at kell alkalmazni a játékra, de még a küldetés telepítése előtt (és az ember tépi kicsit a haját, mielőtt rájön).
Bár most van Gold kiadás, de akkor az megint újravétel.
Valamelyikünk 990Ft-ért talált egy Tescoban original eu-s Obliviont.
Kitölthetnéd az adatlapodat...[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Csak egy kis ÜS2 ízelítő.
-
zalika
tag
Hi!
Megszereltem enis az obliviont es akarom patchelni azzal a patchel ami katt oldalan van belinkelve csakhogy par perc mulva kiad egy hibauzenetetetLD FILE NOT FOUND HOWEVER A FILE OF THE SAME NAME WAS FOUND.NO UPDATE DONE SINCE FILE DO NOT MATCH es kilep a patchelesbol .nem tudtok erre valami gyogymodot???pls help- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
katt777
félisten
Az is oda van írva az oldalamra, hogy különböző verziókhoz más patchek kellenek, no meg a link is a Filefront gyűjtőhelyére mutat. Pl. ha US-re UK-t telepítesz, vagy fordítva. Nálad is ez a gond. Töltsd le a másikat, és az jó lesz.
A másik hasonló gond akkor lehet, ha SI patch-et akarsz az alapjátékra tenni vagy fordítva.--Disztroj--: Csak arra emlékeztem, hogy olcsó volt.
-
nagyúr
válasz --Disztroj-- #4868 üzenetére
Speciel Sundesz volt. Az ár stimmel.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ma este szabad vagyok, szal végigtolom az FG küldiket. Jó lesz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kanYe
tag
2000 hozzászólást kellett elolvasnom (+ 1500 hozzászólás az archívumból), mire megtaláltam a kérdésemre a választ.
A semmiből felbukkanó fákra, épületekre a megoldás, ha az Oblivion.ini fájlban módosítjuk a következőket:uGridsToLoad=5 - Increasing the uGridsToLoad value (always in odd steps of 5,7,9,11 etc.) will increase the number of grids around the character in which full texture data will be loaded up and visible as he/she wanders around. This clearly improves visual quality - removing blurry distant LOD textures for example when set to 11 or above - however it also noticeably increases loading times and loading pauses, introduces visual anomalies (particularly around water areas) and reduces performance significantly. Interestingly, as uGridsToLoad increases, the system automatically increases the uExterior Cell Buffer value to accommodate the greater cell data. Furthermore, if you use an even value, the engine will automatically raise it to the nearest odd value (e.g. entering 10 means the engine will set it to 11). On balance the default value of 5 is a good compromise between performance and loading pauses.
De nem bántam meg, hogy végigolvastam több, mint 3000 hozzászólást… sokat tanultam belőlük.
katt777: Jó volt látni, hogy mekkora amatőr voltál egy olyan fél évvel ezelőtt Oblivion ügyben.
Kérdés: Ha ezt (MaxLandscapeTextures=0) átírom 1re, akkor fullosabb textúrákat kapok?
bLandscapeBlend=1 - If set to the default of 1, it provides smoother blending of distant LOD textures with closer detail textures as you approach objects/terrain. This setting should be left enabled, as it prevents the previously unrealistic way in which distant textures went from being very blurry to suddenly becoming sharp and distinct as you approached them. It should also result in less dramatic loading pauses as you move around.
Ez is a látótávolság feljavítására szolgálna?
[ Szerkesztve ]
-
"MaxLandscapeTextures=0 - If set to 1, this setting appears to increase the use of generic landscape texture in place of more specific ones. This saves on texture memory, but can cause graphical oddities, such as roads being replaced with grass textures, or clear lines where different types of textures should blend into each other. It may also cause problems with the LOD Texture Replacement mods, and hence is only recommended for those with very low-end graphics cards struggling with stuttering and low FPS."
Forrás: tweakguides.com
Pont az ellenkezője, a textúrákat még általánosabbra cseréli, vagyis kevésbé lesz változatos.
bLandscapeBlend: ennek semmi köze a látótávolsághoz. Az engine egy bizonyos látótávolságra drasztikusan csökkenti a textúrák minőségét (ezért válnak homályossá ha távolodunk, ill. hirtelen élessé, ha közeledünk), hogy ne terhelje annyira a GPU-t. Ezt bekapcsolva megakadályozza ezt a hirtelen váltást, ill. szerintem kitolja ezt a látótávolságot, így szebbé válik a megjelenítés.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
katt777
félisten
Bizony bizony, jó is aztán, ha egy amatőr beletanul a játékba, aztán a tapasztalatait és a beállításait közzé- és letölthetővé teszi az 1. hsz-ban (no meg a honlapján), hogy kevésbé mazochistáknak ne kelljen 2000+1500 hsz-t elolvasniuk. Még szemléltető képeket is tettem föl, milyen látványos a dolog.
uGrids=11 eltünteti a vizeket a játékos közelében, szóval én nem javasoltam már annak idején sem. Distance-t érdemes keresni és változtatni, de nem sokat érsz a többi átírásával, máshoz meg tényleg jobb nem nyúlni, mert én is kísérleteztem sok mindennel, de folyton valamilyen megjelenítési bug-ot kaptam, de akkor erről is olvastál.
Ki nem volt amatőr kezdő Oblis korában? Ha jól rémlik, még SR sem GOD-szintre fejlesztve kezdte.
Idézet 1. hsz-ból: "Megjelenítési távolság beállítása a játékban beállíthatón túl: #3292"
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #4880 üzenetére
De így jót mulatott rajta, milyen amatőr voltam. (Sosem tagadtam.) Főleg, hogy abban az időben az 1. hsz informatíve zéró volt, és főleg egy bizonyos SystemRoot-ot nyaggattam a hülyeségeimmel. Azán csak összeraktuk azt az 1. hsz-t, önmagunkat is kímélendő, nem?
[ Szerkesztve ]
-
zalika
tag
Szisztok.
Bealltam a dark broterhoodba es volt egy olyan kuldi hogy be kellet torjek a csatornakon at a bortonbe es ki kellett nyirjak egy rabot, csakhogy idokozben meg kellett oljek vagy 6 ort is es igy most koroznek mindenhol,es nincs mentesem csak regebbi.Tehat az a kerdesem hogy nem tudtok valami megoldast vagy cheatet hogy ne korozzenek tovabb?ja es bortonbe nem akarok menni- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
katt777
félisten
Hát, rossz kombót nyomsz. Tolvaj céhben ugyanis féláron kifizetik a vérdíjadat. Gyorsan lépj bele. (De a börtönből is meg lehet szökni.)
Ne csalj!
Igazából ez a küldi akkor jó, ha már van 100% kaméleonod (kő, ital, varázs), különben nem lehet elkerülni az őröket. Én is így, extra jutalom nélkül csináltam meg bounty-val, mert nem akartam addig várni, amíg be nem zárok 3 Oblivion kapot, 3db 35%-os sigil kavicsért, eszközöket meg nem akartam ezért gyengén upgrade-elni. Csinálhatsz persze csizmát, 2 gyűrűt, nyakéket, gatyát, kesztyűt, mellvértet, és sapkát is kaméleonnal, ekkor úgysem vesztesz semmit, mert ha nem látnak, vaktában sem sebeznek meg. Ez spec megint egy rossz pont a játéknak, csak nekem most éppen jó (mert vs. viszont én nem tudok úgy sebezni, mint kellene).Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #4883 üzenetére
Hát az egy dolog, hogy a játék Data mappáját, ha álmodból feébresztenek, is fújod, és a mod-konfliktokat ABC sorrendben is vágod már, de ingame is ennyire ott vagy a szeren?
(csak megsúgom, hogy én azt a küldit nulla Chameleon és semmi Invisibility mellett toltam végig, úgy, mint a karikacsapás nameg amúgy sem értem, miért mindenki Chameleon... mikor én egy 80-as Sneak-kel meg tudok csinálni mindent az ég világon. sőt nem is kell a 80 )
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #4884 üzenetére
Hát, a sneak-em messze nem 80 még, sztem addigra a kavicsok is meglesznek már.
Ingame? Hát, SR-t úgysem érem utol (talán egyszer azért pedig de ), de másodjára tolva csak megragad már az emberben pár dolog.
Nálam spec 3 folyosóról 3 katona jött 1szerre, és előbb elmúlt a láthatatlanságom, semmint tovaosonhattam volna. Asszem végül 2 v.3 gyilokkal megúszták, mert a többit sikerült kikerülnöm, persze ez a mérhetetlen jóindulatom már nem volt elég az extra díjazáshoz (majd kizsebelem a DB-osokat megint ). Aztán kíváncsiságból felmentem az őrtoronyba, de az durva volt, a parancsnok mellett nem tudtam elslisszolni, mindig fellármázta az őröket, és végem volt. Azért lopakodó módban majd benézek még oda, mert a játék azon területe spec. ismeretlen nekem.
Bravilben az újrajátszás miatt (tudod, az elbacult DB robe), majd osongathatok megint, pedig anno ügyi voltam: a templomban lejmoltam a kulcsokat az úrnőtől (meg a pénzét is!), így még zárakat sem kellett törnöm, és csak 1 őrt kellett elkerülnöm a gyűrű visszalopásához.
Aztán jön még a festményes kaland is, hát, abban pl. nem tetszik, hogy hiába látom a nyomokat, addig nem nyomok, amíg előtte nem beszéltem a gyanúsítottakkal, á, kicsinyes az egész. Szóval leyyawini és bravili küldik + DB + tolvajküldik 1 játékon belül 2-odszor egy azóta is ismeretlen okból bekövetkezett hiba miatt.
Amúgy meg szívesen segítek a kezdőknek, ahogy engem sem küldtetek el anyámba, amikor idelámáztam zöldfülűként. Azért dolgoztam a segédanyagokkal is annyit (BS, hajajj! ).Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
SystemRoot
őstag
Elméletileg ott nem kéne megölni egy őrt sem, ezt mondják is elötte hogy kapsz bónuszt ha nem hal meg egy őr sem.
Így azt ezzel elbukod, ami nem éppen jó mert a Scales of Pitiless Justice-t kapnád, ami sztem nagyon értékes kis ajándék.
Szal én a helyedben loadolnék, de ha már sokat rájátszottál akkor hagyd a francba.Jah és kód a bounty ellen:
setcrimegold 0
Üdv.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
kanYe
tag
válasz katt777 #4879 üzenetére
"Bizony bizony, jó is aztán, ha egy amatőr beletanul a játékba, aztán a tapasztalatait és a beállításait közzé- és letölthetővé teszi az 1. hsz-ban (no meg a honlapján), hogy kevésbé mazochistáknak ne kelljen 2000+1500 hsz-t elolvasniuk. Még szemléltető képeket is tettem föl, milyen látványos a dolog."
Tudom, tudom, hogy leírtad, de elsiklottam felette.
Én már csak ilyen mazohista típus vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Elrettentésül TPFoL teszt.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #4892 üzenetére
És azóta szóltak, utánanéztem: UE3 az engine!!!! WWII Combat szinten!!! Ahoj, Bioshock!
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #4893 üzenetére
Nem értem, hova keresgetsz ennyit, megvan a tökéletes játék, tökéletes grafikával Épp ennek a topicját gyarapítja a hsz-m.
Természetesen megértem a 3/10-et, sőt erre én sem adnék jobbat. Pláne ha TESIV-el hasonlítjuk összeDe csak magadat kínzod
Ha pedig méltó ellenfelet keresel kedvenc játékunknak, ajánlom figyelmedbe a Fehér Farkast. Piszkos egy jó játék ez a Witcher, te. Annyira, hogy még ezt is megveszem... Ami pedig elég durva nálam Természetesen nem jön egyedül, CD-galaxisból tervezem beszerezni, TES IV: Oblivionnal karöltve. És akkor ki is fújt azon játékok listája, amit érdemesnek tartok a megvételre, mind ár, mind érték, mind játszhatóság és időtartam alapján. Erre eddig a TDU, és (amint összejön a biznisz) az Oblivion, valamint a Witcher volt képes...
Igaz, a CoDatW is a listán van, de csak azért mert haverokkal LAN koop-ban akarjuk tolni, és ahhoz kell az eredeti gáma. Mondjuk ezt nem tervezem megvenni, inkább csak várom a jézuskát Ha meg nem jön, akkor tojok rá, nem lesz meg origiben
[ Szerkesztve ]
-
-
SystemRoot
őstag
More enemies mod-ot valaki használt?
Szerintem eléggé jó. A Francesco's modban volt benne. Nemtom külön van e valahol. De sztem eléggé arc. Így az átlagos 2-3 bandita helyett, olyan 5-10 van, (lehet állítani hogy mennyi legyen), magas szinten nagy buli így harcolni.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #4898 üzenetére
Hát, ha te nem tudod, ki tudhatná?
TesNexus?Hülye fényizéket mivel lehet kicsinálni? Mert a varázsom lefogy, a koboldom kinyiffan, a kardom meg nem sebzi őket. Vagy próbálkozzak sufferszarvval? Abból gondolom, hogy azt éppen betettem a sárkányszütyőbe, így természetesen nincs kéznél. Fénypor meg kellene 2 az urának.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #4899 üzenetére
Használj enchantolt fegyvert. Hiába fogy ki a charge, akkor is sebzi őket. De vigyázz mert átszívják az életerőd és töltődnek. Sztem spellekkel, hátrafelé futkosva is ki tudod nyírni.
De amúgy meg lehet néha venni is glow dustot.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest