Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz hoffman_ #4884 üzenetére

    Hát, a sneak-em messze nem 80 még, sztem addigra a kavicsok is meglesznek már.
    Ingame? Hát, SR-t úgysem érem utol (talán egyszer azért pedig de :) ), de másodjára tolva csak megragad már az emberben pár dolog.
    Nálam spec 3 folyosóról 3 katona jött 1szerre, és előbb elmúlt a láthatatlanságom, semmint tovaosonhattam volna. Asszem végül 2 v.3 gyilokkal megúszták, mert a többit sikerült kikerülnöm, persze ez a mérhetetlen jóindulatom már nem volt elég az extra díjazáshoz (majd kizsebelem a DB-osokat megint ;] ). Aztán kíváncsiságból felmentem az őrtoronyba, de az durva volt, a parancsnok mellett nem tudtam elslisszolni, mindig fellármázta az őröket, és végem volt. Azért lopakodó módban majd benézek még oda, mert a játék azon területe spec. ismeretlen nekem.
    Bravilben az újrajátszás miatt (tudod, az elbacult DB robe), majd osongathatok megint, pedig anno ügyi voltam: a templomban lejmoltam a kulcsokat az úrnőtől (meg a pénzét is!), így még zárakat sem kellett törnöm, és csak 1 őrt kellett elkerülnöm a gyűrű visszalopásához.
    Aztán jön még a festményes kaland is, hát, abban pl. nem tetszik, hogy hiába látom a nyomokat, addig nem nyomok, amíg előtte nem beszéltem a gyanúsítottakkal, á, kicsinyes az egész. :((( :(( Szóval leyyawini és bravili küldik + DB + tolvajküldik 1 játékon belül 2-odszor egy azóta is ismeretlen okból bekövetkezett hiba miatt. :((( :O
    Amúgy meg szívesen segítek a kezdőknek, ahogy engem sem küldtetek el anyámba, amikor idelámáztam zöldfülűként. :R Azért dolgoztam a segédanyagokkal is annyit (BS, hajajj! :Y ).

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák