Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3397 üzenetére
Én most a "The suffering: Ties that bind" küldit nyomom, amikor éppen van egy kis időm. Nagyon durva, azután mondjuk felüdülés lehet Merhunes kazamatáiban vámpírokra vadászni, de az most még odébb van nekem.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3402 üzenetére
Nem ismersz te jó játékokat, úgy fest...
A The Suffering c. vérfagyasztó horror-game folytatása. Nekem teCCik, de nem széplelkű oblisoknak való, mert vámpír barátunkat is itt pillanatok alatt ízekre szednék.[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Na akkor teszteljük a Windows Live Skydrive-ot.
MOD: nem lesz jó, mert a Skydrive-os thumb szélesebb, mint a hsz ablak; fasza... akkor egyenlőre link.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
dokar
addikt
válasz SystemRoot #3399 üzenetére
gáz ha pl lvl3-ig jutunk csak, pedig már Grand Champ-ek vagyunk és a main questben is kiírtottuk a Mythic dawn, dagon shrineját... ugye ugye dokar?
hát de wazze, mi a segget csináljak? mászkáljak az erdőben és gyilkoljam a farkasokat és pusztuljak bele az unalomba? nem tehetek arról, hogy kevés az ellen. a térkép egyik feléről úgy át lehet menni a másik végébe, hogy csak 2x-3x botlok banditákba, meg vagy 4-5 farkasba. Diablo-ban nem voltak ilyen problémák.
tényleg ebbe multi van? esetleg segítőim? többször is ki lehet nyírni egy-egy nagyobb ellent?extra - SEXRay
-
SystemRoot
őstag
nem kell semmitse csinálni, nem akkora gond, csak megjegyeztem. Amúgy meg vannak dungeon-ök ahova be lehet menni. Igazából, csak oda érdemes menni mert ott van rendes loot és megfelelő mennyiségű ellen. Az útmenti kisállatokon ne próbálj trainelni mert az tényleg unalmas lesz
amúgy diablo az hack 'n slash, itt taktikázni kell és okosnak lenni, pl minimális harcal is lehetsz nagyon erős, ha pl a mágikus képességeidet kifejleszted.
Amúgy félre ne érts, a Diablo az nagy játék. Az 1et anno végigjátszottam ezelött sok sok évvel, és nagyon nagy. A 2vel kevesebbet játszottam de eléggé jónak tűnt azis.[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3408 üzenetére
És ha ő okosan elkerüli a harcot?
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
-
katt777
félisten
Valahol írtam, hogy LE érdekes dolgokat művel, ha menet közben teszed föl. Viszont nem rossz cucc. Ha modolsz, feltétlenül töltsd le a betöltési sorrendet az oldalamról, mert anélkül megbolondul a játék. Pár hetes munkám van benne, hogy mindent használni lehessen ezek közül.
Amit javasolni szoktam: Játék és patch-ek telepítése után az egészet elmenteni, hogy ha valami gáz van, ki lehessen törölni, és az eredetit visszatenni, mert a folytonos újratelepítés macerákos.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Kareszovics
addikt
válasz SystemRoot #3415 üzenetére
Gyakorlatilag én most az időgazdaságos megoldásokat követem, tehát mindig az aktuális legközelebbi küldit csinálom (kivéve főküldi sorozat, mert ahhoz még nincs most kedvem ).
-
dokar
addikt
én már beléptem vagy ezer guildbe. hogyan lehet kilépni?
extra - SEXRay
-
-
dokar
addikt
válasz katt777 #3420 üzenetére
igazából a könnyed játékokat szeretem, mert nincs elég szabadidőm, hogy jobban el tudjak benne merülni. meló után egy kis laza autóversenyes játék az pihentetni tud. komolyabb játékokra leginkább csak hétvégén van időm. az oblivionnal is kicsit felületesen játszom, sokszor végig se hallgatom a párbeszédeket, csak klikkelgetek. így léptem be a mages guildbe is. anno a nagy közutálatnak örvendő serious sam 2-vel játszottam pihentetés gyanánt.
extra - SEXRay
-
Skorbut
tag
Hi mindenkinek!!
Párhuzamosan megy a Thief és DB, mind a kettőnél kb felesben... Néha beugrik 1-2 mellék küldi is, és végre sikerült megcsinálni az 1. főküldit is úgy hogy nem bántottam a difficultit !! (Végre van erőm odacsapni, meg varázsolgatni is )
De a lopakodós üzemmód a kedvenc..
Meg belefutottam a mezőn 1 kapuba, azt most lehet bezárom ha engedi...
Meg a sok topic olvasástól, megjött a kedvem a potikhoz is, de lehet azt következőre hagyom még nemtudom... jólenne úgy végigvinni, hogy mindenből fullos lesz. Max leg más sorrendben csinálom!Üdv Mindenkinek!!
-
SystemRoot
őstag
hát az oblit sokféleképpen lehet játszani. Igazából lehet nagyon könnyeden, laza stílusban is mindent. Sőt questelni sem olyan fontos, csak menj és gyilkolássz, amerre épp jársz. Én pl esténként mindig meglátogatom IC valamelyik kerületét is kiírtom az őröket. Rendkívül jó esti program. Nappal meg sétálgatok az erdőkben és ruinokat takarítok.
Mellesleg az obli sztem ha már kiismered nem fog bonyolultnak tűnni.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz Skorbut #3423 üzenetére
Hát hajrá. A DB questek nagyon jók, és nem is nehezek ilyen szempontból sztem. Ha sok oblikaput bezárogatsz és enchantolgatod a cuccaidat akkor vlszeg lassan már felfele kell rakni azt a difficultyt
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
Ez azért jó, mert így kis ügyességgel bejuthatsz az arkánum egyetemre anélkül, hogy be kéne lépned a mágus céhbe. Bár, ha nem mágiázol... Esetleg SI-n lehetne kipróbálni bejutni a maca zárt udvarába, ha lehet. Ha addig eljutok megint, majd megnézem, hogy a rejtekajtó is használható-e ezen küldi előtt, vagy csak utána kerül a falba. SystemRoot... szerinted?
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3427 üzenetére
Van két Herr Zeg (herceg), az egyik férfi, a másik nő. Ne kérdezz nevet, mert annyiszor még nem játszottam végig. Ki kell deríteni az összeesküvést, annak a végén van, hogy be kéne jutni a nőcihez, de asszem csak az udvarhölgyével lehet, mert minden ajtó zárva, és feltörni sem lehet. Most nem tudom, hogy udvar is van-e, vagy csak az ő "udvartartása". Nem volt időm körülnézni, mert menekülni kezdett, és szaladtam utána. Mondjuk ebben a fázisban, vagy a főküldi befejezésénél (elszaladtam minden ellenség mellett, hogy beférjek az időbe, meg még a kapukat is úgy ugráltam körül, az utolsót csak úgy, hogy pont hátba talált az egyik torony tűzgolyója, így átdobott ), nem tudom, mihez kezdtem volna kaméleon nélkül, de ha már van, mit aggódjak? Már csak ilyen trükkös gyerek vagyok...
Egyébként meg kaméleonnal bármikor nyugodtan maxra teheti az ember a csúszkát. Kivéve a végjátékot, ott besz.patott keményen, persze nem a fejletlenebb fejsze-tudásommal kellett volna próbálkoznom 4x. szinten (mert a 90 fölötti vágófegyvre-skillhez ez még csak 60 körül volt), de ez már csak a dühöngés és a csúszka visszavétele után jutott eszembe.
Ugrálással mindenesetre sok helyre (f)el lehet jutni, én a városfalat is átugráltam anno, aztán szét is esett a játék grafikája totálisan. Ha emléxel még a képre, amelyet belinkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #3428 üzenetére
Jah, a dementia kertbe csak a quest után tudsz bejutni, elötte kulcsra van zárva. Egyébként ha Thadon-t ölöd meg akkor nem is tudsz majd a dementiához bejtuni a kertbe, csak a maniába. De ezt az unoff SI patch javítja. Szal azt kérdezed hogy oda be lehet e ugrálni? Hát hogy bele lehet az tuti, de sztem uazzal a jelenséggel találkoznál mint amit már láttál a falak átugrálásával.
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
na bontottam sört, nyomok egy kis oblit
extra - SEXRay
-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Még 3 szinttel korábban leraktam a chorrol-i fighters guild ládájába pár cuccost (aleyd statue, kövek stb.) de mikor visszatértem,már csak hűlt helyüket találtam.
Van valami megoldás arra, hogy visszaszerezzem ezeket?
(mntésem van a lerakás elött és utánról is)A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
katt777
félisten
válasz --Disztroj-- #3432 üzenetére
Ugyanoda?
Nálam mindig megvolt harcos és mágus céhben, amit ott hagytam. Amióta pedig zsebes sárkányaim vannak, helybe jön a "láda".Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz katt777 #3433 üzenetére
Tuti, hogy oda raktam...
ezzel a konzolozással lehet segíteni a dolgon?
amúgy kemény bug ra gyanakszom, mert csinál pár furcsaságot a game (pl az npc-k beakadnak sokszor, bár nem olyan durva)
Jah és az normális, hogy az invertoryban az azonos képességű/tulajdonságú cuccok nem egymás mellett, hanem elszórva vannak?
(pl kicsi heal potion mellett miért nincs a nagyobb erejű, miért csak pár üveggel arrébb? meg pajzs mellett legyen a másik, ne a kard meg ienek)amúgy sárkány mod, mehet föl minden para nélkül?
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
katt777
félisten
válasz --Disztroj-- #3434 üzenetére
Valami nálad nem kóser. Modok? Nekem ilyen érzésem van.
Az italkáknak egy kupacban kéne lenniük, az NPC-k nem akadhatnának el.
Sárkány mod mehet, a legfrissebb verziót a tesztoldalam Oblivion-linkjei között találod a Letöltéseknél. Már nem tudom, azt honnan töltöttem le, de amikor a linkeket összegyűjtöttem, már nem talátam sehol. Ott van egy betöltési sorrend fájl is, azt ajánlatos iránymutatónak tekinteni, ha ezek közül használsz valamit. Hetekig játszottam (nem a játékkal ), mire kisakkoztam, hogyan működik rendben minden mod, amit használok. Más modokkal új "játék".
Sárkány mod mehet, csak arra figyelj, hogy ne repülj városból ki, vagy városból be, mert Obli külön kezeli a két helyszínt, ezért szétesik a grafika.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz katt777 #3435 üzenetére
egy mod sincs fönn, csak a véglegesnek titulált hivatalos (valami 1.246 asszem)
az oblim US. verzsön
egyéb mod nélkül mehet akkor a cucc(sárkány)? (igazán erre gondoltam az előző kérdés kapcsán )
a cuccok típusukat tekintve együtt vannak, csak azon belül van káosz
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz --Disztroj-- #3436 üzenetére
Én is erre válaszoltam, hogy mehet.
US verzióra más patch kell (nem is telepszik fel rendesen, vagy éppen sehogy), mint UK(EU)-ra, és az Unofficial patch-ek is utóbbira készültek tudtommal.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz katt777 #3437 üzenetére
ok, csak biztosra akartam menni.
jah a uk pach-el nem is ment az ügy.
ez a konzolos dolog az, mikor esc/aztán 0, és írhatom a cuccost és ő berakja? ezt vezesd/vezessétek már le lécci, nagyon hiányzik a nehezen megszerzett aleyd statue-m (ami amúgy pénszerzésen kívül jó még valamire?)
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3440 üzenetére
Nem is tudtam, hogy te készítetted az Illumination modot.
Megj.: Nem is tudod, hogyan nevezted el a mododat? Ez ugyanis az Illumination Within, az Illumination mod egészen más (lásd: TESNexus).
No, ennyit a kötözködésnek.
Jav: JPG-t linkelj, ne PNG-t, mer megőszülök, mire betöltődnek.Ugye, hogy megérte feltenni? Jó képek.
Miért világítottál? Nem volt elég a házak fénye?[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz --Disztroj-- #3438 üzenetére
Konzol: Systemroot. Ő a kódmester.
-
Kareszovics
addikt
válasz katt777 #3441 üzenetére
Akkor szépen sorba:
- Nem is tudtam, hogy te készítetted az Illumination modot.
Nem én készítettem.
- Megj.: Nem is tudod, hogyan nevezted el a mododat? Ez ugyanis az Illumination Within, az Illumination mod egészen más (lásd: TESNexus).
Tudom már mondtad, csak ismét felületes voltam.
- av: JPG-t linkelj, ne PNG-t, mer megőszülök, mire betöltődnek.
Minőség miatt választottam, még mindig kisebb, mintha .bmp-vel bohóckodnék.
- Ugye, hogy megérte feltenni? Jó képek.
Köszönöm!
- Miért világítottál? Nem volt elég a házak fénye?
Megszokás + Illusion-training.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3443 üzenetére
'Illumination mod by Kareszovics' - írtad. De tudom, hogy nem, mondtam, hogy csak kötözködés.
Nem baj a felületesség, megfelelően nagy felbontású textúrával. Láthattad az ATT segítségével készített anvili videóimon, milyen lesz a kép, ha nem felületes.
bmp-nél tényleg jobb, de annyi minőség nem veszik, ha 100%-os JPEG-et készítesz.
Úgy látom, belóg ott egy kis BC mod is az egyik templom tövében...
Sajnálom azokat, akiknek mindezt a szépséget nélkülözniük kell. Ma néztük egy grafikus haverommal az NE Weather modos eget IC-ben, aztán ahogy úsztak ott a különböző felhők a nap előtt, gyönyörűen szórva szerte a fényt, ahogy éppen kellett, beláttuk, hogy a Crysis elmehet a sunyiba a DX10-ével.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Kareszovics
addikt
válasz katt777 #3444 üzenetére
"Úgy látom, belóg ott egy kis BC mod is az egyik templom tövében... "
Nincs BC mod.
Crysis elmehet a sunyiba a DX10-ével.
Ámen (és ezt nem a hagyományos és általános Crysis fika mondatja velem).MOD: ma már nincs erőm, de van vagy 3-4 kép amit fel szeretnék rakni; semmi különös csak egyserűen olyan elkapott pillanatok, amiért érdemes ezt a játékot játszani.
Yo8 mindnkinek!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3445 üzenetére
Tényleg, elnéztem a 4. képet, olyan mélyről fotóztál.
Nosza, akkor fel vele! Csak IW után töltődjön be, arra figyelj, különben Leyyawinben elvágólag lesz egy 1 m-es lépcső a várost elárasztó vízben.
Az oldalamról szedted le az IW-t? Mert ha nem, akkor kell hozzá egy patch, különben eltűnik IC alja a sárkány megkövülése után. Én már egyberaktam a 2-t, hogy ne legyen ilyen gond.C nekem azért tetszett, pedig még SP1, patch 1.2, és Catalyst 8.5 előtt játszottam, ami kb. 50%-os sebességet jelent az ugyanazaon a hardveren ma elérhetőhöz képest.
[ Szerkesztve ]
-
--Disztroj--
senior tag
válasz katt777 #3442 üzenetére
Ok, sejtettem hogy hozzá irányítasz.
ha a konzolon nem tudom előhozni, akkor majd valahogy megidézem systemroot-ot, csak egyelőre nincs rá spellem
azt esetleg még tőled megtudhatom, hogy az aleyd statue mire jó?
(ha lóvén kivül másra nem, akkor eladom az aleyd gyűjtőnek Iperial c. ben...jópézé )A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
dokar
addikt
Level 5!
Megszereztem az Anvil-i házat + küldetést is megcsináltam.
Úszás közben a megfelelő szög megválasztásával át lehet látni a vízen wazze:
extra - SEXRay
-
SystemRoot
őstag
A major skillek abszolút rendben vannak, de ahogy elnézem varázslást meg alkímiát azt nem tartod sokra. Végülis kihagyható, csakhát megvannak a hátrányai. Amit majd próbálj ki az az nyilazgatás. Sztem nagyon feelinges.
Jah az a vizen átlátás ismert bug, tudtommal nem javítja semmi. Legalábbis én még nem találkoztam olyasmivel ami rendesen kijavítaná.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz --Disztroj-- #3447 üzenetére
Az ayleid statue, az umbacanos questhez kell. A játék elején elég jó pénzt ad érte, ha mindet összeszeded akkor 10000et kapsz össz. Mondjuk amíg nemtudod hogy hol vannak a lelőhelyek úgy nem lesz túl egyszerü összeszedni mind. Sőt megmondom neked őszintén hogy én pontosan tudom hogy hol van mind a tíz, de még így sem egyszerű. Egy csomó dungeon marha mély, és sok idő míg összeszedegeted, szal nekem pl már nem éri meg ez a quest mert ennyi idő alatt simán össze alkemizok kétszer ennyi pénzt, bármilyen kicsi szinten.
A guild hallok nagy részében biztonságos chestek vannak, DE van kivétel. Pl a brumai mages guild az úgy ahogy van nem biztonságos(egyáltalán, amit ide raksz tuti eltűnik mert respawnol a láda). És egyéb guild hallokban is vannak ládák amik veszélyesek. Ez nem bug. Persze hibának hiba, de nem számít a bug kategórába, mert így lett megírva a játék, hogy a ládák jórészt mind újratöltődnek, és elveszik amit beleraktál.
Amúgy a megoldás egyszerü:
konzolban a következő parancsal tudsz magadnak tárgyakat adni:
player.additem 'base-id" "X"X egy szám, amennyit kapni akarsz, a base-id pedig az alapvető személyigazolványszáma a tárgyaknak.(van reference-id is, az vonatkozásos és kihatásos parancsoknál használandó)
az ayleid statuenak itt van pl két base id-ja:
0002AB48
000844C4csak az egyszerűség kedvéért ezt kell beírnod: player.additem 0002ab48 1
Érdekes hogy klönböző idjaik vannak, (talán mind a 10-nek?), de sztem be tudod fejezni úgy is hogy 1 típust adsz el tízszer pl.
Amúgy uespwiki-n megtalálsz minden tárgyhoz id-t. Csak keresni kell.
Üdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest