Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2400 üzenetére
Amúgy Living Economyval nagyon átdefniálódik a kereskedés. Sokkal realisztikusabb, sokkal érdekesebb és sokkal jobb lesz. PL az invesztálás is sokkal arcabb lesz. Ha nagyon sok pénzt beleinvesztálsz egy boltba akkor társtulajdonos leszel és mindenféle alku nélkül alapáron vihetsz el bármit és adhatsz el bármit + bizonyos időközönként beszedheted a boltból a nyereséget(mondjuk ez nekem még nem sikerült...)
De ehhez már master mercantile szint kell (kisebb szinten is van invest, csak fullpartnership nincs), azt a szintet szvsz csak trainereléssel lehet megszerezni.
Amúgy így sok szempontból jobban meg lehet gazdagodni, de ugyanakkor nehezebb is lesz az.[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #2402 üzenetére
Living Economy nem teccik, mert megnehezítené a kereskedésemet. De ha megoldaná...hm.
Beleinvesztálás mit jelent? Hogy ott költök?
Illumination-t letöltöttem, erre kiírja, hogy ahhoz kell az alap 0.95-ös. Most rákerestem Tesnexen, erre van bő fél tucat illuminált mod. Most akkor melyik a jó?
De tök mindegy, megint elkezdte a baszakodást a belépéssel.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Találtam egy bugfixet eltűnt lovainkra! No, talán még meglelem valahol prior Marborel öreg hátasát!
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #2402 üzenetére
Megtaláltam és feltettem a sok DarUI kiegészítőt, nagyon baró lett a hangulat (betöltőképernyőket is). Utóbbinál van egy olyan fájl, amely lecseréli a menü háttérvideóját, viszont nem jó az a link. Nem tudod, merre lehet? Mert világosítottam már a betűket a sötét háttérhez, viszont, ugye, nem sötét a háttér.
Kivilágított házak is hangulatosak.
Képlinkelési kényszerem támadt, de nem tudom, megérdemlitek-e, mert csak én küldözgetek ide ilyen szépségeket, és ettől egészen kívülállónak érzem magam.
Nem írtad, sikerült-e működésre bírni a Full grafot. Írhatnál egy normális konfigot az adatlapodba. Amúgy elfelejtettem: kapcsold le a HDR-t, és játékból élsimíts, akkor sokkal gyorsabb lesz a megjelenítésed (nekem még bloom-mal is az volt), talán még BC modot is nyugodtan használhatod. És nem láthatóan rosszabb a kép. Egyébiránt a menü videó is a HDR miatt akad, mert amikor lekapcsoltam, megint jó lett. De persze a játék miatt visszatettem.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Systemroot: Be van deszkázva a BANK ajtaja!!! A térképen az ikon meg a ház közepében jelzi az ajtót. Lehet, hogy a BC mod beletelepít valamit, azért nem találni oda? Vagy mi van?
Daedra küldiben unikornis szarvért kaptam valami 25% varázslat-visszatükröző páncélt. Asszem el is adtam. Jut eszembe: király, hogy 220%ért vásárolhatok, és 50-ért adhatok el economy moddal, a 800-as határ meg egy csomó cuccnál megvan még mindig.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2407 üzenetére
Jahj, az neked elfelejtettem mondani hogy a BC modal nem műxik együtt a bankos dolog....
Ugyanis a BC rápakol egy házat arra ahova eredetileg a bank lett volna. Megoldás lehet hogy van, pl ha construction settel kiírtod azt a rápakolt házat. Konzollal is megprbálhatod hátha lehet "disable"-elni, de ez mondjuk nem valószínű...Figy az Economy mod, az egy komplex gazdaságot ad. Én azt mondtam hogy így lehetőség lesz meggazdagodni, de nehezebb lesz. Ki kell ismerni a dolgokat hogy mit hogyan kell csinálni. Ez nem egy cheat mod amivel majd könnyen meggazdagodsz...
Ellenben itt már nincs statikus goldja egy merchantnak, és pl a fegyverárusoknál sokkal több pénz van (magasabb mercantile szinten investel pedig már nagyon sok) Pl nálam egy átlag árusnál 3500gold van, Living economyval, ha fegyverárushoz megyek akkor olyan 5000, ha bele is investáltam sokat akkor kb ~10000. Ez azért jó mert a daedric cuccokért piszok sok pénzt kapsz. Így nagyon meg lehet gazdagodni, de ügyeskedni kell...szerk: pár tipp: a fegyverkereskedők(nem general trader) sokkal többet adnak a fegyverért/páncélért, és az sem mindegy hogy meik városban adod el, általános képlet: a gazdagabb városban több pénzt kapsz érte...
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2406 üzenetére
Full grafon nyomom, 4xes sima AA val és 16xAF-el, Better Cities mod nélkül. Így nálam teljesen rendben van. HDR-t semmiképpen sem adnám fel. Bloom nekem nem tetszik, sztem sokkal gyengébb fényhatásokat szül. Az hogy játékból kapcsolnám be az élsimítást attól miért lenne gyorsabb?? AMúgy meg nem szeretem az ilyesmit játékból állítani, akkor sosem vagyok benne biztos hogy jól műxik. BC mod terhelésén amúgy sem a HDR levétele sem az AA kikapcsolása nem segít sokat. Kipróbáltam, és nálam az Object Fade lehúzása segített. De mondom bárhogy is ügyeskedtem volt egy lagg fíling a városokban és nagyon idegesített...
Majd egy kövi vga-val felrakom.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
tzimash
őstag
válasz SystemRoot #2397 üzenetére
thx. most már mind megvan. hétvégén újratelepitem az oblit, és felrakom a modjaid zömét. leszedtem egy mountain tower nevű modot is, ismered? csak kiváncsi vagyok milyen lehet, nem biztos, hogy meg is hagyom.
remélem a mentéseimmel nem lesz gond, amikor az OOO-t installáltam használnom kellett a wrye basht a savegame-ek módosításához, most hogy már nem lesz OOO, nem kell ezt visszafelé is megcsinálnom? -
katt777
félisten
válasz SystemRoot #2409 üzenetére
Attól gyorsabb játékból az AA, hogy akkor nincs HDR.
Lehet, hogy akkor leveszem a full BC modot, és beteszem városonként, IC-t kihagyva.
Tegnap eltűnt az új lovam is, hiába tettem fül az unof. patch-eket. Ja, és az Unof. MOD patch-et semmiképp ne tegyétek fel! Keres egy betöltendő állományt, amely ott van, de nem látja, és nem indul az egész game. OMM-t is kiakasztotta.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz tzimash #2413 üzenetére
Én most ezen a bankmodos akadáson vagyok kiakadva. Mert jó azért a BC mod is. Lehet, BC mod nélkül indítok, beteszem a bankba a pénzem, aztán restart BC-vel, ha meg kivenni akarok, akkor megint.
Systemroot: a bank azért működik, ha nem is tudok bemenni (no meg elméletileg más sem)?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
SYSTEMROOT! PLS HELP!
Eltűnt az Escutchon of Chorrol! Mivel lehet visszatenni? Ilyenkor nagyon tudom utálni ezt a játékot. Meg azt a 25%-os varázslat-ellenállású mellpáncélt is vissza kéne tennem valahogy, amit a Daedra adott, és nem akarok több napot újrajátszani.
Egyébiránt 87 nap és 104 küldi, nem hittem, hogy még feljebb tudom nyomni.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz katt777 #2415 üzenetére
Vazz, pihennem kéne. Megvan mindegyik, csak annyi házam van, hogy már nem tudom, mit és hova tettem. Misztikát (87) Pusztítást (69 ) maxolgatnom kéne a jó varázslatokhoz. Megyek, este megnézem ezt az Umbra tyúkot. Szóval nem megölni, visszamenni, küldit visszamondani, és kard megvan?
Csak mert láttam olyan leírást, hogy fentről, valami pillérről sebződés nélkül le lehet nyilazgatni.
Lehet, inkább a bankmodot törlöm le. Csak 5000 aranyat hagyott betenni, mi a fenét csináljak a maradék 40-nel? Ennyi értelme legalább van az economy mod-nak. Milyen gazdag lehetnék már, ha ezzel kezdem!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tzimash
őstag
válasz katt777 #2414 üzenetére
ez a mod ki-mod be macerásnak tűnik nekem
Umbrát, én is próbáltam a pillérről nyilazgatni (nem csak őt ), de hiába nézett már úgy ki mint egy süni, megdegleni csak nem akart, persze akkor még elég alacsony szintű wood elf voltam. összegyüjtöttem az Apotheosisra a zsét, és 3-4 lövéssel kicsináltam
csak most nem is tudom, hogyan lesz majd ez az Azura szentélyes küldi... megtarthatom asszem, csak nem lesz majd súlytalan, vagy valami ilyesmi. -
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2411 üzenetére
Nálam műxik az Unof MOD patch...
#2412) katt777 --- gondolom átugrottál a falon....
Amúgy szerintem a legviccesebb ilyesféle bug az a Frostglade vagy mifene völgyben van, ott valahol ki lehet ugrani a pályáról és egy egész érdekes szakadék után vár egy óceán, aztán meg kizuhansz nagyon mélyre és futsz a végtelen térben...[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
nem is tudom le merjem-e ide irni... annyira ciki... most 103 óra játék után, lvl 15-ön vettem észre, hogy dark elf vagyok, nem pedig wood elf
még ilyet... nem tudom karaktergenerálásnál hol voltam
amikor a statomat linkeltem valamikor januárban, akkor sem vettem észre, meg egyébként is játék közben sem...
pedig én erdei elf akartam lenni, nem értem hogy a picsbe lett belőlem dark.
asszem kezdek egy új karit. na nem csak ezért, átgondoltabban választom meg a major skilljeimet. valahogy úgy kéne beállitani, ahogy a gumininján van irva a tápolós cikkben, vagyis ritkán használt, de jól trainelhető skilleket kellene majorbe rakni úgy, hogy a governing attribokat lefedjék teljesen ezek a skillek. -
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2415 üzenetére
Írd ezt be a konzolba pontosan:
player.additem 0006BDFE 1
Ezzel lesz egy Escutcheon of Chorrol pajzsod(a legerősebb változat)
A Saviors Hide-ra gondolsz? Az nem annyira értékes sztem és hülyén is néz ki.
De ha nagyon kell akkor itt vanplayer.additem 00027107 1
-
SystemRoot
őstag
válasz tzimash #2419 üzenetére
Hát ez tényleg meglehetősen érdekes eset...
Amúgy az oblivionhq-s tápolós leírás sztem eléggé gagyi. Ráadásul vannak benne hülyeségek is. A wikipediás obli oldalt olvasgasd ha ilyesféle info kell. Az tényleg profi oldal, nagyon ritkán van benne hiba.
Amúgy meg nem kell feltétlen új karaktert kezdened, consoleal át tudsz állítani bármit.
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2416 üzenetére
Dehogy csak 5k-t lehet. Bármennyit. Csak az opciók szűkek: de ott van olyan opció hogy "ALL" ezzel az összes pénzed berakod, mellesleg akárhányszor rá lehet kattintani, vagyis 5000-es tételekben is pakolhatsz be. (kivételnél ugyanez)
Umbrát úgy öld meg ahogy mondtam hogyha nem akarod hogy legyen súlya a kardnak, ha nem zavar (45kiló) akkor bárhogy. Sztem nem lesz szükséged az Umbrát megölő trükkökre. Főleg nem az olyan béna trükkökre mint a lenyilazós és társai, azoknál sokkal okosabb és egyszerűbb megoldások vannak.(én is kitaláltam már párat). De ez csak kis szintnél számít, magas szinten meg lehet ölni simán.
[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz SystemRoot #2421 üzenetére
pedig még anno te is dicsérted asszem, az archivumban keresgéltem a tápolás szóra, csak azért tudom
a console-os megoldás meg olyan csalásféleségnek tűnik, furdalna a lelkiismeret, hogy megbecstelenítettem a játékot.
a fő oka az új karinak az az, hogy ha nem defektes savegame-mel akarom elkezdeni OOO nélküli pályafutásomat, akkor egy régebbi mentést kell betöltenem, és több mint 30 óra játék oda lenne.... vagyis folytatom lvl 10-től egy olyan karival, amit még tapasztalatok hijján eszkábáltam össze, vagy kezdem teljesen elölről átgondoltabban. pl nem végzem ki a DB-t meg a FG-t a játék elején lvl 5-re -
SystemRoot
őstag
válasz tzimash #2423 üzenetére
Nem, biztos hogy tőlem ilyet nem hallottál. Olyat írthattam hogy az OblivionHQ aranyos oldal és örülök hogy van, meg jórészt az rendben is van. De azt a cikket tuti hogy nem dicsértem, az egy gagyi szintje a Obli tápolásnak, vannak benne igazságok, de amikor én azt a cikket elösször elolvastam valami iszonyat régen évekkel ezelött már akkor köhögtem tőle hogy ez nem valami pontos cikk...
-
SystemRoot
őstag
válasz tzimash #2423 üzenetére
attól hogy az OOO-t kikapcsolod nem lesz defektes a savegaméd, a wrye bash az csak akkor kell ha már meglévő nem OOO-s savéra akarod beintegrálni a modot. Kikapcsolásnál sztem nincs semmi rizikó, egyszerűen eltűnik minden, sztem nem hagy maga után hibát, bár ezt ne vedd készpénznek mert igazából ezt nem teszteltem ki.
DarkBortherhoodos Lucient te is kivégezted? Ejnye szegény.... de jól járt (ha nem ölöd meg akkor csúnyábban végzi majd késöbb....)
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #2422 üzenetére
Írtam már, hogy megvannak, csak nem tudtam, hová tettem őket. Eszembe jutott.
Nekem csak 5k-t hagyott, se többet. Később se, a betét meg sem jelent a párbeszédben.
Van súlytalan 1 kezes Umbrám. Kösz a tippet. Bár nem tudom, hogy a Daedra cserébe hol és mikor próbál majd lecsapni rám.
Umbrit megküldtem fentről egy tűzgolyóval (nem kicsivel), elég szépen sebződött, mire felért hozzám, közben meg idéztem egy koboldot, az is tüzelte a kicsikét, tőlem elég volt még pár lövés. Azt hiszem, a biztonság kedvéért meglapogattam kicsit kardéllel, hogy némi képzavarba kerüljek.
90 nap, 107 küldi, 26. szint. Elértem átváltoztatásból a 100-as szintet! Pusztításból megvan a 75. Idézés/misztika 92/88-on áll, de sajna misztika oktatást csak Obli kapuzárásokkal tudom elérni, addig majd nyomom tovább a pusztítást meg az idézést.
Csináltam egy 2 perces, 100% pajzs varázslatot, de nem tudom használni, mert kevés a manám. Na, erre hogyan gyúrjak? Pedig igencsak jó volna.
Hú, azt a döglött fazont az anvili házban nehéz volt lenyomni, mert nem is sebződött, meg visszaerősödött, ha mégis. Még jó, hogy csináltam egy rakat mérget (az jött össze) Frostscrag Spire-ban előtte, úgyhogy megmérgeztem az Umbrát, az hatott.
Miért nem elég nagy a lélekkövem? Azura nem tud mindent befogadni? Embereket nem akar. Meg van egy semmire sem jó fekete lélekkövem, asszem törött is.
A szükségtelen varázslatokat hogyan tudnám kitörölni a listámból? Csak foglalják ott a helyet, és elveszek köztük.[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz SystemRoot #2424 üzenetére
Íme, mindenki figyelmébe SystemRoot kezdő oblis korában
na jó, látom nem voltál elájulva tőle. igazából én se, meg van pár dolog ami nem tiszta, de az érdeklődésemet felkeltette.
Nem öltem meg Lucient, de láttam kifordult belekkel lógni
az a savegame bugos, Gray Fox rendszeresen nincs a helyén, meg ilyen-olyan tárgyak is hiányoznak, console-ban meg lett piszkálva... nem bízok benne.Katt:
már belenyugodtam[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz tzimash #2428 üzenetére
Fileplaneten, azt hiszem, van rassz-váltó mod, de most halvány fogalmam sincs, hogy hívják. Race-trainer, vagy micsoda. Cserebogár majd megmondja (lásd még: miből lesz?).
Vámpír vagy, hogy éjszakázol? Systemroot most biztos elment valamerre VÉRt szívni.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #2427 üzenetére
Mysticismust, meg úgy általában az összes On-Self es mágiaschoolokat nagyon könnyű pwtrainelni, akaszd ki a cast gombot valami alapspellre és menj el vacsorázni, mire visszajössz már mester leszel belőle.
100%pajzsot fölösleges csinálni mivelcsak 85% a max amit enged (100%nál nem sebződnél=halhatatlan)
Mannára vagy úgy tudsz gyúrni hogy kimaxolod az intelligence-t, vagy hogy enchantolsz manás Sigil követ a cuccaidra (ezzel +50 ruhánként), persze ehhez ugye kapukat kell majd zárni.
Azura star nem tud npc-t fogadni azért mondja, minden mást tud. npc-t csak black soul gem tud.
Varázslatok törlésére nincs a játékban mód, konzollal sztem van de ezt most nemtom fejből sry túl késő van már hozzá. Majd valamikor megkeresem hozzá a kódot.
Amúgy mi ez az éjszakázás? Nem bír senki aludni?
-
SystemRoot
őstag
Huhúú, ez de régen volt, nem is emlékeztem rá...
Megfogtál ezekszerint tényleg ajánlottam valamikor azt a cikket
De itt hozzá kell tenni hogy ekkor volt az amikor elkezdtem hardcore foglalkozni a dologgal (gondolom a sok kérdésből látszik), és utána hamar rájöttem hogy pontatlan az ObliHQ-s cikk, és utána már nem azt tartottam támpontnak.
Itt még tényleg kezdő voltam a hardcore játék styleban.Mindenesetre grat a megtalálásához, jót mulattam rajta ahogy elolvastam régi magamat.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
-
SystemRoot
őstag
Azért anno egész hamar megtanultam hogy mi hogyan is megy :az Oblivion betegség elsúlyosodásának kezdete
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz tzimash #2430 üzenetére
Obliztam, aztán valahogy elment az idő, pedig le akartam feküdni szunyálni, tényleg. Valamelyik új mod folyton kiakasztja a játékot.
Driver? Az tényleg lesz, tweakforce 8.3-at kipróbálom. Végül is a remény hal meg utoljára.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #2431 üzenetére
Hát éppen azért csináltam azt a pajzsot, vazz! Ha meg nem engedi azon a hatásfokon használni, akkor csal a program, tehát én is csalhatok, bár nem szeretek.
Tehát csak este tudok pwtrainelni? Mire mi a legjobb?
Ez volt a csatamágusok éjszakája (legalábbis nekem).Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tzimash
őstag
válasz SystemRoot #2432 üzenetére
na ugyehogyugye?
és igen itt már komoly tünetei vannak a (hard)core-os elváltozásoknak
azt vettem észre magamon, hogy eljutottam oda, ahová te másfél évvel ezelőttépp a major skilleket tervezgetem:
agility: security - nehéz ügy mert itt mind a 3 skillt gyakran használom (tolvaj-íjász karakter)
endurance: heavy armor - jobban kedvelem a light armort, viszont jó lenne 25-ös armorer szintről indulni... a block se rossz mert az is jól trainelhető... de azt mondjuk elég sokat használom.
intelligence: conjuration
personality: illusion vagy speechcraft, előbbit szinte alig használom... utóbbit szeretem trainelgetni
Strenght: blunt - kardmániás vagyok, még a h2h-et is többet használom, mint a kalapácsokat/fejszéket.
willpower: alteration
speed: athletics
két fő attrib az agility és az endurance lenne.
faj: dark elf (most direkte )
birthsign: thief
vélemény? javaslat? -
katt777
félisten
válasz tzimash #2437 üzenetére
Security-re nem kell nagyon gyúrni, elmész a csontkulcsért, oszt' jó napot! Vagy Daedra, vagy temple of the full moon, de azt én god mode-ban nyomtam le (csak a kíváncsiság végett), mert lehetetlen végigcsinálni, olyan erősek az ellenfelek, ráadásul csak ökölharc, és se gyógyfőzet, se varázslat. Mondjuk nem vártam meg a 100-as ökölharc-képességet, mert tökömet se érdekli.
-
tzimash
őstag
válasz katt777 #2438 üzenetére
de akkor melyik agility-s skill legyen majorben? marksmant és sneak-et is sokat használom.
ha csontkulcsot használok, akkor nem fejlődik a securitym?
mert úgy még jó is lenne, ha a secu a majorben lenne, ha majd szintet akarok lépni, akkor nem a csontkulcsot használom, hanem a lockpickeket.
bár még ez a része elég zavaros számomra... -
tzimash
őstag
game újratelepítve, moddok integrálva, és nem indul a játék, de már rájöttem melyik mod a ludas. a bankmodról lenni szó
ti is ezt használjátok: za_bankmod-komplett-DV.esp?
ha ez is be van x-elve akkor még a menüig sem jutok el...
de asszem nem fog hiányozni a játék elején. -
katt777
félisten
válasz tzimash #2440 üzenetére
Lehet, nekem is ez akadt össze a full mod patch-csel, én viszont azt szedtem le. De vsz. törlöm ezt is, ha továbbra sem hagy több pénzt betenni.
Csontkulccsal is fejlődik a skilled, csak asszem 50 ponttal mindig magasabb lesz, mint anélkül lenne.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz SystemRoot #2434 üzenetére
Uhh SystemRoot mester is volt kezdő. Sőt később kezdte mint én Bámulatos. Most meg fejből vágja mi kell konzolba a Chorrol-pajzshoz és lekörözi a Wikipédiát meg stb
Ennek örömére megvan az új karim. Redguard. És Attronach lesz A történelemben ez az első alkalom h a csillagjegy nem Mage
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
katt777
félisten
FIGYELEM, MINDENKI!
Kedvenc HÁZI-WOOD-i filmgyáratok nemsokára olyan videókat mutat be, amelyektől eldobjátok az összes agyatokat. Már töltődnek, úgyhogy gyűjtsétek a nézősereget!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Beszéljenek hát magukért új filmecskéim!
Anvil, ahogyan még nem látta senki:
Azt most még nem tudom, hogy az elsőt miért nem tölti be a freeweb, amikor ott van, és még messze vagyok az 500MB-tól (bár nem nagyon). Igyexem orvosolni a hibát. Szóljatok, hogy nektek OK-e, vagy sem!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Most megyek, megpróbálok rájönni, mi az ATT okozza ezt a gebaszt, mert nem a 3D beállítások, azoknak tök mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 1 / 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest