Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Tökéletesen egyet értek. Bizonyos emberek lopják el a csomagokat, és gyaníthatóan azok a posta közelében dolgoznak (ISMÉTLEM: nem mindenki...) És persze vannak azok akik az anyjukat is eladnák 1 Ftért, azok bizony 4-5ször is újraküldetik a cuccot. AZ a furcsa, hogy eddig nekem is mindig újraküldték a cuccot és egy esetet leszámítva mind megjött. (de csak az újraküldés). SOha nem kaptam 2-t egy helyett. Az viszont volt, hoyg rendeltem valamit és egészen mást kaptam helyette (éppen most). SZóval odát is lehet káosz a csomagolásnál.. :-)
De most mit tegyek? Ha csomagot nem ingyen postázzák, nem is éri meg rendelni. Rendszerint én 1-2-4 dolcsis dolgokat rendelek... ez az ár 200% lenne drágább, ha nem ingyen postáznák.
Olyat is hallottam, hoyg azokat a dolgokat lopják előszeretettel, amire rá van írva: GIFT. Lenne értelme kérni, hogy ezt ne írják rá? vagy akkro az már más a vámon...?http://djadji.fw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest