Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz djadji #27266 üzenetére
Ezt igy allitani azert eros tulzas, honnan tudod biztosra, hogy Magyarorszagon tunik el?
Nem vedem a postasokat, csak ugyanakkora az esely arra, hogy
1, Fel se adta, hiaba fenykepezte le a csomagot ez nem bizonyitek a feladasra.
2, Eleg hosszu utat tesznek meg, eltunhetnek sok helyen utkozben.Ha osszeeskuves elmeletet akarsz akkor itt van egy:
Iszonyat nagy kieses az allamnak AFA-ban, hogy nem itthon vasarolnak az emberek, hanem rendelgetnek kulfoldrol, nagyon minimalis a vamon megfogott csomagok szama amiben joval dragabb termek van mint ami ravan irva, es igy kifizetettik az AFA-t utana, tehat az allamnak ez a fajta urban legenda ami a Magyar postasok kapcsan kialakult csak jol jon.Regisztralt postaval kell kuldetni, ha meg igy mar nem eri meg megkell venni itthon, vagy ha eltunik akkor lenyelni a bekat, es nem masra mutogatni bizonyitek nelkul.
Legnagyobb problema egyebkent, hogy ezek a filleres vackok se postalada kompatibilisek, igy sokszor jobb hijjan lerakja a egy tarsashazban a labtorlore ahonnan valaki ellophatja, oda adja valakinek a hazbol aki megtarthatja maganak, belepreseli a postaladaba de ugy sikerul, hogy siman barkinek kiveheto belole stb.
Azt tudni kell a posta nem szeretszolgalat, igy az ott dolgozok se, sima levelkent erkezo kuldemenyt nem kotelesek kezbe adni , ha nem fer a postaladaba az a tulajdonos hibaja, vegyen nagyobbat.
Visszavinni nem tudja max. ugy ha masnap ujra kiviszi ami nem alap kotelessege nincs benne a feladasi dijban, plusz penzert csinalnak ilyet, raadasul sima levelnel nem mukodik, ertesitot nem tud hagyni, mert semmilyen sorszama nincs.Az a baj, hogy amit elvarnak sokan a postasoktol mint kulon szolgaltatasok reszei, kulon dijazassal.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
hun620
aktív tag
válasz djadji #27289 üzenetére
Az elsőhöz is kérhettél volna trackinget, bár ilyen kis csomagokat nem nagyon nyúlnak le.
For insurance service (Having a tracking number), please contact us to add US $3.50 at the payment.
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
veterán
válasz djadji #27289 üzenetére
GPS adó-vevő egységet rakass a csomagba, kamerával együtt, amit netről tudsz követni. Esetleg kísérd el a csomagot személyesen, és nézd meg, ki nyúlja le
Szvsz nem lehet.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
djadji
senior tag
válasz djadji #27275 üzenetére
ÉS a következőt terveztem:
Eddig (bevalolom) mindig csak freeship esetén rendeltem, és ott is a legolcsóbbat de lehet hogy itt szúrtam el.
Arra gondoltam, hoyg ezentúl kiválasztom a legolcsóbbat, azok közül ami NEM FREESHIP-es.
VAgyis "X$ + Y$ shipping".
HA már fizetek a postáért, akkor annak csak marad valami nyoma a rendszerben.. és akkro már nem merik zsebretenni.
Jól gondolom, vagy még mindig naív vagyok?http://djadji.fw.hu
-
veterán
Én úgy vettem észre, hogy csak bizonyos települések postásai nyúlják le a cuccot, mivel én ( és még vagyunk így páran ) megkapják szinte az összes cuccot, másoknál pedig szinte az összes eltűnik...
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
lupus_l
aktív tag
Nem lehet általánosítani, de az tény, hogy nagyon sok csomag tűnik el itthon, de én eladóként inkább úgy érzem, hogy a címzettek (honfitársaink) miatt kerültünk tiltólistára. Eladóként sajnos nekem le kellett tiltani Magyarországot, mert annyira sokan akartak refundot, hogy a csomag nem érkezett meg; követőkód szerint viszont megérkezett, viszont ilyenkor jött a "mese", hogy a szomszéd vagy rokon átvette, csak elfelejtett szólni... szóval ijesztő, hogy mi megy itthon...
Persze Mexikó sem semmi, ahol rendelés után 2 nap múlva "reklamált", hogy miért nincs ott a csomag, mert szerinte több, mint 1 hónapja rendelt
Persze tisztelet a kivételnek, vannak pozitív példák is. Ezért kerülnek bizonyos országok tiltólistára.Kérd ajánlva a csomagot (még, ha drágább is) a feladótól. Ezzel a módszerrel Te is tudod figyelni a követőkóddal... nekem kivétel nélkül mindegyik megérkezett. Követő kód nélkül nem nagyon tudsz utánanézni a csomagnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD FX
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest