Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz matykooo #67213 üzenetére
Az eladóra kérdezz rá, de kínai vonalon a bejegyzések 2-3 napnál tovább is késhetnek. Lekéri a nyomkövetési számot elektronikusan, de 1 hét is lehet mire beér az adott postára és akkor fogod látni, mert pl. a hétfői igényhez tartozó csomagot, csak pénteken viszik el tőle.
-
-
cserix
tag
válasz matykooo #45894 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik az óra eredeti. Elemcsere óta működik rendesen. Vagyis nem vagyok elkeseredve vagy ilyesmi. No, de azért no ! Mégis csak valahol megszívatott.
Mivel még kezdő vagyok Ebay-en, ennek megfelelően bátor és vakmerő is.
Rendeltem 2x ennyiért egy ilyet. Itthon sajnos ezt a modellt nem lehetett kapni és mivel szerelem volt az első látásra, így megvettem. Fizettem rendesen vámot meg áfát is (be volt kalkulálva). Ez az óra eredeti, a garipapírja is rendben van. Ebből az esetből gondoltam, hogy a Zeppelinnel sem lesz gáz.
(#45899) Degeczi: Késő. Már fellebbeztem. Max. elutasítanak még egyszer. Gondolom ennél nagyobb bajom nem lehet.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
randras
veterán
válasz matykooo #33566 üzenetére
A bőrszíjas Diesel-em szíja nekem is tönkrement egy év alatt, és nekem is 15K körül cserélték, viszont kaptam vele együtt egy teljesen karcmentes üveget, és tokot is. Lényegében a szerkezetet leszámítva minden új most.
Vaterán vásároljon akinek két anyja van...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz matykooo #33561 üzenetére
Nekem eleve annyira nonszensz, hogy valaki Breitling hamisítványt akar venni. Akár a legjobb hamisítvány is lehetne, ha olyan kezén látom, aki nem legalább 40 év feletti, nem Armani öltönyt hord, és nem legalább egy Mercedes-sel jár, stb., nevetnék magamban, mert nyilvánvaló lenne...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz matykooo #30253 üzenetére
Nézd meg az enyémet RB035002228CN
Pár nappal a tiéd már túllépte az enyémet(felvéve és elküldve közötti idő) , lehet egy két nap és jön a Célországba elküldve bejegyzésMi a tök már megint ez a
Tartalomkódolási hiba
pár napja sokszor kapom ezt a PH lapcsalásra[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
peter889
őstag
válasz matykooo #28396 üzenetére
Most használom először ezt a rendszert. Vásárlásnál nem szeretnék koppanni. Nekem nem volt teljesen egyértelmű a múltkori válaszodból. De biztosan bennem van a hiba. Olvastam az első hsz.-t, az ott belinkelt dolgokat még teljes terjedelmükben nem. Köszönöm az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz matykooo #28231 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Ez a kérdésem a többiekhez is szól:Első vásárlásomnál 22-45 EUR közötti értékben fogok rendelni (postaköltséggel együtt), az Ebay-ről, valószínűleg a Távol-Keletről, ez ténylegesen ugye áfaköteles lenne. Vásárlás előtt megkérdem az eladót, vásárlás esetén hajlandó-e "gift"-et behúzni, hogy ajándékként szerepeljen.
Ez nem fogja furán kivenni magát? Jó lesz így?
Vagy jobb lenne, ha azt kérném, írna rá 22 EUR alatti értéket?
És akkor áfamentes lesz?
Ha véletlenül kibontanák a vámon, mi várható?
Az ÁFÁ-t a különbözet után kell fizetni, vagy az egészért? Tehát egy 23 EUR értékű cucc 1 vagy 23 EUR után adózik? Az ÁFA itt is 27%?
A vámon vannak értékszakértők is, akik megszakértik pl. hogy nem is 18 EUR a cucc értéke, hanem mondjuk 28?Köszönöm, előre is.
Elnézést, ha már ezt tárgyaltátok valahol.
-
ugyeletes
tag
válasz matykooo #28043 üzenetére
vilagos amugy, a kocsog kinaiak megprobalnak trukkozni. nekem is volt par negativ tapasztalatom a kinai ugyeskedokkel. de usa-bol vertek at a legjobban. vettem egy orat, szar volt, megjavittattam, azt mondtak alljak 20usd-ig a javitasi koltseget.
utana meg megsem alltak.
dobtam negativot, mondtak hogy visszafizetnek mindent, mondtam nekem nem minden kell, csak ami jar.
visszavontam negativot, erre nem csinaltak semmit sem.
timezone123 rulez. -
ugyeletes
tag
válasz matykooo #27987 üzenetére
matykooo szidta itt a hittime_hk -t.
Nekem pozitiv tapasztalatom van vele, vettem toluk "
2 X CAT5 RJ45 Network Cable Extender Plug Coupler Joiner" -t es azota is hasznalom.
Tudom, rj45-ot hosszabbitani nem feltetlen egeszseges dolog, de... -
bul07
nagyúr
válasz matykooo #27793 üzenetére
Eladót linnkeled hogy legalább tudjuk ki volt ilyen rendes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz matykooo #27281 üzenetére
Ezel vitatkoznék mert lehet sokkal kevesebb is attól fügően hogy milyen szerződése van a postával
Kaptam én már 1.5$-ros rendeléshez is tracking számot
Most is van egy tablet fólia rendelésem 4.3$ volt ha jól emlékszek és kaptam tracking számotAz eladótól függ hogymenyiért add számot
-
faresz5
senior tag
válasz matykooo #26908 üzenetére
Küldhet neki ajándékot azzal nincsen probléma,de ha $45 fölött van akkor az áfát kikel fizetni, gift ide vagy oda. (Legrosszabb lehetőség, ha megfogják,egy laptopot pl biztos megfognak.) Ha nincsen számla nyilatkozni kell az értékéről, ha nem nyilatkozik, akkor majd ők beárazzák, internetes keresőt ismerik ők is.
-
szeva000
addikt
válasz matykooo #26908 üzenetére
Na hagyjál a marhaságaiddal engem...ki mondta,hogy nem küldhet ajándékot?Azt írtam,ha eléri a határt,a csomag gyanús,akkor kérik a számlát...stb
Az meg már más kérdés,hogy a postai díjért pl. miért fizettetnek áfa-t....Szemetek....
A qrva tracking szám is létezik,ami szted nem[ Szerkesztve ]
-
NSG
csendes tag
válasz matykooo #26831 üzenetére
Én meg ugye tegnap kérdeztem itt, hogy rendeltem több dolgot is és ilyenkor egybe vagy külön szokták csomagolni..
1. termékből 5 darabot, 2. termékből 4 darabot, valamint 1 darabot egy 3. termékből ...
Aztán épp 22 euró határán van...
Tegnap írtam az eladónak ezzel kapcsolatban. Aztán egybe adta fel az egészet.
Remélem átcsúszik. No meg kíváncsi vagyok mire ér ide.*** FiveOmens'04 *** :-)
-
-
Tangerine
senior tag
válasz matykooo #26771 üzenetére
A vaterán csak olyasmit veszek, ami nincs az ebayen vagy az amazonon (magyar mesekönyvek), vagy nagyobb cuccok (pl. babakocsi, használt gázkazán).
Ha van, akkor ugyanaz a cucc kb. 1,5x - 2x annyi, és még erre jön a horror királyi postadíj.Kétszer mondjuk én is belefutottam ilyen ebay-viszonteladóba véletlenül. Szidtam is magamat, hogy sikerült átverniük.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Melack
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz matykooo #26726 üzenetére
a 3 csomagom együttvéve alig haladja meg a 15dollárt, szal ez úgy látszik meglepi lesz
Jah a legelső rendelésem úgy végződött hogy hibás volt a kamera amit kaptam, visszaküldtem 4500ft-os postaköltségen, az ebay ügyfélszolgálat meg ezt írta:
"Amennyiben az eladó beleegyezik abba, hogy Ön visszaküldje a terméket, akkor Ön azt küldje vissza nyomonkövetési számmal. A PayPal illetve az eladó kizárólag akkor téríti meg a termék árát, illetve az eredeti postaköltséget, amennyiben Ön nyomonkövetési számmal feladja a terméket, és be tudja bizonyítani, hogy az eladó megkapta azt."
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
válasz matykooo #26692 üzenetére
És mi volt az a veszélyes dolog?
Biztos egy atomboba tudom én( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dReFiX
senior tag
válasz matykooo #26687 üzenetére
This transaction cannot be disputed. Please go to the eBay Resolution Center to review the program details for information on what to do next.
Ott se enged semmit csakhogy vegyem fel az eladóval a kapcsolatot.
We're sorry there's a problem with this purchase.Unfortunately, PayPal reports that we can't open a case for this item.You can try to work out this problem by contacting the seller.
[ Szerkesztve ]
-
-
albinolynx
őstag
-
Tangerine
senior tag
válasz matykooo #26450 üzenetére
Igen, de most a vásárlás paypallal, vs. banki átutalást külföldre hasonlítjuk össze. Az első ingyenes, a második többezer Ft is lehet.
A pénzutalás paypal címre természetesen pénzbe kerül, de még mindig nem annyi szerintem, mint a banki utalás.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Real_Necro
veterán
válasz matykooo #26427 üzenetére
"We're sorry but we couldn't find an answer for you. Unfortunately, this seller is unable to respond to your question. We suggest reviewing the item again to see if your answer is in the seller's listing."
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Chaser
legenda
válasz matykooo #26407 üzenetére
Én kíváncsiságból tegnap megnéztem kettőt ami már megjött. Egyikre nem adott infot semmilyen oldal, másikra a 17valami oldal írta h Mo-n van. Ezek után még kevesebb értelmét látom azt lesni mit mutatnak az oldalak Ha megérkezik megérkezik, ha nem akkor úgyis reklamáció.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz matykooo #26398 üzenetére
Kb én is így vagyok, még 1-2 tétel lesz "gyorspostás" cimborámtól
Erre a trackingra csak én sz@rok nagy ívből? Nem szoktam nézegetni sose. Egyedül tabletrendelést akartam követni de azzal se mentem sokra egyik trackinges oldallal se, szóval meglepi lesz mikor érkezik. Ha meg 45 napig nem jön úgyis reklamáció lesz a vége._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
W1
senior tag
válasz matykooo #26341 üzenetére
És ha nem kapom meg, olyankor mi történik?
Igazából parfümöt, meg esetleg egy beats fülest rendelnék (tudom, hogy nem eredetiek, de mindkettőből láttam én olyan másolatot, ami eléggé korrekt).
Láttam egy terméket, $19.50 volt, make offernél pedig $19.00, ilyenkor legjobb esetben is ennyiért adja? -
veterán
válasz matykooo #26335 üzenetére
Te találtál már bármit is, ami olcsóbb a buyincoins-nál, mint az ebay-n?
A kérdésedhez kapcsolódóan: Max. annyi, hogyha nem jön a meg a cucc, kérd vissza pénzed
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
dReFiX
senior tag
válasz matykooo #26191 üzenetére
Pont azért nem mennek le az árak mert a postának monopóliuma volt [ ami mostanság kezd ugye megszűnni]. Egyik legnagyobb munkáltató, és védi őket az állam, cserébe olyan szar szolgáltatást adhatnak, realitással köszönőviszonyban sem lévő árakon amilyeneket csak akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz matykooo #26159 üzenetére
kilencedikén vettem,kedden vagy szerdán jött meg.Nincs értékelve még,asszem a contact sellerre írtam,csak nem közvetlenül,hanem kimásolt címmel ha jól emlékszem. Én is azt gondolom,hogy így marad,csak kíváncsiskodok kicsit.
NSG:Ez volt az
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
sellerbuyer
őstag
válasz matykooo #26133 üzenetére
Jajj, a jutalékot nem is mondd!
Már nem részletezem, mert szétoffoljuk teljesen a topic-ot.
A lényeg, hogy anno, mikor egyszer próbálkoztam náluk eladni, csaknem 4e Ft-omba került jutalékban az, hogy 8 darab termékemet két hónap alatt összesen 14-en látták!!! Egyetlen termék sem kelt el természetesen, pedig kurrens termékekről volt szó, jó áron!!!
Ezért a pénzért hadd ne mondjam, hogy pl. az Expressz címoldalán hirdethettem volna jó ideig! Talán picit többen látták volna, mint 14-en és nem két hónap alatt!
Na nálam ez tette fel a pontot az i-re a Vaterával kapcsolatosan. Az óta szidom, ahol csak tudom és próbálom felnyitni az emberek szemét...
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
válasz matykooo #26130 üzenetére
Épp erre céloztam, hogy kacatokat érdemes csak ott venni. Ugyan az, mint bármelyik bolhapiac. Számomra értelmetlen a léte kb. így, ebben a formában. Úgy a licitálás léte is értelmetlen számomra.
Most ha van mondjuk egy LCD TV-d és el akarod adni, nehogy már ne állíts be minimál árat. Na most jön a vevő, meglátja 1Ft-ra kitéve, beindul a nyálelválasztása kb., hogy ő majd ezt jó olcsón meg tudja venni és licitál mint a barom, de pénze úgysincs. Te pedig úgyis fix áron adod el, max. ettől csak feljebb mehet, de nem fog, mert pénze nincs a nyomorult vevőnek, ezért jár Vaterára és nem a boltba, meg nem az apróhirdetési oldalra..., mert ócsóé akar vásárolni, nagyon ócsóé. Mindketten csalódtok, mert egyikőtök sem jár sikerrel, értelmetlen az oldal úgy, ahogy van, lenne inkább Bolhapiac a neve, talán akkor találóbb lenne.
Beszéltem nem egy eladóval és vevővel már, persze előadtam a véleményem az egészről, nagyjából egyetértettek. Viszont akik nem és előadták, hogy hát ők bizony a licitálással nagyon jól szoktak járni, mert egy csomó cuccukat jóval többért tudták így eladni, mintha csak villámáron kitették volna. Na most először is, fogalmuk nem lehet erről, mivel nem tették ki villámáron..., ergo azt sem tudhatják, mennyiért vitték volna villámáron el. Megsúgom, éppen annyiért, vagy lehet, még többért is, mint amennyiért licittel elvitték. Szóval az egész vakítás, mondom. Aztán a másik, hogy ezek kivétel nélkül ilyen horgolt xarokat, meg kicit-kacatokat áruló anyukák, meg középkorú nők, estébé voltak...
Aztán nem olyan rég láttam jó pár videót, amiben komolyabb online kereskedelmi oldalak tulajdonosai, illetve megbízottaik beszámoltak vállalkozói fórumon (személyes fórum, nem internetes) arról, hogy hogyan is áll az üzletük, hogyan kezdték, hová jutottak el eddig, stb., elmondtak különböző statisztikákat is. Kiderült, hogy a Vatera látogatói és sikeres eladói, valamint vevői minden létező statisztika szerint valami iszonyat durva, ha jól emlékszem, talán 70-80% közötti arányban(!!!) a 40-45 év feletti nők közül kerülnek ki!!! Na ezzel szerintem kb. mindent elmondtam az egészről. Minden esetre örültem, hogy épp ők maguk igazolták az állításaimat. Munkahelyemen rengeteg nővel dolgozom, kb. mind középkorúak, ill. felette. Úgy rá vannak állva a Vaterára, mint a fiatalok a FB-ra kb. Ne tudjátok meg, valami orgazmikus élményt élnek át, mikor sikerül megvásárolniuk vmi kacatot jó drágán!
Ha belegondoltok, a magyar ebay-nek sem lenne semmi értelme, ha volna. Úgy értem, igazi(!) magyar ebay-nek, nem annak, ami most van. Olyan durva a posta Mo-n, hogy elküldeni nem bírnád a terméket olyan áron, hogy érdekeljen odakint vkit is, megvásárolni továbbértékesítésre jó áron meg eleve felejtős. Amilyen árak itt vannak, nem is tudom, kinek árulhatnál nemzetközi szinten, hol van még ennél is nagyobb drágaság, meg 27%-os adónál magasabb... Hungarikummal meg, amit értelme lenne árulni, tele van az egész világ, ott helyben megvehetik, sokkal olcsóbban, mint mi itt Mo-n! Azt árulni meg ezért nincs értelme kb. Persze látom, hogy van egy-két próbálkozó hazánkból is ebay-en... hát nemtom, hogy bejött-e nekik, szerintem max. "kamionról leesett" cuccokkal próbálkoznak sikerrel...
[ Szerkesztve ]
-
NSG
csendes tag
válasz matykooo #26002 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
Amúgy igen, valószínű, hogy most lassulni fog a kézbesítés karácsony idejére. Sajnos. Vettem egy tabletet karácsonyra ajándékba, aztán ahhoz rendeltem billentyűzetes tokot, jó lenne, ha karácsonyig megérkezne.. :-) Ne kelljen utólag odaadnom.
*** FiveOmens'04 *** :-)
-
-
bul07
nagyúr
válasz matykooo #25944 üzenetére
Hát nem épen mert dollár és euró között +25% különbség van a fonthoz nézve meg 60%, ezért nem mindegy
22$-5000Ft 22€-6500Ft 22£-7900Ft
Csak a pontosság kedvéért , nem kötekedni akarok( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
maszekember
aktív tag
válasz matykooo #25942 üzenetére
20 ezer ftnak megfelelő euróért vettem (kb. 60 juro) . Az előzőhöz sem adott trackinget,de az rendben megjött,semmi probléma nem volt vele. Am paranoia,vagy mi lehet,de most jut eszembe:mióta adtam neki pozitív feedbacket,azóta nem válaszol.
Az disputot am kb. 5 napja indítottam,mivel azóta sem válaszolt elindítottam a claim-et. Ő az eladó am." The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
bul07
nagyúr
válasz matykooo #25933 üzenetére
Nem dollárban hanem euróban vannak ezek megszabva
-
maszekember
aktív tag
válasz matykooo #25939 üzenetére
kérdeztem én is,azt monda,hogy nics tn,mert standard szàllítàssal küldik. am 98,7%os positive feedbackje van. mindegy,elindítottam az eszkalàciót,elsô lépésben 28àig van ideje vàlaszolni. vkinek am voltak màr ekkora ingadozàsai két,ugyanonnan indított termék megérkezése között?
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest