Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz faresz5 #46356 üzenetére
Köszi, de mivel felhívták a figyelmemet arra, hogy mindez keményen törvénytelen (amire magamtól is rájöhettem volna), ezért (törvénytisztelő állampolgár lévén) még a gondolatot is elhessegettem. Meg amúgy is... a szállítás is nagyon húzós, így maradok ezek után is EU-n belül. Azért köszi!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
traktorgumi
aktív tag
válasz faresz5 #44273 üzenetére
Én nem akartam hamisítvány hanem a 11 éves tissot órámat akartam lecserélni szülinapomra
Mivel mindenhol az írta hogy eredeti akkor így licitáltam rá, és nem gondoltam hogy ilyen olcsón megnyerem .....én biztos naiv voltam és azt gondoltam hogy ha azt írja eredeti akkor csak nem lehet hamis
Egyenlőre várom hogy megérkezzen.Egyébként megírtam neki hogy az első dolgom az lesz hogy bemegyek egy tissot szervizbe bevizsgálni....még erre is azt írta vissza hogy eredeti és van rá garancia.
Ha még is hamis lesz akkor mennyit pénzt veszíthetek?
(Én azt gondoltam az ebayről hogy van valami védelem,hogy ha hamis vagy replika az jelezni kell) -
tag
válasz faresz5 #44258 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Akkor inkább azt csinálom, hogy a futár díján felül elküldött pénzét visszautalom és szerintem elvitték volna kevésbé zűrös emberek is. Eladom másnak és nem kockáztatok, hogy most ebayen is esetleg rosszul járjak meg elbukjam a lappal együtt a pénzt is...
Jobb a békességGeza60
-
fardem
aktív tag
válasz faresz5 #44124 üzenetére
ha feladsz valamit ajánlottan, akkor az kap nyomkövetési számot (tracking number). az mindegy hogy elsőbbségi vagy sem.
mondjuk idéntől már ha ajánlottan postázol, autómata elsőbbségi lesz a levél. bár asszem ez a nyomkövető szám csak ott látható, ahol szerződésben van a postával az adott ország postahivatala? mivel te ha feladod, sokszor csak azt látod a posta.hu-n hogy elküldve adott országba. az hogy
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz faresz5 #44117 üzenetére
Ajánlott levélhez (külföldi) is tartozik, mivel az ajánlott szelvény kap egy azonosítót.
default.: ha a kézbesítő nem jut el a postaládáig sem (pl társasház), akkor másnap viszi ki a normál postai kézbesítő az értesítőt róla.
Ritka esetben előfordul, hogy nem kapsz értesítőt, ezért ha csomagot vársz azért hetente érdemes bemenni a postára érdeklődni jött-e valami neked (csomagos és leveles részen).[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
törölt tag
válasz faresz5 #42330 üzenetére
Ez így nagyon nem lenne jó nekem. Azt írtam neki a válaszlevélben, hogy fizessen vissza 35$-t, aztán a pozitív értékelést is megkapja. Tudom, hogy ennek nem sok esélye van, de mint délután is leírtam nem fogom hagyni magam! Mindent megteszek, hogy ne jöjjek ki belőle nagyon rosszul!
-
mutyi
őstag
válasz faresz5 #42292 üzenetére
Nem én személyeskedtem, én leírtam a történetet mi történt.
Ha valaki ebből nem látja a lényeget, mégpedig hogy már azt sem értettem miért utalták vissza a pénzt és ezt szóva is tettem az Ebaynek, akkor nem tudok mit hozzáfűzni.
Az hogy valaki lopással vádol, mit is mondjak, ha Lázár Jani lennék, akkor simán beperelném rágalmazásért.
De mindenki úgy éli ki magát,ahogy szereti.Azért örülök, hogy vannak olyan emberek is,akik nem a negatív dolgokat látják meg egyből mindenben.
Hozzátenném, hogy az eladónak is elküldtem a múltkor is a tracking numbert-,hogy szerintem nem veszett el semmi,de ő kötötte az ebet a karóhoz és másnap az én megkérdezésem nélkül kérte az Ebaytől hogy utalják vissza nekem a pénzt.
4 nappal a vásárlás után, ebből két nap az volt,hogy kifizettem, tehát 2 nap alatt hogy a fenébe jutott volna el az USA-ból Magyarországra egy csomag.
Ezt is megírtam neki is meg az Ebaynek is. -
Peter789
senior tag
válasz faresz5 #42290 üzenetére
akkor csak nekem nincsen szerencsém?
elvileg kínából jön a telefonom sweden post-al, és röpke 15 nap alatt még csak szingapúrig vergődött el
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:3385 Millisecond
2014-04-01 09:38, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-01 00:30, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:1966 Millisecond
2014-04-01 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, Försändelsen har lämnat Direct Link's utrikesterminal för vidare transport till utlandet.
2014-03-20 14:00, Order in transit
2014-03-19 05:30, Order departed on flight from origin
2014-03-18 05:00, Order dispatchedlehet addig hajóval ment a kínai posta akkus korlátozása miatt és onnan jön repülővel?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
kaktuszok
csendes tag
válasz faresz5 #41957 üzenetére
Rákérdeztem a tracking-re, ezt írta:
"Just get the shipping fee for your order. Please make 1usd more to sales.traded at gmail.com
Thanks. I will give you the tracking number on Monday."Átutaltam a licitet (gondoltam utána dobok még egy dollárt, ahogy kérte), de kiderült, nem is ez az e-mail címe. Talán az ebay védelmet akarta kicselezni?
Most át van utalva az a kis pénz a 20 egérre, és ennyi. -
kaktuszok
csendes tag
válasz faresz5 #41943 üzenetére
Már nyert tőle más is 24 $-ért ilyet a közelmúltban, szóval nem tudom hogyan reagál.
10-15 $ tracking nem túl biztató, kíváncsi leszek mit mond majd.Ha hagyom ingyen küldésre, akkor megvan a veszély, hogy nem küld semmit, legfeljebb 1-2 hónap múlva visszakapom a pénzem, ha egyáltalán megítélik nekem.,
Viszont a tracking is csak a megérkezést garantálja, a tartalmat nem.
Szóval tanácstalan vagyok, nem tudom mit lépjek.
[ Szerkesztve ]
-
Misser
tag
válasz faresz5 #40110 üzenetére
Áfáról beszélek.
#40111: igazából a vámhivatalban hivatalos nyoma van az árunak az értékével együtt, ami vámmentes, de áfaköteles.
Félreértés ne essék, nem akarom én minden áron befizetni. Csak azt vártam, hogy valaki hasonlóan járt, és beírja, hogy " nekem is ez volt, és soha nem kérték az áfát utólag" vagy, hogy "nekem pár napra rá küldték a befizetendő csekket"
Szerk: megjárta a vámot, bekérték a számlát.
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
válasz faresz5 #39801 üzenetére
NA irtam neki válaszolt is...ezt:
You have noticed from eBay about ending of the item you bought. The reason is that the brand owner (SanDisk) does not want us to ship SanDisk products to European
countries. We are contacting the brand owner (SanDisk) for discussion on this situation. We are confident that the situation will be resolved with good solution.
Please be informed that we did ship out your item Jan 22 by Hong Kong post. International mail normally takes
about 3-4 weeks to arrive from Hong Kong. You should be receiving it in a few days.We want to assure you that all our products are genuine and come in unopened original manufacturer's sealed packing. And we buy from the largest authorized
distributors in Hong Kong which are moving hundreds of thousands of products every day.We hope that this information helps you ease your query on the item and we will keep you update on the delivery status of your item.Thank you for your kind attention.
Sincerely,
RoyMost akkor szerintetek feladta?Vagy még ő is a kártyára vár és csak miután ő megkapta (valamikor) azután fogja nekem feladni?
Zárójelbemegjegyzem hogy 22. feladta legalább is a historyba a kis boriték megjelent a termék mellett. -
SUPREME7
addikt
válasz faresz5 #39011 üzenetére
Azért ott kicsit más a szitu, ott könnyen kivehető, már a méreteiből és a csomagolás módjából (vastag karton, rikító sárga ragasztószalaggal eszeveszettül átkötve) a tableteknél, főleg a nagyobb képátlósak is azért szemet szúrhatnak a lapos kocka doboz. Várható volt, hogy rákapnak.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz faresz5 #38738 üzenetére
Átfutottam, most elolvastam részletesen, de továbbra sem volt ez ott leírva (csak annyi, hogy 1000 euró összegű rendelés felett előre egyeztetnem kell a vámhatósággal). Válaszodat köszönöm.
Akkor ha jól értem, semmiféle teendőm nincs: ha vámköteles, azt úgy is jelzik, és addig nem kapom meg a csomagot, amíg nem perkáltam. Ha meg átcsúszott a vámon és kézbesítik a csomagot, nem írnak semmit, akkor nem kell vámot fizetnem, akkor sem, ha elvileg kéne, csak elnézték, ugye? Tehát ebből lehet problémám? Mert ahogy olvasgatom, elég sok embernél fordult elő, hogy rendelt sok mindent, aminél kellett volna vámot, áfát fizetni, de átcsúszott és nem kértek semmit a hatóságok...
[ Szerkesztve ]
-
-
axioma
veterán
válasz faresz5 #37611 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e koze hozza, de ha jol ertem a kitiltott topiktarsnak "elege lett az egeszbol", es azota semmi mast nem csinalt, csak a refundokat kerte. Lehet, hogy az a kulonbseg, hogy akinek folyamatosan vannak ujabb vasarlasai, es kozben pozitivan is visszajelez, nem csak tomenyen a refundoltatas, az mas elbiralas ala esik. Nekem is van tobb, ami nem jott meg, de hetente beesik 1-2 aprosag, pozitivozom, es nem szoltak eddig semmit.
fery02: Nekem valtozo, volt ugyan neha amit egyben kuldtek, de leggyakrabban kulon jon. Igazabol nekik nem jobb annyival egybe rakni (csak a kinai vackokrol beszelek), mert az kulon torodest igenyel, mig a postat meg grammra fizetik es nagyon olcson, max. egy boritekot sporolnak meg annak a sulyanak a feladasi dijat, de egyebkent inkabb futoszalagon nezik.
Annyira igy van, hogy pl. volt amit egyesevel szamolnak bele a zacskoba es 12-esevel aruljak, gondolom ugy eri meg neki. Akartam 42=3.5x12 darabot, gondoltam siman jo neki, de nem akart kuldeni, gyanithatoan csak ezert, hogy az egy kivetel amire figyelni kell.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz faresz5 #36748 üzenetére
Saját tapasztalatból beszélek.
120 dolláros bakelit lemez rendelésemhez olyan tracking tartozott, ami csak USA-n belül él.
PayPal nem adta vissza a 150 dolláromat, mert a feladó igazolta valahogyan a dolgot. (lehet lefotózta a csomagot feladáskor, feladóvevényt is bescannelte nem tudom) Csak a végeredményt tudom és azóta megrendült a bizalmam PayPal-ban.Fellebbezésnek helye nem volt.
Meg is találtam a hivatalos levelet:
In response to your claim, the seller has provided proof of shipment indicating that the item was shipped to you. Because the seller was able to provide proof of shipment, we cannot reverse this transaction or issue a refund. We encourage you to continue to work directly with the seller to amicably resolve this matter.
PayPal does not tolerate fraud or illegal activities. Your complaint has been noted in the record of the PayPal user you reported. If we find this user has violated our policies, we will investigate and take appropriate action. If this occurs, you may be contacted in the future about the status of this complaint.
To make sure future transactions proceed smoothly, we suggest you visit the PayPal site and click the Security Center link located at the top of any page. There you will find tips on how to avoid fraudulent sellers in the "Fraud Prevention Tips for Buyers" section.
Sincerely,
Előtte volt egy ilyen levél, amiben már sejthető volt a végkifejlett:
Our records indicate that the seller shipped your item using PayPal Shipping. You can track this package by logging in to your PayPal account and visiting your transaction history log or by confirming the information below:
Tracking Company: USPS
Tracking Number: LJ862984363USAz ügy olyan sokáig húzódott, PayPal majdnem 30 napot várt a válasszal (lehet a feladó egyezkedett velük), hogy a végén már a tracking ID egy másik levélhez is hozzá lett rendelve.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #36411 üzenetére
Csak az érdekelt volna hogy megbízható e
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tonyrulez
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #34614 üzenetére
Kire álltál át? sinceritytrading? Vagy más eladó is játszik?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
Oracle
senior tag
válasz faresz5 #33893 üzenetére
Nem kínai, hanem UK.
veze: Nem első levélben írtam refundot. Már levelezek vele pár napja. Kérdeztem mit tehetnénk mert nem jön meg erre írta hogy: The item is on a track and trace so I will see where it is once delivered I get a email confirming delivery.
Nem tudom mi az a track and trace Majd érdeklődtem hogy ez tracking number e de nem az. Ezután írtam a refundot...
[ Szerkesztve ]
-
Devily
tag
válasz faresz5 #32490 üzenetére
A készülék nem épp "névtelen szar". Csak éppen nem szállítanak belőle az európai piacra.
De a kérdés nem is erre irányult. Azt szeretném tudni tapasztaltabb ebay felhasználóktól, hogy az eladó értékelése és egyéb statisztikái alapján számíthatok-e arra, hogy a pénzemért valóban azt a terméket kapom, ami a hirdetésben szerepel? Mivel a licites ár általában a kínai bolti árhoz közel, de az alatt szokott megállni és a szállításért nem számolnak fel költséget. Szóval ezek alapján nem tűnik túl jövedelmező üzletnek. Azonban jó lenne ennyi pénzért hozzájutni egy ilyen készülékhez. Ha valamilyen netes közvetítőoldalról rendel az ember, akkor azok még ráteszik a saját hasznukat, ami 15-20.000 Ft-tal is megnyomja a készülék árát. -
SUPREME7
addikt
válasz faresz5 #32490 üzenetére
Névtelen szar? Pedig te is látogatod a Dual simes topicot, képbe lehetnél vele A Xiaomi nem éppen névtelen szar, sőt. Ha jó árba megáll a licit akkor szerintem jó vétel lesz, 100 alatt nem nagyon lehet hozzájutni.
(
Bár hardverapron van egy igazán jóárasított példány, én arra csapnék le ennyiértMégse, mert előreutalásos móka, újonckának )[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz faresz5 #31957 üzenetére
Szerintem, ha a vámosok voltak is, nem a magyar vámosok.
Ha jól tudom, akkor a Kínából kiszállított termékeket a kínai hivatalos szervek valamilyen vizsgálatnak vetik alá. Talán valami sarcot is kivetnek rá, de ebben nem vagyok biztos. Szerintem inkább ők bonthatják fel ezeket a csomagokat.
Amiket a NAV bont fel, azokra tesz egy lezáró matricát, amin rajta van, hogy vámvizsgálat céljából ők bontották fel a küldeményt. Én legalábbis több ilyen csomagot is kaptam.21 éve a Prohardveren! ™
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #31723 üzenetére
Hátha nem az adóbevallásodat vitted akkor szívás, sok agyament utolsó napra hagyja, a többi postára járó meg miattuk boszankodik
Lassan olcsóbb lesz futárcégel vitettni a cuccot, bár én nem szeretem a futár cégeket mert nagyon trehányan bánnak a küldeményekkel[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz faresz5 #31579 üzenetére
Azóta lemértem a saját borítékjával együtt a memókarit borítékkal csomagolással adapterrel együtt kb 20-22 gramm volt de ha kicsit is kisebb borítékot szerzek akkor 20g alatt van de teljesen tökmindegy úgyis ő állja a postát.
ez a memókari
eladó
Nézzétek meg az értékeléseit rengetegen vettek tőle ugyan ilyen memóriakártyát mindenki pozitívra értékelte és mit se gyanakodva használják mert tele lehet írni de nem lehet visszaolvasni. Mire rájönnek hogy valami nem oké addigra biztos eltűnik az eladó. Undorító.[ Szerkesztve ]
-
kaliber
aktív tag
válasz faresz5 #31318 üzenetére
Egyik szavaddal ütöd a másikat a hsz. elején még inkorrektségről írsz, utána meg panaszkodsz, hogy ok nélkül besértődött az eladó és tiltott téged.
Erre csak azt tudom írni (közel a 100 tranzakcióhoz) engem még nem tiltott senki sem pedig szerinted inkorrekt vagyokSzerintem azaz inkorrekt aki ok nélkül ad minősitést pozitívat vagy negatívat, ja és aki besértődik azon, hogy valakinek más a véleménye.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kirkri
addikt
válasz faresz5 #31212 üzenetére
Ezt írtam én is, de most már inkább nem írok semmit, mert nem az én pénzemről van szó.
Fel nem tudom fogni, hogy miként lehet ilyen nyugodt, mikor legalább két nap eltelt már és nem kapta még meg a kért nevet.(#31211) Stanley-B.: Komolyan nem látod, hogy az eBay meg van arról győződve, hogy hazudsz?
Ne érts félre, én elhiszem, hogy nem kaptad meg a csomagod, de ha én lennék a helyükben, akkor én sem hinnék neked. Van egy tracking, ami azt mutatja, hogy a csomagot átvetted, mégis követeled vissza a pénzed. Na, ezért kell nekik a feljelentés, hogy meggyőződjenek a fent leírtak ellenkezőjéről. Ha csak "akadékoskodsz" velük, akkor ebből biztosan nem lesz pénzed. Hogy őszinte legyek, személyes véleményem az, hogy feljelentéssel sem igazán. Ez már nem rajtad múlik, csak mivel a magyar és az amerikai rendszer teljesen különbözik, így nem fogsz tudni olyan bizonyítékot szolgáltatni, amivel meg tudod őket győzni.
Itt vissza is kanyarodtunk oda, ahonnan elindultunk, hogy bemenni a postára és udvariasan ugyan, de nagyon határozottan egy névvel távozni onnan. Ez aztán már alap lehet a továbbiakhoz, (az eBay meggyőzéséhez szvsz továbbra sem) végső esetben akár egy feljelentéshez is. De bízom benne, hogy ennyire nem tragikus a helyzet, csak valahol áll egy raktárban a csomagod egy adminisztrációs hiba miatt, vagy a szomszédod kerülgeti, hogy ezt most mi a fenének hozták ide hozzá.Tényleg nem bántani akarlak és szorítok neked, hogy pozitívan záruljon az ügyed.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
SUPREME7
addikt
-
sdhu
csendes tag
válasz faresz5 #29835 üzenetére
ilyet újjan nem kapni,meg miért fizetnék új árat amikor használt? azt látni fogják ha kibontják.
ha nem irom bele hogy ajándék kérnek egy pay-pal kivonatot na az már tényleg tuti bukó.
de majd mindenképp megirom mi lett a vége.
akármit mondanak ki tudom fizetni,ha sokkalom elmegyek a fogyasztó védelemhez. -
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #29730 üzenetére
Igen van, 1.24-ért is látam, de ráérek
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #29725 üzenetére
Kivárom azt apár napot ami még hátra van a 10napból
Meg amúgy is regisztráljak az ebay-re majd a PayPal-ra is új bankártyával, mert ugye nem egyezhet semi mert akkor szankció jön(jöhet)
Meg ha gyorsan kelenne 10-20centel drágábban is megvehető
-
kirkri
addikt
válasz faresz5 #29719 üzenetére
A fenti esetben szerintem elszúrt valamit a postás és gyorsan megpróbálták megoldani a problémát.
Ha külföldről jön aláírós küldemény, akkor azt kutya kötelességük aláíratni, akár belefér a postaládába, akár nem. A belföldi ajánlott küldeményeknél van néhány éve az a "remek" folyamat, hogy bedobhatják a postaládába. (Ezt elkerülendő kérni szoktam rá LNK szolgáltatást pár tíz forintért, elkerülendő ezt a marhaságot)Egyébként az én postásom is nagyon szuper, többször volt olyan, hogy tudtam nem leszek otthon amikor érkezni fog és szükségem volt sürgősen a küldeményre. Ilyenkor felhívtam korán reggel, hogy megérkezett-e, majd még a posta nyitása előtt amikor még nem indult el teríteni, kihozta a csomagom a posta udvarára és ideadta.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Balázs1986
addikt
válasz faresz5 #29683 üzenetére
Annyiban mégsem hülyeség, hogy bár leszarja az elégedettségedet, de ha előtte bontod ki, akkor van egy igen erős tanúd arra az esetre, ha komolyra fordul az ügy. Persze ez egy párezer forint értékű áru + kínai feladó esetében semmit se ér, de egy nagyobb összegű, Magyarországon belül lezajlott ügylet esetében jól jöhet.
Futárszolgálat esete: ők sem kötelesek megvárni, mégis jó pár olyan futárral találkoztam már, aki önként mondta, hogy ha gondolom, nyissam ki, és nézzük meg, az van-e benne, amit akartam...pont ugyanezért.
Az utánvét meg ugye nyilván azért fontos, mert előre utalás esetén nem mondja meg senki, hogy a pénzforgalom milyen ügylet miatt volt, utánvét esetében viszont adott, hogy miért fizetsz.[ Szerkesztve ]
-
tamas1985
aktív tag
válasz faresz5 #29549 üzenetére
Csak azt nem értem hogy egy ilyen jellegű csalással kb 5 perc alatt meg fog bukni, előre elutalják a pénzt neki akkor adott a számlaszám meg a tulajdonos is, még az sem lenne indok hogy más nevén van a számla...
Kínában mondjuk ez azért működhet mert ugye te személyes adatokat nem tudsz, max kirakják az oldalról de feljelenteni szerintem senki sem fogja.ui.: azért az ártatlanság vélelme neki is jár, hátha vagy nagyon olcsón szerz ilyent vagy lehet hogy ő egy milliomos és jótékonykodik
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz faresz5 #29509 üzenetére
Nem csalás, USA termékeknél mostanában nagy számban fordul elő, hogy csak ezzel az opcióval vásárolható meg. (főleg drágább cuccoknál) Azonban, ahogy Graf-X fórumtárs írta, így elvész annak esélye, hogy a fizetendő vámot/áfa-t megússza az ember.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Graf-X
csendes tag
válasz faresz5 #29509 üzenetére
Ezt találtam. Valóban nem tűnik csalásnak. Azt írja, egy harmadik fél intézi a postázást és vámügyintézést, az eladó számlájára csak az áru ellenértéke érkezik, a többi egy Pitney Bows nevű cégnek megy, ebben partnerország Magyarország is. Viszont az "import charges" tétel becsült érték, elvileg ezen felül nem követelhetnek már semmit, viszont a különbözetet sem kapom vissza, amennyiben kevesebb lenne a vámügyintézési költség. Azt viszont továbbra sem értem, hogyan jelenthet meg ez a szolgáltatás kéretlenül vásárlás után csak úgy a semmiből. Az eladó egyébként 100%-os, tegnap óta a többi 3-4 terméke is módosult erre a szállítási módra. Mindig rákérdezek az eladónál a szállítás költségére, itt elmulasztottam, mert nem volt rá idő és egyértelműnek tűnt a leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest