Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz marci30 #57827 üzenetére
Sanszos hogy megfogják vámon, akkor meg már ugyanott vagy árban a kínaival is, viszont vártál rá több hetet, és a garanciáztatása is szenvedés.
Plusz, nem tudom pontosan mit akarsz venni, de ebben az árkategóriában általában csak olyan tabletek vannak, amiket egy hét után bedob a fiókba az ember mert olyan gyenge.
Személy szerint nekem egy windowsos lenovo miix 2 8" 3G tabletem van, meg vagyok vele elégedve, a fenti árkategóriában simán találsz használtat belőle.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
egyszer leveleztem refund ügyben egy eladóval, ő írta, hogy továbbította a paypal felelősének a kérelmemet, legyek szíves várni.
nem tűnik ez nekem lehetetlennek, főleg egy többszázezer értékeléssel rendelkező felhasználónál, hogy nem csak egy emberből áll, hanem egy cég, ahol mindenkinek megvan a maga dolga, van pár ember aki levelezik a vevőkkel, meg van egy felettes, aki kezeli a paypal tranzakciókat.
szóval nem kell mindig abból kiindulni hogy azért nem kapod vissza 5 percen belül, mert jól ki akar veled szúrni azzal, hogy később fordítja vissza a tranzakciót.
-
htc07
addikt
válasz Wiz Khalifa #54791 üzenetére
szoktak rajta ülni 1-2 napot, gondolom náluk is papírmunka, nem csak ki van függesztve a paypal jelszó a folyosóra, ha refundolni kellene.
-
htc07
addikt
válasz Wiz Khalifa #54787 üzenetére
kikeresed a tranzakciót, és ha az van odaírca, hogy refund, akkor visszakaptad az árát.
-
htc07
addikt
az utolsó két karakteres infóm nem teljesen helytálló (pl. hollandposta NL végződéssel szállít kínából), de lényegében így épül fel.
havri1: igen, az alapján is lehetne nyomkövetni (általában vonalkód is szokott ott lenni hozzá), de mivel nem illeszkedik a fenti szabványba, sz_rnak rá mindenhol.
-
htc07
addikt
csak nem yanwen-hez tartozik a nyomkövetési szám?
nemzetközi posta csak a szabvány trackinget használja, ami lényegében két betű, 9 szám, 2 betű-ből áll, pl.
RA123456789CN , ahol az utolsó két betű a feladási ország betűkódja, kína esetében CN, az első két karakter pedig ez alapján kerül megállapításra.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz fardem #54338 üzenetére
ebayen már nem tudok refundot indítani, pp-n nyitottam.
azért gondolom segítőkésznek, mert a legtöbb eladó 60 nap után még válaszolni is elfelejt, az meg gyanús hogy nem akar a 180 napból kicsúsztatni vagy arra játszik, hogy megunom.
na mindegy, pp-n még sosem nyitottam ügyet, remélem itt is gördülékeny.
-
htc07
addikt
várok több, mint 60 napja egy csomagot kínából, írtam az eladónak, leegyeztünk, de azt mondja, hogy többször próbálta és nem tudja refundolni az összeget paypalen, mert 60 napnál régebbi a tranzakció, küldjem el a pp címem, és visszaküldi.
(én nem tudom neki elküldeni a címem, mert az ebay tiltja)
szerintetek csak kamuzik? végig segítőkészen állt hozzá a témához, de én simán tudtam rá nyitni disputeot paypalon.
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz agroman #53072 üzenetére
Készítsd a Nobel-díjam
Szóval kapsz egy csaló eladótól egy szép követ a rendelt telefon helyett, tömegre hasonlót, mint a telefon lenne. Úgy csomagolja, mintha ki lett volna bontva és visszaragasztva, vagy mintha sérült lenne és le lenne ragasztva, de ez nem szembe tűnő.
Videóra veszed, ahogy kibontod, meglepődsz a kavicson, küldöd a videót az eladónak.
Erre az eladó azt mondja, hogy ő ezt nem így adta fel, hiszen a videón a sérült csomagolás látható. Azzal gyanúsít, hogy át akarod verni, kicserélted a telefont kavicsra.
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
kibontom óvatosan, kiveszem belőle a cuccot, visszaragasztom, aztán levideózom az üres borítékot.
ennyit ér sztem a kibontós videó.
-
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz MaxxDamage #52490 üzenetére
"how to redeem your coupon" résznél láthatod, fizetésnél kell beírni a megfelelő mezőbe.
-
htc07
addikt
válasz honda 1993 #52401 üzenetére
Hányszor leírtuk neked, hogy általában 3-4 munkanap.
-
htc07
addikt
válasz honda 1993 #52376 üzenetére
Munkanap.
-
htc07
addikt
válasz Atomantiii #52156 üzenetére
Kérd ki az aláírást, ha a te neved van aláírva akkor feljelentés, de lehet hogy valamelyik szomszédod vette át (a saját nevével). A lényeg, hogy a postán verjed az asztalt amíg nincs eredménye.
-
htc07
addikt
válasz seadrone #52066 üzenetére
gondolom a vevőt terhelheti vám/áfa, ha eu-n kívüli a célszemély.
téged meg az terhelhet, ha azt mondja a vevő, hogy sérülten kapta meg a csomagot, és visszaküld egy romra tört 5 ezres gagyi valamit, mondván, hogy te azt küldted neki. és az ebay sanszos, hogy neki fog igazat adni.
már ha nem kallódik el a csomagod a nagyvilágban, akkor meg futhatsz a pénzed után.
szóval én igazából nem hirdetnék értékesebb dolgot ebayen, de eu-n kívülre még annyira sem.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Szerintem korrekt, írjon olyan szállítási időt az eladó amit vállalni tud.
Természetesen nem arra gondolok, hogy nem illendő visszafizetni (ismét) az árát ha refund után megjön a cucc.
Egyébként szerintem is várhatsz még 3 hetet mielőtt refundoltatod, dantre.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz ger15xxhcker #51993 üzenetére
adathordozót kizárólag megbízható forrásból ! (pl. sinceritytrading nevű eladó ebay-en sokunknak hibátlan termékeket szállított eddig a topikban.)
egyébként eszkaláld az ügyet, talán 7 nap után tudod, és majd az ebay dönt, hogy hogy legyen. de szerencsére ilyen ügyem még nem volt, majd a többiek kijavítanak.
(#51994) VMatteo
ez annnnyi mindentől függ, hogy sok lenne felsorolni is.
bár kétlem hogy bárki is fullhd 60fps-ben akarná ripelni a vhs-t.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Trackingnél:
"The item is pre-adviced"
ugye azt jelenti, hogy még nem adták fel, csak hozzárendelték a csomaghoz a TN-t?
Gondolom ha holnap nem indul útjára akkor majd valamikor áprilisra várható az ünnepek miatt
-
htc07
addikt
válasz Kicsirics77 #51415 üzenetére
ez hülyeség.
Ferihegyen laksz? nem, akkor nem kaptad meg. akkor jár a refund. nincs ezen mit tárgyalni.
-
-
htc07
addikt
nekem olyan csomagok is megjönnek, amiken nincs tracking.
mivel nem szabályos a ragszám, ezért a posta nem tudja követni.
egyébként ha megjön a csomag, majd írd már meg, hogy rajta van-e a vonalkód meg az eladó által küldött tracking szám. nem lesz.
az hogy kamu a tracking nem azt jelenti, hogy nem is adta fel az eladó a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz bgabi1 #51155 üzenetére
soktízezres értékelésű feladóknál automatizálva van a rendszer, a kis munkás csak annyit lát, hogy ki van fizetve lehet csomagolni.
egyébként jobban megéri nekik a pozitív feedback miatt ha elküldik azt a 200 forintos ceruzát.
all-time lowball nyereményem 0.01 centért 6 darab agyba dugós gumiharang a fülhallgatómra. két hét alatt itt volt. mi lett volna ha nem jön meg és refundot kérek..
-
htc07
addikt
December 5-i rendelésemnek nyoma veszett a purchase historymból.
Néztem a 2014 összes rendelésnél, ott sem látom. Előkerestem az e-mailek közül, ott pedig látom az order status-t, ha megnyitom a linket.
Összeesküvés szaga van a dolognak, mindenki az 1 AUD értékű forintomra pályázik
-
htc07
addikt
válasz Stylie #49120 üzenetére
egyébként meg a 100 eladásból 100 pozitív, simán el tudom képzelni hogy erre is van valami hálózatuk, hogy egymást értékelgetik pozitívan. nekem a vásárlásom több ennél. és hét éve regisztrált profil.
szerk, ja hogy összesen 4 darab feedbackje van eladóként, a többi vevőként van neki.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
lehet mellépottyant a konténernek, aztán addig rúgdosták az útból amíg be nem csúszott valami félreeső sarokba.
legalábbis azt gyanítom, hogy a 15 hónapja pekingi reptéren dekkoló fülhallgatómmal valami hasonló történhetett. ha a tracking nem mutat mozgást, akkor is visszakapod a pénzed (=bizonyítani tudod, hogy nem kaptad meg).
-
htc07
addikt
válasz MPowerPH #48926 üzenetére
A paypal vissza szokta tartani a pénzt az eladóktól (zárolja), pontosan azért, hogy az ilyen ügyek miatt.
Én kb. 2,5 hete várok angliából egy xiaomi power bankot, [link], de vagy eltévedt a csomag és refundoltatom,
vagy kínából jön és refundoltatom,
vagy hamis és refundoltatom.Nem sok reményem van már hozzá, hogy megjön (és eredeti).
viszont a tizedikén rendelt védőfólia ma megjött az USA-ból, igaz, priority shipping volt.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz BeriHampeR #48157 üzenetére
arról lecsúsztál, ki kellett volna választani, hogy hány termék után kérsz refundot (alapból 1-re van állítva).
legalábbis én így tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest