-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misser
tag
válasz faresz5 #40110 üzenetére
Áfáról beszélek.
#40111: igazából a vámhivatalban hivatalos nyoma van az árunak az értékével együtt, ami vámmentes, de áfaköteles.
Félreértés ne essék, nem akarom én minden áron befizetni. Csak azt vártam, hogy valaki hasonlóan járt, és beírja, hogy " nekem is ez volt, és soha nem kérték az áfát utólag" vagy, hogy "nekem pár napra rá küldték a befizetendő csekket"
Szerk: megjárta a vámot, bekérték a számlát.
[ Szerkesztve ]
-
Misser
tag
Üdv. Mi a helyzet akkor, ha a 40$-os csomagom megjárta a vámot, megkapta a vámmentes státuszt, majd minden további költség nélkül át tudták venni otthon a postástól?
Az áfát mikor és hogy fogják kérni tőlem?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Építő/felújító topik
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Google Pixel topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programozás topic
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- További aktív témák...
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest