Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajp63
tag
Sziasztok.
Egy honapja vettem es fizettem PayPalon 1 arut amelyik azota sem erkezett meg. A MyEbaynel a tetel alatt ez szerepel:
Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by 20/02/13.
Mi a teendom?
Koszi[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Winner_hun #28588 üzenetére
ez engem is érdekel...hogyan lehet visszavonni, vagy valami cancelt nyomni, ilyesmi...erre nincs lehetőség? nekem két unpaid itemem volt már, mivel egyiknél kiírta, hogy a termék nem elérhető ilyesmi, aztám amire mégis elérhető volt, rendeltem másikat...a másiknál meg az illető "szabadságon volt"...amire megkaptam az emailt, hogy megvásárolom-e mégis, már mást rendeltem...miben korlátoznak 3 unpaid item után?
meg egy másik kérdés...ebay mobilappon egy rendelt termékemnél standard shippinget ír, asztali böngészőben meg economy-t...most akkor melyik?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
sNORh
addikt
Hali
Megtörtént az első rendelésem, jött 2 mail. Ennyi ugye?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #28590 üzenetére
Döcögős volt végig a kommunikáció, próbáltam jópárszor töröltetni, nem engedte, rámnyitotta a case-t. Ezek után már nincs mit tennem.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Winner_hun #28590 üzenetére
Főleg, ha leírta, hogy ő baszarintotta el.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #28588 üzenetére
Akkor jó. Ez az első, sajnos az úr saját maga is bevallotta, hogy a leírásban nem kicsit ferdített, bár nem tudom, erről miért szólt, ha már leütöttem. Vagy miért nem szólt előtte?
Mindegy, akkor nincs gond.
-
randras
veterán
Van egy unpait item case-m...
4-éig kellett volna fizetnem, 31-én nyitották, és most 7-e van. Mi fog történni, és mikor?
Nem szándékozom kifizetni egyébként, félrevezető volt az áru leírása, amit maga az eladó vallott be.
-
TheWich
tag
válasz TheWich #28582 üzenetére
Na úgy látszik ki kellett verni a hisztit.
Megjött a válasz az előbb, benne a waybill dhl számmal. Beteg volt két nap ahogy írja és korházba is volt.
Hétfőn tényleg elindította. Ám az utolsó bejegyzés szerint még szerdán is Angliában volt. Két nap alatt átment egyik reptérről a másikra.
LONDON-HEATHROW - UK ---> GATWICK - UK -
Picboy
tag
Köszönöm, úgy tettem.
Ha a kedves eladóra vártam volna, akkor még most is azon kellene imádkozni, hogy nehogy valaki leüsse, mielőtt ez az értetlen kijavítaná.
Pedig előtte legalább kétszer lebeszéltem vele, hogy nekem hogyan kellene, de ennek ellenére feltette másképp és hiába írtam neki egyszer, nem volt neki elég, hogy kijavítsa. -
TheWich
tag
válasz faresz5 #28578 üzenetére
Elkezdtünk egyezkedni, hétfőn írt kb. utoljára.
Akkor azt, hogy elrendezi, indítja. Jelentkezzek ha megérkezett és mondja a további dolgokat hogy mi legyen a sérülttel.
Azóta mint aki megszűnt létezni. Se egy track numbert, sem egy választ a kérdéseimre, semmit.
Korábban is kértem és hétvégén is hogy írjon egy idő intervallumot amikor elérhető. Mert még a vásárlás kezdeténél is megfigyeltem, hogy délután írt levelemre akkor következő nap hajnali 3 után írt választ (helyi idő szerint). -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hajjaj. Az ilyenek miatt nem merek én műszaki cuccot rendelni kínából.
Legutóbb egy Mini Macbook Mirror-t rendeltem (nem műszaki cikk), de törötten érkezett a tükör, mert sima levélbe volt berakva.
Megrendeltem másik helyről is, és kértem gondosan csomagolja be. Ez meg is érkezett épségben.⭐ Stella
-
-
TaaT
nagyúr
Ezt nem hiszem el! A második rendelt autós kamerát is vissza kell küldenem gariba [link] [link] Tudom hogy elől-hátul van rajta védőfólia, szal azt lehúzva talán orvosolni lehetne a dolgot, de a lencsén nincs fólia, és abba a karcba még a körmöm is megakad [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TheWich
tag
válasz TheWich #28572 üzenetére
Áhh f_sz_ , már nem is lehet írni neki más személyként. Mert ez az üzenetet adja.
We're sorry we couldn't find an answer for you. Unfortunately, this seller is not able to respond to your question. We suggest reviewing the item again to see if your answer is in the seller's listing.
Lehetséges hogy tele van olvasatlan üzenetekkel? Én még az előző üzenetekre replayként tudtam írni neki...
Pls, help. Mit lehet tenni várni a 44. napig???
-
M_o_g_y_i
őstag
Másnak is ilyen lassú a vámolási procedúra most?
4-e óta van bent egy csomagom, nem túl nagy értékű és a csomagkövetés szerint nem vámolják, csak ott ragadt.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
TheWich
tag
Már több mint második napja nem érem el a kontaktomat. Még mindig az angliából rendelt sérült gép cseréjéről van szó.
Hét elején megígérte, sőt megerősített, hogy feltette, elindította az új gépet. Úgy egyeztünk hogy amint megérkezik akkor ő ad egy címet (gyártó címét, kínában) és fizeti a sérült termék eljuttatását oda.Azóta kérdeztem, írtam közel egy tucat levelet és egyikre sem jön válasz. Sem e-mail, sem ebay message. Kezdetben volt egy tippem, hogy a főmuki itt is kínai ember, aki mozgatja a szálakat. Csak van egy segédje, angliában. Mert az első levelekre mindig éjjel 3 után jött kb. a válasz. És ha most elment újévezni akkor megszívtam...
Kértem többek közt a dhl waybill számot, vagy azt legalább írja meg hogy mikor elérhető, milyen idő intervallumban. De eddig semmi. A sérült csomagot is sikerült úgy elküldeniük, hogy nem közölte a számot, én kaptam meg a csomagoláson utólag és ellenőriztem (<24 óra alatt UK-ból, rekord időnek mondható szerintem)
A másik pedig az, hogy a tel. számot sem tüntették fel sehol, Szóval most lehet jön valahol, de sem ellenőrizni, sem utána nézni nem tudok, de az is lehet, hogy nem jön.... áááhCase-t nyitni pedig nem lehet, nem érdemes még mi? Mit lehet tenni? Tanács? Tapasztalat? Hasonló esete valakinek már?
-
bul07
nagyúr
válasz kaliber #28567 üzenetére
Szerintem ez mehetne a nulladik hozzászólásba, persze egy megerősítés még nem ártana
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kaliber
aktív tag
Ha minden igaz ünnepek és munkanapok így alakulnak:
Tavaszi Fesztivál (Spring Festival) 2013. február 9 - 15.
2013. február 16. (szombat) és február 17. (vasárnap) munkanapok.Qingming Fesztivál 2013. április 4 - 6.
2013. április 7. (vasárnap) munkanap.Munka ünnepe 2013. április 29 - május 1.
2013. április 27. (szombat) és április 28. (vasárnap) munkanapok.Sárkányhajó Fesztivál (Dragon Boat Festival) 2013. június 10 - 12.
2013. június 8. (szombat) és június 9. (vasárnap) munkanapokŐsz Ünnep (Mid-Autumn Festival) 2013. szeptember 19 - 21.
2013. szeptember 22. (vasárnap) munkanap.Nemzeti Ünnep (National Day) 2013. október 1 - 7.
2013. szeptember 29. (vasárnap) és október 12. (szombat) munkanapok.[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
-
matykooo
aktív tag
hát igen tipikus példája, hogy nincs neki raktáron, és neki is be kell szereznie, nem tudja egyből postázni...
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Ez jó, pár napja rendeltem kínából egy fotós mobli állványt, és ma ezt az üzenetet kaptam:
"many thanks for your order and attention to us,I'm sorry to inforn you that because of chinese new year's coming,the whole china are in holidays now,we can't ship orders till 17th Feb,if you can wait,we'll back to work and send packages then,if not,please email me back.I'll send you a full refund right now,sorry for the problems and bring any inconvenience for you.
any problems,please email me freely,I'm always here working for you.??????????,????????????????!
(Season's greetings and sincere wishes for a bright and happy New Year! )"Mivel csak 1000 Ft-ba kerül, így megvárom.
-
fesii
aktív tag
Nagyon low kérdés lesz de most szemezgetek ebay-el.
Azt tudom, hogy valahol be lehet állítani, hogy csak olyan találatokat dobjon ki ahonnan szállítanak magyarországra is de hol is van ez?
De az is lehet, hogy beállítottam, mert a shipping to: worldwide van. De alatta van egyQuantity: Change country: ZIP Code: kombó ahol nem tudok semmit csinálni. Pedig gondolom ott mondják meg nekem, hogy hun-ba mennyiér szállítják a csomagot. Vagy hogy is van ez mert kezd káoszos lenni
Angol tudásom elhanyagolható de némi van
[ Szerkesztve ]
-
TheWich
tag
DHL Express küldemény UK-ból, mennyi az átfutási ideje? tapasztalatok?
Múlt hetet tapasztalva kevesebb mint 24 óra (egyik nap 17:48 kor feladott, másnap 13:11 átvett)
Most viszont már 3. napon túl várok...
-
jcvd
tag
Sziasztok!
Nagyon gyors segítség kellene privátba!
Hirdetett már valaki a német ebayen?
Feltettem az előbb fix áron egy cuccot, de nem engedett 30, csak 10 napra listázni, ami semmi. Miért nem lehetett több időt kiválasztani a legördülő menüből?
Illetve hol lehet azt beállítani, hogy az amerikai ebayen is megjelenjen a hirdetés? Sehol nem találtam ilyen opciót.
Amúgy pofám leszakad, a legolcsóbb hirdetés majdnem 6 euró volt, 10 napra az nagyon sok.
Kérlek segítsetek mielőbb privátban!
Köszönöm!
-
AMD ehog
aktív tag
Sziasztok!
Svájcból érkező termékekre van vám? (Ugyan nem EU, de a szabadkereskedelmi tásulás tagja)
-
hun620
aktív tag
Akkor ha tracking szerint dispatching van, akkor mar unnep utan hagyja csak el az orszagot?
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
bul07
nagyúr
TomTop-ék kiírták a szünetet
This seller is currently away until Feb 16, 2013, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.Nagy valószínűséggel a többiek is eddig nem dolgoznak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
LÁZ
addikt
válasz Picboy #28544 üzenetére
üsd le nyugodtan, majd a fizetéskor az adott terméknél lesz egy olyan opció, hogy request a total, van note rész is, nyugodtan leirhatod, hogy küldjön egy olyan invoice-t, amiben szerepel a mo-ra postázás, aztán kifizeted azt.
@randras: nem vágtam
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Picboy
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt róla szó.
Ha ebayon megegyeztem az eladóval, hogy a leírással ellentétben mégis postázzon kis hazánkba, ennek ellenére a szerencsétlennek mégsem sikerült úgy felraknia a terméket, hogy jó legyen. A detailsban nincs kizárva a Mo., csak a saját leírásában (termékleírás), így elméletileg az ebay engedi megvenni.Kérdés: Ha rányomok a buy-ra, később lehet módosítani az összeget? Jelenleg szállításra nincs megadva ár.
"Shipping cannot be calculated for your area. You can contact the seller for additional shipping costs and services."Köszönöm!
-
randras
veterán
Nektek működik az eBay felnőtt részlege?
-
kaliber
aktív tag
válasz Szakbarbár #28536 üzenetére
Telefonon próbáld, nekem is úgy adták ki a kártyaszámot.
randrás
Nem vagyok OTP fan, de most a netszámla csomag a legolcsóbbak közé tartozik.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
HongKongból szeretnék rendelni egy 30$-os billentyűzetet netbookba. Meg fogják vajon vámolni?
Előre is köszi.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
randras
veterán
-
Szakbarbár
aktív tag
Regisztráltam Ebay-re és Paypal-ra is, írnám be a webkártya adatokat, erre kidobja a rendszer hogy A Webkártya adatok karbantartás miatt nem lekérhetőek OTP én így szeretlek
Tudom, akinek OTP-s számlája van, sikeres ember nem lehetEz a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer már írtam ide régebben ezzel kapcsolatban, de egy választ sem kaptam. Megpróbálom mégegyszer, hátha most több tippet kapok.
A helyzet röviden: 100% pozitív értékeléses user vagyok, havi 50-100 vásárlással. Régebben el is adogattam ezt-azt, de egy idő után "elfogyott a limitem". Nem gondolom, hogy ilyesmivel találkoznom kellett volna, mivel egyáltalán nem volt sok árum, havi 1-2 cucc.
Most ott tartok, hogy egy éve semmit nem enged feltenni. Semmit.
Ezt kapom, ha próbálkozok:Írtam nekik több mailt is, de válaszra sem méltattak.
Mégis mit lehet ilyenkor tenni? Most fontos lenne, hogy fel tudjak tenni ezt-azt, szóval emailezek, telefonálok, iratokat fénymásolok nekik ha kérik, csak legyen megoldása ennek az ügynek...
Előre is köszi, ha tudtok rajtam segíteni!MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
baluka26
nagyúr
válasz Archer #28531 üzenetére
Várj 44. napig PayPal-on, aztán indíts case-t.
Egyébként nekem pont ugyanilyen esetem volt Earmania.pl-lel, amikor a DAC-om jött. November elsején fizettem ki a lóvét (130e forint), és 45 napon túl kaptam meg, talán december 21-én, de 45. napon nyitottam ügyet PayPal-on. És tényleg nem kaptak addig szállítmányt USA-ból (erős rendelési hullám volt cuccra megjelenéskor, meg előrendelések), szóval augusztusi rendelésből szerencsétlen kereskedő decemberben kapott cuccost
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Archer
őstag
Mindegy is egyelőre a refund, szerintetek meddig érdemes várni? Van az ilyen állandó tologatásra valami tapasztalat? Vagy egyszerűen csak tényleg nincs nekik raktáron? (de akkor meg miért nem azzal kezdte).
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
-
kaliber
aktív tag
Akkor úgy látszik a régi motorosoknak is kell olvasni az 1.hsz-t, a PP-n 45 napig tudsz case-t nyitni, ha (akár 45 nap előtt is) megnyitottad 20 napig tudsz claim-re emelni.
A 60 napos határidő tudomásom szerint az ebay-en van méghozzá eddig tudsz értékelni utána archived státuszba kerülMiért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Ugyan nem ebay témájú a kérdésem de ez is külföldi netes vásárlás. Szóval a lényeg, hogy rendeltem egy motoros cuccot egy spanyol netes boltból. Normális boltnak tűnt, van nekik több üzletük is meg még versenycsapatot is szponzorálnak szóval gondoltam csak nem lesz gond.
Ez volt január 10-én. Paypalen ki is fizettem, rá pár napra a rendszer vissza is igazolt, kaptam rendelés számot, fasz@ minden. A cuccnál az volt kiírva, hogy "in stock", 3-4 nap alatt megérkezik nekik a raktárból. Rá pár napra írtak, hogy szólnak amint megkapják a raktárból, mondom ok. Aztán olyan 22-23. körül rájuk írtam, hogy mi van mert a 3-4 nap már bőven letelt. Erre a válasz, hogy nem volt nekik raktáron, leadták a rendelést a gyártóhoz még akkor, az 3-4 hetet mondott, meg a raktáruk azt mondta, hogy a hónap végén kapnak egy szállítmányt az adott gyártótól. Ma már 5. van, írni nem írtak, hogy mi van, a rendelési számra rá lehet keresni a rendszerükben, kb. annyi, hogy létezik de érdemi infó még nincs róla.
Refundot 60 napon belül lehet indítani? Igazából nem tudom, hogy működik, ez volt az első ilyen vásárlásom. Nem létkérdés a rendelt termék de jó lenne ha még a hónapban megjönne ha viszont nem, a pénzemet sem szeretném bukni. A refundnak mennyi az átfutási ideje? A jövő hetet még azért megvárom, kb. akkor telik le a 4 hét.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
-
szilard28
aktív tag
válasz Szakbarbár #28515 üzenetére
szvsz ugyanaz, mint műszaki terméknél
(nemesfémnél lehetséges más szabály, de ez nem hiszem hogy az lenne) -
MODERÁTOR
Vettem egy lehajtós mobil tokot a telefonomhoz Angliából, viszont nem teljesen jól illeszkedik, ugyanis az oldalsó gombokat használhatatlanná teszi, mert túl mélyen ülnek a tokban, valamint a másik oldalán, ahol az USB csati van, ott a kis műanyag keret meghajlott, és így nagyon ronda...
Royal Mail-el kaptam, egyben air mail-is. Olvastam, hogy ezt akkor elvileg ingyenesen vissza tudnám az eladónak küldeni, csak rá kell írni, hogy return to sender?
Mit mondjak a postán? Mondjuk Szegeden a főpostára mennék, de félek, hogy fogalmuk nem lesz róla, hogy ilyet lehet.. Valami tipp? -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Érme rendelésnél mire kell odafigyelni? Ezt az érmesort szemeltem ki ajándékba. Mivel ez lenne az első Ebay-es vásárlásom (még regisztrációm sincs), most kezdem elolvasni a tapasztalatokat - tanácsokat, de ahogy látom, elsősorban műszaki cikkeket rendeltek. Van-e valami buktatója ha pénzt rendelek? A vám ugyanúgy erre is vonatkozik, mintha bármilyen műszaki vagy egyéb terméket vásárolok?
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
attika89
senior tag
Üdv!
Amcsiból rendelt $400-os csomagra szinte biztos, hogy rá jön a +30%(áfa+vám) itthon igaz?
Más: Kaptam refund-ot (nem paypal), ami a kártyámon már megjelent. Kb mikorra szokott megjelenni a számlán?
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Hintalow
senior tag
Az ebay-paypal vonalon azonnal átmegy, ahogy az eladó refundol, de amíg onnan visszakerül a bankszámládra, az beletelik 2-4 napba. Szerintem még nincs a számládon a pénz
Persze az a legegyszerűbb, ha megnézed netbankban.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
W1
senior tag
Azt hiszem pénteken kaptam részleges refundot egy sráctól. Semilyen email nem jött, de eBayon és PP-n a historyba ott a dolog, de nem tudom levenni a kártyáról a pénzt. Ötlet?
-
TheWich
tag
A DHL Express-től várom a csomagom. Azt akarom kérdezni hogy semmi értesítés és egyéb nélkül csak jönnek, hozzák?? Legutóbb is így volt. És ha nincs épp itthon senki?
-
Brekecs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest